Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Ağustos 2006, 17:50
Helal olsun kardeşlerime;
Sonunda bi organizasyon yaptınız, Byblade kardeşim, denize gidenleri düşünüyosun da c.tesi çalışanları neden düşünmüyosun :( Keyif adamları sizi yok mu kardeşim bu grupta bir emekçi daha
işin şakası bi tarafa da arkadaşlar bu kardeşiniz her hafta oldugu gibi bu c.tesi de çalışıyor, bi kaçamak yapabilirsem en azından Sirkeci veya Dolmabahçe'deki buluşma noktanıza ugrar, hiç değilse bi kaç arkadaşımla tanışırım.
Bu aralar, işlerin yogunlugundan dolayı, foruma dogru düzgün giremediğimden, organizasyon hadisesinin, organize edilmesi aşamasında bulunamadım,
Söylediğim gibi eğer buluşma noktalarına da gelemezsem şimdiden size iyi eğlenceler, keyfinize bakın, benim için de yiyin için.
Hepinizi seven kardeşiniz Ahmet
Ama şunu da belirtiym, en azından yeni göztergelerimi size göstermek için mutlaka ugramaya çalışıcam
Saygılarımla
Ahmet YILMAZ
Byblade mesajını sonradan gördüm, yağ eksildiyse sakın motoru çalıştırma, bize sormayı bırak, git servise götür. karterde çatlak falan yoksa, contadan kaynaklanıyodur ve muhtemelen basit bişeydir. aman dikkat basit şey pahalıya mal olmasın.
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
Reklamlar
-
16 Ağustos 2006, 18:08
ahmet yılmaz ben cumartesi istedim ama böle uzun bi gezi düşünmemiştim sadece akşam 6 7 den sonra bir yere gidip biraz muhabbet etmek gibi düşünmüştüm ama böle oldu benim bi suçum yok walla
yardımın için saol
bi kurtuluş servisine gidim bakim nesi varmış işallah büyük ölüde bişi yoktur hem maddi hem manevi çünkü cumartesi gelmek istiyorum geziye
saygılar görüşmek üzere...
-
16 Ağustos 2006, 18:33
-
16 Ağustos 2006, 20:09
gezide kask takma mecburiyetini herkez biliyor sanırım .....
@talla
Güvenlik Kuvvetleri siteyi ve forumu takip ediyor olmalı haberin olsun
-
16 Ağustos 2006, 20:19
@darkform
Bu kadar kısa zamanda bu kadar şeyi nasıl hazırlıyosun hayret Şımarma sakın ;)
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
-
17 Ağustos 2006, 00:39
-
17 Ağustos 2006, 00:53
@rglad
süper olmuş en kısa zamanda banada yapalım)))))))
-
17 Ağustos 2006, 01:22
@ thebarbarian
Kask mevzusu... Ben eklemeyi tamamen unutmuşum. Kesinlikle katılıyorum. Kasksız kimse gelmeye kalkmasın arkadaşlar. Açık ve net bir kural.
@ kyox
huhuhu saol abi. Bide tüm bunların arasında 1 site tasarlıyorum sıfırdan. Bööle çalışmaya başladımmı bi hiperaktiflik olio bende. Bende anlamiom. Ama çok hata yapiorum haliyle... Bakınız thebarbarian'ın hatırlattığı KASK mevzusu...
@ rglad
acayipmiş ya... NoS'da takalım nos'da takalım ehhehe. Müsadenle siteye de ekliyorum ?
Abi sen şu saat olayına da bi çözüm bulursun bekliyorum senden bu konuda da bi bomba. İlk saati kadranların aynısı gibi yuvarlak metal kutulara yerleştirme fikri yattı değilmi ?
ii gunner.
-
17 Ağustos 2006, 01:33
@darkfrom bu senmisin eğer sensen ben cumartesi ve bundan sonra yokum)))işin şakası tabiii
-
17 Ağustos 2006, 01:44
Black Tshirt Ninja
thebarbarian adlı üyeden alıntı
@darkfrom bu senmisin eğer sensen ben cumartesi ve bundan sonra yokum
)))işin şakası tabiii
AHAHHAHA eet abi korkarımki benim. Evde tek bir siyah t-shirt ile nasıl ninja olunur'un denemelerini yaparken...
ii gunner.
-
17 Ağustos 2006, 02:36
bende geliyorum arkadaşlar.12-30 da dolmabahçedeyim
-
17 Ağustos 2006, 02:46
beni de yazın büyük bir aksilik olmazsa kadıköydeyim cmt 10:30 da
-
17 Ağustos 2006, 12:32
@Ahmet
Ustad, ben olsaydım saat ile termometrenin içini açar photoshop, printer yardımı ve bi kaç boya ile siyah beyaz orjinal gibi olmalarınıda yapmaya çalışırdım. Bir de bir şey diyecem Asya 125T lerde yağ göstergesi var onu bizim zenlere monte ettirebilirmiyiz dersiniz? Senin ve modife zenin gelmemesine üzüldüm.
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
-
17 Ağustos 2006, 13:02
bulent'le beraber 7 olduk haydi birki birkiiiii
http://www.easyasnet.com/zeytin/www/...iler/login.asp
ii gunner.
-
17 Ağustos 2006, 14:19
Kyox Ben bu saatleri değilde, orjinalleri beyaz yapıcam, daha hoş olur diye düşündüm, (içini açabilirsem tabi)
As 125'lerde de bizimkilerde de bu göstergeler komple set halinde satılıyomuş, senin söylediğini ben de düşünmüştüm ama, bu yüzden yattı (Set halinde alırsan 80 - 100 YTL) o yüzden alttaki göstergeleri tutan demir ayağı bile alamadım, tornacıda yaptırdık, o parçayı ayarlayana kadar canımız çıktı.
Bu vesile ile Darkform'a da cevap veriym, o saati kadranın içine yerleştirme fikri, işte bütün göstergeleri set halinde alma zorunluluğundan dolayı yattı, ayriyeten fotoğrafı siteye koymandan dolayı da onör duyarım
The Barbarian, ayıp ettin abi, Rglad Tuning hizmetinizde diyoruz
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
17 Ağustos 2006, 14:29
@ byblade
Geziye kayıt yaptırmışsın byblade, nooldu halledebildinmi yağ sızıntısını ? Haberlerini bekliyoruz...
ii gunner.
-
17 Ağustos 2006, 14:39
Darkform,
Memati'ye benzemişsin be
-
17 Ağustos 2006, 14:39
merhabalar yaa benim motoru servise götürdüm 150 200 ytl arası bişi tutar dedi çünkü yağ karterden gelmio daha yukarlardan geliyo adamlar motor açılcak dediler bende açtırmak istemiorum sıfır motoru garanti kapsamınada girmio dediler anlamadım bende bizm burda bi abi vardı ona sordum oda eski motorcu bişi olmaz dedi o fazla yağı atmıştır yada hararet yapmıştır dedi kullan bişi olmaz dedi ama yağına dikkat et dedi bende ona güvendim işallah dediği gibidir...
cumartesi görüşürüz arkadaşlar...
abicim bunlara konula yağın numarası kaçtı yağ servistemi değiştirsem yoksa bizmi değiştirsek...
-
17 Ağustos 2006, 16:33
Bu herifler işin cılkını iicene çıkardılar. Ne demek garantiye girmiyor... Motoru açıp şişle heryeri delmedinya... Mondial artık şu işe bir el atmalı. Suyu çıktı garanti saçmalığının.
ii gunner.
Memati
-
17 Ağustos 2006, 20:49
@byblade
(sittimin servisi ) dur bakalım byblade cumartesi gelince beraber bi bakalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler