@thebarbarian
wd40
ii gunner.
@thebarbarian
wd40
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
buluşmaya bende geliyorum beni de yazın nasıl olsa ehliyetimi yeni aldım Yağmura gelince öyle 165 avroya flan mont alamam lakin balıkçıların kullandığı sarı kauçuk yağmurlardan düşünüyorum hem uzun ve de kesinlikle su geçirmiyor üstüne üstlük sarı trafikte dikkat çeker aynı ren lastik çizme de çekersem tam olur valla
Mondialin bu yeni modeli baya ilgimi çekti paylasmak istedim. mavisini begendim 2200 ytl mondial 15zc
@Darkform
yenibosna bayisi:
Kardeşler motosiklet mehmet biçen
Fevzi çakmak mah. yıldırım beyazıt cad. nenehatun sok. no:8/2 Yenibosna - İstanbul
(yenibosna sapağından girdiğinizde sağda iş bankasını görene kadar gidiyorsunuz , karşı mahalle)
Tel: 0212 5517399
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@darkfrom
yaşlılık işte unutmuşum))))wd40 çok işe yarıyor arkadaşlar ön disk ayaklığın şasiye değen kısmı amortisör zincir arka ön teker vidalarını yağlayabilrirsiniz ses olayı ortadan kalkar))
@bülent
cumartesi gelmeyi çok isterim ama çalışıyorum birde ehliyeti bekliyorum
]
@ thebarbarian & all
Arkadaşlar wd40 barbarian'ın dediği gibi güzel bir ürün. Ancak daha önceki postlarımdan birinde de belirttiğim gibi Antistatik özelli olan ancak SENTETİK özelliği bulunmayan bir yağ. dolayısıyla yağın yapışıp kalması ve sıçarmaması gereken yerlerde (zincir gibi) sentetik olmadığı için kesinlikle önermiyorum. sonuç olarak wd40 yağlama işlemini yapacaktır ancak SENTETİK olmadığı için kısa bir süre sonra kendisini sürüldüğü yerden söküp atacaktır. Zincir gibi hareketli ve yağı tutması gereken bölgelerde:
WYNNS Chain Lube
ve
WÜRTH HHS2000
ürünlerini öneriyorum. Sitedeki teknik sorunlar veritabanında bu konuda bir girişim var. Üye girişi yaptıktan sonra http://www.easyasnet.com/zeytin/www/...sp?teknikID=21 linkinden yazıya ulaşabilirsiniz.
@ kyox
kardeşler girildi abi.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Ne yazıık ki bu cmts günü gelebilmem mümkün değil. Şu an işteyim ve akşam ne olur bilmiyorum ama baya geç çıkabilirim gibi geliyor bana
Arkadaşlar,
Motosiklet.Net forumları bu aralar sık sık bakıma girmeye başladı. Eğer bakım sırasında forum ortamını halen kullanmak isteyen arkadaşlar olur ise, geçici bir forum'u sitemiz altına entegre ettim:
http://www.easyasnet.com/zeytin/www/forum/
kullanıcı adlarınız ve şifreleriniz Site üyelik bilgilerinizdeki gibidir.
Not: kullanıcı adı 4 karakterden az olan arkadaşlarım, normal kullanıcı adlarını yazdıktan sonra kullanıcı adlarını 4 karaktere tamamlayana dek "1" rakkamını kullansınlar.
Örn:
site kullanıcı adı: "bab"
forum kullanıcı adı: "bab1"
bu mesajı email ile üyelere de geçeceğim.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşlar merhaba
bu aralar çok mutluyum çünkü şansa bala sizleri tanıyorum ilk önce dün kasımpaşada cracus yane özkan abiyi tanıdım daha bugunde taksim meydanda ışıklardada bülent sarı abiyi tanıma fırsatım oldu böle giderse 1 aya kalmaz herkezi görmüş olucam bakalım pazar günü kimi görücez...
özkan abi ve bülent abi tanıştığıma çok memnun oldum...
görüşmek üzere..
saygılar...
[I][B][/B][/I]34 €D 9396
evet motoru yeni almama rağmen eğlenceler bitmiyo inemedim motorun üstünden bitürlü saat sabah 3 ve ben yeni geldim küçük gezimi paylaşayım ilk önce arkadaşımla birlikte şehreminiden çıktık derken taksinin teki beni sıkıştırınca bende tepki gösterdim ve bunu yapmamla taksinin önüme geçip freni koyması bir oldu ve beni sıkıştırarak sağa el frenini çekti tam tartışırken taksiden inince direk gazladım mondialler çok iyi kaçıyo buarada daha sonra ortaköyden dönüşümde çamurluktan ufak bi ses geldi baktığımda çamurluk vidası çıkmış elimle sıkmaya çalışırken motorcu bi arkadaş sağolsun gecenin saat 2buçuğunda durdu ve yardım etti köprüden geçerken iki kişi olmamıza rağmen motorun önü paraşüt görevi yapıyo baya bi savuruyo şeritten şeride işte böyle geçti bi gün daha zeytin klup gezi düzenliycek mi acaba nası katılabiliriz buna
arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler bakalım yağlamayı deneyeyim inşallah işe yarar.
@onour
sanırım gezi için ehliyetlerimizin tamamlanmasını bekliyoruz yakında gezilerimiz başlıyacak)))bu arada trafikte dikkatli git taksiciler terbiyesizlik yapıyor biliyorum ama sen dikkat et iki tekerin üstünde canını korumak dört tekerden daha zordur
]
onour bu arada clubun web sitesini ziyaret et ve darkfrom arkadaşımızdan bilgi al
arkadaşlar sticer olayını halledemediniz benim promosyon işi yapan bir arkadaşım firmayı yeni kurdular konu hakkında bahsettim miktar tam olarak ne kadar olucak fiyat almam için kendisine logommuzun çıktısını vericeğim
logoyu hazırlayan arkadaştan ricam bana mail atabilirmi yoksa forumda varmıydı örneği unuttumda)))))
]
Logo icin motor resmi http://img90.imageshack.us/img90/5245/clup7ef0.jpg
Degerli scooter sürücüleri; Virajlı ve aynı zamanda yokuşlu (iniş, çıkış) yerlerde azami derecede dikkat edin birde yol bozuksa,kaygan asfaltsa kayarak yatma riski çok yüksek. yokuş olan ve dönüşlü yerlerde hızınızı düşürün ve dengeyi korumak için daha dikkatli olun.
Dün Unkapanında Taksime çıkan büyük yokuşta kayarak yatma riski yaşadım yol da bozuktu . Bu ikinci kere başıma geliyor. Direksiyonu kırık halde giderken yokuş sizi yatırmaya sebeb oluyor. Bu durumda fren sıkmanız icap ederse kayma riski çok yüksek. Bilmem gözününzde durumun vahamiyeti canlandımı
Herkeze dikkatli sürüşler
@kyox
link çalışmıyor:(((
]
günaydın arkadaslar
öyle olmasada böyle oldu forumdan bi arkadasla (byblade) ile tanısmak mümkün oldu. Seni tanıdığıma ben de sevindim byblade. Ama ne tanışma anlatmak lazım: Ben trafikte ışıkta bekliyorum. Byblade'de karşıya geçiyo. Benim motoru görüyo "a forumdan dimi" diyo "evet ya sen" diyorum. İşte iisimlerimizi falan söylüyoz. Bu arada ışık bize yanıyo. Biz böle akan trafiğin ortasında konuşmaya çalışan iki şaşkın. Kornalar falan. Bi de belediye otobüsü azkala eziyo du Byblade kardeşimizi. Neyse öle ucuz kurtardık.
Birde dün (pazar) tek tabanca bi Garipçe gezisi yaptım. Ondan da bahsedeyim. Garipçe Sarıyerden sonra 6 km mesafede bi balıkçı köyü. Sarıyer içine girdikten sonra biraz yokuş çıkıp Rumeli kavağı yönüne devam ediyosunuz. Yol muhteşem yeni dökülmüş kaymak gibi bi asfalt en küçük bir çukur yok boşta aynı zamanda basın basabildiğiniz kadar ben motoru sonua kadar zorladım. İbrede 100'ü göremedim. 95 oluyo ama 100 maalesef.... Bu arada belirli yerlerde radar kontrolü var. Basın diyorum ama ona da dikkat.
Neyse köyde eski bi kale var görülebilecek enteresan biyer olarak Dehlizleri falan çok ilginç. Birde iki tane balıkçı lokantası kii hesaplı da yerler. Karın doyurmak isterseniz. İki kişi gözelce beslenip 30-35 kağıda kalkabilirsiniz. Bogaz manzarası da muhteşem. Mekan köy olduğu için de huzur dolu
Fotoğraf hani diceksiniz maalesef bende dijital makine yok. Filmli SLR var çektim ama onunda banyosunu falan yaptırınca ekleyebilirim. Üstelik siyah beyaz
SIYAH DAMALI
UZJ 63
@bulentsari
Harika, paylaştığın için saol. geçen cmrtesi gidecektim sarıyere baska bir işim çıktı. Artık bu cumartesi oraya giderim.
Bu arada logo resmini zipleyip senin maile atayım senin logo ile birleştirip Oytun (barbarian) a verirsin.
@Alarm
Baya iyi oluyor arkadaslar. İlk günler de sabahları çalıştırma sorunu çektim 6 seferde anca çalıştırabildim (galiba ilk günler alarm ile çok oynadım aküyü etkiledi) ama şimdilerde iyi. Test için çocuk dolu bir yere bıraktım motoru. ses çıkarıyor diye dokunmayı bıraktılar :D .. Devam etseler çevreden birileri artık çocukları durdururdu.
iyi günler
arkadaşlar kask takerken blue tooth kulaklık takmak mümkünmü öyle bir kask ve kulaklık biliyormusunuz?nerde satılıyor?
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
not: Bulent mail adresini bulamadım
@talla
Bu var ama çok tuzlu. http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44038
@kyox
vektörel olarak atabilirsen bsari@metareklam.com.tr adresine arkasına zemini ekler gönderirim
SIYAH DAMALI
UZJ 63
abi orda kaskla beraber satılıyor bide harbiden tuzlu kulaklık dediğin en fazla 50 ytl flaan olur dimi
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)