Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Ahmet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125-ZN @ ZeN Scooclub
    @Darkform;
    Sana o kadar söyledik Jinlun'lan Mirage'in fotosunu koyduk siteye diye, baktım hala orda yok ben o motorları bilmioydum, resmini nerden bulabilirm falan
    Hiiiiiç, kime diyosun

Takılıyorum abi boşver , şu buluşma hadisesini bende çok istiyorum, bi ara ayar verelim ona.

@Buraxxx, bak sende gri siyah yapabilirsin mesela, sticker için eminönünü boşver, oto aksesuarcılarına bak, daha farklı şeyler bulabilirsin.

Sevgilerimi sunuyorum geçici olarak.
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @ darkform
    tek kelimeyle mükemmelsin abi allah seni başımızdan eksik etmesin.Beni bu kadar sevdiğini bilmiodum.Başa beni koymuşsun.

@bulentsari
    çok güzel yapmışsın eline sağlık ama kırmızıdan ziyade karpuz daha çekici bana göre.diğeri de süper tam bi londoncap yapmışsın eline sağlık.

@diskkilidi
    bende almayı düşünüodum ama kilit takılıyken kilidi durduracak kısım balata. ve de plastik.çalmak isteyen bi insanın kolaylıkla halledebileceği bişe.benmi yanlış biliorum?.alarmlı ve direksiyona bağlanan olmadıgı sürece caydırıcı deil bence.siyahus unda dediği gibi motor hafif.çalmaya niyeti olan alıp götürüo

saygılarımla...

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ rglad
    hah tamam şimdi anladım. Pardon ya görmemişim o post'unu. sitede de resimler alanına bakmadan burda atıp tutmuşum o zaman.
    Bende diyorum ya bizim rglad'a yada bana dharma kafası geldi heralde saçmalıyoruz

@ ALL
    Az önce mail ile elime ulaşan bir duyuruyu aktarmak istiyorum:

Konu: tepki
    Bir yerden baslamak gerekiyor artik sanirim. Turkiye'de akaryakittan alinan
    vergiler toplanan toplam vergilerin %25'i.
    Ilgili olanlar Hurriyet gazatesi yazari vergi uzmani Sukru Kızılot'un
    5.Temmuz tarihli ekteki yazisini okuyabilirler.(isteyen netten 4 temmuz
    tarihli yazisini da okuyabilir)
    Acikcasi ekteki sticklerlar guzel bir tepki yontemi olabilir gercekten...

Sabahları kornaya basarak gürültü yapmak yerine ben ve bir sürü arkadaşım;
    Ülkemizdeki petrol fiyatlarının inanılmaz artışını ekteki stickerları
    arabalarımızın camlarına yapıştırarak protesto etmek kararı aldık. Eğer
    sizler de bu fiyatlar karşısında hiçbir şey yapmadan güdülmeye devam
    edecekseniz hiç durmayın güdülün yıllardır güdüldüğümüz gibi.

Ancak ben de hiç olmazsa böyle vereyim tepkimi diyorsanız siz de asın
    aracınızın camlarına bu stickerları. Eğer " Benim arabam yok bana ne?"
    şeklinde de düşünüyorsanız, bir gün arabanızın olacağını göz ardı etmeyin
    ve bu maili arkadaşlarınıza iletebildiğiniz kadar iletin ki verdiğimiz
    tepkiler bir yerlere ulaşabilsin.

ii gunner.

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @darkfrom
    hazırladığın resim gösterisi slaytmı desem ))) çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
    bende sınvdan 95 almışıım yüz alamadığım için üzgünüm
    aramıza yeni katılan arkadaşlara aramıza hoşgeldinizz

29 30 temmuzda kesin direksiyon sınavı olucak değilmi bu konuda kesin bir bilgi varmı yada ne zaman açıklarlar birde sınavdan ne kadar zaman sonra sertifikaları alıcağız duyduğum kadarıyla emniyet sertifakaları alınca sürücü belgelerimizi 10 gün sonra veriyormuş

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Günaydın Arkadaşlar,

Stickerlar için veya modifiye parçalar için aksaray bi seçenek olabilir malum otomobil için aksesuarların merkezi orası. Herhalde o parcalardan bizim motorlarada bişeyler bulunur.
    Bu arada 125 ZN tanıtım yazısı çıkan motor-on dergisini istedim dergiden. Göndercekler sağolsunlar . Sonunda alıp bakabilcez ne yazmışlar

Bizim logo sticker içinde cevap bekliyom bi yerden . Dış mekan etiketi olacağı için basacak adam bulamıyoz. Çoğu matbaa bu tür etiket basmıyo :(

valla agustos sonuna ehliyeti alabilirsek yatıp kalkıp dua edicem . Bu kadar protokol olurmu yaa. normalde sınav mınav ehliyeti alma 15-20 gün olsun bizim 3 ay sürüyo.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Arkadaşlar şu hani buluşma meselesini hep ehliyetler vs yüzünden erteliyoruz. Kusura bakmayın ama eskiden scooter'ımız ya da ehliyitimiz mi vardı
    Hadi buhaftasonu buluşalım herkese yakın merkezi bi yer olabilir. Mesela İncirli Ömür'e ne dersiniz. Bişeyler içer sohbet eder birbirimizi tanımış oluruz. Haftasonu olması şart değil haftaiçi akşam da olabilir maksat muhabbet olsun.

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN

geliris

bana uyar abi b enm ev tam orda zaten ehliyeti sallıyın abi ya nolmuş ben plakasız dolaştım kaç gün e5 te
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Selam arkadaşlar,

Siteyi biraz mıncıkladım. Biraz daha elle tutulur hale geldi.
    buyrun: http://www.easyasnet.com/zeytin/www/

Buluşma konusu banada uyar ancak dediğiniz yer neresi ? incirli ömür ? o nekidir ?
    Ben anadolu yakasındayım, biraz aksayabilir gelişim. ama elimden geleni yaparım.

@canyerli
    saol Can'cım, teveccün. Açıkcası resimleri karışık koydum, sen ilk başa denk gelmişsin, doya-doya seyireyle

@ thebarbarian
    thank u !

ii gunner.

Motosikleti
    Darkform ; sevgili adminciğimiz eline sağlık yaw ne güzel olmuş .

bir istirhamım olacak "Shadow 90/50 kasasını baz alan tüm marka ve modeller kulübümüze üye olabilir. " ibaresini kaldırsak belki baska scooterı olupta katılmak isteyenlerde olabilir diye.
    Bu hafta sonu işim var benim ama yarın akşam olacak olursa ben biraz zorda olsa gelirim zira Gebzede olcam iş icabı ve birazda geç olabilir tabi ama anadolu yakasındakileride toparlayıp gelebilirim.

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı
    bir istirhamım olacak "Shadow 90/50 kasasını baz alan tüm marka ve modeller kulübümüze üye olabilir. " ibaresini kaldırsak belki baska scooterı olupta katılmak isteyenlerde olabilir diye.
    Şu şekilde değiştirdim Siyahus şimdi nasıl olmuş ?
    www.easyasnet.com/zeytin/www

ii gunner.

Motosikleti
    Alıntı darkform adlı üyeden alıntı
    Şu şekilde değiştirdim Siyahus şimdi nasıl olmuş ?
    www.easyasnet.com/zeytin/www

ii gunner.

Nostaljik scooter olarak sınıflandırılan tüm marka ve model scooterları sevenler ve ilgilenenler kulübümüze üye olabilir.

desek nası olur. Zira aramızda bu scooterlara sahip olmayan üyelerimizde var diye hatırlıyorum mesela sanırım roccoZN 'nin yoktu ama seviyordu bizim motorları.
    Aslında ne farkeder dimi küçücük bi şeye takıldım sende sabırla uğraşıyosun valla ne diyim süper yaa.

Motosikleti
    incirli ömür yaw e5 de ne işiniz var boğaz dururken )))))ama ben sürücü belgesiz ömüre felan gelemem ya çevirirlerse

arkadaşlar bence biraz daha sabırlı olalım şurda az bişey kaldı belgeleri almaya ondan sonra istediğiniz yerde buluşuruz ve istediğimiz yere gidewriz

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı
    Nostaljik scooter olarak sınıflandırılan tüm marka ve model scooterları sevenler ve ilgilenenler kulübümüze üye olabilir.
    Aynen değiştirdim.
    Yok be abi ne sabrı, keyif alarak yapıyorum. İş-güç olmadığı müddetçe nema problema.

ii gunner.

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    site gerçekten güzel olmus darkform ellerine sağlık
    incirli önerisi cumartesi için bana uyar
    lakin merkezi bi yer denilebilir mi oraya bilmiyorum
    karşıda olanlar ve benim gibi ortaköy vb civarında olanlar için biraz uzak ama yine de gelirim.
    Ama bu arada yolu ortaköye düşüp de kumpir yemeye falan gelenler olursa ben assağı yukarı her aksam sahilde falan oluyorum.

bu arada forumda en kalabalık oldugğumuz anı yasıyoz galiba su an

bir de darkform abicim şu beni hatırla meselesi yapılabiliyo mu üyeler için sana da çok zahmet veriyozya...

Motosikleti
    @bulent sari
    bulent ortaköyde görmüş olabilirmiyim seni ben akşamları rocky gym e antremana geliyorum

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    @Darkform
    Eline emegine saglik çok güzel bi site haline dönüşmüş. Yarın sonunda ehliyetimi almaya sizin oraya son kez geliyorum. Büyük ihtimal zeytinim ile gelicem müsait olursan sana bi ziyarette bulunayım. ;) saat 3, 5 arası ordayım.

@millet
    Bugun kadıkoyde kahverengi bi Zen gördüm, markasını çıkarmış ne olduğunu öğrenemedim. Abi mondial dışındaki zenlere hiç gönlüm gitmiyor :D (ırkıçı gibi oldum :D ).
    Aksama benim motor için bi sticker arıycam bakalım beğeneceğim bi şeyler varmı oto aksesuvarcılarda.
    Ehliyet sınavı daha bitmemis olanlara Allah sabır versin benim kadar çile çektirmesin . alana kadar canım çıktı :(

Herkeze iyi günler.

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı thebarbarian adlı üyeden alıntı
    @bulent sari
    bulent ortaköyde görmüş olabilirmiyim seni ben akşamları rocky gym e antremana geliyorum
    olabilir abicim. ben buradaki forumdanda benimkinin aynısı siyah bi 125 ZN olan bi çift sayesinde haberdar oldum. Lisenin önündeki Kırmızı ışıkta durduğumuzda böle yanyana.. sölemislerdi. Foruma bi bak falan diye sağolsunlar çok da iyi oldu belki de senle kız arkadasın falandı bilmiyorum

simdi siteye girdim baktım senin zen kırmızıymıs sen diilsindir herhalde

Motosikleti
    yok ben değilimdir) sürücü belgemi aldıktan sonra sık sık görebilirsin ama yinede tanışmak istersen spor klübündeyim))

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN

ehliyetin ne önemi var

arkadaşlar ben ömürde oturuyorum ehliyetimde yok ama istediğiniz yere gelırım polisten korkum da yok daha başvurmadım bile nerde ucuz oluo bu iş?cumartesi öğleden sonra ortaköy süper olur aslında herkes için uygun gibi gözüküyo
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı thebarbarian adlı üyeden alıntı
    yok ben değilimdir) sürücü belgemi aldıktan sonra sık sık görebilirsin ama yinede tanışmak istersen spor klübündeyim))
    tabiki abi bu vesileyle sanaldan gerçeğe adım atan ilk zenciler (bu zen lafı çok üretken bi temele sahip bu arada) oluruz aksam ordaysan ugruyorum sana saat 18:30 gibi

bu arada evet ya cumartesi öğleden sonra isteyen motorla isteyen baska sekilde gelsin ortaköye (gerçi ben çok belesci konuma düsüyom ama) güzeldir buralar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler