Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Ağustos 2006, 16:26
Siyahus hoşgeldin.
Arkadaşlar görüyortumki herkez yeni bir organizasyonu en az benim kadar hevesle bekliyor. Ancak bence yeni organizasyonu 3 Eylül'e ayarlayalım. Duyurularına ve hazırlıklarına şimdiden başlayalım ancak tarih 3 eylül olsun derim ben. yinede siz bilirsinizsss...
ii gunner.
Reklamlar
-
21 Ağustos 2006, 16:30
@darkfrom
haklısın hazırlıkta yapılıcak site duyuruları felan
-
21 Ağustos 2006, 16:56
uyar arkadaşlar hafta sonu olsun da ne zaman olursa olsun ayarlarıs programımızı ona göre.
bu arada yenı fotoları ekledım siteye..
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
21 Ağustos 2006, 17:07
-
21 Ağustos 2006, 17:11
@derwish
nahoş ne demekki))))))
-
21 Ağustos 2006, 17:58
bide birbirimizi biraz özliyelim dimi
-
21 Ağustos 2006, 19:27
Merabalar..
Yeni buluşma tarihini ne kadar erken ögrenebilirsem benim için katılma şansı o kadar yuksek olur.İşyerinden izin gunumu daha onceden soylersem o güne aldırabilirim.(Her hafta program degişiyor).Katılmak istiyorum açıkçası
Sana guveniyoruz darkform :D
Kolay gelsin herkese..
-
21 Ağustos 2006, 19:40
ihale yine bizemi kaldı yani
Arkadaşlar o zaman herkez fikrini bir belirtsin, nereye gidebiliriz, ne yapmak istersiniz... Fikirlerinizi açın. Örneğin siyahus bikaç güzel mekan ismi verdi. Sizlerinde şurası şurası olabilir gibi fikirlerinizi bekliyorum. Bende o doğrultuda yine bi program falan yazarım. bir an önce belirleyelim. en az 2 hafta öncesinden duyuruyu yapmak en doğrusu bence.
Ne bileyim, çayır çimen olabilir, piknik mangal olabilir, geçen hafta olduğu gibi hoş ve yarı turistik bir mekan olabilir...
ii gunner.
thebarbarian adlı üyeden alıntı
@derwish
nahoş ne demekki
))))))
nahoş bööle puşt gibi ibne gibi bişi...
euheuh kemal sunal'ı özledim
-
21 Ağustos 2006, 20:06
selamlar
3 eylül civarı benim taşınma mevzum var + bir arkadaşın düğünü var o gün
düğüne bir şekil yetişiriz de taşınma hadisesinden dolayı biraz zor katılırım gibi görünüyor
bir de motorumuz fiyatından ve menşeinden anlaşılacağı üzere avrupalı rakiplerine göre oldukça kalitesiz parçalardan oluşmakta
uzun süreli kullanımlarda avrupalı rakiplerinin ömrüne yetişeceğini pek zannetmiyorum LAKİN ben motorumu seviyorum
işbu çerçevede parçaları motorumuza uygun daha kaliteli bir marka/model bilen var mı ?
kardeşime göre bu motora masraf yapmak gayet gereksiz BENCE şehir içi kullanımda üstüne tanımam ve parça kalitesini arttırmak istiyorum
arka fren mevzusunu o yüzden sordum
fikirlere açığım
hoşçakalın
-
21 Ağustos 2006, 20:38
@ derwish
Honda shadow 90/50 (sitemizde de görüldüğü üzere)
Her parçası 1'e 1 oturur diye düşünüyorum. Çünkü şasi ve kasa bire-bir kopya.
Bir arkadaşımız (sanırım antikacı) Tüm vida aksamının gerçek çelik vidalarla değiştirilmesini önermiş sitede. Ben katılıyorum. Bilimum borular ve kayışlar da (uyarsa) honda'dan temin edilebilir. Özellikle kayışların değiştirilmesi motorun sağlığı açısından çok ii olabilir diye düşünüyorum. Bunların haricinde lastikler de güncellenebilir tabi. ANCAK, el kitapçığında "kullanım ömrü 10 yıldır" yazan bir motosikleti ne kadar yenilersen yenile, blok motorun iflas tarihi bellidir. Dolayısıyla ciddi masraflar yapmaktansa, 1 sezon boyunca cep telefonu masrafından kısıp ve telefonumu 1 sezon yenilemeyip, yerine motorumun yenisini almayı tercih ederim
ii gunner.
-
22 Ağustos 2006, 10:54
Elektrik aksamında ki kalitesiz ince kablolarıda basit bi çalışmayla değiştirebiliriz diye düşünüyorum pekde masraflı bi iş olmaz . En azından alarm veya ek aydınlatma elemanları takan arkadaşlar daha güvenerek takarlar. Ayrıca aküyüde ya daha güçlü bi taneyle yada 2. bi akü desteğiyle güçlendirebiliriz gerekirse. Malum aküsü su küçük akülü arabalardaki kadar bile güçlü değil ucuz bişey yani.
3 Eylülde hazır ve nazır olacam hemde bi aksilik çıkmazsa ehliyetli olarak Ama derwish'inde eksik olmasını istemezdim acıkcası. Cumartesi oluncada başka arkadaşlara uymuyor galiba :( şanssızlık.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
22 Ağustos 2006, 13:54
selamlar
henüz kesinlik yok benim gelip gelemeyeceğim konusunda
şunu belirteyim çaktırmadan taşınma tarihini bile değiştirebilirim
biraderle ortak bir motor alacağız onu aldıktan sonra ÖRNEK olarak benim motorun üstünde denemeler yapabiliriz.
-
22 Ağustos 2006, 15:25
Arkadaşlar,
ZeNScooClub.Com aktif.
Hayırlı olsun
ii gunner.
-
22 Ağustos 2006, 15:45
eywallah abi inş güzel projelere imza atarız hep birlikte bu site sayesinde görüşmek üzere...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
22 Ağustos 2006, 17:19
selamlara hepinize arakadaşlar.Bu sabah geldim tatilden.ilk işim maillerime ve bu foruma bakmak oldu.tatilden döndüğüm için biraz üzüntülüydüm ama kaldığım yerden bu güne kadar okuyunca üzüntümde geçmiş oldu.hepinizi yaptığınız organizasyondan dolayı kutluyorum.resimlerden gördüğüm üzere hatırı sayılır katılım olmuş.gerçekten çok kıskandım.umarım bir ankaralı olarak bigün bende katılırım.ya da siz ATA yı ziyaret etmeye gellirsiniz buraya.
hepinize saygılar sewgiler.
-
22 Ağustos 2006, 18:31
Hoşgeldin canyerli,
Walla Atayı görmeye scooterla gelmek biraz zor olabilir zira 100 km bir benzin al , 80 kilometre hız ile 450 km yol git birazcık zor ama arkadaşlar derseki "tutarız bi kamyonet yükleriz Zeytinlerimizi orda resmi geçit yaparız" ben uyarım
Babam yazları köye gidiyor dolayısıyla motorumu görmemişti. Babama gösterdim zeytinimin fotolarını. "güzel bu motoru bana veriyosun ben binicem" dedi artık ya bitane büyük alacam yada zeytini 2 licem . Kısmet.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
22 Ağustos 2006, 19:08
siyahus adlı üyeden alıntı
Babam yazları köye gidiyor dolayısıyla motorumu görmemişti. Babama gösterdim zeytinimin fotolarını. "güzel bu motoru bana veriyosun
ben binicem" dedi artık ya bitane büyük alacam yada zeytini 2 licem . Kısmet.
Eywah.. yoksa aramızdan biri dahamı ayırılıyorrrr.... :(
Can Yerli hoşgeldin
-
22 Ağustos 2006, 21:43
Siyahus & Canyerli
Tekrardan hoşgeldiniz arkadaşlar, (velkambek)
Benim göstergeleri gördünüz mü beaa ??
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
22 Ağustos 2006, 21:51
beyler hıc kayıs koparan yada degıstırten oldumu(normal km sınden once)asyanın kayısları cok kotuymus benımkı 3600 km de sımdı acaba mondıalınkınden alıp degıstırsemmı dıe dusunuorum..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
22 Ağustos 2006, 22:31
@praetorian
hiç kayış koparmadım ama mondalin parçaları asyaya uyuyor yinede servisime danışayım
@darkfrom
sonunda marş motorumda ki arıza giderildi!!!!!! olayı kısaca anlatayım))))bu sabah Atatürk san sitesine gittim orda mondial servis serdar usta var ama gerçek motor ustası öle bayilerin bünyesindeki bisikletçiden bozma siktirici servisler gibi değil adam gayet açık ve net marş motorunun kömürünün yandığını söyledi ve istersen garantiden alırız dedi ama garantiden parçanın gelmesi 3 haftayı bulur dedi açık ve net olarakta bana parasını verirsen dışarıda yaptırıp 1 saat içinde motoru sana veririm dedi bende okey dedim işçilik dahil 40 tl para verdim ve bu vesile ile motorun komple bakımını yaptırdım yağ değişimi civatalar ve ön disk den gelen ciyk ciyk sesler şu an her şey yolunda akşamda motoru bi güzel yıkattım pırıl pırıl oldu bu işte beni en çok mutlu eden harbiden bir mondial servisim var artık (bu itlerle yuz göz olucağıma parayı bastırırım işim çözülür)
@canyerli
hoşgeldin
@siyahus
zeytinleri kamyona atıp gitme fikri bana uyar lakin biz nereye biniceğiz))))
Bu arada bu hafta sonu bahçeköy tarafında barışa rock festivali olucak bulent sarı gidicem demişti bende her ne kadar barışcı bir insan olmasamda gitmeyi düşünüyorum cumartesi günü öğleden sonra orda olurum gelmek isteyen olursa foruma mesaj atsın (sanırım festival giriş ücretsiz)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler