Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Ağustos 2006, 01:02
İyi geceler..
Motorun ilk bakım ve sonraki bakım süreleri nedir ? Yani aynı gün alabiliyormuyuz yoksa bir gün geçmesimi gerekiyor ? Teşekkürler..
Ayrıca geziye katılmayı çok isterdim fakat iş güç Çalıstıgım için o gün katılamicam malesef.Size şimdiden iyi eglenceler zn li günler
Reklamlar
-
18 Ağustos 2006, 01:07
Arkadaşlar,
Cumartesi günü mondial garantisinden şikayetçi olduğumuzu belire,ten bir dilekçe hazırlayayım. Kısa ve öz. Altına basalım imzaları... Sonra kargoyla yollarım Mondial'e. Hiçbirşey yapmadık demeyiz en azından olmazmı ?
Bu arada gezi oldu 9 kişi birki birkiiiiiiiiiiiiii cumartesi sabah kalkıyor birkiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tek üzüntüm aar toplardan Scud, Siyahus ve Rglad'ın olmaması. Ama onlarla da bir dahaki gezide buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Birde Derwish gel abi sen ben senin önünde gidicem kalkan olarak çevirme kalkanı
Ehliyeti olmayan arkadaşlar en azından sertifikalarını yanlarında bulundursun arkadaşlar. Ne işe yariicaksa...
http://www.easyasnet.com/zeytin/www/...iler/login.asp
ii gunner.
-
18 Ağustos 2006, 01:08
cintonick adlı üyeden alıntı
İyi geceler..
Motorun ilk bakım ve sonraki bakım süreleri nedir ? Yani aynı gün alabiliyormuyuz yoksa bir gün geçmesimi gerekiyor ? Teşekkürler..
Ayrıca geziye katılmayı çok isterdim fakat iş güç
Çalıstıgım için o gün katılamicam malesef.Size şimdiden iyi eglenceler zn li günler
Servis yarım saat sürer diyor ama 1 saat diye düşün derim. Önceden haberli gidersen iyi olur. Ayrıca ne kadar sorunun varsa söyle.
Geziye katılmam mümkün değil. Yakında evleneceğim için tonla yapmam gereken işler var. Zaten dikkaet etmişsinizdir ki forumada pek yazamıyorum. Artık evlendikten sonra derim. Bu arada kayınvalidem aman motor çok tehlikeli diyor. Motora karşı muhalefet hızla gelişiyor.
-
18 Ağustos 2006, 01:11
cintonick adlı üyeden alıntı
İyi geceler..
Ayrıca geziye katılmayı çok isterdim fakat iş güç
Çalıstıgım için o gün katılamicam malesef.Size şimdiden iyi eglenceler zn li günler
ilk bakım 1000 Km'de Cintonick. Daha sonra 2000. 2000 bakımdan sonra ise 2000 km'de bir (4000,6000,8000....).
Tercih ettiğin servisin yoğunluğuna göre motorun teslimatı değişiyor. Normal bir yoğunluk içerisinde 1-2 saat içinde teslim ediyorlar. Çünkü periyodik bakım adı altna yapılanlar 10-15 dakikalık işlemden ibaret.
Senin ve Ahmet'in söyledikleri ve katılamamanız bize ders olsun... Bundan sonraki geziler Pazar günü yapılsın...
ii gunner.
-
18 Ağustos 2006, 09:55
-
18 Ağustos 2006, 13:54
selamlar
ilkin BYBLADE için yapılacak olana karar verelim şu servisin ismini yazarsan benim kanaatim şikayetim vara servis ve mondial hakkında toplu bir hücum yapmak
ikincil olarak cumartesi günkü geziye kayıt yaptırmadım büyük bir aksilik çıkmazsa harem de size katılacağım (derdim eh-liyet değil şu an )
-
18 Ağustos 2006, 14:49
selam arkadaşlar bende kayıt yaptırdım geziye henüz tanışmadım hiçbirinizle umarım güzel olur burakda gelicek ama balta limanından katılabilirmiyim diyo bende soriyim dedim
-
18 Ağustos 2006, 15:58
Çok üzülerek yarınki ilk buluşma gezisine katılamayacağımı bildirmek istiyorum. iş yerimde planda olmayan gelişme sonucu acil iş çıktı yarın onunla uğraşıcam, normalde cumartesi izin günümdü :( . Bir daha ki gezide artık inşallah. T_T
Size iyi keyifler
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
-
18 Ağustos 2006, 16:29
Onour adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bende kayıt yaptırdım geziye henüz tanışmadım hiçbirinizle umarım güzel olur burakda gelicek ama balta limanından katılabilirmiyim diyo bende soriyim dedim
@ Onour & thebarbarian
Onur tabiki katılabilirsin. thebarbarian organizasyonun avrupa kolu sorumlusu olduğu için (hihi görev itelemiş oluyorum), Baltalimanı'nda grup seninle nasıl buluşabilir ikiniz bir konuşup kararlaştırın bence.
derwish adlı üyeden alıntı
ilkin BYBLADE için yapılacak olana karar verelim şu servisin ismini yazarsan benim kanaatim şikayetim vara servis ve mondial hakkında toplu bir hücum yapmak
Katılıyorum. Byblade bize acil bu servis'in adını-sanını ve kontak bilgilerini iletirmisin.
derwish adlı üyeden alıntı
ikincil olarak cumartesi günkü geziye kayıt yaptırmadım büyük bir aksilik çıkmazsa harem de size katılacağım (derdim eh-liyet değil şu an )
oley !
ii gunner.
-
18 Ağustos 2006, 21:05
arkadaşlar merhaba pc bi problemden dolayı internete giremiorum cewabıda bundan geç veriyorum servis kurtuluştaki servis yane reis moto yaa yağ akıtıyo ama yağ normal herhalde fazlalık yağı akıtıyo kime sorduysam öle dedi bana ben motoru kullanıyorum hala yarın bide sizden anlıyanlar varsa bide sizler bakarsınız herşey iiçin saolun yarın görüşmek üzere..
saygılar...
-
18 Ağustos 2006, 21:48
@onour
yarın sabah bende emirgandan hareket ediceğim lakin sabah erken kalkıp sirkeciye gidip kendime düzgün bi kask alim diyorum ordanda dolmabahçeye gelirim istersen bana takılabilirsin, gruba baltalimanından katılmak yerine dolmabahçeden katılırsan iyi olur çünkü tura başlamadan önce gruba söylieceklerimiz olucaktır gezi kuralları hakkında......
-
19 Ağustos 2006, 16:26
Beyler buluştunuz ama bakın benim kulaklarım hala çınlamıyor !!!
Ona göre yani,
Neyse Kyox'la Kemal abi de gelemiyomuş, bi dahaki buluşma da mal gibi kalmiycam tek başıma çok sevindim
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
19 Ağustos 2006, 19:40
@ahmet yılmaz
kyox geldi))))))
arkadaşlar gezi süper oldu herkeze kendi adıma ve grup adına teşekkür ederim.gelemeyenler için üzüldüm açıkçası inşalah bir dahaki sefere gelirler.artık ayrıntıları darkfrom siteye ve foruma yazar))))))))
bakıyorumda geziden sonra birer birer forumda aktif olmaya başladınız
-
19 Ağustos 2006, 21:41
-
19 Ağustos 2006, 21:50
şirin sadece şirin gerisini bilmem sonuç ta çin
-
19 Ağustos 2006, 22:05
@darkfrom
teşekkür ederim resimler için hemen kaydettim makinaya
nasıl rahat döndünüzmü kadıköye
çin konya ne farkeder bugün süper bir gezi yaptık aramızda olmanı isterdim konyada böyle etkinlikler yapılıyormu yapılmıyorsa seni istanbula davet etmek isterim
-
19 Ağustos 2006, 22:33
Gerçekten katılan bütün arkadaslarıma teşekkür ederim çok güzel bir geziydi geziden daha güzeli sizleri tanımaktı bence.
@thebarbarian
kadiköye çok rahat vardık ama darkform ile yollarımızı kaybettik sirkecide önde gidiyor zanettim yetişebilmek için bastıkça bastım vapurda zannetim rampa kalkarken atladım vapura fakat darkform yoktu vapur geri dönmek istedim ama vapur çoktan hareket etmişti sonra aradı sonraki vapura binicekmiş iletişim kopukluğu oldu bir bakıma :D
-
19 Ağustos 2006, 22:42
@umutpoy
beraber gidememenize üzüldüm olsun sağlık olsun)))sağ salim gittiniz ya o yeter
-
19 Ağustos 2006, 23:40
arkadaşlar herşey çok güzeldi yapımda emeği geçen herkeze teşekkürler en yakın zamanda yine isterim :D
sağlıcakla kalın hoşçakalın....
-
19 Ağustos 2006, 23:44
elamlar
öncelikle gelemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar. çok istedim ama olmadı . kısmet bir dahaki sefere
resimlerden oldukça güzel bir gezi olduğu belli oluyor
ooof of karamba karambita
ne diyeyim başka
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler