Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    SINAVA GIRCEK HERKEZE BHAŞARILAR
    KYOX

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Bende sınava girdim geldim. Okul bahçesindeydi hakkaten. 3 kula arasında gittik geldik toplam 10 saniye diil... Sınav esnasında kimseyi göremedim bizden. Ancak sınava giderken gri bi sn beni durdurdu yolda. Dedi motor yabancı diil foruma takılıyomusun falan derken kim ola beğenirsin, kendiside en az ZeyTiN'i kadar yakışışıklı derwish kardeşimiz. Oda oralarda biriki işi varmış dolanıyomuş. 2 lafladık. Belki Pazar günü yine buralarda yani okulun oralarda buluşabileceğimizi söyledim. Ok uyabilir telefonlaşalım dedi. Yarın için bi organize olabilirsen Derwish'i de ararım ben.

ii gunner.

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR

işte rüzgarlık

burakxxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    sınava giren herkese başarılar gerçi motoru takla attırmadıkça ehliyeti veriyolar ama :D

şimdii sizin motorlar gayet iyi ama benim başım sorundn kurtulmuyo şans işi heralde azcık motoru alalı bi hafta olmadı hergun servise gitmek zorunda kaldım sıkıldım artık bide sonuncu garanti kapsamına girmiyomuş .once on frenden ses geldi sonraki gun kilometre gostermemeye başladı bi parça degiştirdiler duzeldi bu sabahta baktım lastige bişey surtuyo çamurluk kırılmış elimde kaldı yine gittim servise zaten zn çamurlugu gelmemeiş daha başka bi marka bişeyi uydurdular bide garantiye girmiyomuş iycene sinirim bozuldu kadına sordum nasıl girmiyo benmi yaptım dedim aldıgında oylemiydi dedi iycene sinir oldum alıcak arkadaşlar lutfen iyi düşünsün gayet şirin kullanımı zevkli bi motor ama şanssızsanız hiç bulaşmayın derim

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı burakxxxxx adlı üyeden alıntı
    sınava giren herkese başarılar gerçi motoru takla attırmadıkça ehliyeti veriyolar ama :D

şimdii sizin motorlar gayet iyi ama benim başım sorundn kurtulmuyo şans işi heralde azcık motoru alalı bi hafta olmadı hergun servise gitmek zorunda kaldım sıkıldım artık bide sonuncu garanti kapsamına girmiyomuş .once on frenden ses geldi sonraki gun kilometre gostermemeye başladı bi parça degiştirdiler duzeldi bu sabahta baktım lastige bişey surtuyo çamurluk kırılmış elimde kaldı yine gittim servise zaten zn çamurlugu gelmemeiş daha başka bi marka bişeyi uydurdular bide garantiye girmiyomuş iycene sinirim bozuldu kadına sordum nasıl girmiyo benmi yaptım dedim aldıgında oylemiydi dedi iycene sinir oldum alıcak arkadaşlar lutfen iyi düşünsün gayet şirin kullanımı zevkli bi motor ama şanssızsanız hiç bulaşmayın derim
    Merhaba Burak,

başına gelenlere üzüldüm. Tahminim şudur-ki başına gelenlerin tamamı en büyük problemimiz olan DEMONTE olayından kaynaklanıyor...

Bildiğin gibi ZeN'ler yurda demonte geliyor ve bayiler motorları monte edip son kullanıcıya satıyorlar. Dolayısıyla iyi monte edilmeyen tüm çin motorsikletlerde tıpkı senin başına gelen sorunlar gibi problemler geliyor. Bu bağlamda motosikletini hangi bayiden aldığını sormak istiyorum ve hemen siteye uyarı mesajı girmek istiyorum. Anlattıkların birebir demonte sorunları. Adi herifler adam gibi bi araya getirememişler senin ZeyTiN'i :( tabib u benim fikrim.

Geçmiş olsun, Sevgiler,
    ii gunner.

Motosikleti
    125 zn
    Alıntı darkform adlı üyeden alıntı
    Merhaba Burak,

başına gelenlere üzüldüm. Tahminim şudur-ki başına gelenlerin tamamı en büyük problemimiz olan DEMONTE olayından kaynaklanıyor...

Bildiğin gibi ZeN'ler yurda demonte geliyor ve bayiler motorları monte edip son kullanıcıya satıyorlar. Dolayısıyla iyi monte edilmeyen tüm çin motorsikletlerde tıpkı senin başına gelen sorunlar gibi problemler geliyor. Bu bağlamda motosikletini hangi bayiden aldığını sormak istiyorum ve hemen siteye uyarı mesajı girmek istiyorum. Anlattıkların birebir demonte sorunları. Adi herifler adam gibi bi araya getirememişler senin ZeyTiN'i :( tabib u benim fikrim.

Geçmiş olsun, Sevgiler,
    ii gunner.
    saolasin bende oyle dusunuyorumda ama bukadarda olmaz dedirtiyo insana etilerdeki kaya motordan aldim artik bugun ne cikicak diye bekler oldum

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı burakxxxxx adlı üyeden alıntı
    saolasin bende oyle dusunuyorumda ama bukadarda olmaz dedirtiyo insana etilerdeki kaya motordan aldim artik bugun ne cikicak diye bekler oldum
    Çok haklısın Burak, yerinde olsam aynı şeyleri hissederdim. Geçmiş olsun, umarım bu son olur. Hevesin de kursağında kalmış :( Kaya motor hakkında yorum girdim. Ayrıca tüm arkadaşlara önerim Kaya Motor'dan uzak durmaları. 1 haftalık motorun yaptıklarına bakın... hiçbirimizin yaşamadığı türden sıkıntılar... Eminim tüm bunlar hatalı, özensiz, eksik montaj'dan kaynaklanıyor. Kaya Motor'u şiddetle kınıyorum. Mondial'de bu konuda bişiler yapmalı bence.

ii gunner.

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @burakxxxxxx
    bu götoğlanlarının ticareti malı satana kadar satış sonrası destek teknik servis diye bişi yok avrupada bunu yapsalar varya adamın anasını sikerler arkadaşlar kusura bakmayın baya küfür ettim ama bu ibnelere değer

arkadaşlar bende motorla ilgili birşey sormak istiyorum motorda ön freni sıktığımda bir ses geliyo ama sanki frenin kendi sesi gibi yada ben kuruntu yapıyorum böyle bir ses gelmesi normalmi arkadaşlar.

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @bodrum7
    diskten geliyor olabilirmi

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    @buraxx
    Arkadaşım bende ilk motoru almak için Kaya motora gitmiştim Allah'tan kredi kartı problemi olduda alamamışım. Dükkan küçük ve anladığım kadarıyla 1 kişinin işlettiği bi dükkan. Bana motoru alırken "Bin üstüne götür eve" demisti ehliyetim yok daha sürüş deneyimimde yok ve yanımda bi arkadaşım var, yol desen E-5 en az 45 km. Bana "Gel ben sana 10 dakkada burda sürüş dersi veriyim. bişey olmaz" dedi. Burdan çıkardığım ders küçük dükkanlardan alınmaması. Ben Feyizoğullarından aldım ve başından sonuna layığıyla ilgilendiler ve tavsiye ediyorum alacak olanlara.
    Sana geçmiş olsun. Bilmemki motoru yeniden söktürüp iyi bir yere taktırtsan olurmu?

Herkeze iyi günler.

bilmiyorumki belki diskten geliyodur yada bu ses normalde olabilir sizdende böyle çok rahatsız etmeyen bir ses geliyomu?

Motosikleti
    125 zn
    [QUOTE=bodrum7]bilmiyorumki belki diskten geliyodur yada bu ses normalde olabilir sizdende böyle çok rahatsız etmeyen bir ses geliyomu?[/QUOTE

eger vıy vıy vıy diye bi ses geliyosa bu hızlanınca artıyo yavaşlıyınca azalıyosa freni sıktıgında ses dahada artıyosa benşe aynı problem var servise git on tarafta bişeyleri deiştirip duzeltiyolar

bende once feyizoğluna gittimde işte kaya motorda kask kilit eldiven hediye ediyolardı cazip geldi ben ne biliyim boyle olucagını bide azcık aceleye geldi babam ankaradan geldi motoru aldı gitti neyse artık 500 bakımında bi doru duzgun bakmalarını rica edicem

gerigelenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125 zn
    sınava girdim bugün...

- adam: bin şu motora
    -ben: bindim hocam
    -adam:dön
    -ben:nasıl yani !!!
    -adam:şöyle bir dön
    -ben:tamam

( 15 saniyede dönüş)

-adam:tamam
    -ben:geçtimmi hocam
    -adam:evet
    -ben:teşekkürler
    -adam:sıradaki

trabzonda böyle

bu ses normal giderken yok sadece fren sıkınca geliyo vıy vıy benzeri bir ses ama artma azalma gibi bir şey söz konusu değil.

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter

ufak ayarlar

selamlar
    eğer becerebildiysem motorun önden bir fotosunu ekledim sinyallerin üstünde iki tane ekstra lamba taktırdım.dün akşam da biraz gezindim 50 şer w lık iki lamba bir röle ile takıldılar. takan arkadaş ve servisten 2-3 saatten fazla kullanma dediler daha düşük 20 ya da 25 lik te işgörür bence zaten içinden lambası kolay değişiyor
    performansları şimdilik iyi bir de belli önçamurluğun etrafına metresi 1 ytl civarı olan metal şerit taktım aynı metalş şeridi koltuğun altında boyalı bölüm ile plastik bölüm arasına da taktım

arka stoplara ek neon istediğim şekilde bulamadım henüz bakınıyorum hala
    bu arada sticker alacaktım vazgeçtim eğer klübün stickerını bastırırsak ona yer ayırdım
    bu arada kayışdağı civarında siyah bir zen ile süzülen darkformuda fazla uzaklaşamadan yakaladım lakin işler yoğun olduğuiçin arayamadım
    biraraenazından anadoluyakasındaki arkadaşlar toplanalım

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    metal şeritleri beğendim iyi bir eklenti olmuş. ben de tercih edebilirim. Foto için teşekkürler Derwish.
    iyi günler

Buda benim motorun stickerları.
    Link 1
    http://img220.imageshack.us/img220/6357/pict0012lu3.jpg
    Link 2
    http://img223.imageshack.us/img223/5629/pict0014iy8.jpg
    Resim

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı bodrum7 adlı üyeden alıntı
    bilmiyorumki belki diskten geliyodur yada bu ses normalde olabilir sizdende böyle çok rahatsız etmeyen bir ses geliyomu?

Siteye giriş yaptıktan sonra http://www.easyasnet.com/zeytin/www/...sp?teknikID=16 adresindeki bilgilere bir bakabilirsin. Aynı değil ancak benzer problemler olduğunu tahmin ediyorum. bilgin olsun.

ii gunner.

teşekkürler darkform ama öyle sert bir ses değil bakalım biraz daha kullanayım ne olacak görürüz.

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @derwish
    güzel olmuş.ön çamurluğun bitimindeki nikelajlar dan bende yaptırmak istiyorum.nasıl yapıldıgından ve fiyatlardan biraz bahsedersen ii olur.

@kyox
    seninki de çok güzel ama 3. link çalışmıo.sen bana foto pls demiştin fotoyu koydum ama hiç bişe demedin.hatırlatırım.darkforma diosun da asıl sen iplemiosun bizi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler