Accaip kıskandım şimdi Darkform nerdesin sen ? benda asya tarafında yım agustostan itibarende cogunlukla kozyatağında olcam bende uğrarım yaw.
Accaip kıskandım şimdi Darkform nerdesin sen ? benda asya tarafında yım agustostan itibarende cogunlukla kozyatağında olcam bende uğrarım yaw.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Selam arkadaşlar,
Az önce kyox'la harem abaralı fapur iskelesine kadar beraber yavaş yavaş seyrettik, çok keyifliydi. İskelede kendisini gemiye teslim edip geri geldim. Tabi gemiye binerken bütün sırayı solladı çat diye girdi en öne bizim zeytin Böylece arabalı vapura sıra mıra beklenmediğine kendi gözlerimle şahit olmuş oldum
Walla neden biz kendi resimimizi de çekmedik ? direkt motorlara konsantre olmuşuz heralde ueuehue çok komik ya ikimiz beraber bi resim almayı unuttuk
Siyahus ben Göztepedeyim. Ha Göztepe Ha Kozyatağı... muhtemelen feci yakınız. Aynı yer sayılır zaten. Dilediğin zaman beklerim.
Aramızda imrenenler olmuş , Hayırlısıyla hepberaber de buluşup keyifli geziler yapacağız. Şu ehliyet işlerimiz bi hallolsun... Hatta kyox'a da söyledim, siz ehliyetliler olarak, şu sıcaklar bitmeden hemen bi gezi düzenleyin bence dedim. 2, 3 motor bu kadar keyif verici oluyorsa 8-10 motor bi polenezköy yolunu, anadolu kavağı yolunu düşünemiyorum bile...
Buluşma, organizasyon, tertip ve düzen konusundaki fikrim şudur: Bu şekilde herkezin fikrini alınarak bi tarih ve yer çok zor belirleyebiliriz. Bence 1 yada en fazla 2 kişi organizasyonu üstlenmeli. en yakın 2 hafta sonrasına olmak üzere bir tarih, buluşma yeri ve saati belirlemeli. Küçük geziler için merkezi, büyük geziler için uzak olmayan, keyif verici güzergahlar seçilmeli. Gerekliyse yapılacak ufak tefek aktiviteleride bu 1-2 kişi belirlemeli tabi... Atıyorum; mangal partisi dersin vs... Daha sonra uyanlar katılmalı uymayanlar katılmamalı. yoksa her şahsın fikri alınarak tarih, yer ve gezi belirlemek hemen hemen imkansız gibi geliyor bana. Örneğin birileri organizasyonu üstlenip "12 Ağustos Cumartesi, Küçük Çekmece Gazoz Kürek Dinlenme Tesislerinde Piknik ve Top Tepmece" demeli... Yada daha küçük çaplı, "13 Ağustos Pazar, Ortaköy sahilde çay-kahve muhabbet" diyerek organizasyonu üstlenmeli... Organizasyonu üstelenecek olan birileri var ise, web sitesinden duyurusu için falan yardımcı olabilirim bende tabiki.
amma uzun yazmışım lan yine... pardon
ii gunner.
Selam millet
Öncelikle beni güzelcene ağırlıyan miafirperver Darkform arkadaşıma tekrar buradan da teşekkür ediyorum. Diger fotograflar için de saol maili aldım. Darkform arkadaşımız on parmağın on marifet biriymiş tebrik ediyorum
Yaz bitmeden yeşil manzaralı bir Clup gezisini 4 gözle bekliyorum. Bu arada artık bana çevirme korkusu yok, onca zahmetten sonra kıytırık bir ehliyet kağıdı aldım.
Motoruma dayanamadım küçük bir sticker süslemesini yaptım Dark arkadaş gördü fotosunu yarın atarım.
Herkeze sevgiler, saygılar.
arkadaşlar hepinizin regaip kandili kutlu olsun.
Valla özendik bizde gençler, buluşma hadisesi nasıl oldu ?
Mesela ben Göztepeye geldim diyelim, telefon ediyorum
- Alo darkform, merhaba ben Ahmet
- Kiiimmm???
- Ree glad, Ree glad
- Ne gılad? ne diyosun kardeşim
Böyle de gerçekleşebilir tabi yok ama bizden başka kim darkform diye hitab edicek di mi?
Bundan teee aylar önce, Sevgili Scud, benim buralara gelicekti de ariycaktı beni, hala gelicek, kulaklarını çınlatalım buradan
Sevgili arkadaşlar,
Darkform'un önerisini destekliyorum kesinlikle, ben şahsım adına konuşmak gerekirse, bu tarz organizasyonları organize etmekte pek başarılı değilsemde, yancı olarak bi arkadaşa yardımcı olabilirim, o da olmazsa üzerime ne düşerse yaparım herkese duyururum.
Darkform'un "çok yazdım yine pardon" lafından yola çıkarak, bende kısa cümleler yazdığımda arkadaşlara ayıp oluyor düşüncesindeyim, madem yazıyoruz adam gibi okunsun ne yazdıklarımız değil mi ama, buyrun yazın bol bol arkadaşlar.
Şu paspas hadisesini 500. denemeden sonra nihayet bitirdim, kısa net ve sade bişey yaptım resmini koyiym de bi bakın
Bu resimde görünen egsoz hadisesi, tamamen espiri amaçlıdır, zaten gözüktüğü yok
Nasıl olmuş ?
@ Darkform o slayt show'a benim şu aşağıdaki resmi koyabilirmisin?
Herkes şekil şekil motorunun resmini koymuş bizim orda plakalık var
Saygılarımla
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
çok sagolun arkadaşlar inşallah
bu arada bende herkesin kandilini kutlarım
eveeet zeytinimle 180 kilometreyi vurduk 2. gunde baya iyi gitti istanbulda olunca rodaja uymakta zor oluyo koprude nasıl 70 le gitsinki insan istemedende olsa bazı yerlerde 110 u gordu ) inşallah ilerde bu bana sorun yaratmaz ama 2 tane sorunla karşılştım bugun 1. si arka fren gevşedi dibe kadar basınca anca tutuyodu bi 2. side onden vıy vıy vıy diye ses geliyo heralde balatalar diske surtuyo servise getirdim on aksamı deiştiricez uzun işi var dedi iyi dedim yarın yaptırıyım barı ama okadar zevk alıyorumki motoru surerken en çok siz beni anlarsınız heralde benzinde hesaplarıma gore rodajda ollmasına ragmen 10 kilometrede 1 ytl yakıyo buda çok iyi bir rakam
birbirinize telefon verdiniz benimmi haberim yok)
biz burada hararetle konuşurken kyox küçük bir satıra "yarın sizin o tarafa geçiyorum uğrayabilirim" yazmıştı. bende "sevinirim" demiştim ve bugün aradı ve geldi. buluşma bu şekilde gerçekleşti. iyiki geldin kyox ayağına sağlık, her zaman hepinizi bekliyorum işler güçler müsade ettiği müddetçe.
@ rglad
- Alo darkform naber ben R
- abi naber paspaslar amma tiki olmuş eline sağlık !
"r" demeden rglad'ı çıkarırım walla ara gel abi her zaman beklerim. Modifikasyonlar o biçim devam diyosun... devammmm...
foto sılayt gösterisine eklenmiştir.
Sevgiler, ii gunner.
Telefonlarımız sitede var zaten barbarianthebarbarian adlı üyeden alıntı
@darkfrom
telefonları sanırım atlamışım darkfrom ama kaçıncı numarada bilmiyorum)tekrar istemek zorunda kalabilirim)kırmayıp telefonlarınızı verirseniz sevinirim kayıt ederim, benim numaram 05356419715
işyerim şişlide evim emirgan tarafında bu taraflara yolunuz düşerse mutlaka arayın beni sevindirmiş olursunuz
@barbarian
Abi telefonlar bu sitede değil, Clup sitemizde Zneciler kısmında. Kimi aramak istersen teller orda kayıtlı. Burdan vermiyelim istersen..
@Rglad
Modifiler çok kıyak olmuş, clup sitemize modife ZEnler bölümüne atılabilir. Buluşma hadisesine gelince tabiki ben kyox nber darkform diye arkadaşı şok etmiyim die siteden ismini ogrenip tel defterime oyle kayıt ettim yani merak edenlere söyliyim gerçek isimlerimizle hitap ettik seviyeli bi şekilde sonrada muhabbet koyu... Hep beraber bi yerlerde buluşmak üzere
ya arkadaşlar bişe ysorucam yardımcı olursanız çok sevinirim ben alarm almak istiyodumda bi sitede bi alrm buldum motora uymama gidi bi durum olmaz dimi
alarm bu:
http://www.estore.com.tr//product.as...88NJMJS0V3D71A
burakxxxxx adlı üyeden alıntı
Selam burak. Bu alarm konusunda bir bilgim yok ancak web sitesinde teknik sorunlar veritabanında ve bu forum'un geçmiş sayfalarında alarm konusunda geniş bilgiler mevcut. Forum'un "arama" kısmından "alarm" anahtar kelimesiyle arama yapabilir yada siteden direkt bakabilirsin: www.easyasnet.com/zeytin/www
ii gunner.
hepinizin kandili kutlu olsun arkadaşlar.
motora rüzgarlık taktırdım ama sizinle paylaşmayı unutmuşum darkform hatırlattı saolsun.çok büyük heveslerle aldım.artık rüzgar suratıma suratıma tokat atmıcak die.ama gel görki rüzgarı kesmek fln hakgetire.almayı düşünen arkadaşlar olursa mümkün oldugu kadar aldıgı yere takdırsın.yoksa benim gibi sefil olur.allaha şükür takdım ama siz bide onu bana sorun.mecalim olsa anlatırdım.1001 türlü rezillik.iş bilenin ......
@rglad
çok güzel olmuş eline sağlık.sen bizim clubun modifiyecisi ol.
@darkform&kyox
herkes gibi bende kıskandım.2 zn yan yana gezmek çok keyifli olsa gerek.allah dewamını göstersin.
saygılar
@kyox
teşekkürederim siteden alıp kayıt ediceğim
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Can%20YERLi/Belgelerim/Bluetooth/Inbox/Motorum%[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Can%20YERLi/Belgelerim/Bluetooth/Inbox/Motorum%202.jpg[/IMG]
bikaç gün önce suratıma tokat gibi çarpan rüzgarı kesiceği düşüncesiyle büyük hevesle bir rüzgarlık takdım.sizin paylaşmayı unuttum.saolsun darkform kardeşim hatırlattı.rüzgarın kesilmesi falan hakgetire.pek memnun kaldıgım sölenemez.takdırmak isteyen arkadaşlara da tavsiyem kesinlikle aldıkları yere takdırmaları.yoksa benim gibi saatlerce sefil olursunuz.mecalim olsa anlatırdım yaşadıgım zorlukları.iş bilenin....
@rglad
eline sağlık çok güzel olmuş.nası yaptıgını bi ara bizede anlat.sen bizim clubun modifikasyondan sorumlu üyesi ol
@darkform&kyox
herkes gibi bende çok kıskandım sizi.2 zn yan yana çok zevklidir.allah bütün gruba göstersin.
@kandil
herkesin kutlu olsun
Günaydın Herkese,
Bu gun sınav yerlerimiz belli olacak. Sınava girecek olanlar belli olduğunda buraya yazsınlar belki görüşme şansımız olur.
Rglad,
Önceki halini pek sevmemiştim paspasların ama şimdi gözüme daha bi güzel gözüktü. Hayırlı işler
Darkform , yakın zamanda sana uğricam abicim inşallah
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
arkadaşlar merhaba
cumarrtesi akşamı olan mütün mt katıldığı televizyon makinası bizden gelen varmı benden başka teşekkürler kolay gelsin
Helal olsun sana be!darkform adlı üyeden alıntı
Darkform, Kyox, Siyahus, Canyerli, paspasları begendiğinize çok sevindim
Rglad Tuning iyi günler diler, yeniliklerle karşınızda olacağız
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
selam arkadaslar
rosinanteye photsohpta uyguladığım damaları gerçekte de yaptım
ama ön taraflara uygulamadım biraz fazla geldi
ekte resimleri var
malzeme oto aksesuarcıdan aldığım fosforlu yapıskan bant
kare kare kestim bi bosluk bi bant sekline uyguladım
Gece farlarla yaldır yaldır yanıyo valla...
@bulentsari
Fosforlu derken bildiğimiz yeşil fosformu? Öyleyse iyi düşünmüşsün sizin siyah zen ler akşam trafikte kayboluyor biraz daha dikkat çeker olmuştur. mümkün oluyorsa gece yansımasının fotosunu çekebilirsen sevinirim.
@Canyerli
Abi fotonu yükliyememissin merak ettim sende nasıl durmus cam. Foto please.
@Buraxx
Ya baya iyiymiş özellikleri bu ay düşünüyordum zati, hemen alıyorum. paylaşım için saol. Yalnız Darkform kilit kısmını halledememis bi problem varmış o konuda. ben bu alarmı deneyince deneyimlerimi yazarım. Kargo ile gelmesi ve taktırtmam 1 hafta alır.
Herkeze iyi günler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)