Üstad sizin şamandırada bir sıkıntı olmasın sakın?
Gerçi şöyle birşey dikkatimi çekti benim,depoyu fullediğimde ibre full'den aşağılara doğru hızlıca inerken,kırmızıda epey yol gidiyor.Belki sizinde böyle birşeydir?
Üstad sizin şamandırada bir sıkıntı olmasın sakın?
Gerçi şöyle birşey dikkatimi çekti benim,depoyu fullediğimde ibre full'den aşağılara doğru hızlıca inerken,kırmızıda epey yol gidiyor.Belki sizinde böyle birşeydir?
Arkadaşlar izmirden çanakkaleye gitmek istiyorum ve 125zn var benimde 2bin kmde bakımları full yolda kalırmıyım yanıma kayıç ve takım çantası alıcam kask mont herşeyim var tek sıkıntı beni yarı yolda bırakıırmı sorum bu olucak? bu arada 80 90 arası gidicem maksimum hız motor şişermi
Saat başı gölgede mola verirseniz sıkıntı olmaz.
Teşekkürler
Arkadaşlar kayış değişimi yapan varmı aramızda?
@omeruby özellikle sana soruyorum hocam )
Kayışı söktüm ama değiştirmedim. Hiç aşınma sökülme vs. yoktu.
Yahu bu ayak marşını sökünce geri takması sıkıntı oluyor diyorlar..O yüzden hiç cesaret edemiyorum.Varmı bunun bir püf noktası?
Ben söktüm ama eskisi gibi kurulmuyor yayı. Kol aşağıda kalıyor kaldırıp tekrar basmak gerekiyor
arkadaşlar merhaba.asya motor nostalji 125 aldım.lastiklerin etrafına beyaz şerit denemesi yaptım.ilk başta çok güzel oldu fakat sentetik boya git gide kararmaya başladı ve şuan kahverengiye akın bir hal aldı.canım çok sıkıldı çıkmıyor da boya.ne yapmam gerek motorum 800km'de.yeni lastik almamı önerir misiniz? önerirseniz ne önerirsiniz fiyat ve link verir misiniz :(
Benim lastiklerde de var aynı durum boya olmamasına ragmen. Küflenmiş gibi lastiğin dışı.
Selamlar herkese ben de sanırım bu motosikleti alıcam yakında ama önce ehliyet almam lazım . Sizin görüşlerinizi merak ediyorum sıfırını mı alayım yoksa 2. eli mi tavsiye edersiniz
@Mengu16 Yanlışınız var hocam Mondial yaklaşık 100 lira daha ucuz internet sitesindeki fiyatlara göre
yahu bizim asya bölümünde hareket yok :D nostalji 125 var bende de kardeş sayılırız :D siperlik almak istiyorum tavsiye edebiliceğiniz bi yer varmı internetten olabilir
Arkadaşlar iyi geceler. bi 300 sayfa okudum sanırım 1 haftadır önce 125 zn aldım. uzun zamandır takip ediyordum ama anca toparlayabildim ekonomiyi. bazı formlarda onu alıcana şunu al hatta ve hatta 125 zn yerine activa kinetic falan al yazanlar bile olmuş asya nostalji derler anlarım bu zn olayı bi karakter bi benlik olayıdır. ha güç dersiniz kalite dersiniz o ayrı ama zn almak isteyen arkadaşlara lütfen başka tür motorlar önermeyin bence ben bunu avrupa araba alabilicekleri halde tospa (woswos ) u secen insanlara benzetiyorum. kaldıki 2008 zn nin tork güçü bence kapasitesini aşan bi güç buda motorda cok önemlilerden sadece 1 tanesi. ee bu motorlada 100-110 yapmıcaksın. 2. el aldım 1.250 ye tertemiz yinede güvenlik acısından bi cok parcasını orjinali ile değiştirdim 100 lira tuttu. alet uçak gibi. al kız arkadaşını arkana sür güneşe doğru o uçak gibi alet resmen ( bu arada uçak kullanmışlığımda var ) ışıkdayken yeşil yanınca bir keresinde gaza bir yüklendim 2 bacağımıda güğüs hizamda gördüm abartmıyorum karşılaştırma yapmak için soruyorum sizinkide ilk çalışdırdığımızdaki ilk 20 dk da devasal bi tork güçü sergileyip 1 saati aşan çalışmadan sonra güçü düşüyor mu? son olarakda yakıt deposu günümüz şartlarında tamamen boşken ( yolda kaldım benzinim bitince) 22 liralık yakıt aldı siz hiç denediniz mi?[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
Hayırlı olsun. Yeni çalıştırmada tork artıyor evet. Otomatik cikleden olsa gerek.
Aranıza yeni katıldım arkadaşlar.2011 model 8300 de 125 znu var bende.Şuan simavdayım 2 ay sonra İstanbula dönmek istiyorum üniversite okuyorum burda.Yaklaşık 500 km bir yol var Simav-İstanbul arası bu motorla yola çıkmak doğru mudur ? Saat başı dinlendirsem 10 dakika motor öyle gitsem sorun yaşar mıyım ? Uzun yol giden var mı bu motorla bilgilerinizi bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)