Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Haziran 2006, 12:51
Rglad adlı üyeden alıntı
Sevgili Latifpolat ve Dosstum!!
Siz benim imzamı görmüşmüydünüz arkadaşlar
Ayrıca bence bu motorda siyah çok güzel duruyo yahu, hem Latifpolat motorun plaka işlemlerine falan başladılarsa artık degiştiremezsin motoru...
)) İmzanı şimdi gördüm. Canavar gibi diyelim o zaman. Valla dün gittim bi daha baktım iyi ki siyah rengini almışım dedim.
Ya arkadaşlar bu arada bi konuda başım çoksıkıştı. Ne yapsam bilmiyorum.
Şöyleki;
1.-Ben sertifikayı pazartesi alıcam yani ehliyeti almam en erken haftaya cumayı bulur.
2.-Bayii bugün yine aradı baskı yapıyo en son yarın al diye ben şimdi alsam ne yapıcam nasıl götürücem ehliyetsiz (Eminönü-Esenler). Ayrıca birazda acemilik var ilk motorum. Uffne yapıcağımı şaşırdım.
Ha ayrıca haftasonu aöf sınavları var alsam bile ne yapıcam nereye koyucam. Çok afedersiniz iki tarafı ...lı değnek oldu yani)
Reklamlar
-
01 Haziran 2006, 13:49
Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bende siyahını aldım bence özel bir renktir siyah..
bu arada latifpolat sana tavsiyem ehliyetsiz kullanmamandır acemilikte var diyon ya ehliyetli birinden rica edecen getirecek yada atacan bi doblonun arkasına getirecen paşa paşa..
benim ehliyete daha 2 ay var ben sadece bi kere kullandım bekliyorum paşa paşa ehliyeti..
-
01 Haziran 2006, 14:32
Ben bir kaç gün motoru bayide bıraktım. Sağolsunlar kalabilir dediler. Sonra aldım gezdim. Hemde motora ikinci binişimde. Şu an motor otoparkta yatıyor. Sertifikayı inşallah bugün alıyıyorum. Bu demektir ki motor en az 5 gün daha yatacak.
Ehliyetsiz olarak motor kullanmayalım arkadaşlar. Zaten demişsin bir iki gün sonra ehliyet elinde olacak. Ne gereği var 0 motoru çektirtmeye.
@kyox
Benim kide gri. Çok asil duryor. Kir filan göstermiyor. Bir ara birlikte turlayalım. Aynı ikiz motor yanyana baya iyi olur. esasında bu motoru alan tüm İstanbullular birleşelim. Düşünün 10 - 15 125 ZN yanyana. Süper olur derim.
Motorumuzun gücü belli. Diğer grup gezilerinde geride kalma durumu olabilir ama hepberaber gezersek bence bir fark olmaz. Gelecek haftaya ne dersiniz. Gidip bir yerlerde piknik filan yapalım.
125ZN fan club
Açıklama :
Bence arabada vosvos nasıl bir ekolse bence motorda da 125 ZN ve tipi o değerde bir anlam değişiyor. Bu motora kendi bir lakap taksak nasıl olur? Daha cin gibi fikirlerim var.
-
01 Haziran 2006, 14:35
Dharma adlı üyeden alıntı
arkadaşlar depo 13mil yona fulleniyor 98oktan..
98 oktan benzin almayın boşuna , faydası hiç yok !
Bujinin çabuk eskimesine sebep oluyor sıkıştırma oranı 10 un altındaysa !
-
01 Haziran 2006, 14:47
Servis 9 YTL'ye depoyu doldurdu ve kesinlikle ağzına kadar doldurma dedi. Gerçi sonra onlarında benzini kalmamış benim motorla gidip onlar doldurdular.
Ne tembel adamım ya kendi benzinimi bile almadım
-
01 Haziran 2006, 14:49
scud adlı üyeden alıntı
Ben bir kaç gün motoru bayide bıraktım. Sağolsunlar kalabilir dediler. Sonra aldım gezdim. Hemde motora ikinci binişimde. Şu an motor otoparkta yatıyor. Sertifikayı inşallah bugün alıyıyorum. Bu demektir ki motor en az 5 gün daha yatacak.
Ehliyetsiz olarak motor kullanmayalım arkadaşlar. Zaten demişsin bir iki gün sonra ehliyet elinde olacak. Ne gereği var 0 motoru çektirtmeye.
@kyox
Benim kide gri. Çok asil duryor. Kir filan göstermiyor. Bir ara birlikte turlayalım. Aynı ikiz motor yanyana baya iyi olur. esasında bu motoru alan tüm İstanbullular birleşelim. Düşünün 10 - 15 125 ZN yanyana. Süper olur derim.
Motorumuzun gücü belli. Diğer grup gezilerinde geride kalma durumu olabilir ama hepberaber gezersek bence bir fark olmaz. Gelecek haftaya ne dersiniz. Gidip bir yerlerde piknik filan yapalım.
125ZN fan club
Açıklama :
Bence arabada vosvos nasıl bir ekolse bence motorda da 125 ZN ve tipi o değerde bir anlam değişiyor. Bu motora kendi bir lakap taksak nasıl olur? Daha cin gibi fikirlerim var.
Çok mantıklı valla. Haftaya buluşsak çok iyi olur gerçekten de. Bana uyar. Ben Güngören de oturuyorum. Ortak biyer ayarlayabiliriz. Bu arada arkadaşlar bayii dediki 2000 km 'ye kadar 2 kişi binmeyin diyor. 60 Km'yi geçmeyin diyo.
hadi 60 km sorun değil zaten geçemem de
2 kişi binmeme olayı çok kötü oldu.
-
01 Haziran 2006, 15:42
resimler çok güzel olmuş eline sağlık bence bu motorun tüm renleri iyi ama kırmızısı hem güzel hemde üzerinde oynamalar yapılacak bi renk.
schud
dostum sen motora şirin diyenlere aldırma bence bu motor bir aslan parçası 8.15hp ile rodajdan sonra bu kiloyla tek bile yapar
-
01 Haziran 2006, 15:58
Valla askerden geldiğimde 86 kg şimdi 75 kg. Anlıyacağım zayıflıyorum.
2 kiş binememek kötü. Ne yapalım biraz idare edicez. Ama 2000 (2 bin) km çok değil mi yaw?
Ben şu ehliyet işini halldeyim toplanırız. Bir yerlere gideriz. Bence boş yollarda ilk önce grup halinde nasıl sürmemiz gerektiğini pratikte kapalım.
Bu arada bu motorun önce hakkını vererim. Bizim motor ağır ciddi bir motor. O yüzden hıza gereksiz hareketlere gerek yok. Ağır ağır endamlı bir şekilde sürmek bence daha bi hava yaratır.
-
01 Haziran 2006, 16:05
scud adlı üyeden alıntı
Valla askerden geldiğimde 86 kg şimdi 75 kg. Anlıyacağım zayıflıyorum.
2 kiş binememek kötü. Ne yapalım biraz idare edicez. Ama 2000 (2 bin) km çok değil mi yaw?
Ben şu ehliyet işini halldeyim toplanırız. Bir yerlere gideriz. Bence boş yollarda ilk önce grup halinde nasıl sürmemiz gerektiğini pratikte kapalım.
Bu arada bu motorun önce hakkını vererim. Bizim motor ağır ciddi bir motor. O yüzden hıza gereksiz hareketlere gerek yok. Ağır ağır endamlı bir şekilde sürmek bence daha bi hava yaratır.
Scud kardeş haklısın. Yavaş yavaş sağdan sağdan sakin sakin
Bu arada nerde ikamet ediyosun Anadolu Yakasında mı?
-
01 Haziran 2006, 16:32
Ben İstanbul Şirinevler'deyim.
Yolunda sağından gitmekte tehlikeliymiş. Bizim burada baya eski bir motorcu arkadaş var sakın sağdan gitme dedi. Tonla sakıncası var. Zaten topu topu 18 km ancak sürdüm
Gerçi onda hayabusa var ama neyse
-
01 Haziran 2006, 16:36
Neyse bakarız artık bi çaresine
Hele bir şu ehliyeti teslim alalımda
-
01 Haziran 2006, 19:25
Ben benzinimi kendim doldurcam bunun icin bi 5lt lik bidoncuk aldım 13ytl doldurdu full doldurma diyor. 95 oktan kursunsuz. Aceba 90 oktan hangi benzincide oluyor.
Arkadaslar kitapcigi okuma firsatini anca yakaladım ve mutlaka ama mutlaka dikkatlice herkez okusun. çok önemli. kendinizi ve motorunuzu zarara sokmayın.
Ben plakayı kendim alacam ama şimdilik acelem yok iş yerimde ki otopark geniş oldugu için baya bi talim yapıcam sonra iş yeri çevresinde ara sokakkalrda turluycam artık ehliyet ruhsat bitince kaskı alcam ve buyuk yollara cıkacam. Sığ sulardan derinlere doğru açılmak gibi.
-
01 Haziran 2006, 21:22
Yazdıklarınızı imrenerek okuyorum
Benim ehliyetimde yok,şimdi başvursam ağustos sonu falan elimde olacak..Motora binmekte 2 ay ancak nasip olur..Yani karar veremedim,hayallerimi seneye mi atsam,yoksa ehliyetsiz mi gezsem
Bu arada kullanmayı biliyorum
-
01 Haziran 2006, 21:48
@skyline
Yarın ehliyet için son gün. Acele et. Boşverme keşke ben daha önce alsaydım diyorumda hala alamadım. Sağlık raporuna A2 yazmayı unutmuşuz.
-
02 Haziran 2006, 02:04
ben motor almaya gecen sene karar vermistim. o zamandan beri formları takip edip hep hangisini alcagima derin derin dusundum. ocak ayında ehliyete basvurdum ilk sınava hasta olunca giremedim bu yuzden 2. sınav döneminde girdim anca ehliyet geliyor.
skyline cok acele etme sabırlı ol ve aileni simdiden buna hazır et iknası zor oluyor. Alıstıra alıstıra alırsın.
-
02 Haziran 2006, 10:04
Ehliyet için ve motor için beni de kız arkadaşım zorladı. Aklımda bile yokken zorla aradık Gelişim'i sonra dediler ki bugün bankaya para yatırmak için son gün. Koştur Allah Koştur. Yetiştirdik hepsini. Herşey bir anda oldu bitti) Ama şimdi iyi ki de yapmış diyorum. Tam yazı yakaladık.
-
02 Haziran 2006, 12:13
Sağlık raporuna A2 yazdırmayı unutmuşuz Ehliyet işi haftaya kaldı. Artık pazar sabahı sokak aralarında turlarım. Ama gelecek hafta mutlaka buluşalım.
Rodaj süresince motoru zorlamamak gerekiyor. Bu yüzden ne 60 km aşabiliriz ne de artçı alabilir.z Haziran ayında hepberaber dolaşmak en iyisi. Gezilere katılmamız kendi ve motorumuzun sağlığı için sakıncalı.
-
02 Haziran 2006, 14:32
İlk kullanımdan beri motorda hep 2 kişiyiz, küçük bir sorun (km ve hız göstergesi dondu ilerlemiyor) dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 2 kişi kullanmaya devam etcez, sorun çıkarsa haber weririm
-
02 Haziran 2006, 14:35
Arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15071
şuraya bi göz atarmısınız. Çok acil yardıma ihtiyacım varda
-
02 Haziran 2006, 15:45
arkadaşlar motorlarınız hayırlı olsun. klasik tarzın en yakışıklı (şirin değil ;) )motoru bu model.
geçen sene ben de bu modelin asyasına niyetlenmiştim ama asyanın sanayideki bayisinin ilgisizliği yüzünden vazgeçtim.
size bir iki sorum olacak:
- ful depo ile kaç km gidiyorsunuz? (100km deki yakıt tüketimi?)
- fren ayarsızlığı (arka kampana üzerinden vidası var, kullanma klavuzuna bakıp sıkılaştırabilirsiniz-dikkat fazla sıkılmayacak teker dönmez! ) , takılan km göstergesi harici sorun var mı?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler