Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Temmuz 2006, 00:41
@Darkform;
Sana o kadar söyledik Jinlun'lan Mirage'in fotosunu koyduk siteye diye, baktım hala orda yok ben o motorları bilmioydum, resmini nerden bulabilirm falan
Hiiiiiç, kime diyosun
Takılıyorum abi boşver , şu buluşma hadisesini bende çok istiyorum, bi ara ayar verelim ona.
@Buraxxx, bak sende gri siyah yapabilirsin mesela, sticker için eminönünü boşver, oto aksesuarcılarına bak, daha farklı şeyler bulabilirsin.
Sevgilerimi sunuyorum geçici olarak.
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
Reklamlar
-
26 Temmuz 2006, 01:09
@ darkform
tek kelimeyle mükemmelsin abi allah seni başımızdan eksik etmesin.Beni bu kadar sevdiğini bilmiodum.Başa beni koymuşsun.
@bulentsari
çok güzel yapmışsın eline sağlık ama kırmızıdan ziyade karpuz daha çekici bana göre.diğeri de süper tam bi londoncap yapmışsın eline sağlık.
@diskkilidi
bende almayı düşünüodum ama kilit takılıyken kilidi durduracak kısım balata. ve de plastik.çalmak isteyen bi insanın kolaylıkla halledebileceği bişe.benmi yanlış biliorum?.alarmlı ve direksiyona bağlanan olmadıgı sürece caydırıcı deil bence.siyahus unda dediği gibi motor hafif.çalmaya niyeti olan alıp götürüo
saygılarımla...
-
26 Temmuz 2006, 01:10
-
26 Temmuz 2006, 01:14
@darkfrom
hazırladığın resim gösterisi slaytmı desem ))) çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
bende sınvdan 95 almışıım yüz alamadığım için üzgünüm
aramıza yeni katılan arkadaşlara aramıza hoşgeldinizz
29 30 temmuzda kesin direksiyon sınavı olucak değilmi bu konuda kesin bir bilgi varmı yada ne zaman açıklarlar birde sınavdan ne kadar zaman sonra sertifikaları alıcağız duyduğum kadarıyla emniyet sertifakaları alınca sürücü belgelerimizi 10 gün sonra veriyormuş
-
26 Temmuz 2006, 11:42
Günaydın Arkadaşlar,
Stickerlar için veya modifiye parçalar için aksaray bi seçenek olabilir malum otomobil için aksesuarların merkezi orası. Herhalde o parcalardan bizim motorlarada bişeyler bulunur.
Bu arada 125 ZN tanıtım yazısı çıkan motor-on dergisini istedim dergiden. Göndercekler sağolsunlar . Sonunda alıp bakabilcez ne yazmışlar
Bizim logo sticker içinde cevap bekliyom bi yerden . Dış mekan etiketi olacağı için basacak adam bulamıyoz. Çoğu matbaa bu tür etiket basmıyo :(
valla agustos sonuna ehliyeti alabilirsek yatıp kalkıp dua edicem . Bu kadar protokol olurmu yaa. normalde sınav mınav ehliyeti alma 15-20 gün olsun bizim 3 ay sürüyo.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
26 Temmuz 2006, 15:04
Arkadaşlar şu hani buluşma meselesini hep ehliyetler vs yüzünden erteliyoruz. Kusura bakmayın ama eskiden scooter'ımız ya da ehliyitimiz mi vardı
Hadi buhaftasonu buluşalım herkese yakın merkezi bi yer olabilir. Mesela İncirli Ömür'e ne dersiniz. Bişeyler içer sohbet eder birbirimizi tanımış oluruz. Haftasonu olması şart değil haftaiçi akşam da olabilir maksat muhabbet olsun.
-
26 Temmuz 2006, 15:15
geliris
bana uyar abi b enm ev tam orda zaten ehliyeti sallıyın abi ya nolmuş ben plakasız dolaştım kaç gün e5 te
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
26 Temmuz 2006, 15:26
Selam arkadaşlar,
Siteyi biraz mıncıkladım. Biraz daha elle tutulur hale geldi.
buyrun: http://www.easyasnet.com/zeytin/www/
Buluşma konusu banada uyar ancak dediğiniz yer neresi ? incirli ömür ? o nekidir ?
Ben anadolu yakasındayım, biraz aksayabilir gelişim. ama elimden geleni yaparım.
@canyerli
saol Can'cım, teveccün. Açıkcası resimleri karışık koydum, sen ilk başa denk gelmişsin, doya-doya seyireyle
@ thebarbarian
thank u !
ii gunner.
-
26 Temmuz 2006, 16:01
Darkform ; sevgili adminciğimiz eline sağlık yaw ne güzel olmuş .
bir istirhamım olacak "Shadow 90/50 kasasını baz alan tüm marka ve modeller kulübümüze üye olabilir. " ibaresini kaldırsak belki baska scooterı olupta katılmak isteyenlerde olabilir diye.
Bu hafta sonu işim var benim ama yarın akşam olacak olursa ben biraz zorda olsa gelirim zira Gebzede olcam iş icabı ve birazda geç olabilir tabi ama anadolu yakasındakileride toparlayıp gelebilirim.
-
26 Temmuz 2006, 16:55
siyahus adlı üyeden alıntı
bir istirhamım olacak "Shadow 90/50 kasasını baz alan tüm marka ve modeller kulübümüze üye olabilir. " ibaresini kaldırsak belki baska scooterı olupta katılmak isteyenlerde olabilir diye.
Şu şekilde değiştirdim Siyahus şimdi nasıl olmuş ?
www.easyasnet.com/zeytin/www
ii gunner.
-
26 Temmuz 2006, 17:02
darkform adlı üyeden alıntı
Nostaljik scooter olarak sınıflandırılan tüm marka ve model scooterları sevenler ve ilgilenenler kulübümüze üye olabilir.
desek nası olur. Zira aramızda bu scooterlara sahip olmayan üyelerimizde var diye hatırlıyorum mesela sanırım roccoZN 'nin yoktu ama seviyordu bizim motorları.
Aslında ne farkeder dimi küçücük bi şeye takıldım sende sabırla uğraşıyosun valla ne diyim süper yaa.
-
26 Temmuz 2006, 17:10
incirli ömür yaw e5 de ne işiniz var boğaz dururken )))))ama ben sürücü belgesiz ömüre felan gelemem ya çevirirlerse
arkadaşlar bence biraz daha sabırlı olalım şurda az bişey kaldı belgeleri almaya ondan sonra istediğiniz yerde buluşuruz ve istediğimiz yere gidewriz
-
26 Temmuz 2006, 17:12
siyahus adlı üyeden alıntı
Nostaljik scooter olarak sınıflandırılan tüm marka ve model scooterları sevenler ve ilgilenenler kulübümüze üye olabilir.
Aynen değiştirdim.
Yok be abi ne sabrı, keyif alarak yapıyorum. İş-güç olmadığı müddetçe nema problema.
ii gunner.
-
26 Temmuz 2006, 17:16
site gerçekten güzel olmus darkform ellerine sağlık
incirli önerisi cumartesi için bana uyar
lakin merkezi bi yer denilebilir mi oraya bilmiyorum
karşıda olanlar ve benim gibi ortaköy vb civarında olanlar için biraz uzak ama yine de gelirim.
Ama bu arada yolu ortaköye düşüp de kumpir yemeye falan gelenler olursa ben assağı yukarı her aksam sahilde falan oluyorum.
bu arada forumda en kalabalık oldugğumuz anı yasıyoz galiba su an
bir de darkform abicim şu beni hatırla meselesi yapılabiliyo mu üyeler için sana da çok zahmet veriyozya...
-
26 Temmuz 2006, 17:23
@bulent sari
bulent ortaköyde görmüş olabilirmiyim seni ben akşamları rocky gym e antremana geliyorum
-
26 Temmuz 2006, 17:25
@Darkform
Eline emegine saglik çok güzel bi site haline dönüşmüş. Yarın sonunda ehliyetimi almaya sizin oraya son kez geliyorum. Büyük ihtimal zeytinim ile gelicem müsait olursan sana bi ziyarette bulunayım. ;) saat 3, 5 arası ordayım.
@millet
Bugun kadıkoyde kahverengi bi Zen gördüm, markasını çıkarmış ne olduğunu öğrenemedim. Abi mondial dışındaki zenlere hiç gönlüm gitmiyor :D (ırkıçı gibi oldum :D ).
Aksama benim motor için bi sticker arıycam bakalım beğeneceğim bi şeyler varmı oto aksesuvarcılarda.
Ehliyet sınavı daha bitmemis olanlara Allah sabır versin benim kadar çile çektirmesin . alana kadar canım çıktı :(
Herkeze iyi günler.
-
26 Temmuz 2006, 17:34
thebarbarian adlı üyeden alıntı
@bulent sari
bulent ortaköyde görmüş olabilirmiyim seni ben akşamları rocky gym e antremana geliyorum
olabilir abicim. ben buradaki forumdanda benimkinin aynısı siyah bi 125 ZN olan bi çift sayesinde haberdar oldum. Lisenin önündeki Kırmızı ışıkta durduğumuzda böle yanyana.. sölemislerdi. Foruma bi bak falan diye sağolsunlar çok da iyi oldu belki de senle kız arkadasın falandı bilmiyorum
simdi siteye girdim baktım senin zen kırmızıymıs sen diilsindir herhalde
-
26 Temmuz 2006, 17:46
yok ben değilimdir) sürücü belgemi aldıktan sonra sık sık görebilirsin ama yinede tanışmak istersen spor klübündeyim))
-
26 Temmuz 2006, 17:47
ehliyetin ne önemi var
arkadaşlar ben ömürde oturuyorum ehliyetimde yok ama istediğiniz yere gelırım polisten korkum da yok daha başvurmadım bile nerde ucuz oluo bu iş?cumartesi öğleden sonra ortaköy süper olur aslında herkes için uygun gibi gözüküyo
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
26 Temmuz 2006, 17:51
thebarbarian adlı üyeden alıntı
yok ben değilimdir
) sürücü belgemi aldıktan sonra sık sık görebilirsin ama yinede tanışmak istersen spor klübündeyim
))
tabiki abi bu vesileyle sanaldan gerçeğe adım atan ilk zenciler (bu zen lafı çok üretken bi temele sahip bu arada) oluruz aksam ordaysan ugruyorum sana saat 18:30 gibi
bu arada evet ya cumartesi öğleden sonra isteyen motorla isteyen baska sekilde gelsin ortaköye (gerçi ben çok belesci konuma düsüyom ama) güzeldir buralar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler