@onour
kask alıcağın zaman sirkeciyi tercih et derim ben
@onour
kask alıcağın zaman sirkeciyi tercih et derim ben
]
http://rapidshare.de/files/30129334/video-0008.3gp
http://rapidshare.de/files/30129614/video-0009.3gp
Bunlarda giderken telefonla çekilmiş biraz küçük ama napalım
bunlarda telefonla çekilenler
ya baktım aslında burak alırken yarı kapalı bi kask var sirkecide kirin marka 70 ytl sağlam bişeye benziyo onu düşünüyorum bakalım bi para geçsinde elime
@onour
kask alırken çin malı olmamasına dikkat et))))))
]
hakan motordan aldım bi kask işte herzmanki gibi hayat boyu kullanırsın al al dedi ve ikinci gün parçalandı kask bekliyim iyi bişey alıyım diyorum ama 150 euro fiyat çekiyolar en az
@onour
bizim gezi öncesi gitttim ve sirkeci özen motordan aldım 115 tl ye italyan malı ve çok memnunum kafamda gördüğün kask dı işte
@darkfrom
barış motosiklet net ana sayfasına topic açıp gezimiz hakıında bişiler yazssakmı hatta resimleride koyalım ne dersin
]
@thebarbarian
senin kask baya güzeldi ozman sirkeciye gidince direk ondan alırım bayada uygunmuş
@onour
darkfrom da aynısından kullanıyor haber verirsin bende gelirim seninle bende bellik alıcağım
arkadaşlar önemli bir konuya değinmek istiyorum dikkat ettimde hafta sonu gezisinde tüm sürücülerin üstünde (ben dahil )thsirt vardı ve içinde yada dışında böbrek ve diğer iç organlarımızı koruyacak bellik türü bişey yoktu yaw hiçmi böbreklerimizi düşünmüyoruz o yediğimiz ama sıcak ama soğuk rüzgar biz farkında olmadan iç organlarımızı mahvediyor ufo marka bellik 20 tl sirkecide herkeze tavsiiyem bir tane edinmeniz........
]
@thebarbarian
tamam ozman beraber gideriz 0ama ben biraz geç alabilirim sıkışık durumum biraz.Sirkecide global motor var işte burakla oraya gitmiştik adama kask sorduk kaskı uzattı yere attı sonra sonra aldı bidaha yere attı biz adamın yüzüne bakıyoruz öyle kaldık dedik biz uygun bi kask arıyoruz adam biz üretiyoruz bunları çok sağlam 20ytlye bırakırım dedi bidaha yere vurdu biz o ara uzaklaştık ordan
@onour
ucuz etin yahnisi kokarmış bide bi satıcı bişeyi ısrarla satmaya çalışıyorsa hemen ordan uzaklaşıcaksın neyse takma kafana acele etme paranı biriktir gider iyi bişey alırız
sevgili grup üyeleri düşündümde club un ismini tescil ettirsek iyi olucak
]
@ thebarbarian
forum'a gezi için yeni konu açma meselesi olabilir abi neden olmasın
motora (marş'a) baktırabildinmi ?
domain (alan adı - www.zenscooclub.com ) un tescili bişi diil abi. 20 ytl'den daha az. bi toplandığımızda adam başı toplarız 1'er 2'şer lira hallederiz. Asıl sorun Hosting. Oda daha önce bahsettiğim gibi, eli yüzü düzgün ve bizim ihtiyacımız olan özellikleri bünyesinde barındıran bir hosting yıllık 80-280 ytl arası değişiyor. 80 diyorum çünkü ben 80'e ayarlayabiliyorum. Ancak daha ucuza iyi biyerler ayarlayabilecek arkadaşlar var ise domain'i ve siteyi oraya taşıyabiliriz. Yada yine buluştuğumuzda 1'er 2'şer toplarız. az olursa diğr bir buluşmada yine toplarız. Fazla olursa kulüp kasasında tutar, sticker olayı ve diğer masraflar için saklarız.
Yada ileride ücretli bir gezi düzenleriz. Örneğin garipçeye gidiş, garipçede öğlen yemeği ve ortaköyde çay. Adam başı 8 YTL'ye yemek ve çayı hallederiz. Üyelerden 10 toplarız. Net masraflarıda bu şekilde çıkabilir.
@ ALL
Ayrıca 3-5 gezi düzenledikten ve gezilere ayağımızı alıştırdıktan sonra, ZeN ScooClub olarak "Kimsesiz Çocuklar Derneği"ne bir gezi düzenlemeyi teklif ediyorum. Geziyi bizzat organize etmeyide kabul ediyorum. Giderken oradaki arkadaşlarımıza küçük hediyeler alabiliriz ve gittiğimizde miniklere bahçe içerisinde motosikletlerimizle ufak turlar attırarak hoş vakit geçirtebiliriz. Kalabalık bir gurup olarak bakımevlerinin bahçesine girdiğimizde bile nasıl mutlu olacaklarını tahmin edebiliyorum... Bu şekilde kulüp kişisel ego tatminlerimizin dışındaki Sosyal sorumluluğunuda yerine getirmiş olacaktır.
ii guuner.
SYM Wolf 125 Classic
ARKADAŞLAR SİZ GEZERSİNİZDE BEN DURURMUYUM
O DAĞ SENİN BU DAĞ BENİM EŞİMLE GEZİP DURUYORUM
BİRKAÇ FOTODA BEN EKLEYEYİM
ZİGANA TÜNELİ (İÇİNDEN GEÇERKEN DONMA TEHLİKESİ GEÇİRDİK..CİDDİ OLARAK...)
ZİGANA DAĞINA TIRMANIŞ
ZİRVE ... GÜNEŞLİ BİR HAVA AMA ÇOK SOĞUK
ARKAMDAKİLER GÜMÜŞHANEYE UZANAN DOĞU KARADENİZ DAĞLARI
RAKIM 1800 CİVARI MOTORUN MAKSİMUM HIZI 35 KM DAHA GİTMİYOR
2000 METRENİN ÜSTÜ AĞAÇ YETİŞMEZ TOPRAKLA GÖKYÜZÜ KUCAK KUCAĞA
Antikacı fotoğraflar gerçekten çok güzel...
@antik acı
süper yerlere benziyor bizi ne zaman davet ediyorsun trabzona)))))))))))9
]
@darform
abi gmailine attım bendekı fotoları siteye koyarsan arkadaşlarında görme şansı olur..
bencede gezi mükemmeldi hafta sonu bana da uyar yenı bi buluşma güzzel olur gerçekten gelemeyen arkadşalrıda görmüş oluruz
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@darkfrom
marşa ne yazıkki daha baktıramadım bu hafta içi baktıracağım
]
selamlar
ben arka fren ile ilgili birşey soracağım
bizim motorlardaki kampana denilen sistem kendisi mi -disk e göre- motoru durdurmaktan acizdir
yoksa bizim motorlardaki kampana sistemi mi kalitesiz ?
servise uğrarsam bir soracağım ama bilgisi olan varsa iyi olur
@derwish
kalitesiz kalitesiz servise gitmene gerek bile yok
]
Arkadaşlar Selamlar ;
Tatilden döndüm , bu gün işe geldiğimden beri ben yokken yazılanları okuyorum,tatilde hiç fırsatım olmadı maalesef :( gezi fotolarını gördüm acaip kıskandım yaw müthiş görünüyor. Ayrıca katılım tahmin ettiğimdende fazla olmuş 10 ZeN gördüm yaklasık 13-14 kişiydiniz herhalde .İlk buluşma için güzel sayı. İnşallah bi sonrakinde bende eşimle olacam.Eşime anlattım yazılanları ve fotoları oda cok kıskandı bizde gidelim yaaaa şeklinde veryansın etti .
Tabi tatil dolayısıyla ehliyetide alamadım :( bu hafta alabilcemmi onuda bilemiyorum . Ehliyetsiz geziye katılan arkadaşlar bi problem yaşadı mı ?
Anadolu yakasında anadolu kavagına gidilebilir en yakın. Oradada dağın tepesinde bi kale var ve manzarası süper ayrıca aşagıdada balık lokantaları var . Güzel bir yer ama yol dar ve hafta sonu biraz kalabalık oluyor. Polonezköye veya cumhuriyet köyüne gidilebilir orasıda biraz uzak ama yolu iyi.
İki yakadakilerinde kolayca ulaşabileceği bir kafe ile anlaşsak genel buluşmalarımızı orada yapsak bizim mekan olsa nası olur arkadaşlar ? böylelikle her buluşmada yer planlama derdimiz olmaz. Ayrıca uygun vakitlerde orada 2 çift muhabbetin belini kırarız. Böyle bir yer bilen varsa söyleyebilir mi ?
Tekrardan selamlar , yeniden sayfayı okuyabilmek sohbete katılabilmek gerçekten cok güzel
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@siyahus
hoşgeldin o zaman bu haffta sonu karşı organizasyonunu sana verelim ne dersin))))buluşma yeri ve saatlerini belirliyelim
ehliyet konusuna gelince ilk gezide bir problem olmadı olursada biz ehliyetliler polisleri meşgul ederken sizde aradan sıvışırsınız)))))))))
]
@siyahus:
abi benim birde darkform un ehiliyeti yoktu hiç problem yaşamadık polisler hiç bakmadılar bile hatta bakanlarda selam verdiler bize ama yinede bir sorun olabiceği kanısyla seyehatin yarısını grubun arkalarında geçirdim ordanda görüntü çokk güzel butun motorların viraj almasını seyrediyorsun
yani anlıyacağınız grubun neresinde olursanız olun hepsinin farklı güzellkleri var..
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)