Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Ağustos 2006, 19:17
@kyox
çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.bişeyin yok ya o iyi.ben de zaten sana demiştim rüzgarlıgımı büyük buldugunu ama aşağıdaki yazdıgım "not:" kısmına kyox yerine rglad yazmışım.rglad üzgünüm boş yere iftira attım sana.alarm da hayırlı olsun.iyi günlerde kullan.
@millet
bakın ben ismimi ve soyismimi (canyerli)yazdım rahat ediyorum.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2006, 19:30
kyox geçmiş olsun. nazar boncuğu olsun buda sen sağlamsınya.
Sevgiler,
ii gunner.
-
01 Ağustos 2006, 19:42
çin malı ???
selamlar
bu forumda diğer konulardan ve çin malı motor kullanan bir tüketici olarak iki kelam etmek isterim
bizim tip motor sahiplerinden anladığım şudur " iyi ya da kötü bu adamlar bizim motorsiklet sahibi olmamızı sağladılar, lakin ithalatçı firmaların duruma tamamen kar amaçlı yaklaşımı insanlar da çin malı kötüdür imajı yaratıyor"
aşağı yukarı herkes bilir rusların bol olduğu dönem laleli de bir çok esnaf köşeyi dönmüştür, çok iyi iş yaptılar. ama tuttukları öptüler ve gerisini de getirdiler. şimdi ne oldu ?
ithalatçı firmalar bu şekilde konuya müşteri odaklı yaklaşmadıkları sürece bu konular hep konuşulur. çok da fazla yorum yapmaya gerek yok hepimiz motorları kullanıyoruz verdiğimiz parayı biliyoruz.
kaza yapan arkadaşa büyük geçmiş olsun
son olarak ufak bir benzin istatistiği alınan benzin tutarı sürekli 10 ytl dir.
1269 - 1395... 120 km shell
1395 - 1510 ... 110 km shell
1510 - 1637 ... 115 km bp
1637 - 1770 ... 137 km shell
1770 - 1880 ... 110 km shell
-
01 Ağustos 2006, 22:07
arkadaşlar bende motorumla 450 kilometreye geldim 4 kez kopruden geçtim ve kopruden geçerken 110 nun altına duşmedim gayet iyi gidiyo motor 115 e kadar gordum ruzgar biraz sorun oluyo yalpalıyosun ama okadarda abartılıcak gibi degil bugun arkamda kızarkadaşımla 100 kilometre yaptım banmısın demedi ilkkez depoda dibe gelmedi şaşırdım ve suratim genelde 70 100 arasıydı şişliden poyrazköye gittim bilenler varsa. en sonunda zenim bi depo benzinle 130 kilometre civarlarında gidicek gibi çok mutluyum bendede arkada bi gıcırtı var ama yarın servise goturucem bi bakalım sizi bilgilendirirrim motorumu en başındn beri çok sevmeme ragmen ilkkez memnun gibiyim inşallah nazar degmez )
kyox alarm konusundaki yorumlarını bekliyorum mecidiyeköy daha doprusu kuştepe servisinde de alarm varmış 80 e yapıyolarmış
-
01 Ağustos 2006, 22:17
Kyox'cum çok geçmiş olsun, Allah seni korusun...
Aman arkadaşlar çok dikkatli olalım. Kyox için söylemiyorum da, ben şimdi yavaş yavaş biraz daha iyi kullanmaya başladıkça, sanırım biraz şımarmaya başladım, bazen tuhaflıklar yaparken yakalıyorum kendimi, aman ilk günkü gibi dikkatli davaranalım.
Darkform, Canyerli, Derwish;
Ben Bodrum7'ye o sesleri fazla duymicaksın derken işte tam da sizin söylediklerinizi kastediyordum, hatta darkform'cum zorlanan arkadaşlar için teknik bilgiler veri tabanımıza, "kulakları iyi kapatan bir kask takınız" maddesini ekleyebiliriz zırıltılar için söylediklerinize aynen imzamı atıyorum.
@Kyox; Alarmı güle güle kullan, o nedir? motorun anahtarı alarmın anahtarına basılabiliyor mu.
Bu arada bi tane daha Ahmet çıkarsa, gitsin bulsun bi tane Nickname banane canım
İmza kısmına isim güzel fikir, hatta plaka da olsa daha iyi olur, şimdi bizim sitede hepsi yazıyo ama, plaka yazsa imzanın orda aklımızda kalır, yolda bi yerde gördükmü, anlarız tanıdık olduğunu.
Misal ben geçen gün redbull airrace'e gittim, (yolum birden oraya düştü) bi sürü bizim tip motor vardı plakalarına baktım tanıyabilecem mi diye ama, kimseninkini bilmiyodum tabi.
Son olarak, O benzin istatistiğini bende yapiym, 10 YTL'lik benzine göre gayet güzel tüketimler.
Amma da daldan dala atladık be yaa
Saygılar sunuyorum herkese
Ahmet YILMAZ
Rglad
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
01 Ağustos 2006, 22:30
bende airracedeydim gerçi motorla gitmedim zenimi kalabalıga sokmıyım bi elliyen olur çocugunu bindiren olur diye
ya şu plakaları cidden yazzakmı biyere yanımızdamı taşısak ne yapsak hepimiz aynı civarlarda oturuyoruz aslında benim plakam jr 071
-
01 Ağustos 2006, 22:31
arkadaşlar bişeyi merak ediyorum.belki siz konuşmuşsunuzdur da benim haberim yoktur.madem klubümüzün adı ZnScooClup oldu ve bütün nostalji(shadom 50/90)tipi motorlar bu clube dahil olabiliyo neden hala topic imizn adı Mondial 125 ZN...
saygılar...
-
01 Ağustos 2006, 22:54
bide şu gezi işini bi şekilde ayarlasak arkadaşlar ne biliyim çok yakın olmasın ama şile beykoz kiloyos gibi biyerler olsun yavaş yavaş gideriz ben bu motoru kullanırken acayip zevk alıyorum ustunden inesim gelmiyo dier scooterlara gore acayip rahat bide
-
01 Ağustos 2006, 23:34
burakxxx
servise gittiğinde şu arkadaki gıcırtı hakkında bilgi verirsen çok sevinirim
kyoxx
sanada çok geçmiş olsun.
-
02 Ağustos 2006, 02:02
Gezi konusunda bence ehliyeti olan arkadaşlar hemen organize olup sıcakları kaçırmadan ufak çaplı bi organizasyon düzenlesin. Kendi adıma 15-20 gün sonra ehliyeti alınca anca diyebiliyorum :(
Benzin istatistiğini bende tutacağım. Hatta siteye bir anket tarzı bişiler hazırlayayım. sonuçlar ilginç ve bilgilendirici olabilir. Şimdilik şunu söyleyebilirimki ben derwish'in rakkamlarına ulaşamam... 90-100 km max 10 YTL ile sanırım...
@ canyerli
Can'cım burda kalsak daha iyi. çünkü mondial ve asya kullanıcılar zen scooclub başlığı altındaki özel bir topiği takip etmek yerine ZN forumunu takip etmeyi yeğleyeceklerdir düşüncesindeyim.
Plaka konusunda
Siteye plaka bilgisini ekledim. üyeler girip plaka bilgilerini yazabilirler. Tabi forum'a da imza olarak eklemek de iyi fikir.
ii gunner.
-
02 Ağustos 2006, 02:39
arkadaşlar merhaba
darkform arkadaşımızın dediği gibi yapalımmı ehliyetli arkadaşlar bi toplanalımmı yoksa herkezin ehliyet almasınımı bekliyelim herkez toplandı bi biz toplanamadık valla geçen gün bütün mt halinde tv makinasına gittim çok hoşuma gitti grup halinde gezmek umduğumdanda güzel gitti en ufak motor benim olmasına rahmen gayat güzeldi hiç zorluk çekmedim yawaş yawaş gittik ewet cewapları bekliyorum ne zaman buluşalım teşekkürlerrr
-
02 Ağustos 2006, 04:25
byblade adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba
darkform arkadaşımızın dediği gibi yapalımmı ehliyetli arkadaşlar bi toplanalımmı yoksa herkezin ehliyet almasınımı bekliyelim herkez toplandı bi biz toplanamadık valla geçen gün bütün mt halinde tv makinasına gittim çok hoşuma gitti grup halinde gezmek umduğumdanda güzel gitti en ufak motor benim olmasına rahmen gayat güzeldi hiç zorluk çekmedim yawaş yawaş gittik ewet cewapları bekliyorum ne zaman buluşalım teşekkürlerrr
Abi cevap bekleme her kafadan bir ses çıkar haklı olarak. 1-2 hafta sonrasına bir tarih, bir yer ve gezi ise bir güzergah ver. direkt üstlen organizasyonu yoksa patlar gider güme derim
fikir...
ii gunner.
-
02 Ağustos 2006, 10:47
Dostlarım bana şu günlerde hiç akmayın. Allahın izniyle ben nişanlanıyorum. O yüzden bu hafta komple koptum gittim. Zaten son haftalarda aynen kaymıştım. Gelecek günlerde olan bir geziye katılmayı çok isterim.
-
02 Ağustos 2006, 11:04
Abiler daha önce de belirttiğim gibi, ben organizasyon üstlenme konusunda oldukça kabiliyetsizim, ama ben üstlenirim diyene yancı olur, her türlü yardım etmeye çalışırım bu bir.
2. olarak da Darkform'un söylediği gibi, 15 - 20 gün sonrasına tarih koyalım herkes ona göre plan program yapsın, işlerini ona göre ayarlasın, böyle hadi bu hafta sonu buluşalım dedik mi olmuyor.
Amman kimselere randevu vermeyin de birlikte olalım, keh keh keh
Bu konuda fikirlerim bunlar, ZEN konusuna dönecek olursak,
buraxxx'cım sen o motoru biraz hor kullanıyosun gibi geliyo bana, amman bakımları ihmal etme, ilk bakım için 100o km'yi bekleme 600-650 olunca götürüver, zaten bu gidişle bir iki güne 650 olur senin km.
Kemal Ağabeeeeeyyyy,
Allah tamamına erdirsin,
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
02 Ağustos 2006, 12:13
-
02 Ağustos 2006, 12:27
Herkese Merabalar..
Herkese selam arkadaşlar.
Bende aranıza katılmak üzereyim.Uzun zamandır forumumuzu misafir olarak ziyaret ediyordum ama ben neden uye olmuyorum dedim ve oldum 125zn siyah motorumu yarın bayiden teslim alacağım.Ciddi anlamda ilk motor deneyemim olcak.Motora ve motor surmeye alısmadan trafige çıkmayı dusunmuyorum.Anlıyacagınız pek tecrubeli sayılmam.Her turlu tavsiyeleriniz vereceginiz ufak ipuçlarına dahi ihtiyacım var Herkese kolay gelsin keyifli sürüşler...
-
02 Ağustos 2006, 12:51
-
02 Ağustos 2006, 12:53
Cintonick öncelikle aramıza hoşgeldin ve motorun hayırlı olsun
Forumu daha önceden takip ettiğine göre Zen Scoo Club'dan haberin vardır, ben yine de adresini yaziym.,
http://www.easyasnet.com/zeytin/www
Saygılarımla
Ahmet YILMAZ
Rglad
-
02 Ağustos 2006, 13:05
@Cintonick
aramıza hoşgeldin
-
02 Ağustos 2006, 13:21
Alarımı firmasına taktırsam 30 ytl karım olcak ama garantiden olacam galiba. Sanırım Mondial servislerinden birine taktırcam. Bi soruşturayım.
iyi günler
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler