kasko yaklaşık 275 - 300 arası tutuyor
bulent sari adlı üyeden alıntı
Bülent zor bu işler ama onunda damarında rüzgar var. Paraşütcü olduğu için arada bi rüzgarın bol olsun diyorum yüzü gülüyor. Ben kendime daha üst model bi motor alacağım ama 125ZN'yide hanıma bırakacağım. Ehem kem küm hanım diyorum çünkü biz bu hızla nikahıda fazla uzatmıyacağız herhalde.
Selamlar herkese..
Motorumun gelişi pazartesiye kaldı 'gerizekalı' bayi yuzunden.Bi ruhsatı çıkartamadılar.Sonradan iş çıkarttılar yok vekalet falan.Neyse onlarıda hallettim pazartesi gelicek işte.
Bu arada kask ve püskül aldım motoruma.Püskülü nasıl takacagım hakkında bi fikrim yok Nası olabilecegini bi arkadaş anlatabilirse çok mutlu olurum.Keyifli sürüşler herkese..
Nuri usta iyidir de işte bi iş aklına yatmadı kestirip atıyor. Nuri ustanın motorlara olan ilgisi bi aşk gibi. Elinden geçmediği bi prçayı motora takmıyor. Bugün yarın bende bi servise gidicem.kyox adlı üyeden alıntı
Yeni gelen bütün arkadaşlara selamın aleyküm diyorum,
Hayırdır inşallah bi gün foruma girmedik 10 kişi üye olmuş
Hepiniz hoşgeldiniz, bu vesile ile Kemal abimizi bir kez daha tebrik ediym
Saygılarımla
Ahmet YILMAz
Rglad
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
selam arkadaşlar.özkan ben.motorum olan kırmızı 125 zn ye ön cam taktırmak isterim.nerden temin edebilrim.önerebileceğiniz bi yer varmı?lütfen yardımmm edin.nette aradım bulumadım
@crocus
rüzgarlık nette kolay kolay bulabileceğin bişe deildir.sen nerelisin bilmiorum ama ben Ankaralıyım.Bu şey orginal malzeme(eldiven mont v.s.) satan yerlerden ziyade motor yedek parçası satan yerlerde olur.rüzgarlık kullanan biri olarak sana tavsiyem alıcağın zman motorunla git çünkü bunun 1 den fazla çeşidi war.motoruna uygun olanını al.
saygılar
Can YERLİ
06 YC 502
teşekkürler kyox inşallah olucak..
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
ahanda geldim...
Yeni katılan arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum.
Sigorta konusunda sigortam.net den fiyat aldırmıştım ben. Çalınma harici sadece kaza sigortası 250 YTL civarı bir fiyat almıştım. Çalınma'yı da poliçeye dahil ettiğinizde bize (125 cc ve altı) sadece 1 adet sigorta firması hizmet verebiliyor (adını hatırlayamıyorum) onunda verdiği fiyat 350 - 450 YTL arasında idi ve bu poliçeyi ancak ve ancak motosikletinizin kapalı garajda ve kilit altında olduğunu/olacağını temin ve ispat edebilirseniz imzalatıyor. Yani astarı yüzünden kat kat pahalı, hatta gereksiz...
Hepinize iyi haftalar,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Aramıza yeni katılan arkadaşlara selamlar.
Yakıt tüketimim son derece kötü durumda. Acaip fazla yakmaya başladı. Neredeyse her motora binişimde benzin alıyorum. Tam bi safriyat hesabı yapmadım ama tam depo ile ancak 70-80 km gidiyorum diye tahmin ediyorum. Ama kırmızıya gelince direkt gidip benzin alıyırum.
Bu arada bir başka sorun daha var frenler çok çabul boşalıyor. Şu an arka fren tamamen boş diyebilirim. Allah korusun acil bi durumda ön frenden başka bi çarem yok.
Günaydın herkese,
benim karaböcük bu sefer zincirleri kırdı, 110 km yaptım daha ışık yanmadı bu aralar esim olmadan kullandım biraz o yüzden tüketimi düştü heral. Pazar günü beykozda bordo honda shadow gördüm göndercem fotosunu ama duvar dibindeydi cok iyi fotolarını çekemedim :( shadow hayranı arkadaşlara müjde
Bu arada yolda o kadar cok zeytin gördüm ki herhalde scooter satışlarının yarısı zeytin olarak gerçekleşiyo .
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
benzin tüketimi konusundan ben de çok şikatetçiyim.zen dedik bağırımıza bastık motor iliğimi sömürdü anasını satiimmm.Bi de ibre kırmızıdayken 5 YTL lik benzin alıorum.yarıya bile gelmio.10 YTL lik benzin alıorum Full çekio.şamandıra dalga geçio walla...
Can YERLİ
06 YC 502
meraba bende biraz takip ediyodum forumu ve zeytin aldım.Memnunum motorumdan gayet iyi şuan biraz rölanti problemi var ancak oda rodajdan sonra geçer dediler motoru buraxxxla birlikte hakan kayadan aldım neşeli heyecanlı mutlu bir şekilde yolumuza devam ederken bebekten ortaköye doğru ilerlerken motorumdan pata pata pat diye bir ses ve aniden durdu birdahada çalıştıramadm hevesim kursağımda beşiktaşa kadar burağın motoruna kilitle bağlayarak çektik ve otoparka koyduk.sabah geldiğimde adamı aradım ve gelip sadece benzin borsunu düzelti ve al bakalım genç devam et dedi meğerse benzin borusu sıkışmış ve benzin gitmemiş velhasıl artık sorunum yok ve yoluma devam ediyorum işte burakla benim motorun resmi
hoş geldin Onour ,
Aynı problemi bende yaşadım neyseki önemli bişey değil.
Zamanla zaten fazla bi numarası olmayan motorlarımızın a dan z ye herşeyini öörenicez o zaman hiç ustaya ihtiyacımız olacağını sanmıyorum.
@onuor
Güle güle kazasız sürüşler. 2 gri zen hoş foto olmuş kendi motorum gri diye demiyom Gümüş ve inciden mübarek
Artçım için mondial kask aldım 30 ytl ilginç bişey kışlık için kulaklıklar var fermuar ile takıp çakartılıyor :D görüntü itfaiyeci sapkası gibi. Simdi onu koymak için arkaya mecbur çanta alacam. siyahusunki gibi siyah bi tane. Bir de deri eldiven aldım bu sabah 25 ytl. merak ederseniz koyarım kask ile eldiven fotolarını.
Herkeze iyi günler
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
KYOX , bende deri parmaksız eldiven var eskiden arabaya zincir takarken kullanıyodum şimdi onu kullanıyom süper yazlık eldiven. Bi sordum 30 kaat dediler yuhh dedim.
YENi gelen arkadaslarım hoş gelmişler. Kazasız belasız sürüşler dilerim sizlere... motorun keyfini çıkarın sadece motor yeni olduğu için frenlere dikkat aman dikkat
Sonunda evet sonunda ehliyetimi aldım sayılır sabah erkendemnn bostancı trafiğe gittim işleri hallettim dönerken bağdat caddesinde bi gidişim vardı ki sanki küçük dağları ben yarattım. Arabalara kafa tuttum solladım, sağladım E'hliyet aldım artık sanki başıma birşey gelmezmiş gibi deli gibi bastım :D
@kyox
yedek kesk için kask almana gerek yok abicim. artçının sırtını dayadaığı iskemlebe arkalalığı gibi bişey var ya onun üstüne geçiriyorum yedek kaskı cuk oturuyor valla sadece, çukurlarda düşmesin diye kaskın kayışını sabitliyorum
selam arkadaslar su benzin tüketimi konusunda bende bi açıklama yapayım
450 kilometre de tam 45 milyon liralık benzin yaktım ben bana ii gibi geldi bilmiyorum ama. Bu da 3 depo benzin demek. Benim depo sanırım sizinkilerde öyledir 15 milyona doluyo.
bulent sari
Bence tüketim çok iyi. benimkide onbeş tl ye doluyor. Sen yani on tl'ye yüz km yolyapmışsın çok iyi galiba rodajdan sonra azalır bu rakam (90-80 kuruş) yakıyor benimkisi( düldül) seninde öyle olur tabi o zamana kadar benzine zam gelmezse..?
@canyerli
çok sağol.bugun motorumu sirkeciye götürüp bi siperlik aldım.dünya varmış ya.benden tavsiye
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)