Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Temmuz 2006, 18:05
@talla
polisler bu ara işi sıkı tutuyor gider ayak 800 ceza vermiyelim iki arkadaşımda mahkemeye çıktı bende tırsıyorum napim
@talla
bu araalar polisler işi sıkı tutuyor özellikle bebekte, iki arkadaşım mahkemeye çıktı ve 800 e yakın ceza ödediler tırsıyorum gider ayak çarpılmıyalım
@talla
yalnışlıkla iki mesaj attım
Reklamlar
-
26 Temmuz 2006, 18:10
bilmem arkadaşlar ben her türlü gelirim ona göre şimdiden ayarlıyalım bulşcaksak sonra işimiz çıkar bişey olur kalmasın ben hertürlü gelirim polisten korkum yok ama en uygun yer ortaköy gibi duruyo..
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
26 Temmuz 2006, 18:15
-
27 Temmuz 2006, 00:02
Pegasus
Motorum için tasarladığım döğmelerin eskiz halini paylaşmak istedim. iyi günler
-
27 Temmuz 2006, 01:34
kyox adlı üyeden alıntı
Motorum için tasarladığım döğmelerin eskiz halini paylaşmak istedim. iyi günler
kyox 4 4 lük.ben çok begendim.hayata geçir...
-
27 Temmuz 2006, 03:08
help
ehliyet sınavından 90 aldım
ve hala balayındayım
direksiyon sınavı için önceden birşey yapmam gerekiyormu
çünkü tam sınav günü trabzonda olacam...
gidince nasıl girecem bu sınava
sonuç belgesi falanmı gelecek
sınava giriş kimliğimi veriyorlar
help
-
27 Temmuz 2006, 12:40
antikacı abi
sınav günü birşey yapmana gerenk yok sınawa kendi motorunlada gidebilirsin(burda öle ordada öledir herhalde) sınawda sadece yazılı sınawa girerkenki giriş kartın yanında olsun yeter hadi hayırlısı kazanırsınız işallah
-
27 Temmuz 2006, 12:49
@antikacı
sürücü belgeni hangi kurstan alıyorsan onlar seni sınav yerine götürücektir sınava girerken yanında sınav giriş belgen olsun yeter birde sınavdan sonra sınava girdiğine dair imza atmayı unutma) bir arkadaşım unutmuş tekrar sınava girdi))
-
27 Temmuz 2006, 13:48
eveeet arkadaşlar sonunda benimde bizenim oldu gri olduguna almadan once uzuluyodum ama şimdi bigunde 80 km yapıp ustunden inmiyince aramızda duygusal bi bağ oluştu ama çok huzursuzum sanki sürekli biri çizicek bişey yapıcamış gibi geliyo alarm taktırmadan işçim rahat etmiycek heradle işte buda fotorafı
-
27 Temmuz 2006, 14:05
yardımlarınız için teşekkürler....
erdekte şöyle bir motora rastladım
motorcu arkadaşımız çanta sorununu fotodaki gibi çözerek bu motora
herşeyin yakışacağını birkez daha gösterdi
@burakxxxxx
umarım o ağacı kesmezler
-
27 Temmuz 2006, 14:21
@ burakxxxxx
Hayırlı olsun burak, güle güle güzel günlerde kullanmanı dilerim.
ii gunner.
-
27 Temmuz 2006, 14:30
forumdaki tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun
@burak
ALLAH kazasız belasız kullanmanı nasip etsin
-
27 Temmuz 2006, 15:14
@Tüm Arkadaşlar;
Cümleten Regaib kandiliniz mübarek olsun,
@Tüm arkadaşlar;
Bazı arkadaşlarımızın da belirttiği gibi ehliyetin hiç önemi yok, arabayla geliriz, olmadı otobüsle gelir buluşuruz, ben burdaki herkesle yüzyüze tanışmayı çok istiyorum, yanlız bu h. sonu önceden programlanmış iptal edemeyeceğim bi işim var bilgilerinize,
@Burakxxx;
Motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun,
@Darkform;
Site 10 numara olmuş, ayrıca şu beni hatırla hadisesi de ayrıca makbule geçti, teşekkür ederiz.
@Kyox sticker denemesi çok güzel olmuş; ama grinin üzerinde beyaz pek belli olmuyor gibi geldi bana,
@Antikacı;
Hakkaten üstüne çuval koysan yakışıyo bizim motorlara, (aman Dharma görmesin o resmi )
Ve burada isimleri aklımıza gelmeyen, bize de bir fatiha okuyacak yok mu.....
Tövbe estaağfurullah,
Herkese geçici olarak sevgiler selamlar
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
27 Temmuz 2006, 15:47
Regaib Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
O zaman bu haftasonu için yine askıya alıcaz. Kesin bi tarih kararlaştıralım. Hadi herkes en uygun tarihini söylesin o gün toplanalım.
-
27 Temmuz 2006, 16:41
hayırlı olsun burakxxxx kardeş ayrıca herkesin kandili mubarek olsun beyler bende ehliyet yok daha da başvurmadım bi ara başvururuz inş nereye isterseniz gelriim ama bu hafta olmasa daha iyi olur...
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
27 Temmuz 2006, 17:31
yaw bu hafta sonu direksiyon sınavı var zaten kim nerde nasıl buluşucak)))haftaya kısmetse
-
27 Temmuz 2006, 17:56
Selamlar Arkadaşlar,
kyox kardeşimle beraberiz şu an. Kendisi bizim tarafa (anadolu yakası) ehliyetini almak için gelmiş ve sıcak sebebiyle harab olmuş durumda Foruma girip hepinize bi selam olsun diyelim istedik. Birde günün anısına ZeyTiN'lerimizin beraber bir fotoğrafını çektik. Buyrunuz.
Herkeze selamlar
ii gınner
kyox & darkform
-
27 Temmuz 2006, 18:22
Vaaay be muhabbete bak ne diyelim. Kıskandım valla Darkform kendi fotolarınızı da çeksenize kardeşim. Şöyle zen lerle birlikte dimi ama
-
27 Temmuz 2006, 18:29
Vaaay !!
Gençler kaynaşmış
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
27 Temmuz 2006, 18:37
helal olsun kardeşler bide beraber fotolarınızı görelim allah bizede nasip etsin inşaallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler