Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    125 Zn
    Üstad sizin şamandırada bir sıkıntı olmasın sakın?
    Gerçi şöyle birşey dikkatimi çekti benim,depoyu fullediğimde ibre full'den aşağılara doğru hızlıca inerken,kırmızıda epey yol gidiyor.Belki sizinde böyle birşeydir?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşlar izmirden çanakkaleye gitmek istiyorum ve 125zn var benimde 2bin kmde bakımları full yolda kalırmıyım yanıma kayıç ve takım çantası alıcam kask mont herşeyim var tek sıkıntı beni yarı yolda bırakıırmı sorum bu olucak? bu arada 80 90 arası gidicem maksimum hız motor şişermi

omeruby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZNU
    Saat başı gölgede mola verirseniz sıkıntı olmaz.

Teşekkürler

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı Uffie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstad sizin şamandırada bir sıkıntı olmasın sakın?
    Gerçi şöyle birşey dikkatimi çekti benim,depoyu fullediğimde ibre full'den aşağılara doğru hızlıca inerken,kırmızıda epey yol gidiyor.Belki sizinde böyle birşeydir?
    aynen deli ediyor beni ya kısacık yolda lank diye kırmızıda sonra bayabi gidiyor ama ne kadar benzin kaldığına bakmak için depoya bakmak can sıkıyor hayır bide şamandırayı değiştirttim sorun yine aynı

Motosikleti
    125 Zn
    Arkadaşlar kayış değişimi yapan varmı aramızda?
    @omeruby özellikle sana soruyorum hocam )

Motosikleti
    125 ZNU
    Kayışı söktüm ama değiştirmedim. Hiç aşınma sökülme vs. yoktu.

Motosikleti
    125 Zn
    Yahu bu ayak marşını sökünce geri takması sıkıntı oluyor diyorlar..O yüzden hiç cesaret edemiyorum.Varmı bunun bir püf noktası?

Motosikleti
    125 ZNU
    Ben söktüm ama eskisi gibi kurulmuyor yayı. Kol aşağıda kalıyor kaldırıp tekrar basmak gerekiyor

arkadaşlar merhaba.asya motor nostalji 125 aldım.lastiklerin etrafına beyaz şerit denemesi yaptım.ilk başta çok güzel oldu fakat sentetik boya git gide kararmaya başladı ve şuan kahverengiye akın bir hal aldı.canım çok sıkıldı çıkmıyor da boya.ne yapmam gerek motorum 800km'de.yeni lastik almamı önerir misiniz? önerirseniz ne önerirsiniz fiyat ve link verir misiniz :(

Motosikleti
    125 ZNU
    Benim lastiklerde de var aynı durum boya olmamasına ragmen. Küflenmiş gibi lastiğin dışı.

Selamlar herkese ben de sanırım bu motosikleti alıcam yakında ama önce ehliyet almam lazım . Sizin görüşlerinizi merak ediyorum sıfırını mı alayım yoksa 2. eli mi tavsiye edersiniz

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı ugur672 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar herkese ben de sanırım bu motosikleti alıcam yakında ama önce ehliyet almam lazım . Sizin görüşlerinizi merak ediyorum sıfırını mı alayım yoksa 2. eli mi tavsiye edersiniz
    Bence asya nostalji al 0km. Mondialden de birkaç yüz lira ucuz.

@Mengu16 Yanlışınız var hocam Mondial yaklaşık 100 lira daha ucuz internet sitesindeki fiyatlara göre

Motosikleti
    125 ZNU
    Üçerlerden alın konuşun indirim yapıyorlar.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı ugur672 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Mengu16 Yanlışınız var hocam Mondial yaklaşık 100 lira daha ucuz internet sitesindeki fiyatlara göre
    İnternette 2300'e satanlar vardı asyanın sıfırını. Mondial 2500 lira.

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    yahu bizim asya bölümünde hareket yok :D nostalji 125 var bende de kardeş sayılırız :D siperlik almak istiyorum tavsiye edebiliceğiniz bi yer varmı internetten olabilir

Arkadaşlar iyi geceler. bi 300 sayfa okudum sanırım 1 haftadır önce 125 zn aldım. uzun zamandır takip ediyordum ama anca toparlayabildim ekonomiyi. bazı formlarda onu alıcana şunu al hatta ve hatta 125 zn yerine activa kinetic falan al yazanlar bile olmuş asya nostalji derler anlarım bu zn olayı bi karakter bi benlik olayıdır. ha güç dersiniz kalite dersiniz o ayrı ama zn almak isteyen arkadaşlara lütfen başka tür motorlar önermeyin bence ben bunu avrupa araba alabilicekleri halde tospa (woswos ) u secen insanlara benzetiyorum. kaldıki 2008 zn nin tork güçü bence kapasitesini aşan bi güç buda motorda cok önemlilerden sadece 1 tanesi. ee bu motorlada 100-110 yapmıcaksın. 2. el aldım 1.250 ye tertemiz yinede güvenlik acısından bi cok parcasını orjinali ile değiştirdim 100 lira tuttu. alet uçak gibi. al kız arkadaşını arkana sür güneşe doğru o uçak gibi alet resmen ( bu arada uçak kullanmışlığımda var ) ışıkdayken yeşil yanınca bir keresinde gaza bir yüklendim 2 bacağımıda güğüs hizamda gördüm abartmıyorum karşılaştırma yapmak için soruyorum sizinkide ilk çalışdırdığımızdaki ilk 20 dk da devasal bi tork güçü sergileyip 1 saati aşan çalışmadan sonra güçü düşüyor mu? son olarakda yakıt deposu günümüz şartlarında tamamen boşken ( yolda kaldım benzinim bitince) 22 liralık yakıt aldı siz hiç denediniz mi?[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------

Motosikleti
    125 ZNU
    Hayırlı olsun. Yeni çalıştırmada tork artıyor evet. Otomatik cikleden olsa gerek.

Motosikleti
    Mondail 125znu
    Aranıza yeni katıldım arkadaşlar.2011 model 8300 de 125 znu var bende.Şuan simavdayım 2 ay sonra İstanbula dönmek istiyorum üniversite okuyorum burda.Yaklaşık 500 km bir yol var Simav-İstanbul arası bu motorla yola çıkmak doğru mudur ? Saat başı dinlendirsem 10 dakika motor öyle gitsem sorun yaşar mıyım ? Uzun yol giden var mı bu motorla bilgilerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler