Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar,
Bende her erkek çocuğu gibi yol yapmayı,araç sürmeyi severek büyüdüm,halende seviyorum.
Öğrenci olduğumdan malesef gücüm otomobil almaya yetmiyordu,bu sırada evime çok yakın olan okulum ve işyerime metro ile gitmekten inanılmaz sıkılmış durumdaydım,çare arıyordum.
Neyse efenim birden ampul yandı kafada,dedim neden bir motor almıyorum?Hem daha önce arkadaşlarımın motorlarında defalarca artçı oldum,rüzgarın sesi İstanbul gibi adeta..Benim diyen çekiciliğine karşı koyamıyor.
Aylardır kısıtlı (ama öyle böyle değil,tam anlamıyla
kısıtlı) 2. el motor arıyordum fellik fellik..Ankara'da öğrenci olduğumdan özellikle Ankara'dan motor bakıyordum fakat,Ankara'lı arkadaşlar alınmasın,çoğu motosiklet apaçilerin elinde heba olmuş burada..
Tam umutsuzluğa kapılmışken,moralim yerlerdeyken birde dişim apse yapmasın mı?
23 yaşına kadar dişçiye gitmişliğim yoktur mecbur kalktık gittik..Neyse dişçiden dönerken evin yakınlarındaki bir esnafın hep çok beğendiğim kırmızı bir 125zn'si vardı..Bir baktım 'Satılık' yazmış üzerine..Hemmen daldım dükkana abicim merhaba dedim.Motoru anlattı,birazda hoşbeşden sonra cebimdeki son 50 TL'yi kapora olarak verdim.(Okuyom ben yaa
)
Çok uzattım farkındayım,inşallah bir aksilik olmazsa,salı günü maaşımı alır almaz hatunu eve atacağım kısmetse..
Motorumu alır almaz gözlemlerimi paylaşacağım.Heyecandan ölmezsem tabii..
Kendinize iyi bakın,tekerinize taş değmesin efendim,sevgiler,saygılar,hürmetler diliyorum.