Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    darkform
    cidden nahoş bir fiyatlama olmuş
    ben 45 vermiştim lakin içim yanmadı çünkü bakım sonrası motorda ciddi bir rahatlama olmuştu
    bundan kelli alınan ücrete karşın yapılan işlerin bizimde rahatlıkla yapabileceğimiz işler olduğunu bilmek can sıkıcı
    zaten bir problem yaşadığımızda kafalarına göre garanti sınırı çizdiklerine göre yemişim garantilerini adamlardan bir parça istiyorsun 2 ayda anca parçanın ne olduğunu idrak ediyorlar
    en azından bu sayede motorumuzu tanımış oluruz bir problem yaşadığımızda fellik fellik servis aramaktansa ilk müdahaleyi kendimiz yapmaya çalışırız.
    en kötü sonuç motorda yaşanabilecek problemi biraz geliştirmemiz olur ki o da göze alınabilecek bir risk bence
    ---- şu selam verdim almadılar rüşvet değil deyü olayına kısmen katılıyorum
    zira bir çok aynı tipte motoru olan kişiyi yolundan çevirip bir sigara molası verdirmişliğim vardır
    herkese selamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @darkform
    deminki yanlışımdan dolayı özür dilerim darkform.%300 daha fazla.seninde tabirinle düpedüz saçmalık.

bu arada bişeye değinmek istiyorum.usta demişki biraz kassanız kendiniz bile yapabilirsiniz.American film lerinde dikkat ettiyseniz bütün americalılar arabalarını kendileri söküp kendileri takıyor.ve hatta ellerinde kitapçıklar kendileri modifiye ediyor.Bu benim kıskanç ve bilmiş tavrımdanmıdır bilmiorum ama onların bizden fazlası ne!!neden bizde birçok şeyi kendimiz yapmıyoruz.Ben inşaatçıyım.Gördüklerimi söylüorum ,eline malayı alan usta oluor.eminimki eline lokma takımını alan da motor ustası oluodur.malum yurdum insanı işte.türk deilmiyiz.americalılar o tank gibi mustang leri dodge ları tek başlarına yapıolarsa biz nie şu .ıçı kırık çin malı motorları kendimiz halledemicezki.motor kısmını bi açın bakın eminim kendinize güveniniz gelicektir.uydurukça tutturulmuş kedi kadar bi akümüz ve onu aratmıcakta bir motorumuz war.36 saatimizi ayırsak eminim söküp baştan takabiliriz bu motorları

saygılar
    Can YERLİ
    06 YC 502

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    arkadaslar bu bujiye nasil ulasabilirim birde motorun benzin hortumuna beni bilgilendirirmisiniz
    ]

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı derwish adlı üyeden alıntı
    darkform
    alınan ücrete karşın yapılan işlerin bizimde rahatlıkla yapabileceğimiz işler olduğunu bilmek can sıkıcı
    zaten bir problem yaşadığımızda kafalarına göre garanti sınırı çizdiklerine göre yemişim garantilerini adamlardan bir parça istiyorsun 2 ayda anca parçanın ne olduğunu idrak ediyorlar.
    100% katılıyorum. Olay budur.

@ Can Yerli
    Can, yağ değiştirmek buji değiştirmek, hava filtresi değiştirmek, zinciri yağlamak... Bunlar inan bana çok basit işler. Periyodik bakımlarda da bundan fazlası yapılmıyor. Benim elimden de bu işler zaten geliyor. Benim elimden geliyorsa senin elinden de hayli hayli gelir. 2 vida söküp 2 vida takmakla alakalı... Dolayısıyla derwish'in söylediklerine aynen katılarak ve garantiyi sallayarak bundan kelli periyodik bakımlarımı kendim yapmayı düşünüyorum. Teyzemin 92 model Röno'sunun bakımlarını bile ben kendim yapıyorum zaten. Ne vericem 2 litre kola şişesi kadar motor için 65 YTL 2-3 ayda bir.... Garantiymiş...

haaa... ama... ciddi bi arıza oldu, motor sökülecek, şanzımanda bir sorun var... O zaman ustanın hakkını verip aynen servise...

Birde eklemek istediğim şu var, birçok motosiklet kullanan arkadaşımızın da söylediği gibi, eğer motosiklet kullanıyosan, elin en azından bir tornavida tutacak. Yani yağ, filtre, buji, gaz teli vs... değiştirmeyi bilmek ve öğrenmek ZORUNDAYIZ. Demek istediğim şuki, bi tarafımıza 65 YTL kaçtı diye değil, zaten mecbur olduğumuz için bunları yapmabilmek zorundayız aslen.

@ thebarbarian
    Yakın zamanda motorun bir resmini çekerek sana hortumu da bujiyide göstericem. Sadece sana diil herkeze göstericem. deli oldum çünkü. Hatta sitede kişisel bakım onarım diye bi alan açıcam. Bööle koca koca resimlerle yağdı bujiydi zincirdi hepsini anlatıcam. Bağlayın lan beni yerime kudurdum yine Ama yapıcam..

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    @darkfrom
    hahahahahahahahh teşeküürler walla ii edersin
    ]

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    İbret-İ ZeN Alemi Albümü hizmete açılmıştır.

albümler alanından "ibreti zen alemi" linkine tıklayarak yada üye girişi yaptıktan sonra http://www.easyasnet.com/zeytin/www/...mID=ibreti_zen linkine tıklayarak albüme erişebilirsiniz.

Hayırlı tırsmalar

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    antikacı naapmış öle.! !!o nası bi gidon.!!!
    Ben tırstım arkadaşlar.zen den soğudum yemin ederim.aslında zen den deil yapandan soğumam lazım.iinsan olan böle bişe yapmaz. .. tiiimin çinlileri.insan hayatı bu kadar mı ucuz lan.90 da giderken kopsa o gidon noolcak.????
    Can YERLİ
    06 YC 502

Beşitaş'taki Mondial bayide 1650'ye satıyolar ve 200 lira ruhsat koyarız 1850 diyorlar. Doğru mu? Sitedelerinde de böyle! Fahiş fiyata mı satıyorlar. Bayinin adı Yıldırım Ticaret. Alanlar anahtar teslim kaça aldığını yazabilir mi?

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    arkadaşlar sonunda yaptırdım kilometre telimi artık çalışıor fakat yüzde 20 fazla gösteriyor ve anlamadığım şey bütün servisler garantiye girer derken sancar ın yaptırdıktan sonra 15 ytl fiyat istemesi!30 olsa yine veriyim ama asıl olan müşteri memnuniyeti, bunun garantiye girdiği kesin çünkü 17.km de bozuldu ve fabrika hatasından bozulduğu kesin.ama gelde bunu o sancar daki yetkililere anlat!adam diyorki kendi cebinden veririmiş abi dedim kimi kandırıyosun
    adam resmen avrupa yakasındatekel olmuş başka serviste parça yok!serviste adam gibi görevini yapsa taam dicem ama 59yle gidiorum 70 gösteriyor
    bu olaya bir öçzüm üretmemiz lazım arkadaşlar!!!
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Motosikleti
    @techmort
    ben motoru istinyeden 1450 lira nakit 200 lira da ruhsat plaka parası vererek aldım ve şu an istinyede kampanya var 125 zeytin 1450 tl+200 ruhsta plaka=1650tl
    ]

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    ben avcıalrdan her şey dahil 1.500 e aldım 2 ay once..
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    200 lira ruhsat parası çok.kendin halledersin 120 civarı fln edio
    Can YERLİ
    06 YC 502

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı techmort adlı üyeden alıntı
    Beşitaş'taki Mondial bayide 1650'ye satıyolar ve 200 lira ruhsat koyarız 1850 diyorlar. Doğru mu? Sitedelerinde de böyle! Fahiş fiyata mı satıyorlar. Bayinin adı Yıldırım Ticaret. Alanlar anahtar teslim kaça aldığını yazabilir mi?
    selam bende yıldırım motordan aldım aynen 1650'ye ancak geçen ÖTV arttı bildiğim kadarıyla ve dolayısıyla ruhsat dahil fiyat 1850'ye geliyor artık. Öncesinde mondualin kendi sitesinde 1450 bildiriliyodu şimdi 1650 yazıyo...

Ama yine de başka .ayilere bakmak lazım

Darkform ÇOK YASA
    SIYAH DAMALI
    UZJ 63

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @techmort

selam, 1 ay kadar önce zamn geldi Mondial'in tüm motorlarına ve fiyat 1650 oldu (+200 plaka ruhsat masrafı), doğrudur.

ANCAK

Mondial merkez 2-3 gün önce yeni bir kampanya başlattı. Bundan daha birçok bayinin bile haberi yeni yeni oluyor. Oda şuki Garanti Bankası kartlarına - bonuscard gibi -peşin fiyatına 12 taksit ve bunun gibi 4-5 bankayla daha anlaştılar. istersen bu bilgiyi bayilerden bir araştır.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    Selam arkadaslarım
    biraz önce eve geldim büyükçekmeceden, Sahilden gittim geldim floryadan e-5 çıktım giderken kayboldum fakat dönerken bayağı iyi buldum 50 dakikada sirkecideydim vapura atladığım gibi buradayım sizleri özlemişim iki gün giremeyince hepinize sevgiler ve saygılar
    Burada bende gedizlere telefon ettim bakım ne kadar diye sordum 60 ytl dediler bende içimden oha dedim öğrenci adamız motoru zar zor aldım zaten bide okadar para çok koydu açıkcası bende gittim castorl power 15-40 yağ aldım 17 ytl ye kendim değiştirdim yağını , bizim tanıdık oto tamircisine gösterdim bir tur attı bujide, ateşlemede sorun yok dedi hava filtresini temizledik, somunları sıktık. serviste Yarım litre yağa 21 ytl, buji ve yağ değiştirmeye 65 ytl vermektense böylesi hem daha ucuz vede daha zevkli

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    uğurun web sitesinden ufak bir alıntı
    ""MONDIAL tavsiye edilen bakım ve servis işçilik saat ücreti 15,00 ytl + KDV’dir, fakat bölgesel ve bölgeler arası ekonomik farklardan dolayı kısmi değişiklikler olabilmektedir.""

bir yerde toplanalım misal buji değişecek nasıl değiştiği konusunda uygulamalı ufak eğitimler yapalım
    başka türlü hiç anlamayan birisinin ben bujiyi değiştireceğim diye olaya dalması da pek mantıklı değil gereksiz yere risk almayalım.
    bu arada konuyu resimler açıklamalı bir şekilde web sitesine yerleştiririz. bu şekilde kendimizi geliştirebiliriz .
    bir fikirdir değerlendirelim oluru varsa deneyelim zira her 1000 km de bir yağ değiştirin deniyordu kitabında yanlış hatırlamıyorsam.
    yoksa beş on tane civata sıkmak çok da bilgi-beceri gerektirmez. yoksa servis 50 almış 500 almış mondialın umrunda mı ki? adamlar biz satarız parasını alırız gerisini alan düşünsün diyorlar. çoğu serviste tuttuğunu öpmekten vazgeçmiyor. olay tamamen ticari zihniyet üzerine kurulu yoksa öyle kimsenin motorsiklet sevdasını salladıkları yok. kişisel kanaatimdir bir iki sezon sonra şimdi gördüğümüz kadar firmayı göreceğimizi sanmıyorum. kendi namıma eğer gerek duyarda motorsikletimi değiştirirsem kesinlikle avrupa motor düşünüyorum çin mallarının kalitesiz ya da yetersiz olduğunu düşündüğümden değil bu kadar beceriksiz firmaların bu motorların arkalarında duramayacaklarını bildiğimdendir.
    hoşçakalın

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    yine derwish'e katılmaktan öteye gidemiyorum. +1
    kendimiz hallederiz. Servis mervis hikaye. kişisel bakım-onarım ile ilgili detaylarla bizzat ben ilgileneceğim. Önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde plan programıda yapar sizlere bildiririm.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    beyler motorlarımızla buluşup bayileri kundaklayalım olmazmı.Molotof falan atalım içerilere sonra mondial e falan yürüyelim ha...
    Can YERLİ
    06 YC 502

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    bujiye ulaşılması gerçektende çok zor. önce akü sökülecek, altında ki somunlar söküleceki sonra torpidonunun kilit kısmındakiler sökülecek ve motor karşımızda... Gerçekten de bilmeyen için çok zor bir işlem ayrıca buji de ben bujiyim diye bağırmıyor bilmeyen bir kişi pekala bulamaz onu o yüzden derviş'e katılıyorum resimler çekelim ayrıntılı bir şekilde aydınlatalım arkadaslarımızı

Motosikleti
    @canyerli
    yuhhhhhhhh))))))gaza getirme zaten asabiyim hiç hayır demem
    ]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler