Kardeş ben Güngörendeyim ama kız arkadaşım oralarda doğal olarak bende eksik olmuyorum ordan:D Biz genelde pazar günleri mutlaka motorla oralarda oluruz.
Kardeş ben Güngörendeyim ama kız arkadaşım oralarda doğal olarak bende eksik olmuyorum ordan:D Biz genelde pazar günleri mutlaka motorla oralarda oluruz.
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
ben pazar gunleri pek oralarda olmam hafta içi takılıyorum ama görüşürsek selamlaşırıs;)
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Bu hafta sonu benim dahil olmam imkansız arkadaşlar. siz organizasyonunuzu yine yapın. Kısmetse 1-2 hafta sonra kendiminde dahil olabileceğim bir organizasyonu bizzat kendim yapacağım, söz
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Epey bi mesajları takip ediyorum, bu buluşma olayı tam bir komedi oldu anladıysam arap olıyım.
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
ÖNERİM VAR
arkadaşlar nasıl olsa hemen hemen her hafta sonu gezi ve buluşmalar düzenlenecek kısada olsa uzunda olsa katılmak isteyen arkadaşlar bu cumartesi dolmabahçe (inönü stadyumunun) karşısında çay bahçesinin yanında saat 12:00 de ben orda olucağım isterseniz orda oturup çay içeriz isterseniz ordan kısa bir boğaz gezisi yaparız
]
heh işte bu
Benim için bu hafta sonu çok zor olsada gelmeye çalışacağım. Ayrıca gelsemde gelmesemde, bu gece vakit olursa ufak bi tanıtım hazırlayıp cumartesi günkü geziyi siteden de promote edeceğimdir.
PS: @ derwish derwish sende gelebilirsen orda bi açarız motoru. Başka merak eden arkadaşlarda vardı hem, onlarda görmüş olur. üstün körü gösteririm bişiler bildiğim kadarıyla. Daha sonra bi ara yine buluşup detaylı video olayına gireriz, olmazmı ? Tabi bunların hepsi ben işleri ayarlayıpta gelebilirsem...
Sevgiler,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Görüntüsü çok güzel...
Saygılarımla...
@marantzz
hoşgeldin mesajın yalnış yere geldi sanırım))
]
selamlar
bir problem çıkmazsa gelirim (şimdiden yan çizmek gibi olmasın lakin benim eh-liyet gibi ufa bir problemim var. bundan dolayı karşıya geçmekten biraz tırsıyorum açıkçası )
kalkın bur tarafa gelin demek istemiyorum kimsenin planlarına mani olmam
başka bir maraza çıkmazsa enkötü ihtimal atlarımüsküdardan bir kabataş motoruna gelirim o tarafa
Oytun baba,
Başlattığın şu cumartesi günkü geziyi biraz detaylandırıp (anadolu yakasında olanlarla buluşma saati ve oradan dolmabahçeye geçiş ve güzergahlar gibi ayrıntılar) geziyi organize etmem için bana yetki verirmisin ?
Aksi halde gezi mezi olamicak hehe. Bişiler yapmaya çalışayım ? Tarih çok yakın, ancak azda olsa bi 3-5 kişi gibi toplanırız gibime geliyor. Yapmaya çalışalım bakalım bi organizasyon...
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@derwish
helal olsun sana yeterki gel
@darkfrom
tüm yetkiler sende))
]
1. Zen ScooClub Gezisi !
19 Agustos 2006, Cumartesi günü gerçeklestirilmesi planlanan 1. ZenScooClub Gezisi tanitimi ve programi web sitemizde word belgesi olarak sunulmustur. Katilimlarinizi bekliyoruz ! Gelirken ZeyTiN'lerinizi getirmeyi unutmayin !
detaylar için: http://www.easyasnet.com/zeytin/www/gezi-1-haber.asp
Saygı ve Sevgilerimizle;
ZeN ScooClub
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
ben cumartesi geliyorum arkadaşlar
yalnız bizim hatunu da getirmeyi düşünüyorum
mümkünse kız arkadaşıyla gelebilen beraber gelsin ki bizim hatun da yalnız kalmasın sıkılmasın sorun yaratmasın
12:de dolmabahçeden katılırım.
ayrıca gruba öncülük artçılık vs'de yababilirim daha geçen hafta gittim malum oraya
SIYAH DAMALI
UZJ 63
12de dolambaheçde olmaya çalışcağım her nekadar ehliyetim olmasada
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Darkform abim güzel olmus organize ciddilestirmen. yalnız ehliyetsiz olan iyicene düsünsün, bu grup gezisi olunca polisin iştahı kabarabilir. Ben geliyorum.
iyi günler
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
polisin iştahı 1 se bizim iştahımız 10dur kardeşim!
arkadaslar logoyu yüksek çözünürlüklü jpeg olarak bizim siteye ekliyecem. İsteyen oradan bilgisayarına indirip sticker baskı için kullunabilir herhalde! di mi DarkForm?
Az evvel yükledim ama olmadı galiba neyse gmail adresine mail attım darkform kardeşimizin o icabedeni yapcaktır
SIYAH DAMALI
UZJ 63
Arkadaşlar,
Bülent'in bahsettiği logomuzu geçici olarak aşağıdaki adresten edinebilirsiniz:
http://www.easyasnet.com/zeytin/www/...oclub-logo.zip
Websitemiz
Web sitemiz ile ilgili birkaç güncelleme ve gelişmeyi duyurmak istiyorum.
1. Sitemizin üye bilgileri alanına, doldurmanız gereken 1-2 yeni alan eklendi (Plaka, zorunlu eposta adresi, ZeN'inizin markası gibi). Üye girişi yaptıktan sonra karşınıza gelen "Üye Kontrol Paneli" ndeki "Kullanıcı Bilgilerimi Güncelle" linkini kullanara bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
2. Sağdaki ana menüden ulaşabileceğiniz, tam teşekküllü bir "Alternatif Forum" hizmete girdi. Bu forum'u motosiklet.net'in uzun süreli bakıma girdiği veya allah göstermesin çöktüğü durumlarda kullanabiliriz. Kullanıcı adlarınız ve şifreleriniz site üye bilgilerinizdeki gibidir.
3. "Teknik Sorular Veritabanı" siteye eklendi. Teknik sorular veritabanını kullanarak diğer üyelere site üzerinden sorular sorabilir ve cevaplar yazabilirsiniz. Bu alanın en büyük getirisi, forumdaki muhhabetten rahatsız olan üyelerin direk soru-cevap şeklinde problemlerini tartışabilmeleridir. Ayrıca sorulan sorular forumda olduğunun aksine, süratle arka sayfalara düşmeden güncelliğini sürekli koruyacaktır.
4. "Fotoğraf Albümleri" alanına "İbret-İ ZeN Alemi" bölümü açıldı. İbreti Zen Alemi albümü, üyelerimizin yaptığı kazaların fotoğraflarını ve hasarlar hakkındaki teknik bilgi ile maddi hasar bilgilerini içerir. Bu albümün oluşturulmasındaki asıl gaye, ibret hikayelerinin ortaya çıkmasını sağlamak ve bu doğrultuda ülkemizin içinde bulunduğu trafik ve yol şartları dahilinde biz ZeN ScooClub üyelerine daha güvenli, daha dikkatli sürüş deneyimi alışkanlığını aşılamaktır.
5. "ZeN ScooClub Choppers" slideshow'u, üyeler fotoğraflarını gönderdikçe periyodik olarak güncellenmektedir.
6. İletişim sayfaları açılmıştır.
Keyifli gezintiler, Sevgiler;
Barış / DarkForm
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşlar merhaba yaa bi sorunum var karterden yağ geliyo valla çok korkuttu beni benim yapabileceğim birşey varmı en acilinden bi cewap verseniz bide neden yağ kaçırıyo anlamadım yaa servise getirmeden bi size sorim dedim
saygılarl...
[I][B][/B][/I]34 €D 9396
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)