Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Alıntı omeruby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladım Teşekkürler. Peki kaskı nereye koyuyorsunuz duraksamalarda ?
    Arka dayanma yerinin üstüne koyuyorum ben. Eger işim uzun sürecekse camını açıp kitliyorum veya yanıma alıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    omeruby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZNU
    Hmm. Tamam teşekkürler. 2-3 ay içerisinde alacağım inşallah kış sezonunda fiyatlar düşüyor malum

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Hmm. Tamam teşekkürler. 2-3 ay içerisinde alacağım inşallah kış sezonunda fiyatlar düşüyor malum
    Bir miktar düşer tabi. Hayırlısı.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Paran olunca bütün motorlar senindir.

takip etmek lazım. mutlaka kafana göre uygun bir şey bulursun.

Motosikleti
    125 ZNU
    Alıntı GokhanGvn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hüseyin bende merak ettim acele ettim çıkardım motoru foto çektim sis farları led flanda bu gun yapıldı fotoda sis farları ledler yok bide kaplamada arka tamponuda kaplıcam tam olarak bitmedi anlıcağınız motor. Meraklar azalsın diye ufaktan veriyim şu fototu telefonla çektm aleacele http://a1112.hizliresim.com/s/5/xxr7.jpg
    http://a1112.hizliresim.com/s/5/xxr7.jpg

http://img390.yukle.tc/image.php?id=949701122011008.jpg
    Hocam resimleri bekliyoruz

Motosikleti
    125 ZNU
    http://www.youtube.com/watch?v=so02ofT7OYY
    Güzel yapmışlar motorsikleti alev güzel durmuş :D

Motosikleti
    zn-125
    Arkadaşlar merhaba ,

ertanos un eskiden paylaştığı buji değiştirme fotoları vardı ama artık açılmıyor fotoğraflar. sizden ricam bizim motorda buji tam olarak nerede ? ilk defa benim motor çalışmıyor marşa basınca tık diye ses geliyo gaza basmama ragmen sadece tık tık :S gaz mı yemiyor ne yapıyor anlamadım ? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    hocam buji koltuğun altında sakat bi yer. tüm koltuk bölümünü sökmen gerekiyor. kendinde yapabilirsin ama uğraşma tamirciye yaptır. 10 liraya hallediyorlar. tık diye ses geliyor demişsin. akü bitik olup marş motorunu çeviremediği zamanlarda o tık sesi gelir genelde. buji ile alakası yoktur. akü bitik değil sağlam diyorsan marş motorunda da bir terslik olabilir. ama yok marş motoru dönüyor ama o ses geliyor diyorsan onu bilemiyorum.
    gecikmiş bi cevap oldu sanırım yeni gördüm.

Motosikleti
    zn-125
    geç olsa bile cevap verdiğin için çok teşekkür ederim evet sorun marş motorundaymış değiştirdik sorun düzeldi. şimdi ise sabahları çalışmakta çok zorlanıyor havalar soğuk biliyorum ama yaklaşık 5 dakika uğraşıyorum motoru bogucam diye de korkuyorum..bujiyide yeni değiştirdim ama sorun gene aynı. uygun olunca da ayak marşını sökücem ayak marşı bozuk dişlilerinde bi sıkıntı war tbasında diş atlaması gibi ses geliyor.daha önce bu işe el atan biri var mı arkadaşlar

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı wiyyyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geç olsa bile cevap verdiğin için çok teşekkür ederim evet sorun marş motorundaymış değiştirdik sorun düzeldi. şimdi ise sabahları çalışmakta çok zorlanıyor havalar soğuk biliyorum ama yaklaşık 5 dakika uğraşıyorum motoru bogucam diye de korkuyorum..bujiyide yeni değiştirdim ama sorun gene aynı. uygun olunca da ayak marşını sökücem ayak marşı bozuk dişlilerinde bi sıkıntı war tbasında diş atlaması gibi ses geliyor.daha önce bu işe el atan biri var mı arkadaşlar
    motor şöyle bi kaç gün yattığında yada hava gerçekten çok soğuk olduğunda bende alışkanlık oldu el marşı ile zorlamaktansa ayak marşı ile çalıştırmak alışkanlık haline geldi. daha kolay oluyor öyle. ama öyle 3-5 dk lık uğraşmalar normal değil gibime geldi. bilmiyorum tabi. bende marj motorunu bir kere değiştirmek zorunda kalmıştım. motora fazla yağ koyunca marş motorunun içine basmıştı yağı. 50 lira vermiştim değiştirmeye. ayak marşının dişlileri ucuz ama malesef işçiliği çok alıyorlar. o kapağı açmışken kayış ve varyatörleride kontrol ettirmek lazım diye düşünüyorum. bence hepsini bir araya getirmeye çalış. kerem marş dişlisini söktükten sonra takamamıştı. öyle bir muhabbet hatırlıyorum önceki sayfalardan. ama epey epey önce. seneyi devirmiştir o bölüm.

İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ertan naber nasılsın motor ne durumda maşallahı varmış seninkinin
    Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)

doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...

PEKTAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam öncelikle motorunuzu nasıl çalıştırıyorsunuz? eğer yazın çalıştırdığımız gibi fren sıkıp biraz gaz açıp marşa basıyorsanız bu şekilde kışın çalışmaz bizim motorlar . kışın sadece fren sıkıp marşa basmanız gerekiyo. ondan sora motorun zaten gaz yiyebilceğini sesinden anlıyosunuz 3 5 sn sora. yardımcı olabilmişimdir umarım. şahsen benim motorumda durumlar böyle ki -10 derece de bile bu sene ankarada tek marşta çalışıyo.

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ertan naber nasılsın motor ne durumda maşallahı varmış seninkinin
    sağol ibrahim. senle tanıştığımızda motor 2-3 bindeydi şimdi 17bine az kaldı. daha tık yok. sağlam çıktı. memnunum. sen evlendin. şimdi bu mayısta sıra bende. yoksa çoktan satıp cbf yada ybr almıştım. masraf çok.

Motosikleti
    zn-125
    arkadaşlar marş değiştirene kadar tık demez çalışırdı benim motor ama şimdi yok yok . her sabah ve akşam 5 dakika uğraşıyorum. @pektaş dediğin gibi yaptım gene birşey değişmedi. ertanos keremin motoru dağıttığını sonra toplamakta çok zorlandığını hatırlıyorum ama her sabah uğraşmaktan çok sıkıldım.
    pektaş bujinin markası ne acaba ? ben yeni bosch taktırdım ama :S valla ne yapacağımı bilemedim arkadaşlar ..

PEKTAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar marş değiştirene kadar tık demez çalışırdı benim motor ama şimdi yok yok . her sabah ve akşam 5 dakika uğraşıyorum. @pektaş dediğin gibi yaptım gene birşey değişmedi. ertanos keremin motoru dağıttığını sonra toplamakta çok zorlandığını hatırlıyorum ama her sabah uğraşmaktan çok sıkıldım.
    pektaş bujinin markası ne acaba ? ben yeni bosch taktırdım ama :S valla ne yapacağımı bilemedim arkadaşlar ..
    bilmiyorum acaba neden kaynaklanıyo bende çalıştırmakta zorlanıyordum soğuk havada sora bunu öğrendim bizim ustadan geçti gitti. hatta bugün üstünde 20 cm kar varken çalıştırdım yine kolayca ( not: branda geçirmeyi unutmuşum ). bujinin markasını bilmiyorum ilk aldığımdaki bujisi orjinal yani

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GokhanGvn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hüseyin bende merak ettim acele ettim çıkardım motoru foto çektim sis farları led flanda bu gun yapıldı fotoda sis farları ledler yok bide kaplamada arka tamponuda kaplıcam tam olarak bitmedi anlıcağınız motor. Meraklar azalsın diye ufaktan veriyim şu fototu telefonla çektm aleacele http://a1112.hizliresim.com/s/5/xxr7.jpg
    http://a1112.hizliresim.com/s/5/xxr7.jpg

motor baya güzel olmuş komple karbon kaplamada güzel dururdu siyah jantlarla aslında
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Mondial 125 ZN (znu)
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor baya güzel olmuş komple karbon kaplamada güzel dururdu siyah jantlarla aslında
    jantlar siyah olunca motor baya kendini kapıyordu lakin şuan siyaha döner gibi beyaz yanakları söktüm baya sıkıntı yarattı suan sadece jantlar beyaz ve janttan zincir gecirirken nedense boya attı gibi oldu bakalım bi çaresine bakıcaz bi değişikkil olucak yine havalar soğuk motor yatıyo 2 aydır =) yeniliklere açığız =)
    [B]İnsan paranın sahtesini yapar, parada İNSANIN ! [/B]

arkadaşlar bi sorum olacak bu 125 zn ler bir depo benzine kaç km yol yapıyor... asya 125 t ile aynımı

selam arkadaşlar bende foruma yeni kayıt oldum bı tanıdığın 125 zn si var bir kaç defa kullandım sürüşü çok keyifli geldi sizinde mesajlarınızı okuyorum bir kaç sf dır bazı sorunlar oluyor anladığım kadarıyla bu eylül ayında birtane almayı düşünüyorum ehliyet kursuna yazılıp alıcağım paramın yarısı hazır sıfır almayı düşünüyorum önerileriniz nedir acaba?

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    çok keyifli motordur tavsiye ederim. 16bin km kullanmış biri olarak söylüyorum. hala kullanmaktayım bu arada. sıfır alıp yarın öbür gün satmaya kalkarsan zararın büyük olur. tavsiyem temiz bi ikinci el bulman. ikinci el tabi birazda şans işi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler