Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    goodenough - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2003 Aprilia Atlantic 500
    arkadaşlar ABD'ye okumaya gidiyorum ayrıca kız arkadaşım da orada 1,5 yıldır...
    olumlu amaçları çok, motosikletimi sattım ama mecburdum, parasızlığın gözü kör olsun...ama gönlümde yeri var onun alıcam, yenisini alıcam, daha güzel yapıcam
    iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,
    inşallah oralardan size yazmaya fırsatım olur, fırsatım oldukça yazacağımdan emin olabilirsiniz...
    bu arkadaşlık bozulmasın hiç...
    unutmayın motorum olmasa da kalbim hep ZN125T'de ve sizlerde...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ burakxxxxx
    ya walla ilk o hevesin kırıldığında üzülmüştüm çok gerçekten. Kendimi senin yerine koymuştum ve üzülmüştüm gerçekten. Ama montaj problemleri yavaş yavaş çözülünce sanırım hevesin yerine geldi ve yazdıkların inan senin kadar benide mutlu ediyo şimdi. Yazdıklarını gülümseyerek okuyorum. Bi an zırto bi montaj ustası yüzünden güzelim motordan soicaksın diye üzülmüştüm doğrusu. Bu sebebple sana tekrar hoşgeldin demek istiyorum Allahtan da problem yaşayan arkadaşına sana verdiği gibi sabır vermesini diliyorum.

@Can Yerli
    Can'a tik geldi çift mesaj yazma tiki

Sırtlık hakk.
    bu sırtlık hikayesi acayip önemli arkadaşlar. hele benim gibi motorun üstünde biraz kambur takılan arkadaşlarım mutlaka alsınlar. 15 dakika dan fazla motorun üzerinde kalırsam deli gibi çöküyor belim ve ağrımaya başlio. geçenlerde 1 saat kadar hiç inmedim belim dizime kadar indi sandım. Mutlaka mutlaka mutlaka almalıyım(z)

hafta sonu...
    hafta sonu küçük bir tatil için yarın yola çıkıyorum. Pazartesi gelicem. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum. Sitemiz baya hit alıyor. 30 günde 6000 sayfa gösterimi (ben hariç) kadar. Sitemizi sıklıkla kullanan arkadaşlarım bir sıkıntı yaşarlarsa cep telefonumdan bana ulaşabilirler. Her ne kadar köyvari biyere gidiyor olsamda, varsa bi imkanım yardımcı olmaya çalışırım.

sevgiler, ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

cintonick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    Merabalar tekrar...

Motorumun gelişi yarına kaldı.Ruhsat olayı yüzünden.Yarın akşam 7 8 gibi elime geçicek bi aksilik çıkmazsa.Deneme ve ısınma turlarına başlicam anlayacagınız
    İşallah kazasız belasız orenebilirim

Ayrıca Amerikaya gidecek olan arkadaşa da hoşçakal demek istiyorum.Umarım seni orda buradan daha guzel bi yaşam bekler.

İyi geceler..

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı cintonick adlı üyeden alıntı
    Motorumun gelişi yarına kaldı.Ruhsat olayı yüzünden.Yarın akşam 7 8 gibi elime geçicek bi aksilik çıkmazsa.Deneme ve ısınma turlarına başlicam anlayacagınız
    İşallah kazasız belasız orenebilirim
    Slm Cintonick,
    Ne güzel bi heyecan ya. yarın senden mutlusu yok Ben şöyle bir tiyo keşfettim çevremde. Tamda yeri gelmişken paylaşayım. Motora ilk bindiğinde korkuyorsun. "eywah bu ne ya amma zormuş kontrolü" gibi... 2. dakikada süratle alışmaya başladığını farkediyosun. 10. dakikada kendini usta şöför gibi hissediyosun. "amma kolay ve zevkliymiş be" gibi... 2. gün usta bi şöför olmanın verdiği özgüvenle abanıyosun gaza, çünkü motor denen şeytan icadı da "basssss lan basssss" diye bağırıyor sana. İşte tam bu noktada kendini frenledinmi mutlu bir motosiklet yaşamı seni bekliyor demektir. Aksi takdirde "hayatında kaza yapmayan motosikletçi yoktur" furyasına +1 girişin oluyor... Ben bunları her sabah motoruma bindiğimde kendime tekrarlıyorum ve aklıma çakıyorum. 3-5 km'de bir de kendime tekrar hatırlatıyor ve her zaman 4 tekerlekler beni görmeyeceklermiş gibi hareket ediyorum.... Nacizane fikrim...

Gün geçmiyorki bir motosiklet kazası görmeyeyim. Geçen gün korkunç bir kaza gördüm ve burada anlatmak değil hatırlamak bile istemiyorum. Ve herşeyden önce buradaki dostlarımdan böyle bir felaket haberi almak kesinlikle istemiyorum. Ne olur tedbiri elden bırakmayın arkadaşlar. Aman yavaş... Gecenin 2 buçuğunda bu yusuflamada neyin nesiyse...

Çok dikkatli, yavaş ama bol keyifli sürüşler hepimize.

Sevgiler,
    ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    Forum umuzun ÖMER BABA sı darkform a bir alkışş...
    Can YERLİ
    06 YC 502

Ahmet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125-ZN @ ZeN Scooclub
    Alıntı canyerli adlı üyeden alıntı
    Forum umuzun ÖMER BABA sı darkform a bir alkışş...

Bende ilk bindiğimde ulan dedim ben beceremiycem galiba bunu O kadar da para verdik, nasıl olacak.

Şimdi viraja girerken dizimi yere sürtüyorum moto GP'ciler gibi, deeeeerrrmişiiim
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    sürücü belgesi sınavına giren arkadaşlardan sertifikasını alan oldumu bizim kurs, kardeşimle benim sertifikamı önümüzdeki hafta içi vericekmiş yani bu demekki 2 cumartesi daha belgesizim

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    @cintonick
    Hocam bu kitapçıktada yazıyor motorunu teslim eden satıcının motoru kullanıcıya tanıtıp teslim etmesi sart diyor. Yani o yanındayken kullanma deneyim aksam soruları falan sormayı unutma. direkt alma sonra bu neydi, bu nasıl der kalırsın..

Abiler bende ilk trafige çıktığım günün stresini dün gibi hatırlıyorum (is yerimden eve 20 km yaptım). Eve ilk geldiğimde sere serpe yere yattım .. Bende ilk günler yaw kockoca mereti bosuna aldık tüh demistim :D ..
    Bu arada mesajı yazarken servisten telefon geldi motorunuzu alabilirsiniz diye 80 ytl masraf olmus. Hemen simdi motoruma kavusmaya gidiyorum. Büyük ihtimal yarın filan alarmı taktırırım.

Herkeze iyi günler
    [CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
    [COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Dostlarım bu akşam nişanlanıyorum. Bu sabah gelin hanımı bir parça gezdirdim ve ilk sözleri :
    - yavaş sür
    - soldan araç geliyor
    - ileride kavşak var

filan oldu.

Tebrik topici :

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19252

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı Kemal adlı üyeden alıntı
    Dostlarım bu akşam nişanlanıyorum. Bu sabah gelin hanımı bir parça gezdirdim ve ilk sözleri :
    - yavaş sür
    - soldan araç geliyor
    - ileride kavşak var

filan oldu.

Tebrik topici :

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19252
    öncelikle tebrikler kardesim
    benim hatunun sözleride aynı bunlara matbu olarak veriyolar ve belirli aralıklarla tekrarlıyolar aynı sözleri isin komiği zaten sen yavas giderken söliyeler bunları
    ha bi de benimki yoldan geçen geçmeye hazırlanan yayalara geçmeyin durun falan diyo sen tabi kendine anlıyosun papaz oluyosun falan komik ve güzel yani

Merhaba

Hepinize merhaba arkadaşlar 3 gündür bu forumdaki yazılarınızı okuyorum en başından bu güne kadar yazdığınız bütün yazılarınızı okudum gördüğüm ve anladığım kadarıyla çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz harika birde site yapmışsınız tebrik ederim bu arada bende sitenize üye oldum
    Henüz bir 125 zn sahibi değilim ama kısmet olursa 15 gün sonra benimde bir düldüm olucak inşallah
    Arkadaşlar sizler bir sorum olacak yardım ederseniz sevinirim forum da okuduğum kadarıyla bu motor çinden geliyor ve montajı da burada yapılıyor.ben 125 zn yi bana yakın olduğu için Beşiktaş Mondial bayiinden almayı düşünüyorum bu bayii den motor alan arkadaş varmı acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    kemal namıdiğer scud abicim tebrik ederim darısı başımıza
    yeni gelen arkadaslara selamlar ,Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin hayırlı olsun

Sonunda ehliyetimi alıyorum sanırım pazartesi elimde olur. Sertifikayı adım kursumdan biraz önce. Artık buluşmalara gelebileceğim(tabi davet ederseniz )

BÜLENT SARI kardeşim sanırım ortaköylüsün ben ambarlıderee oturuyorum şimdiki adı ile ulus yani sen motorunerden aldın bize en yakın mondial bayii beşiktaşta sanırım

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı yasin78 adlı üyeden alıntı
    Hepinize merhaba arkadaşlar 3 gündür bu forumdaki yazılarınızı okuyorum en başından bu güne kadar yazdığınız bütün yazılarınızı okudum gördüğüm ve anladığım kadarıyla çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz harika birde site yapmışsınız tebrik ederim bu arada bende sitenize üye oldum
    Henüz bir 125 zn sahibi değilim ama kısmet olursa 15 gün sonra benimde bir düldüm olucak inşallah
    Arkadaşlar sizler bir sorum olacak yardım ederseniz sevinirim forum da okuduğum kadarıyla bu motor çinden geliyor ve montajı da burada yapılıyor.ben 125 zn yi bana yakın olduğu için Beşiktaş Mondial bayiinden almayı düşünüyorum bu bayii den motor alan arkadaş varmı acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim
    öncelikle hosgeldin
    sanırım yıdırım motordan bahsediyosun. Fulya ya doğru aynı zamanda tüpgaz bayi olan yer
    evet abicim ben oradan aldım. Ve memnunum. Biraz şansa bağlı tabi ama bir problemde yaşamadım. Ruhsatı falanda hızla hallettiler. Satış sonrası ise tüm diğer bayiler gibi o kadar ilgili olmuyolar ama kötü bi esnaf değiller bana göre

fevri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DeLi 650

Ahanda ben geldim..... Sarı civcivimle

Mademki bizim tayfa burda toplanmış ne alemi var başka topik açmanın herkese selamlar. Siz Istanbulda gezi planlarken biz Adana da yalnız kovboy misali...... Olsun Gonlumuz sizinle. .. Adanalı hemseriler varsa bizde yapalım ufak tefek konvoylar gerisi gelir elbet... (Bu motosiklet daha çok satar gibime geliyoo...)
    Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.

jar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar bu topic deki yazıları okudum inşallah bende bir 125 zn sahibi olucam.aslında kafam çok karışıktı ama burayı okuduktan sonra 125 zn almaya kesin karar verdim.
    inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    @yasin78 & Jar
    Zn lerinizi alır almaz birlikte cekilmis fotograflarinizi görmek dilegiyle. ;)

@Fevri
    Abi sarıda baska bir parlamıs, kask ile beraber cok güzel görünüyorlar. Kazasız sürüsler.

Arkadaslar sirinevler servisinden dün motorumu aldım Nuri abi sagolsun güzelcene ilgileniyor. Usta alarım motorun aksamını bozuyor diyince kıl kaptım almasamıydım diye, ama mecbur aldık bi kere taktırıcam. Garantide cıkma pahasına alarımın firmasına takdırıcam galiba onlar daha iyi bilirler herhalde ..

Herkeze iyi günler
    [CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
    [COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @kyox
    alarm taktırıp motoru riske atmaktansa (nede olsa bilmiyoruz ne ile karşılaşacağımızı ) çalıntı ve kaza için kasko yaptırmak daha mantıklı diye düşünüyorum sanırım 300 400 Tl civarı tutuyor bence bir araştıralım
    ]

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    barbariana katılıyorum kyox
    Can YERLİ
    06 YC 502

Forumdan Uzaklaştırıldı Dharma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    08 CBR 125R (tabiğki siyah!!)
    www.sigortam.net müşteri hizmetleri ile görüşerek motorunuz için sigorta yapan tüm şirketlerden teklif alabilirsiniz..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler