Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Ağustos 2006, 00:56
arkadaşlar ABD'ye okumaya gidiyorum ayrıca kız arkadaşım da orada 1,5 yıldır...
olumlu amaçları çok, motosikletimi sattım ama mecburdum, parasızlığın gözü kör olsun...ama gönlümde yeri var onun alıcam, yenisini alıcam, daha güzel yapıcam
iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,
inşallah oralardan size yazmaya fırsatım olur, fırsatım oldukça yazacağımdan emin olabilirsiniz...
bu arkadaşlık bozulmasın hiç...
unutmayın motorum olmasa da kalbim hep ZN125T'de ve sizlerde...
Reklamlar
-
04 Ağustos 2006, 01:47
-
04 Ağustos 2006, 01:56
Merabalar tekrar...
Motorumun gelişi yarına kaldı.Ruhsat olayı yüzünden.Yarın akşam 7 8 gibi elime geçicek bi aksilik çıkmazsa.Deneme ve ısınma turlarına başlicam anlayacagınız
İşallah kazasız belasız orenebilirim
Ayrıca Amerikaya gidecek olan arkadaşa da hoşçakal demek istiyorum.Umarım seni orda buradan daha guzel bi yaşam bekler.
İyi geceler..
-
04 Ağustos 2006, 03:30
cintonick adlı üyeden alıntı
Motorumun gelişi yarına kaldı.Ruhsat olayı yüzünden.Yarın akşam 7 8 gibi elime geçicek bi aksilik çıkmazsa.Deneme ve ısınma turlarına başlicam anlayacagınız
İşallah kazasız belasız orenebilirim
Slm Cintonick,
Ne güzel bi heyecan ya. yarın senden mutlusu yok Ben şöyle bir tiyo keşfettim çevremde. Tamda yeri gelmişken paylaşayım. Motora ilk bindiğinde korkuyorsun. "eywah bu ne ya amma zormuş kontrolü" gibi... 2. dakikada süratle alışmaya başladığını farkediyosun. 10. dakikada kendini usta şöför gibi hissediyosun. "amma kolay ve zevkliymiş be" gibi... 2. gün usta bi şöför olmanın verdiği özgüvenle abanıyosun gaza, çünkü motor denen şeytan icadı da "basssss lan basssss" diye bağırıyor sana. İşte tam bu noktada kendini frenledinmi mutlu bir motosiklet yaşamı seni bekliyor demektir. Aksi takdirde "hayatında kaza yapmayan motosikletçi yoktur" furyasına +1 girişin oluyor... Ben bunları her sabah motoruma bindiğimde kendime tekrarlıyorum ve aklıma çakıyorum. 3-5 km'de bir de kendime tekrar hatırlatıyor ve her zaman 4 tekerlekler beni görmeyeceklermiş gibi hareket ediyorum.... Nacizane fikrim...
Gün geçmiyorki bir motosiklet kazası görmeyeyim. Geçen gün korkunç bir kaza gördüm ve burada anlatmak değil hatırlamak bile istemiyorum. Ve herşeyden önce buradaki dostlarımdan böyle bir felaket haberi almak kesinlikle istemiyorum. Ne olur tedbiri elden bırakmayın arkadaşlar. Aman yavaş... Gecenin 2 buçuğunda bu yusuflamada neyin nesiyse...
Çok dikkatli, yavaş ama bol keyifli sürüşler hepimize.
Sevgiler,
ii gunner.
-
04 Ağustos 2006, 10:10
Forum umuzun ÖMER BABA sı darkform a bir alkışş...
-
04 Ağustos 2006, 10:46
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
04 Ağustos 2006, 12:16
sürücü belgesi sınavına giren arkadaşlardan sertifikasını alan oldumu bizim kurs, kardeşimle benim sertifikamı önümüzdeki hafta içi vericekmiş yani bu demekki 2 cumartesi daha belgesizim
-
04 Ağustos 2006, 12:24
@cintonick
Hocam bu kitapçıktada yazıyor motorunu teslim eden satıcının motoru kullanıcıya tanıtıp teslim etmesi sart diyor. Yani o yanındayken kullanma deneyim aksam soruları falan sormayı unutma. direkt alma sonra bu neydi, bu nasıl der kalırsın..
Abiler bende ilk trafige çıktığım günün stresini dün gibi hatırlıyorum (is yerimden eve 20 km yaptım). Eve ilk geldiğimde sere serpe yere yattım .. Bende ilk günler yaw kockoca mereti bosuna aldık tüh demistim :D ..
Bu arada mesajı yazarken servisten telefon geldi motorunuzu alabilirsiniz diye 80 ytl masraf olmus. Hemen simdi motoruma kavusmaya gidiyorum. Büyük ihtimal yarın filan alarmı taktırırım.
Herkeze iyi günler
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
-
04 Ağustos 2006, 15:21
Dostlarım bu akşam nişanlanıyorum. Bu sabah gelin hanımı bir parça gezdirdim ve ilk sözleri :
- yavaş sür
- soldan araç geliyor
- ileride kavşak var
filan oldu.
Tebrik topici :
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19252
-
04 Ağustos 2006, 17:44
Kemal adlı üyeden alıntı
öncelikle tebrikler kardesim
benim hatunun sözleride aynı bunlara matbu olarak veriyolar ve belirli aralıklarla tekrarlıyolar aynı sözleri isin komiği zaten sen yavas giderken söliyeler bunları
ha bi de benimki yoldan geçen geçmeye hazırlanan yayalara geçmeyin durun falan diyo sen tabi kendine anlıyosun papaz oluyosun falan komik ve güzel yani
-
04 Ağustos 2006, 18:42
Merhaba
Hepinize merhaba arkadaşlar 3 gündür bu forumdaki yazılarınızı okuyorum en başından bu güne kadar yazdığınız bütün yazılarınızı okudum gördüğüm ve anladığım kadarıyla çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz harika birde site yapmışsınız tebrik ederim bu arada bende sitenize üye oldum
Henüz bir 125 zn sahibi değilim ama kısmet olursa 15 gün sonra benimde bir düldüm olucak inşallah
Arkadaşlar sizler bir sorum olacak yardım ederseniz sevinirim forum da okuduğum kadarıyla bu motor çinden geliyor ve montajı da burada yapılıyor.ben 125 zn yi bana yakın olduğu için Beşiktaş Mondial bayiinden almayı düşünüyorum bu bayii den motor alan arkadaş varmı acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim
-
04 Ağustos 2006, 19:00
kemal namıdiğer scud abicim tebrik ederim darısı başımıza
yeni gelen arkadaslara selamlar ,Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin hayırlı olsun
Sonunda ehliyetimi alıyorum sanırım pazartesi elimde olur. Sertifikayı adım kursumdan biraz önce. Artık buluşmalara gelebileceğim(tabi davet ederseniz )
-
04 Ağustos 2006, 19:08
BÜLENT SARI kardeşim sanırım ortaköylüsün ben ambarlıderee oturuyorum şimdiki adı ile ulus yani sen motorunerden aldın bize en yakın mondial bayii beşiktaşta sanırım
-
04 Ağustos 2006, 19:13
yasin78 adlı üyeden alıntı
Hepinize merhaba arkadaşlar 3 gündür bu forumdaki yazılarınızı okuyorum en başından bu güne kadar yazdığınız bütün yazılarınızı okudum gördüğüm ve anladığım kadarıyla çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz harika birde site yapmışsınız tebrik ederim bu arada bende sitenize üye oldum
Henüz bir 125 zn sahibi değilim ama kısmet olursa 15 gün sonra benimde bir düldüm olucak inşallah
Arkadaşlar sizler bir sorum olacak yardım ederseniz sevinirim forum da okuduğum kadarıyla bu motor çinden geliyor ve montajı da burada yapılıyor.ben 125 zn yi bana yakın olduğu için Beşiktaş Mondial bayiinden almayı düşünüyorum bu bayii den motor alan arkadaş varmı acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim
öncelikle hosgeldin
sanırım yıdırım motordan bahsediyosun. Fulya ya doğru aynı zamanda tüpgaz bayi olan yer
evet abicim ben oradan aldım. Ve memnunum. Biraz şansa bağlı tabi ama bir problemde yaşamadım. Ruhsatı falanda hızla hallettiler. Satış sonrası ise tüm diğer bayiler gibi o kadar ilgili olmuyolar ama kötü bi esnaf değiller bana göre
-
05 Ağustos 2006, 01:52
Ahanda ben geldim..... Sarı civcivimle
Mademki bizim tayfa burda toplanmış ne alemi var başka topik açmanın herkese selamlar. Siz Istanbulda gezi planlarken biz Adana da yalnız kovboy misali...... Olsun Gonlumuz sizinle. .. Adanalı hemseriler varsa bizde yapalım ufak tefek konvoylar gerisi gelir elbet... (Bu motosiklet daha çok satar gibime geliyoo...)
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
05 Ağustos 2006, 02:45
merhaba arkadaşlar bu topic deki yazıları okudum inşallah bende bir 125 zn sahibi olucam.aslında kafam çok karışıktı ama burayı okuduktan sonra 125 zn almaya kesin karar verdim.
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
-
05 Ağustos 2006, 12:20
@yasin78 & Jar
Zn lerinizi alır almaz birlikte cekilmis fotograflarinizi görmek dilegiyle. ;)
@Fevri
Abi sarıda baska bir parlamıs, kask ile beraber cok güzel görünüyorlar. Kazasız sürüsler.
Arkadaslar sirinevler servisinden dün motorumu aldım Nuri abi sagolsun güzelcene ilgileniyor. Usta alarım motorun aksamını bozuyor diyince kıl kaptım almasamıydım diye, ama mecbur aldık bi kere taktırıcam. Garantide cıkma pahasına alarımın firmasına takdırıcam galiba onlar daha iyi bilirler herhalde ..
Herkeze iyi günler
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
-
05 Ağustos 2006, 15:03
@kyox
alarm taktırıp motoru riske atmaktansa (nede olsa bilmiyoruz ne ile karşılaşacağımızı ) çalıntı ve kaza için kasko yaptırmak daha mantıklı diye düşünüyorum sanırım 300 400 Tl civarı tutuyor bence bir araştıralım
-
05 Ağustos 2006, 16:01
barbariana katılıyorum kyox
-
05 Ağustos 2006, 17:18
Forumdan Uzaklaştırıldı
www.sigortam.net müşteri hizmetleri ile görüşerek motorunuz için sigorta yapan tüm şirketlerden teklif alabilirsiniz..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler