Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Kasım 2011, 00:17
syn022 adlı üyeden alıntı
Ya güzel bakarsan sorunsuz binersin. Ben o yüzden diyorum sana. Performansından ne şikayetin var. Ya daha kötü olursa diye söylüyorum. Yoksa motor senin zevk senin. Bilmem anlatabildim mi?
Eski znme göre kaçmıyo ve sanki daha fazla yakıyor
[B]İnsan paranın sahtesini yapar, parada İNSANIN ! [/B]
Reklamlar
-
17 Kasım 2011, 00:24
GokhanGvn adlı üyeden alıntı
Eski znme göre kaçmıyo ve sanki daha fazla yakıyor
Bakımı falan mı geldi acaba? Kasa aynı kasa. Motor aynı motor. Gerçi bizim eski motorlar biraz fazla gösteriyordu. Onunda etkisi vardır. Sen şimdi doğru gösteren göstergene bakıp gitmiyor diye düşünüyor olabilirsin. Banada sorucak olursan cbf'yle gördüğüm 70-80 asya'yla gördüğüm 100 km gibi. Aşırı fazla gösteriyormuş. Ama bence az yakıyordu benimki 2-3 kere denedim 10-11 krş falan. Bence gayet ekonomik.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
20 Kasım 2011, 14:52
Arkadaşlar motorumun km.sayacı çalışmıyordu. Motorcuya götürdüm ve ön tekerde bulunan sayacın hareket etmesini sağlayan parçanın arızalı olduğu söylendi.
O parça değişti, 30 lira karşılığında. Ve sayaç hareket etmeye başladı, işlem tamam gibi gözüküyordu. Bir sorun daha, km.sayacı işliyor ancak hız 50-60 civarlarına geldiğinde sayaçtan "viiiiiiiii" türünde iğrenç sesler çıkıyor. Tekrar geri döndüm tamirciye ve sorunun göstergede olduğunu belirtti. Gösterge takımının komple değişmesi gerektiği söylendi.
Var mı bi fikriniz?
Teşekkürler.
Motosiklet aşktır !
Yarın olmayacak gibi kullanırsan, yarın olmaz. !
-
20 Kasım 2011, 17:19
*/ AHm3T /* adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorumun km.sayacı çalışmıyordu. Motorcuya götürdüm ve ön tekerde bulunan sayacın hareket etmesini sağlayan parçanın arızalı olduğu söylendi.
O parça değişti, 30 lira karşılığında. Ve sayaç hareket etmeye başladı, işlem tamam gibi gözüküyordu. Bir sorun daha, km.sayacı işliyor ancak hız 50-60 civarlarına geldiğinde sayaçtan "viiiiiiiii" türünde iğrenç sesler çıkıyor. Tekrar geri döndüm tamirciye ve sorunun göstergede olduğunu belirtti. Gösterge takımının komple değişmesi gerektiği söylendi.
Var mı bi fikriniz?
Teşekkürler.
Teli yağla güzelce. Gerekirse şırıngaya çek yağı biraz. Sonra yavaş yavaş telin içine bas. Benim eski motorumda vardı keeway'de. Km göstergesiyle alakası yok. Yani olmaması lazım. Yağla olmazsa yaz alternatif birşeyler düşünelim bildiğim kadarıyla o alet gösterge ucuz bişey değil.
-
21 Kasım 2011, 21:49
Hocam bazen ses çıkıyor, bazen de hiç çıkmıyor. Yani ara ara olan bişey. Yağlama işleminin nasıl yapılacağı hakkında hiçbir fikrim yok..
Motosiklet aşktır !
Yarın olmayacak gibi kullanırsan, yarın olmaz. !
-
21 Kasım 2011, 22:02
*/ AHm3T /* adlı üyeden alıntı
Hocam bazen ses çıkıyor, bazen de hiç çıkmıyor. Yani ara ara olan bişey. Yağlama işleminin nasıl yapılacağı hakkında hiçbir fikrim yok..
Yav git al eczaneden bir tane şırınga. Çek azcık yağ sonra sök km saatini tepesinden bas aşağı doğru. Çok zor bişey değil.
-
26 Kasım 2011, 01:09
Bakımı falan mı geldi acaba? Kasa aynı kasa. Motor aynı motor. Gerçi bizim eski motorlar biraz fazla gösteriyordu. Onunda etkisi vardır. Sen şimdi doğru gösteren göstergene bakıp gitmiyor diye düşünüyor olabilirsin. Banada sorucak olursan cbf'yle gördüğüm 70-80 asya'yla gördüğüm 100 km gibi. Aşırı fazla gösteriyormuş. Ama bence az yakıyordu benimki 2-3 kere denedim 10-11 krş falan. Bence gayet ekonomik.
Bakımları full yapılıyor.. Hüseyin motor 1 haftadır modifiyedeydi sonunda bitti gibi bi kaç güne fotolar ile burdayım
-
26 Kasım 2011, 01:59
-
26 Kasım 2011, 02:38
-
30 Kasım 2011, 00:22
Perşembe günü bitiyor ufak bi aksilik yüzünden uzadı işler. ( Bi arkadaşım zn aradığını söyledi ve çok acil motor arızasız olsun fiyatta piyasaya uygun ise hemen alınıcak istanbul içi bilen gören duyan varsa özel msj veya konu altına yazabilir ..)
-
02 Aralık 2011, 22:04
Perşembe günü bitiyor ufak bi aksilik yüzünden uzadı işler.( Bi arkadaşım zn aradığını söyledi ve çok acil motor arızasız olsun fiyatta piyasaya uygun ise hemen alınıcak istanbul içi bilen gören duyan varsa özel msj veya konu altına yazabilir ..)
Gökhan noldu senin makine? Çıkmadı mı sanayiden? Merak ettim valla aleti.
-
06 Aralık 2011, 01:22
Hüseyin bende merak ettim acele ettim çıkardım motoru foto çektim sis farları led flanda bu gun yapıldı fotoda sis farları ledler yok bide kaplamada arka tamponuda kaplıcam tam olarak bitmedi anlıcağınız motor. Meraklar azalsın diye ufaktan veriyim şu fototu telefonla çektm aleacele http://a1112.hizliresim.com/s/5/xxr7.jpg
http://img390.yukle.tc/image.php?id=949701122011008.jpg
-
06 Aralık 2011, 01:29
Eyvah eyvah karbon mu kaplattın komple? Süper görünüyor alet valla. Egzoz Kapağınıda beyaz kaplat. Unutma onu.
-
06 Aralık 2011, 01:34
Eyvah eyvah karbon mu kaplattın komple? Süper görünüyor alet valla. Egzoz Kapağınıda beyaz kaplat. Unutma onu.
Full Karbon egsozuda arka tamponuda beyaz kaplıcam bide sis farlarında angel var mavi kısalarda...
bide resimde göründüğünden daha fena sürüyorum podyumda gibiyim :D nazar değicek vala :D tamammen bittiği gibi full foto hatta video çekerim artık. İyi bi tasarım oldu
-
06 Aralık 2011, 01:46
Full Karbon egsozuda arka tamponuda beyaz kaplıcam bide sis farlarında angel var mavi kısalarda...
bide resimde göründüğünden daha fena sürüyorum podyumda gibiyim :D nazar değicek vala :D tamammen bittiği gibi full foto hatta video çekerim artık. İyi bi tasarım oldu
Ellerine sağlık valla Gökhan ben çok beğendim. Yaza akçay'da görüşürüz artık sırf bu aleti görmek için gelicem yanına
-
06 Aralık 2011, 02:08
jantlar beyaz olmaz diyordum ama gerçekten hoş durmuş. koltuk kaplamasıda aynı şekilde tabi. güzel resimler.
-
06 Aralık 2011, 02:24
jantlar beyaz olmaz diyordum ama gerçekten hoş durmuş. koltuk kaplamasıda aynı şekilde tabi. güzel resimler.
-
13 Aralık 2011, 03:02
Merhaba arkadaşlar. 125 ZN nin bağajını biri fotoğraflayabilir mi acaba ? Yada bir yerde bulabilir miyim fotoğrafını. Teşekkürler
-
13 Aralık 2011, 13:07
omeruby adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. 125 ZN nin bağajını biri fotoğraflayabilir mi acaba ? Yada bir yerde bulabilir miyim fotoğrafını. Teşekkürler
Fotograf bulamam sana ama. Şöyle anlatayım: koltugun altına kask falan sıgmaz. Anca bir mont sıgıyor. Ufak bagajı. Ben mont eldiven ve ruhsatı koyuyordum. Başka birşey girmez içeri avadanlık bez falanda konur.
-
13 Aralık 2011, 14:47
Fotograf bulamam sana ama. Şöyle anlatayım: koltugun altına kask falan sıgmaz. Anca bir mont sıgıyor. Ufak bagajı. Ben mont eldiven ve ruhsatı koyuyordum. Başka birşey girmez içeri avadanlık bez falanda konur.
Anladım Teşekkürler. Peki kaskı nereye koyuyorsunuz duraksamalarda ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
Teşekkürler. Kaskı nereye koyuyorsunuz acaba duraksamalarda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler