Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @siyahus
    3 eylülde varım
    dizlik ve dirseklik almak istiyorsan sirkecide bulabilirsin silikon olanları tercih et takması çıkarması zor değil ben 45 tl ye dizlik aldım gezide görürsün dirsek koruması ise montların içinde var artık havaalar akşamları ve sabahları serin oluyor kendine korumalı bir mont alman tavsiyemdir böylece dirsekliğin yerini bellik ile kapatabilirsin mont fiyatları 150 avro dan başlıyor bellik ise ufo marka 25 tl bilgin olsun.........
    ]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Ahmet büyük geçmiş olsun. Bizim lastikler çok kötü değil ama çok ufak. Islak, mıcırlı, kumlu ve tozlu zeminde fazla manevra yapmamak gerekiyor.

Motordan soğuma falan yok ama, bu hafta yengeniz gelicekti istanbul'a daha hiç motorla gezdirmemiştim, sürekli onun hayallerini kuruyodum beraber gezeriz falan diye, ama korktum şimdi yaaw, moralim bozuk :(
    Selam söyle işin zor. Bence keşke pek motora bindirmek gibi hayaller kurmasaydın. Ben nişanlımı bir iki defa eve bıraktım o kadar. Eğer yenge uzun boylu ve yapılıysa aman dikkat et. Biz baskül ailesi olduğumuz için baya ağır çekiyoruz birde nişanlım eski basketbolcu yani uzun sayılır anla artık motor zorlanıyor. Aman dikkat !

iyi kötü bi izmirli daha vardı diye hatırlanmak hoş oldu.. arkadaşlar motor 300km de tek marşta çalışıyor ıslak zemin problemsiz gevşeme ıt bıt kesinlikle yok ama motora aksesuar çeşit meşitte yok.. koskoca (ufacık aslında toplasan 4 5 dükkan) izmirde motora uygun bir cam bulamadım aldığım cevap hep "pahalı diye getirmiyoruz istanbuldan sordur" oldu.. motoruna cam taktıran arkadaşlar üşenmeyip foto eklerse bende beğenirsem bide ücreti karşılığı bana alıp kargolayabilirler mi?
    Kardeşim yaz arada birde bende öyle bir zamanlar bir İzmirli vardı diye atıp tutmıyım. Özlettirme kendini

Motosikleti
    @kemal
    desene ufak tefek bi çıtır hatun almak lazım başka türlü binilmez motora)))
    ]

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Walla ben 100 kiloyum eşim 50 kilo hiç problem olmuyo tıkır tıkır gidoyoz.

Haftaya cumartesi bi sirkeci yapayım ozaman. orada nereye bakmak lazım acep. muhabbetlerde hep geçmişti ama unuttum :(
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    @siyahus
    özen motor a bakmanı tavsiye ederim istersen beraber gidelim
    ]

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Alıntı thebarbarian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @kemal
    desene ufak tefek bi çıtır hatun almak lazım başka türlü binilmez motora)))
    Hedefe tam atış yaptın. Biz motora binince motor altımızda görünmüyor. Ben de fidan boylu sayılmam ama nişanlım uzun yan yana durunca özelliklede topuklu ayakkabı giyince fark direkt anlaşılıyor

Sırf bu yüzden bahara yeni bir motor alacağım. Yok 125 ZN iyide bizim ailemize göre çok ufak kaçıyor.

sinanhalac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN Kırmızı
    abi bana üçüncü günde motoru sattıracaksınız, benim kız arkadaşım da 1.75 civarı ben zaten 1.82 nasıl olacak bu iş? bi yardımcı olun memedali beyy.

edit: motora bir baktım da şimdi camdan, hatunu değiştirmek daha cazip geldi, hain çinliler nasıl bir motor yaptınız lan ilişkilerimi bile sorgulattırıyorsunuz?

edit büdüt: yukarıdaki edit başlığında yazılan saçmalıkları kesinlikle ben yazmadım. ya site bozuk yada pis hackerler şifremi çalmışlar.
    [COLOR="Magenta"]pembe de olsalar güvenilmez panterlere...[/COLOR]

Sponsor Firma NBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    SELAM ARKADAŞLAR BEN NBC MOTORS BİZDE 12 %0 FAİZ KRD KARTINA MONDİAL İÇİN ŞÖYLE DİYEBİLİRİM PARÇASI EN BOL MARKA AMA SENE NE OLUR BİLEMEM
    [CENTER][B][URL="http://www.nbcmotors.com/iletisim.html"]NBC MOTORS Göztepe[/URL][/B]
    [I]Fahrettin Kerim Gökay Cad. No : 264-1 34100 Sahrayicedid KADIKÖY-İSTANBUL
    Tel: (0 216) 368 31 11 info@nbcmotors.com[/I][/CENTER]

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @dharma
    dharmacım durulmuşsun gibime geldi.artık oratlığı karıştırmıosun.=).şaka bi yana resimde öle çıkmış rüzgarlık.yoksa o kadar büyük deil.etrafındaki fitilleri dün çıkardım.daha güzel durdu.bilsem daha önceden de çıkartırdım.tatil sırasında telefonum arızalandı.bu aralar tamirden çıkıcak inşallah.çıkınca yeni fotolarını koyarım siteye.bu arada istediğim alev stickerlarını buldum ve yapıştırdım.koyunca onlarıda görürsünüz.Bugün Ankara Mt ile buluştum.o güzel ve pahalı motorların arasından benimki de beğenildi.bende sizlerden bahsettim.güzeldi...
    @darkform
    okuyunca çok güldüm.dağ demişsin.darkformcum o senin dağ dediğin yer ankaranın göbeği sayılır.arkadaki de Kocatepe camiii.yani Sultan Ahmet den sonra 2. en büyük.=))
    Can YERLİ
    06 YC 502

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    @sinanhalac
    [CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
    [COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı canyerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @darkform
    okuyunca çok güldüm.dağ demişsin.darkformcum o senin dağ dediğin yer ankaranın göbeği sayılır.arkadaki de Kocatepe camiii.yani Sultan Ahmet den sonra 2. en büyük.=))
    ahahah ah be abi bende ne "dağ" ı ya ne zaman dedim diyorum....
    "daha" yazacağıma "dağa" yazmışım sorry.

öpüyorum.
    ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    @darkfrom
    3 eylül gezisi bildirisi sitemizde ne zaman yayınlanıcaak.....))))

bu arada sitemize istanbuldan zen i olan bir arkadaşım daha üye oldu (nick korsan baba)
    ]

latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Sevgili arkadaşlarım değerli kardeşlerim,

Yeni katılan arkadaşlar birer birer hoşgelmişler sefa getirmişler
    Öncelikle Ahmet dostum ve cintonick kardeşim ikinizde çok ama çok geçmiş olsun.

Ben uzun süredir bu motorun tekerlerinin küçük olmasından dolayı kayma meselesini yazmayı düşünoyordum bu konunun açıldığı iyi oldu. Kesinlikle ama kesinlikle şunu anladım ki diğer motorlara nazaran biraz daha narin, doğal olarak biraz daha tehlikeli bir motorla birlikteyiz. Henüz 150km bile olmamasına rağmen birçok düşme ve kayma tehlikesi geçirdim sırf bu tekerleklerinden ve manevra yetersizliğinden dolayı. Allaha şükür şu anakadar ne düştüm ne kaza yaptım her seferinde kaydığını hissettiğim an frenleri bırakıp, toparlanması için dua ettim:D Öyle böyle atlattım. Birde ben artcısız yola çıkmıyorum. O yüzden hem artcım olan kız arkadaşıma hemde kendime olan kaygımdan dolayı motorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Gerçekten 125zn gibisi yok çok hoş çok alımlı çok keyifli ama sanırım İstanbul gibi henüz metropolleşememiş ve hala sokak ortasında halı yıkanan ve o sabunlu suyun akarak arabaların kaza yapmasına sebep olduğu bi şehir için biraz yetersiz gibi. Ha şunuda ekleyeyim belki bu benim kabiliyetsizliğimde olabilir. Belki ben alışamamışımdır kullanamıyorumdur. Ama en azından motoruma bindiğim an kendimi biraz daha güvende hissetmek ve frenlere bastığım an durmaya başladığını bilmek istiyorum.
    Şu an için sadece bir düşünce aşamasındayım, umarım ne bu motorlarla ne de başkasıyla kaza bela görmeyiz. Hepinize saygılar sunuyorum.
    [B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:

Motosikleti
    @latifpolat
    çok haklısın motorumuz sabunlu suyla halı yıkanan mahallelere göre değil ama istanbulun büyük bir metropol olduğu kesin....arkadaşlar bindiğimiz canımızdan çok sevdiğimiz zenlerimiz ,sahil motoru, plaj motoru olduğu kanaatindeyim.
    (performans lastikleri varmış 80 tl civarı araştırmak lazım)
    ]

Motosikleti
    Aslında arkadaşlar bu lastiklerin küçük olması kayma problemi sadece bizim motorlarımız için geçerli değil tüm scooterlar için geçerli. Birtek maxi scooterların tekerleri daha büyük. Amortisorlerde bu yol tutuşta önemli rol oynar ayrıca. Aldığınız veya alacağınız hiç bir scooterın yol tutuşu bizimkinden farklı olmayacaktır. Eğer daha iyi denge , daha iyi yol tutuş istiyorsanız büyük motor almalısınız lastikleri 20" üzerinde olmalıki denge ve yol tutus unsurları daha iyi olsun. Yinede motorsiklet lastikleri hem yüzeyle temas alanının cok dar olması hemde 2 teker üstünde olması dolayısıyla cok iyi yol tutuşa sahip olmayacaktır.

Motosikleti
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında arkadaşlar bu lastiklerin küçük olması kayma problemi sadece bizim motorlarımız için geçerli değil tüm scooterlar için geçerli. Birtek maxi scooterların tekerleri daha büyük. Amortisorlerde bu yol tutuşta önemli rol oynar ayrıca. Aldığınız veya alacağınız hiç bir scooterın yol tutuşu bizimkinden farklı olmayacaktır. Eğer daha iyi denge , daha iyi yol tutuş istiyorsanız büyük motor almalısınız lastikleri 20" üzerinde olmalıki denge ve yol tutus unsurları daha iyi olsun. Yinede motorsiklet lastikleri hem yüzeyle temas alanının cok dar olması hemde 2 teker üstünde olması dolayısıyla cok iyi yol tutuşa sahip olmayacaktır.
    :D Haklısın siyahus

Bende o yüzden 125zn mi satmadan(sadece kısa mesafeler ve keyfine kullanmak için) işte bunu almayı düünüyorum. Sadece düşünüyorum ama:D
    Hem cc olarak düşük , hem görünüşü çok kaliteli hemde daha güven verici

http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=34

Motosikleti
    @latifpolat
    ama bu daha tehlikeli scooter da dustugun zaman ayakların iceride kalıyor cbr 125 de direk bacaklar dışarıda neyse alırsanda şimdiden hayırlı olsun))))
    ]

Motosikleti
    Alıntı thebarbarian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @latifpolat
    ama bu daha tehlikeli scooter da dustugun zaman ayakların iceride kalıyor cbr 125 de direk bacaklar dışarıda neyse alırsanda şimdiden hayırlı olsun))))
    Allah korusun kaza yapıldığında yada düştüğünde bence hepsi de aynı aciziyeti gösterir. Sadece önemli olan düşmemeye hangisi daha dirençli yani fren olarak denge olarak vs. Benim tek söylemek istediğim zaten bu. Yoksa düştükten sonta ne farkederki Allah korusunda hepside birbirirnden tehlikeli

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @latifpolat
    Zn ye değişilecek bi motor olmasa da yine de güzel
    bikaç arkadaşımın var memnunlar.en büyük özelliği su soğutmalı oluşu.şimdiden hayırlı olsun
    Can YERLİ
    06 YC 502

Motosikleti
    Hayırlısı Latif Polat , CBR 125 güzel motor honda olması zaten güven verir adama. Su soğutmalı olduğunu bilmiyordum bu cok güzel bi özellik. uzun mesafedede güvenle kullanılabilir.
    Lakin ben racing tarzı (125 cc bile olsa) motorlardan pek hoşlanmıyorum. Gelecek sene motoru bende büyütmeyi düşünüyorum ama cruiser veya chopper(bulamayız ama olsun) almayı düşünüyom. Yinede şehir içi ve kısa mesafelerde vitesli bi motor kasar abicim. Bizimki ne güzel bas gaza gidelim bas frene duralım (durmaya çalışalım da olur). Bu arada bütün gözlerde sana dönsün varmı böyle keyif

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler