Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Ağustos 2006, 18:35
siyahus adlı üyeden alıntı
Bende kayıt yaptırdım , yaw darkform yine süper doküman hazırlamışsın abicim . Bazen ulen herşeyi ben yapıyom daatcam bu klübü zenscooclubdarkform olcak adı falan demiyomusun
Bu arada arkadaşlar hazır buluşuyoken , bu web sitesi , hosting falan için 3-5 bişiiler toplayalım aramızda . maliyeti Darkform biliyo onun belirlediği bi meblağ üzerinden para toplayalım ki club yasasın darkforma zeval gelmesin.
aa eet ya. Göyya bu geziyi ücretli yapıcaktık... Mesela 3 YTL olsun bu gezinin ücreti. Web sitesi ve Alan adı giderleri adı altında. yaklaşık 100 YTL gibi bir para toplamamız lazım ancak acelesi yok... 1-2 gezide toplanabilir. Bu konuda da bir konuşma yaparız. Ben acilen gezi dökümanını güncelleyeyim.
GEZİ KATILIM ÜCRETİ 3 YTL. (Web sayfamızı barındıran web sunucumuz ve Alan Adımızın giderlerinin karşılanması amacıyla tahsil edilecektir)
---------- edit -------------
güncellendi
www.zenscooclub.com
ii gunner.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2006, 19:16
yemek masrafı? Ayrı ayrı ödemiyelim gene karısıklık ve sıkıntı oluyor
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
-
28 Ağustos 2006, 19:49
kyox adlı üyeden alıntı
yemek masrafı? Ayrı ayrı ödemiyelim gene karısıklık ve sıkıntı oluyor
Ayrı ayrı ödeyelim bence. Yemek ne kadar tutacak kim nereden bilebilir. Önceden herhangi bir restorantla falan da anlaşmadık zaten. Herkez payına düşeni versin. Bir dahaki gezide gidilecek yerde bir restoran ile de anlaşılır edilir isterseniz.
Ancak kişisel fikrim olarak bence böylesi daha iyi. Şimdi yemek yemek istemeyenler olabiliyo. Hatta geçen gezide sadece 3 kişi yemek yedi.10 kişi yemedi, ufak tefek atıştırdılar. Aramızda kısıtlı bütçesi olanlar da eminimki vardır. Şimdi kimseye zorla yemek yiceksin restoran ayarladık çıkar 8 lira adam başı para ver demek her seferinde olmaz gibime gelio.
ii gunner.
-
28 Ağustos 2006, 19:51
yaw bu konudan bende rahatsızım.manevi olarak bütün yük zaten darkformun üzerinde bari maddi olarak yük olmasın.ama nası para göndericez o var.western union a gidip ankara dan istanbula 3 YTL göndermek istiyorum dersem.bi daha iflah olabilirmiyim bilmiorum.hadi darkform kullan zekanı abicim.
-
28 Ağustos 2006, 21:08
@canyerli;
istanbula gittiğimiz zaman toplam hesabımızı öderiz, dediğin gibi bankaya gidip 2 ytl 50 kuruş havale yapıcam dersek bankacılık tarihine geçeriz. en mantıklısı istanbula gidince üstümüze düşen miktarı elden teslim olacaktır.
[COLOR="Magenta"]pembe de olsalar güvenilmez panterlere...[/COLOR]
-
28 Ağustos 2006, 21:23
@sinan halac
acaba yapsak mı böle bişe.atıorum xxx bankası ZenScooClup hesabına 2.58 YTL yatırıcaktım desek.akabinde tv lere haber versek.ne güzel reklamımız olur işte.sitenin trajı fln artar
yolda sizleri görüp para fln vermeye çalışıolarmış.alın bu da bizden sizin klube destek die.=))
-
28 Ağustos 2006, 21:27
Mümkündür. Bu arada hosting konusunda sıkıntın varsa istersen ücretsiz olarak ben host edebilirim. Tonla siteyi idare ediyorum arada bir tanenin lafı olmaz.
-
28 Ağustos 2006, 21:44
Kemal adlı üyeden alıntı
Mümkündür. Bu arada hosting konusunda sıkıntın varsa istersen ücretsiz olarak ben host edebilirim. Tonla siteyi idare ediyorum arada bir tanenin lafı olmaz.
Kemal çok iyi olur aslında. Çünkü alan adı ücreti 20 YTl civarı bişi ödedim. Geriye kalan 80 YTL civarı yıllık hosting ücreti olacaktı. Eğer ücretsiz şansımız varsa, direkt değerlendirelim derim. Sitenin mevcut altyapısıyla ihtiyacımız olanlar.
- ilk etapda 20 Mb kadar web alanı
- sistem: win2000 yada 2003 server
- componentler:aspjpeg, aspupload, aspemail
varmı böyle bi şansımız ?
@ ALL
yaw acayip güldüm havale muhabbetlerine düşünmeniz yeter. Hep söylediğim gibi, ben keyif alarak yapıyorum. İş yoğunluğu olmadığı sürece problem yok. Maddi kısmına gelice. 10 milyon 20 milyon nedirki. Yeri geldiğinde hepimiz bu kadar fedakarlığı zaten yapardık heralde diye düşünüyorum. Şu forum ve web sitesinden edindiğim bilgi ve yardımın yanısıra dostluk ve ahpaplık, 1000 tane 20 lira eder. Ancak imece usulü bu meblaları da toplama şansımız var ise tabiki toplanır, adet yerini bulur.
Zaten sizler geziye gelmediğiniz için ücrete tabi diilsiniz Bende istanbul dışında olanları düşünerek geziyi ufakta olsa masraflar çıkması amacıyla ücretli düşünmüştüm zaten. Geziye katılanlardan 1'er lira bile toplasak domain masrafı zaten çıkıyor. Eğer herkezden para alınacak olsa, site üyeliğini ücretli yapardık öyle değilmi. Hiç gerek yok. O kadar masrafımız yok. Scud'da hosting'i ayarlarsa şimdi iş bitmiştir. Geziye katılıp keyif alanların geri ödemesi 1 lira civarı olacak işallah. Katılamayıp keyif alamayanların geri ödemesi yok :D
ii gunner.
-
28 Ağustos 2006, 22:00
Arkadaşlar bütün üyeleri yaptıkların dan ve yapacaklarından dolayı sevgili arkadaşımız DARKFORM a bu forumdan teşekkür etmeye davet ediyorum.
Teşekkürler DARKFORM ii ki varsın ii ki yanımızdasın..
Can YERLİ
-
28 Ağustos 2006, 22:18
@darkfrom
teşekkür ederiz emeklerin için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım bilmiş ol ))
bu arada sticker için fiyat alıcağım boyutlarını bana bildirirsen sevinirim
-
28 Ağustos 2006, 22:26
canyerli adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bütün üyeleri yaptıkların dan ve yapacaklarından dolayı sevgili arkadaşımız DARKFORM a bu forumdan teşekkür etmeye davet ediyorum.
Can YERLİ
Huaaaa bu ne yaaa koltuk altlarım kabardı napiosunuz arkadaşlar eksik olmayın. Can'cım çok teşekkür ederim iyiki varsın. Herkez teşekkür etmiş kadar oldu, ben teşekkür ederim. Teşekkür edesi olan içinden bi kere saol desin yeter forum'un içine sç..mayalım Valla eksik olmayın hepberaber paylaşarak hem eğleniyor hemde bilgileniyoruz işte
-
28 Ağustos 2006, 22:28
sanayi mahallesinde mondial servisi olan serdar usta da sitemize üye oldu muhtemelen gezimizdede olucak)))
@darkform
stickerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr boyutları verirsen sevinirim kaça kaç olucak
bide thisrt için fiyat alıcağım
-
28 Ağustos 2006, 22:28
thebarbarian adlı üyeden alıntı
@darkfrom
teşekkür ederiz emeklerin için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım bilmiş ol
))
bu arada sticker için fiyat alıcağım boyutlarını bana bildirirsen sevinirim
Saol kardeşim, biliyorum
sticker için link:
http://www.zenscooclub.com/dosyalar/...oclub-logo.zip
orjinali bu. baskı boyutu hakkında hiçbir fikrim yok. ama küçük olmasını şahsen tercih ederim. ne biliim 8cm X 8cm yada 12X12 nasıl olur bilmemki. Bu konuda kyox'la bület daha salim fikirler sunabilir. Benim tek düşündüğüm, büyük bi sticker'ı haklı olarak herkezin motoruna yapıştırmak istemeyebileceği.
ii gunner.
-
28 Ağustos 2006, 22:36
tamam ben ozaman uygun boyutta yaptırıcağım tabiki fiyat aldıktan ve sonra sizin görüşlerinize sunduktan sonra
-
28 Ağustos 2006, 23:44
arkadaşlar merhaba....
mesajlarınız için teşiekkürler
kemal abi iş yerim talimhane lamartin caddesinde motor dışarda duruyo bi problem yok şimdilik yok :D yolun düşerse buyur abi gez hakkında dieceklerim 200 km fazla uzun bi mesafe değil bence dinlenerek gideriz ne olucak... eskisi gibi giremiorum nete konulardan biraz uzak kaldım kusuruma bakmayın gezide görüşmek üzere hoşçakalın...
-
29 Ağustos 2006, 01:38
Gezi Kayıt meselesi
Arkadaşlar,
Geziye katılacak olan arkadaşlarım lütfen aşağıdaki linki kullanarak kayıt yaptırsınlar. Geçen sefer olduğu gibi yine birbirimizden haberdar olmamız açısından bu önemli.
http://www.zenscooclub.com/gezi_02/
(önce siteye giriş yapmanız gerekmektedir)
Sevgiler
Darky
-
29 Ağustos 2006, 12:40
geziye 3 kişi kayıt yaptırmış diğer zen ciler nerede...............
-
29 Ağustos 2006, 13:49
selam arkadaslar yıllık izindeydim
döndüm nihayet
haftasonu barısa rock'ta onurları falan gördüm ama oytun kardesimizi göremedim maalesef. Birazda içtim orda (kötü insan ben) öle geri döndüm
Bir önceki gün avşa da oldugumdan maalesef ki kimseyle haberlesemedik. Güzeldi.
Baktım yeni geziden bahsediyosunuz. Kız arkadasları olanlar beraber gelsinler bu kez ama yoksa bi yanlız kalma durumu oluyo
Geziye henüz kayıt yaptırmadım. Duruma bakmam lazım
Herkese selamlar
-
29 Ağustos 2006, 14:08
bulent sari adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar yıllık izindeydim
döndüm nihayet
haftasonu barısa rock'ta onurları falan gördüm ama oytun kardesimizi göremedim maalesef. Birazda içtim orda (kötü insan ben) öle geri döndüm
Bir önceki gün avşa da oldugumdan maalesef ki kimseyle haberlesemedik. Güzeldi.
Baktım yeni geziden bahsediyosunuz. Kız arkadasları olanlar beraber gelsinler bu kez ama yoksa bi yanlız kalma durumu oluyo
Geziye henüz kayıt yaptırmadım. Duruma bakmam lazım
Herkese selamlar
Vay Bülent haftasonu sende mi avşadaydın bilseydik takılırdık bizde ordayık kız arkla. Hatta deli divane gibi okey oynıycak adam aradık:D
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
-
29 Ağustos 2006, 14:41
Bulent Ben Eşimle gelicem ayrıca bi arkadaşım daha eşiyle gelecek o henuz siteye üye değil . Yani eş problemi yok yalnız kalmaz merak etme . Ayarla kesin gel. Ben herkezle tanışmak istiyorum malum bi öncekine gelememiştim sehir dışında olduğum için. Ama bu sefer geliyom.
Pazartesi ehliyete başvurdum sonunda perşembede alıcam hayırlısıyla
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler