Bu ne şiddet bu celal arkadaşlar
Bu ne şiddet bu celal arkadaşlar
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@kyox
abi slm.rüzgar siperliğinin en kısa zamanda foto çekip buraya koyucam.rüzgarda çok faydalı.insan kolay nefes alıyor.15 ytl ye aldım.takması çok basit.iyi bişeye benziyo.
sticer olayında ne dersin.bende yaptırsammı?kararsızım.
bide ben motora kendinden kompresörlü korna aldım.stebel marka.mükemmel bişey.araçlar üstünüze gelmiyor.kornaya basınca büyük bi araç zannediyooo.süperr.
Merabalar.
Benim motor 300 km ye yaklastı ilk bakım ve rodaj tamamlanması kaç km de oluyor ?
Ayrıca %70 2 kişiyle gezdim motorda ve 80 km hız yaptıgım zamanlar oldu.Çok mu zararlı sizce ?
Teşekkürler..
@ umutpoy
evet umutpoy haklısın. ilk defa söküp takanlar için biraz ürkütücü gelebilir. Ancak emin ol değil. elin alıştımı 1 buçuk dakikada söküp 1 buçuk dakikada toparlayıp takarsın. Foto ile detaylı anlatımlar meselesine gelince: Hepsini yapıcaz işallah...
@ cintonick
rodaj 1000 km kadar sürebilir. Dolayısıyla motorun ömrünün uzaması ve performansının artması açısından ilk 1000 km fazla gazlamamak iyidir. Dip gaz yaparak motoru sıkıştırmamak, boş depo ile gezerek tortulu benzini motora göndermemek, sakin sakin gitmeye alışmak gibi ayrıntılarda rodaj açısından önemlidir. Ayrıca rodaj bitiminde yani 1000 km'ye geldiğimizde mutlaka yağı değiştirmek gerekli ki bunu zaten periyodik 1000 bakımda yapıyorlar.
Rodaj konusunda kullanma kitapçıklarımızda yazanlara riayet etmek ve akılda bulundurmak da iyi bir fikir.
Şimdi diyebilirsinki önümde trafik var, arkamdan araba bastırıyor, yokuş tırmanıyorum 2 kişi basmıyayımmı yani... Kurallar o kadar da köşeli değil, tabiki bas. Ancak ana fikir motorun üzerine gitmemek, yüklenmemek, ilk 1000 km motoru biraz rahat bırakmak.
Daha önce kulüp üyesi arkadaşlarımızla da paylaştığımız Nacizane fikirlerimizdir.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@crocus
acaba camı nereden aldın bende düşünüyorum öyle birşey
@cintonick
Darkform abi anlatmış herşeyi ama bir şey eklemek isterim. devamlı aynı hızda ve devirde gitme mesela 10 sn 50 de gittiysen 10 sn 60 da git; git ki motor her devire alışsın rodajdan sonra sağır olmasın. Bu şekildeki kullanım tüketimi artıracaktır fakat rodaj bitince daha az yaktığını göreceksin
Allah tan herkese kazasız,belasız sürüşler dilerim
-darkform abi
şunada cam demeyin arkadaşlar
Can YERLİ
06 YC 502
Günaydın Arkadaşlar,
Yaw acaip gaza geldim , şu söküp takma işlerini çok severim ,kendi bakımlarımızı kendimiz yapalım tabii. bugun tatile cıkıyom 1 hafta yokum. Çıkmasaydım yarın süper olurdu aslında ayrıca Derwish'inde yüzüne bakamıyorum. Abi kusura bakma yaw buluşcaz gelcem dedim gelemedim :( . Tatil dönüşü setifika + ehliyet alayını alacam . 26-27 Agustos cumartesi veya pazar bi buluşma olayına girelim cogu kişide o tarihe ehliyetini almış olur herhalde. Sirkecide buluşulabilir bence ben Anadolu yakasındayım ama bizim içinde orası problem olmaz diye düşünüyorum ayrıca vapur sefasıda yapmış oluruz havamızdan geçilmez
Dün Kyoxun ön çamurluktaki stickerlarının kırmızıdan sarıya giden bi modelini sarı ZeN üstünde gördüm o bile hoş durmuştu ki kyoxunkiler cok daha güzel duruyo.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Arkadaşlar ya ben motora tek kişi bindiğimde herhangi bir sorun yok fakat arkaya kız arkadaşımı aldığımda bir gıcırtı sesi gelmeye başlıyo neden kaynaklanıyodur ve nasıl halledecem ben bu sesi.
arkadaşlar bence harbiden toplanıp bir gidelım ama medeni dille konuşalım öyle basma muhabbeti olamsın yani belki anlarlar 10 kişi falan gitsek.
birde bir site keşfettim motor aksesuarları gerçekten ucuz ve kalitei bişeelere benziyor http://www.hediyedenizi.com/Hediye_K...sesuarlari.htm bi bakın siterseniz ben pek anlamam ama...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@tlla
Site ilginç bi siteymiş.
Yağmurlar için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Yağmurlar geliyor yoksa motorlar garajamı?
@kyox
fiyat bakımından nasıl sizce site bi dizlik almayı düşünüorum da belki çanta falan da alabilirim..
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
sevgili arkadaşlar 9 günlük bir tatile çıkıyorum.gideceğim otelde internet war ama hatunlardan fırsat kalırmı bilmiorum.sizi çok özlicem.hepinize iiyyi forumlar.görüşmek dileğiyle...
Can YERLİ
Can YERLİ
06 YC 502
@Darkform
Abi ben 2000 bakımı için 30 ytl fiyat aldım. 32 idi indirdik dio :D... Clup ta servisler bölümüne yenibosna servisi eklermisin. Alarmı oraya 20 ytl gibi en düşük fiyata 1 saat içinde taktırttım. ilgi iyiydi tavsiye edicem.
@canyerli
iyi tatiller iyi dinlen
@yagmurlu havalar konusundaki düsüncelerinizi bekliyorum.
@bodrum7
bak şimdi o gıcırtı muhtemelen ayaklığın şasiye değdiği yerden çıkıyordur gress yağı ile arasını yağlarsan ses kesislicektir bendede aynısı olmuştu)))ne zaman buluşuyoruz arkadaşlar
@cintonick
dark from arkadaşımın dedği gibi rodaj 1000 km sürüyor ilk bakımını 500 de yaptır derim ben en azından yağını değiştir ve civataları sıktır özellikle ekzost ve arka teker
@kyox
yağmurlu havalarda sürüş tehlikeli ama yavaş ve dikkatli gidersek kısa mesafede sorun olmaz bu arada yağmurlu ve soğuk havalar için 165 avro verip mont aldım umarım işe yarar
@talla
dizlik fiyatları 50 tl ten başlıyor 90 liraya kadar çıkıyor ama şimdiki dizlikler vidalı kaza sırasında sürücüye zarar verebiliyor dizlik alıcaksan ki bende alıcağım silikon dizlik leri tercih et)
]
@ kyox
servisin detaylarını verebilirmisin kyox. gerekli olan bilgiler:
Firma adı, Şehir/Semt, Açık adres, telefon.
yağmurlu havalar için bi çözümüm henüz bulunmamaktadır
@ can yerli & siyahus
ii tatiller ii eğlenceler bol bol dinlenmelerrr...
SYM Wolf 125 Classic
the barbarian
verdiğin cevap için teşekkürler fakat neden kız arkadaşımla bindiğimde ses geliyorda tek başıma bindiğimde yok sanki amartisörlerden geliyo gibi bilemiyorum yinede.
Büyük ihtimalle Amortisorlerden geliyor. Bi arkadaşta daha bu problem vardı. tek kişi o kadar etkilenmiyor ama artçıyla binince biraz gıcırtı gelebiliyor.bodrum7 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Darkform, artık 9 gün bi tatil yapacam. Darısı yapmamış olanların başına.
Buluşma olayınıda şimdiden ayarlayalım . Teklif ettiğim tarihlere nediyorsunuz arkadaşlar. Tabi ben kesin eşimle gelirim , çift geleceklerinde dikkatine
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
buluşma tarihi bana uygundur. Ehliyet olsada olmasada geliyorum anasını satiim yeter artık Ben varım
SYM Wolf 125 Classic
@bodrum7
sen en iyisi bi sentetik yağ vardı ufak tüplerde satılıyor ismini hatırlamıyorum w4 müydü neydi onunla amortisörleride yağla hatta ucuna ince bi pipet gibi bişey takılıyor elinin ulaşamadığı yerlere sıkabiliyorsun ön disk ide yağlamayı unutma
bugün ehliyetimi emniyete verdim yenisini hayırlısı ile çarşamba alıcağım yalnız bana ehliyet yerine geçen bir makbuz verdiler bunula kullanabilirsin dedi trafik polisi acaba doğrumu bu konuda bilgisi olan varmı
makbuzun arkasında b+ a2 ehliyet yazıyor
]
ne oluyo bu tarafta (avrupa) oturanlara cumartesi dedik 5 kuruş dedik çay ısmarlıcaz dedik kimseden ses soluk çıkmadı
SIYAH DAMALI
UZJ 63
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)