Saolasın scud, Rglad
ROCCO_MCT250
Yok yaw nie tuhaf olsun tam ölçüleri .. fotograflar küçük gösteriyor
Saolasın scud, Rglad
ROCCO_MCT250
Yok yaw nie tuhaf olsun tam ölçüleri .. fotograflar küçük gösteriyor
latifpolat adlı üyeden alıntı
Benzer durum bende de var. Aldık motoru doğru oroparka çektim. Öylece duruyor. Hediye ettikleri dandik kaskıda aynen vizörünü kırdım
Senin sürücü kursı ne zamana söz verdi. Benim kisini hergün arayıp soruyırum yoğunluk var diyorlar. Daha sertfikayı alıp emniyette işlem yaptıracaz. Bu haftasonuda yalan olmasın
Arkadaslar simdi bu motorumuz 10km' de kaç para benzin yakar tam olarak bilen varmı?
yarım depo benzin ile 80 km yol yaptım umarım kyox soruna cevap olmuştur
rglad eywallah ama asyanın göstergesi daha iyi gibime geldi neyse hepinize hayırlı uğurlu olsun motorlarınız...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Daha bu motora modifye yapacaz. Yana çantalar filan. Gerçi şu deneyimsizliğimi atlatayım iyi bir şey alıcam ama bu motoru asla satmam. İşe bununla gider gelirim gezilere filan katılınca yeni alacağım motoru kullanırım.
Dosstum korkuttun bizi yawDOSSTUM adlı üyeden alıntı
İlk partilerde arıza cıkması kötü olmuş..Ama çin malı alıyorsak bunu da göze aldık demektir
haha daha çok yeniyiz bu konularda arkadaşlar. Garip olcak ama ne benzin doldurtuyoruz ve full depo kaç para ediyor şu an
Senin sürücü kursı ne zamana söz verdi. Benim kisini hergün arayıp soruyırum yoğunluk var diyorlar. Daha sertfikayı alıp emniyette işlem yaptıracaz. Bu haftasonuda yalan olmasın [/QUOTE]
Bana pazartesi günü sertifikanız hazır dediler ama hadi bakalım. Zaten daha erken alsamda bişey yapamam. Bu haftsonu aöf sınavım var. Ondan sonra inşallah son sınavım. Okulda bitiyo, motorumuda almışım, gelsin özgürlük
Ne settifikaymış bea. Kışın ortasında almalıydık ama hep boşvere boşvere bu hale geldik. (bu bir şarkıydı değil mi )
Alan arkadaşlar biraz daha resim koyabilirler mi acaba bakmaya doyamadım bu alete
Ya arkadaşlar ben siyah aldım ama henüz teslim almadım acaba rengi değiştirsemmi ne dersiniz?
Latifpolat kardeş, ben kırmızı aldım, inanılmaz güzel, sana da tavsiye ediyorum. Siyah azıcık tozlansa motoru kotu gösteriyor becen. Aslında motora "şirin" diyecem ama scud rahatsız oluyor
Motorun hayırlı olsun Dosstum kardeşim ama ne biliyim ya sakın yanlış anlama zaten motor biraz dediğin gibi ''şirin'' bi de kırmızı alırsak sanki karşı cins motoru gibi olmaz mı. Sakın yanlış anlama. Sadece fikir soruyorum. Ben sırf o yüzden siyah alayım diyorum.
latifpolat
Renkler zevkler tartışılmaz ama bi motorsiklette alınmıycak renk siyahtır bencede >_> gece kendini göstermez , toz belli eder, karamsardır felan.
ya bu arada cidden benim arac otoparta daha plaka çıkarcam bügün fotolarını atarım sizler için. Benim soracağım bi depo benzin ne kadar su aralar???
Fikirler için sağolun arkadaşlar en iyisi ben biraz daha düşüneyim
ŞİRİN DEMEYİN ARKADAŞLAR
arkadaşlar depo 13mil yona fulleniyor 98oktan..
Sevgili Latifpolat ve Dosstum!!
Siz benim imzamı görmüşmüydünüz arkadaşlar
Ayrıca bence bu motorda siyah çok güzel duruyo yahu, hem Latifpolat motorun plaka işlemlerine falan başladılarsa artık degiştiremezsin motoru...
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)