Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

cintonick
    aramıza hoşgldin motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    merhaba cintonick, kazasız belasız bol keyifli sürüşler

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Selam arkadaşlar ,

Kaç gündür giremiyom foruma neler olmuş neler birikmiş yaw
    Hoşgeldin Kemal ,
    Geçmiş olsun Kyox,
    Ahmet(rglad) ismine alışmak zor olacak galiba
    cintonick hoş geldin, el kitabını oku mutlaka.

Pazar sabah girdim direksiyon sınavında . Yine Goodenough(Hasan) la görüştük orada . verdiler 50cclik dandik bi motor. Hasan ata biner gibi bindi maşşallah . Ben üstünde durmakta zorlandım yamuk yumuk sürdüm ama geçmişim. Bu arada daha bu işi öğrenmek cok uğraşmamlazım onu anladım

Derwish bu lambaları ve taktırma işinin maliyetlerinide yazarmısın hocam bide garanti ne oluyo bunları taktırınca ?

selamlar ,
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    @Cintonick
    Hoşgeldin dostum.

Evet bi gezi filan yapalım da şu sizin ehliyetleri bi ıslayalım artık. Hem şu motorları bi yanyana koyup resim çektirmek gerekiyor

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    arkadaslar benzin tüketimimi paylaşmak isterim sizlerle:
    252-342...10ytl,90km
    342-373...5ytl,30km
    373-505...10ytl,132km
    622-163...1depo,141km
    763-957...1dep,194km
    957-1117...1depo,160km
    1117-1284...1depo,167km
    1432-1489...5ytl,57km
    1489-1627...10yt,138km
    1627-1750...10ytl,123km
    1750-1793...5ytl.43km
    1793-1910...10y,117km

benim bugüne kadar aldığım benzin ve kilometreler bu şekilde. aradaki ufak farklılıkların trafik, uzunyol, dur kalk, gaza gelip hızlı gitmeler diye düşünüyorum umarım yardımcı olmuşumdur
    sevgiler ve saygılar

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    selamlar
    ben pek garanti felan sallamadım işin açıkçası motor üzerine daha değişiklik yapacağım o yüzden halen de sallamıyorum açıkçası ne oldu garanti bilmiyorum
    ama hafta sonu servise gidecek motor 2000 bakımı için o zaman anlarız
    maliyetler ise şöyle
    20 ytl lambalara verdim pazarlıksız aldım ama biraz aradım lambaları daha düşük wattlı olanı var mı diye bulamadım 10 ytl de takılmasına verdim 1 ytl de röleye verdim toplam 35 diyebiliriz.
    ne faydası oldu dersek karanlık hava sürüşlerinde ciddi bir aydınlatmam var artık bir de selektör olayı baya iyi oldu

Motosikleti
    Derwish ,
    Harika bende yaptırcam nerde yaptırdın lambaları nerden aldın nerde taktırdın , arka stopla sinyalleride siyah yapıcam Ahmet gibi, süper olacak bide logoları söktümmü tamamdır. Yanlız bu kırmızı neon olayına bakıcam bende stop olarak kullanmak cok mantıklı geceleri

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Km benzin bilgileri veren arkadaslara tesekkurler. 10 ytl ile 110 ila 130 km arası yaktığı kesinleşti. Ben her zaman ibre kırmızıya gelince 10 ytl doldur diyorum. Depo full oluyor güzel bişey.

@siyahus
    Abi çok kötü ısırdın ne yapcaz şimdi dolunay bize haram
    [CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
    [COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    siyahus
    yanlış hatırlamıyorsam sen yakınsın bana istersen hafta sonu buluşalım ben alırım burdan lambaları yalnız taktırma işlemi pek hoş değil sebebi şudur işlem cidden basit (bilen için) yalnız bu işi servisler yapmaktan kaçınıyor sanırım elektrik sistemi ile ilgili garanti iptal olacağından dolayı
    ben ümraniye sanayiye daldım boş gördüğüm bir elektrikçiye girdim yapar mısın dedim ? yaparım dedi
    (bu arada benim matematik baya iyi gelişmiş 20 lamba + 1 röle + 10 işçilik = 35 )
    bir çözümde ön fardaki lambanın değiştirilmesi olabilir yanlış hatırlamıyorsam 35 w o lamba 70-80 ya da 100 wattlık bir lamba ile de sorun aşılabilir
    (onu da bir sorayım )

Ahmet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125-ZN @ ZeN Scooclub
    Sayın Arkadaşlar,
    Aksarayda sis farları (benim baktıklarım) 10-15 YTL civarı satılıyor, stop lambaları için satılan transparan siyah boya da 12 YTL (Topkapı Autoshop'da)
    Kırmızı neon lamba konusunda mantıklı bir açıklama aldıysam da ben hala neon'a karşıyım, (nostaljik havamızı bozacağı düşüncesiyle)
    Ön farın ampulünü değiştirirkende dikkat etmek lazım, çünkü ön far camı (ki o cam değil) plastik, bizim ampüllerle bile bir süre kullandıktan sonra ısınıyor, 80 - 100 W'lık ampül orayı eritebilir,

Kyox; ben valla bu benzin işini anlamadım, 15 YTL'lik koyunca da full oluyor, 10 YTL'lik koyunca da, ben bazen 5 YTL'lik koyuyorum o zaman da full oluyor çok bereketli maaşallah bizim motorlar
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    arkadaşlar 5 10 milyona depoyu fulluorum zannetmeyin bizim depo şamandırası ruh hastası bence
    Can YERLİ
    06 YC 502

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    selamlar 2000 bakımına giden arkdaslarım var mıdır acaba? Benim yaklaştı da ne kadar ücret alacaklarını merak ediyorum
    saygılar

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı canyerli adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar 5 10 milyona depoyu fulluorum zannetmeyin bizim depo şamandırası ruh hastası bence
    ya bu yaklaşımlarınız öldürücek beni bigün "o sesleri fazla duymicaksın"dan sonra şimdide "ruh hastası depo şamandırası"

ii gunner.

Alıntı umutpoy adlı üyeden alıntı
    selamlar 2000 bakımına giden arkdaslarım var mıdır acaba? Benim yaklaştı da ne kadar ücret alacaklarını merak ediyorum
    saygılar
    önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum umutpoy. maddi manevi olan biteni yazarım buraya

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    Ben şu ana kadar hep benzin alırken kafama göre doldurdum ama bende bi hesap yapsam hiç fena olmayacak. Ufak tefek bir motor gibi görünsede yakıyor alet valla.

latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Rodajdanmıdır nedir ben ilk aldığımda depoyu 12 ytl ye fullemiştim 70km ancak gitti. Bir jeep kadar yaktı yani. Ama şimdi 2.depoda biraz kendine geldi. 8 Ytl lik doldurdum 20km falan ancak kullandım ibre daha yerinden oynamadı.
    Valla ben bu motorun hakkını veremiyorum. Pazardan pazara keyif için bi kaç saat. 1000km-2000km yapan arkadaşları görünce sadece imrenerek bakıyorum
    [B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:

Motosikleti
    Alıntı latifpolat adlı üyeden alıntı
    Rodajdanmıdır nedir ben ilk aldığımda depoyu 12 ytl ye fullemiştim 70km ancak gitti. Bir jeep kadar yaktı yani. Ama şimdi 2.depoda biraz kendine geldi. 8 Ytl lik doldurdum 20km falan ancak kullandım ibre daha yerinden oynamadı.
    Valla ben bu motorun hakkını veremiyorum. Pazardan pazara keyif için bi kaç saat. 1000km-2000km yapan arkadaşları görünce sadece imrenerek bakıyorum

Aynı durum bende de var. Benim motorda yatıp duruyor valla.

Ahmet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125-ZN @ ZeN Scooclub
    Vallaha bende motoru ilk aldım, 13 YTL'ye doldurmuştum, o benzinle 190 KM gittim, ondan sonra daha da yakalayamadım o başarıyı Abi bu iş hayatı sebebiyle ancak hafta sonları ilgilenebiliyorum ben de, arada sırada işe de geliyorum motorla ama, şirket ikitelli de, çok yol var bi de E-6'dan gidiyosun, zevk alamıyorum yani.
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    ben motoru aldım 17.km de kilometre bozuldu şu ana kaçtayım bilmıorum ama 800 1000 falan olmalı heralde hep 10luk koyyorum.gazlıyınca çok yakıyo abi gaza dokunarak git 200de gider ama kökle 80de biter
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Motosikleti
    Derwish ,
    Süper olur abi hafta sonu ben gelirim ümraniyeye nası olsa 10 dakka bizim oraya buluşuruz . Hem biraz dolanırız hemde laflarız gerçi yakalanırsak durum kötü sınavları geçtik ama ehliyet yok hala :( Ön farın ampulunu değiştirmeyi sormuştum ben farı eritirsin dedi servis ayrıca kablolarda kaldırmayabilir yeni kablo çekmek gerekebilir dedi. Tavsiye edilmiyor yani. Peki lambalar için ek düğme taktırdın mı yoksa aynı düğmedenmi yanıyo ? ben ekstra düğme taktırmayı düşünüyom her zaman yanmasın diye.

Kyox bu bitfight fena sardı beni hocam hiçte sevmem bu tip oyunları bu arada bizim sitede bi kaç kişi daha tıklamış benim linki. Ayıp ettim şimdi açıklayayım sonra bu ne kardeşim demeyin bu link benim oynadığım online oyunda benim linkim. o linki tıklayanlar kurtadam siyahus tarafından ısırılıyor ve isterse kayıt olup oyuna dahil oluyo. Bi nevi reklam . Gereksiz bişii yani. Zaten hemen kaldırıyom şimdi verdiğim rahatsızlıktan dolayıda özür dilerim

valla benzin konusuna gelince ben 10 ytl doldurup 100 KM gidiyom standard ama ben artçıyla gidiyom sürekli o yüzden doğaldır diyom . Zaten daa 300 km de kullanamıyomki polis korkusundan :(

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    arkadaşlar dizlik almak istiyorum araştırmama göre plastik vidalı dizlikler avrupada yasaklanmış kaza sırasında sürücüye zarar veriyormuş, Türkiyeye yeni silikon dizlik gelmiş, bu dizlik konusu hakkında önerisi olan varmı özellikle fiyat konusunda uygun bir yer biliyorsanız sevinirim))) ben motoruma tam korumalı olarak binmek istiyorum, malum yakında gezilerimiz başlıyacak ...)))

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler