Şu benim nişan telaşım bitsin bende alacam olmadı birlikte gider sirkecide bi araştırırız. Bizim Aydın motorda baya ucuza dizlik vardı ama silikonlumu ona bakmak gerekiyor
Şu benim nişan telaşım bitsin bende alacam olmadı birlikte gider sirkecide bi araştırırız. Bizim Aydın motorda baya ucuza dizlik vardı ama silikonlumu ona bakmak gerekiyor
Günaydınlar ZeyTiNler
Anadolu haber ajansının tüm kaptan şöförleri ilgilendiren haberi. Web sitemize de girdim:
İSTANBUL (A.A) - 02.08.2006 - Tüketiciyi
Koruma Derneği (TÜKODER)
Genel Başkanı Ali Er, tüm tüketicileri,
Tüketici Dernekleri
Federasyonunca (TÜDEF) başlatılan ''Zamlara
seyirci kalma, 10 Eylülde
akaryakıt alma'' kampanyasına
katılmaya çağırdı.
Er, yaptığı yazılı
açıklamada, akaryakıt, tüp ve otogazın
ardından
doğalgaza da zam
yapıldığını,
sıranın elektriğe geldiğini
belirtti.
Soğuk havaların 5 ay sürdüğü göz
önüne alınırsa, yakıt
faturalarının önümüzdeki kış
aylarında çok
ağırlaşacağının
açık
olduğunu ifade eden Er, şunları
kaydetti:
''Tüketiciler, her geçen gün daha da tükenmek
istemiyorsanız
seslerinizi yükseltin. Federasyonumuz, TÜDEF'in
başlattığı 'Zamlara
seyirci kalma, 10 Eylülde akaryakıt alma'
kampanyasına katılın. Bu bir
kilometre taşı olsun. Kara kışta
titremek istemiyorsanız katılın
kampanyaya.''
(ŞUL-FAN-ARD)
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşlar selamlar,
motosikletim satıldı
sarı taxim şimdi ariston servisi oldu
ruhunda çalışkanlık var keratanın
bugün taksimin bir kopyasını gördüm, resmini çektim akşama yayınlayacağım eleman 3500 km'de patent filan alsaydım keşke
hepinize selamlar,
motosikletlerinize ve kendinize iyi bakın...
bu arada haftaya şu an ABD'ye uçuyor olacağım...
@scud
süper olur bu arada hayırlı uğurlu olsun şimdiden inşallah devamı gelir bir ömür boyu mutlu olursun, sirkecide .........adını buluştuğumuzda söylerim bayi var orda silikon dizlik olucak fakat 90 liradan aşağı değildir ama almak şart gider bakarız hem görüştüğümüzde evlilik konusunda tecrübeli biri olarak sana bir kaç tavsiyede bulunurum))))
Vaay be goodenough demek gidiyosun. Seni hep fatihte otobüsün camından gördüğüm gibi hatırliycam Yolun açık olsun Allah'a emanet ol.
Kemal Abi,
Hayırlı uğurlu olsun, Allah mutluluk nasip etsin. Darısı bizim başımıza
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
Valla tüm tavsiyeleri dinlerim. Nede olsa ilk kez evleniyorum ve inşallahta son olur. Kız istemek ne zormuş
Sağol Latif, ben kısaca şunu söyliyim hep kız kaçıranlara uyuz olurdum artık hak veriyorum.
ah be goodenough.. Sağlık olsun. Sarı taksi onur üyesi vasfıyla daima kulüp üyemiz olarak kalsın. En azından son görevinide yaptı ve seni konforlu bir uçakla uğurladı. Helal olsun sarı taksiye, sevgilergoodenough adlı üyeden alıntı
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
çok sağol darkformdarkform adlı üyeden alıntı
tüm ZN125T'cileri seviyorum
selam arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.geçen cuma 125 zn aldım kırmızı renkte.ctesi ve bugun binme şansım oldu.hafta sonları için süper bi alet.yanlız bu tip küçük motorların bence farkedilmeye ihtiyacı var.bunun için bugun gittim bi adet korna aldım.kendinden kompresörlü havalı f1 kornası.kimse yaklaşamıyor.görmedim duymadım diyemiyor.herkese tavsiye ediyorum.hepsi burada com da aksesuarlar bölümünde natılus compact stebel marka detayları var.herkese tavsiye ederim.görüşmek üzere
@goodenoug
Artık oralardan yazarsın arkadaş. Güle güle git. Yolunda şansında daimi açık olsun
GoodEnough artık amerikaya gidince bi tane shadow alırsın kıskandırırsın bizi
Hayırlı olsun ve güle güle git sevgili arkadaşım.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Ben de tavsiye etmemiştim zatensiyahus adlı üyeden alıntı
Ne güzel yaaw millet yengeyi almış artçı olarak geziyo, bizim daha kısmet olmadı afedersiniz yengeniz gurbette :(
Goodenough;
Arkadaş ben seni tanımam etmem, peki neden sen ABD'ye gidiyosun diye içim buruldu? Cevabı var mı?
Allah yolunu açık etsin....
Thebarbarian ve Kemal
Siz bi yerde mi buluşuyosunuz arkadaşlar ?
Nedir o?
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
Şu benim telaşım geçsin benim dizliğim yok hem tanışıcaz hem alışveriş yapıcaz. Buradan duyururuz hepberaber gideriz olmadı. 10 kişi dalarız mağazaya sonra dizlik filan almadan çıkarız Ama bana dizlik şart son düştüğümde dizimi kanatmıştım.Thebarbarian ve Kemal
Siz bi yerde mi buluşuyosunuz arkadaşlar ?
Nedir o?
@goodenoght
hayırlı olsun goodenoght yolun açık olsun.Bu arada amerikaya niye gidiodun sen?umarım zeytini satmaya deyicek bi sebeptir..sormamın nedeni bende bi tartıya koyucam uçak biletimi zeytin mi ? .acaba ben olsam satarmıydım die düşünücem
@Scud
Scud naaptın yaaa.Bekarlık sultanlık nie başını belya sokuosun. şaka bi yana Allah 1 yastıkta kocatsın kemalcim.
@crocus
hoşgeldin birader
@goodenoght
hayırlı olsun goodenoght yolun açık olsun.Bu arada amerikaya niye gidiodun sen?umarım zeytini satmaya deyicek bi sebeptir..sormamın nedeni bende bi tartıya koyucam uçak biletimi zeytin mi ? .acaba ben olsam satarmıydım die düşünücem
@Scud
Scud naaptın yaaa.Bekarlık sultanlık abi nie başını belaya sokuosun. şaka bi yana Allah 1 yastıkta kocatsın kemalcim.
@crocus
hoşgeldin birader
Can YERLİ
06 YC 502
@goodenoug
yolun açık olsun
@rglad
kemal ile dizlik almayı düşünüyoruz gitmeden önce buluşma yeri ve tarihi belirleriz ...
benim yerim Fındıkzade, uyarsa bende katılırım, bellik almak istiyorum bende esasında dizlikten önce ama çok para yaaw
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
@rglad
tabiki katılabilirsin bellikte bakarız ama dediğin gibi fiyatlar pahalı ama motor üstünde olmazsa olmazlar napalım ...
şeytan dürttü birşeyler yapmalıyım dedim kendi kendime. Çıktım gittim yedek parçası arkadasıma. Far sökütüm ampulu beyaz ile değistirecektim fakat ampul değişik bir şey (açın göreceksiniz)Büyük ampulun altında yukarıdaki ile( büyük olan) eş zamanlı yanan bir adet daha ampul var onu mavi ışık veren bir ampulle değiştirdim ve sonuç göz zevki olarak mükemmel oldu. ( galatasaraylı arkadaslar pek sevmeyebilirler) Galiba aydınlatmaya da yardımcı oldu 1 candela kadar falan heralde. Aklımda yine bir fikir var onuda sizinle paylaşacağım hele bir yapayımda rezil olmayayım sizlere...
saygılarımla...
arkadaşlar yazamadım 2 gundur amerikaya giden arkadaşa iyi yolculuklar ama ben olsam zeni satmamak ugruna amerikadan vazgeçerdim )
yarın ona hepsiburadadan bisürü hediye alıcam sepetimi hazırladım kredi kartının kesilmesini bekliorm branda alarm bide korna alıcam işte hepsi 150 ye geliyo bakalım bunlardn sonra daha mutlu olucam inşallah
bide bugun gittik arakdaşımada kaya motordan zen aldık bitane ordn almak zorunda kaldı daha dorusu ortakoyden beşiktaşa doru gelirken motor daha 16. kilometresindeyken bozuldu çalışmadı benimkiyle beşiktaş çarşı otoparkına kdar çektik bıraktık bakalım yarın ne dicek hakan bey inşallah servisi cartı curtu ayarlar
125ZN sağlam bi motor Asya olanlarda pek sorun çıkmadı ama bence eğer alır almaz sorun varsa ilersi biraz düşündürücü
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)