Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Ağustos 2006, 15:26
selam arkadaşlar bende kapadokyadaydım sabah geldım direk işe girdim!ürgüp falan yaptık motoru göturme durumum olmadı arkadaşlarla orda motor kiraladık dolaştık ama zeytinimin yerini tutmadı tabii:(gelır gelmez atladım zeytinime bi dolaşmışım ohh bee dedim
keşke fırsatımız olsa da oralara zeytinlerimizle hep beraber gidebilsek ama 700 kilometre biraz fazla gelir heralde
ama arkadaşım motorunu 20 ytl ye goturmuş oraya bence ole bişey yapabiliris çok güzel olur.
pazar görüşmek üzere...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Reklamlar
-
29 Ağustos 2006, 15:45
thebarbarian adlı üyeden alıntı
geziye 3 kişi kayıt yaptırmış diğer zen ciler nerede...............
Ben baştan gelicem diyipte caymayım diye kayıt yaptırmadım. Bu sırakarda çok çalışıyorum. Sonra ekici demeyin diye son dakikayı bekliyorum.
@darkform
Eline sağlık site bi harika. Bende yılların programcısıyımdır derdim hep bu topraklardan daha nice iyi programcılar çıkacak diye. Eline sağlık tek kelime ile enfes.
Host işine gelince. SQL veritabanında yer yok. Bu sabah bende geçici olarak bir şey deneyecemtim tüm veritabanını haklarını kullanmışım. Host olarak şuan ki yeri kullanalım böylece taşıma problemi olmaz bir kez daha uğraşmamış olursun.
-
29 Ağustos 2006, 16:07
-
29 Ağustos 2006, 17:25
@ thebarbarian
Oytun tüm üyelerin kayıtlı eposta adreslerine mail gitti dün gece. Heralde ellerine ulaşmıştır ? İstersen bir kez daha atarım.
@ Kemal
ya ben programcı diilim aslında. Ööle netten ASP olayına bulaştık bi ucundan, hoşuma gitti, elimden geldiğince yapıyorum işte. Ama abartı bi durum olmadıkça hazır kod kullanmıyorum, kendim yazıp çiziyorum. Yinede saol abi, öğrencin sayılırız
Birde database sql diil access.
@ canyerli
Can senin mesajlarını sürekli kaçırıyorum aradan... Sitede bilgi güncellemesi yapmak istediğini söylemişsin. Zaten yapabiliyorsun. Login olduktan sonra karşına gelen ekranda, Kullanıcı adın hariç tüm bilgilerini güncelleyebilirsin.
@ Siyahus
Siyahus bende bugün başvurdum sonunda. Banada Perşemde dediler. 15-17 arası gel al dediler (işallah!). Seninde öylemi ? Beraber gideriz sanada uyarsa ? Bu esnada pazar günkü gezi hakkında hain planlar yapabiliriz önceden huhuhu... Birde Bostancı karakol değilmi ?
ii gunner.
Darky
-
29 Ağustos 2006, 17:40
darkform adlı üyeden alıntı
@ Siyahus
Siyahus bende bugün başvurdum sonunda. Banada Perşemde dediler. 15-17 arası gel al dediler (işallah!). Seninde öylemi ? Beraber gideriz sanada uyarsa ? Bu esnada pazar günkü gezi hakkında hain planlar yapabiliriz önceden huhuhu... Birde Bostancı karakol değilmi ? ......
Evet bostancı . Ben pazartesi başvurdum bugun alabiliyodum ama iş yüzünden gidip alamıyom. Perşembe günüde maalesef iş yüzünden gene ben gidip almicam . Eşim alacak. ben 18:00 gibi anca carefour civarında olcam. bugun hadımköydeyim perşembe dilovasında olcam :( ama erken gelebilcek olursam o zaman görüşürüz süper olur. Cuma günü yine 18:00-18:30 arası motorumla carefour civarında olcam olmazsa cuma iş çıkışı buluşup iki çift laf ederiz biraz turlarız ne dersin ? şoole ehliyetlerimize ıslatmış oluruz (kolayla çayla falan tabi ehehe)
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
29 Ağustos 2006, 17:47
siyahus adlı üyeden alıntı
cuma iş çıkışı buluşup iki çift laf ederiz biraz turlarız ne dersin ? şoole ehliyetlerimize ıslatmış oluruz
(kolayla çayla falan tabi ehehe)
Süper fikir fakat cumaları pek belli olmamakla birlikte biraz yoğun oluyo benim genelde. Yinede gün içersinde telefonlaşırız ayarlayabilirsem direk ıslatırız
Sevgiler
-
29 Ağustos 2006, 19:05
-
29 Ağustos 2006, 19:24
derwish adlı üyeden alıntı
ıslatın bakalım
ahh kafam acıdı taş geldide. Derwish sende gelmezmisin ?!?!??
ii gunner.
-
29 Ağustos 2006, 19:29
Derwish sende gelirsen süper ön buluşma deriz isim biraz kötü oldu ama olsun artık hain gezi planlarının bini bi para.
çoma 18:30 istediiniz yer
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
29 Ağustos 2006, 19:45
carrefour bana uyar büyük ihtimal 19:00 gibi orada olurum
-
29 Ağustos 2006, 20:04
hiç bizi çağıran yok anasını satiimmm=))
-
29 Ağustos 2006, 20:46
@ Kemal
ya ben programcı diilim aslında. Ööle netten ASP olayına bulaştık bi ucundan, hoşuma gitti, elimden geldiğince yapıyorum işte. Ama abartı bi durum olmadıkça hazır kod kullanmıyorum, kendim yazıp çiziyorum. Yinede saol abi, öğrencin sayılırız
Birde database sql diil access.
Access ile kodlama daha kolay tabii ama keşke SQL server kullansaydın. İleride umut ediyorum ki yüzlerce kullanıcıs olan bir site olacaktır.
-
29 Ağustos 2006, 21:21
@all
arkadaşlar yarın 30 ağustos rumeli hisarında motor gezisi olucak akşam 17:30 da rumelihisarından başlıyacak istikamet dolmabahçe taksim ve rumeli hisarında son bulucak motor geçidi TÜRK bayraklarımızla olucak gelirken bayrak getirmeyi unutmayın..... (rumelihisarında kale çay bahçesinin karşısında)
-
29 Ağustos 2006, 21:29
@Canyerli
kardeş biz burdayız demesek bize de birşey yok
bir yakalayım hesabını sorarım merak etme
-
29 Ağustos 2006, 22:08
thebarbarian adlı üyeden alıntı
@all
arkadaşlar yarın 30 ağustos rumeli hisarında motor gezisi olucak akşam 17:30 da rumelihisarından başlıyacak istikamet dolmabahçe taksim ve rumeli hisarında son bulucak motor geçidi TÜRK bayraklarımızla olucak gelirken bayrak getirmeyi unutmayın..... (rumelihisarında kale çay bahçesinin karşısında)
Yine işteyim çalışıyorum
-
29 Ağustos 2006, 22:09
selamlar öncelikle haftasonun büyükçekmecedeydim biraz önce geldim geziye bende geliyorum beni yazın.
aslında daha erken dönecektim ama mahsur kaldım orada. Düldül yolda bıraktı beni. olayı anlatayım: 70 km/sa hızla bir bayır tırmanıyorum dağ başı bir yerde birden bire çukura giriyorum ve düldül stop ediyor ve bir daha çalışmıyor 2 gün uğraşlarımın sonucunda tamir ediyoruz düldülü ve yola devam.
Marş basıyor fakat motor çalışmıyor. bujiydi ateşlemeydi derken paramparça edilen motorun içinden yeşil bir kablo sarkıyor takıyorum yerine saat gibi maşallah Aman dikkat çukurlara O ... çukur ^93 kglik motoru tek başıma 3 saat itmeme ve bir taraflarımdan ter akmasına yol açtı aman dikkat edelim çukurlara
-
29 Ağustos 2006, 23:14
arkadaşlar merhaba siteden gezinin plan projesini indirmeye çalışıorum inio ama pc nedendir bilinmez açmıo nasıl yapıcaz bunu acaba...bide ben geziye zamanında katıllamayabilirm bu aralar işler biraz yoğun vede bazı problemler var normalde 4 de çıkıorum ama erken çıkmaya çalışcam gelebilirsemde yanınıza gelmeye çalışcam ben arar yerinizi öğrenirim...
hoşçakalın...
-
29 Ağustos 2006, 23:18
@derwish
eywallah
-
29 Ağustos 2006, 23:24
Merhaba Ark.lar ben aranıza yeni katıldım Haziran 2006 dan ber 125Zn ye biniyorum. Çok keyifli bir alet.
Buralardayım .... Adresi sanırım thebarbarian verdi bana barışarock festivalinde ...
-
29 Ağustos 2006, 23:44
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler