Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 125 ZN (znu)
    Hadi bakalım yarın motoru servisten alıp 1 gün kontrolden sonra Edremit - İstanbul turum baslıyor
    [B]İnsan paranın sahtesini yapar, parada İNSANIN ! [/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Alıntı GokhanGvn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi bakalım yarın motoru servisten alıp 1 gün kontrolden sonra Edremit - İstanbul turum baslıyor
    Hadi hayırlısı. Bak eğer olmadıysa Orta sehpayı sök yerinde. Kalabalık yapmasın. İstanbul'da çözüm bulursun ona. Bırak edremitteki kasaplardan bir cacık olmaz. Bende arka sinyalleri boyıycam kırmızı yapıcam yakışır diye düşünüyorum. Transparan boya nerden buluruz?
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

turka_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gökhan kardesım amartisörlerın geldı mı? motorun ne durumda umarım sorunu halletmıssındır.

Merhabalar arkadaşlar..
    Öncelikle şunu belirteyim ben bu motorun görünüşünü beğendim. Motorlardan anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Üniversiteye bu sene başlıyorum inşallah Aydın / Nazillide okuyacağım bu motoru alma mı önerir misiniz? İzmire git gel yapabilirim haftada bir sizce bunu kaldırabilir mi? Kendim para biriktirip alacağım sıfırı , ikinci eli ne durumdadır bilmiyorum.. Bana Aydın , Nazilli veya İzmir'den yardım edebilecek bir abimiz veya arkadaşımız varsa çok müteşekkir olurum..
    Bu arada belirtmemde fayda var okul , ev belki bir iş bulursam iş arasında kullanacağım motoru. En uzun yolum Nazilli - İzmir arası olur bunuda belirteyim değerlendirirken o şekilde değerlendirebilirsiniz..

Teşekkür ederim , İyi günler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

Ve arkadaşlar birşey daha söylemek istiyorum. Araştırdıgıma göre 1800 civarında bu motorun fiyatı. Ben mecburen 2. el alacağım. Dikkat etmem gerekn konuları yazar mısınız?
    Ve birde bu motorun tarzında , benzer. Başka bir model önerir misiniz bunu da merak ediyorum. Fiyat aralığım maksimum 1000 lira olabilir. 2. el veya sıfırı farketmez.. Boy 1.70 Kilo 65. Sevgilimin kilo ve boyuda aynı. İkimizi taşımada sıkıntı olmaması gerekir.. Yardımcı olursanız çok sevirinim..

Motosikleti
    Alıntı M.Sergen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar..
    Öncelikle şunu belirteyim ben bu motorun görünüşünü beğendim. Motorlardan anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Üniversiteye bu sene başlıyorum inşallah Aydın / Nazillide okuyacağım bu motoru alma mı önerir misiniz? İzmire git gel yapabilirim haftada bir sizce bunu kaldırabilir mi? Kendim para biriktirip alacağım sıfırı , ikinci eli ne durumdadır bilmiyorum.. Bana Aydın , Nazilli veya İzmir'den yardım edebilecek bir abimiz veya arkadaşımız varsa çok müteşekkir olurum..
    Bu arada belirtmemde fayda var okul , ev belki bir iş bulursam iş arasında kullanacağım motoru. En uzun yolum Nazilli - İzmir arası olur bunuda belirteyim değerlendirirken o şekilde değerlendirebilirsiniz..

Teşekkür ederim , İyi günler.

Ve arkadaşlar birşey daha söylemek istiyorum. Araştırdıgıma göre 1800 civarında bu motorun fiyatı. Ben mecburen 2. el alacağım. Dikkat etmem gerekn konuları yazar mısınız?
    Ve birde bu motorun tarzında , benzer. Başka bir model önerir misiniz bunu da merak ediyorum. Fiyat aralığım maksimum 1000 lira olabilir. 2. el veya sıfırı farketmez.. Boy 1.70 Kilo 65. Sevgilimin kilo ve boyuda aynı. İkimizi taşımada sıkıntı olmaması gerekir.. Yardımcı olursanız çok sevirinim..
    Gider gelir problem olmaz da. Tipini beğenmediysen niye alıyosun. Piyasada bu paralara tonlarca motor var. Kendi zevkine uygun bir motor seç.

kardeş tipini sevmedim demedim. tipini sevdiğim için almak istiyorum. yalnız bunların ikinci elini pek göremedim o yüzden diyorum buna benzer önerilebilecek bir motor varmı diye sordum başka.

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Aydın nazilli ile izmir merkez google dan baktım 164 km çıkıyor. Biraz uzun bir mesafe. Gidersin gitmesine ama eziyete dönüşür. Kısa mesafelerde çok keyiflidir ama bu motor. 5-10 belki 20-30 km ler güzeldir sonrası yorucu. Ben bu motora gönül verdim kesin alıcam diyorsan tam zamanı hatta biraz daha bekle kasım aralık ocak gibi al. fiyatların dibe vurduğu zamandır. bahar aylarındada binmeye başlarsın. kışın binmesi zordur.
    Sormayı unuttum senin ehliyet varmı?

ehliyetim yok ben parayı biriktirdiğim süreçte alacağım. onu babam karşılayacak ben motoru alacağım ) zaten hemen alamam. parayı biriktireceğim üzerine birde çalışabilirim.. O şekilde daha hızlı biriktirebilirim. 2. elini temiz bir şekilde ne kadara bulurum sizce. piyasası nedir? Ben bu motoru gerçekten çok sevdim ya.. tam benlik , hız yapmak için vs almıyorum zaten ulaşımımı sağlayacak e birazda keyifli , tipide güzel bir motor. kötü bir yorumda almadım aslında ama genede kullanıcılarına bizzat sormak daha kesin bir çözüm diyerek geldim )

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

sizin motorunuz asya125t de hoşuma gitti. onu almayı düşünsem onda da aynı şeyler geçerli mi acaba? uzun yolda yani..

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    ehliyetim yok ben parayı biriktirdiğim süreçte alacağım. onu babam karşılayacak ben motoru alacağım ) zaten hemen alamam. parayı biriktireceğim üzerine birde çalışabilirim.. O şekilde daha hızlı biriktirebilirim. 2. elini temiz bir şekilde ne kadara bulurum sizce. piyasası nedir? Ben bu motoru gerçekten çok sevdim ya.. tam benlik , hız yapmak için vs almıyorum zaten ulaşımımı sağlayacak e birazda keyifli , tipide güzel bir motor. kötü bir yorumda almadım aslında ama genede kullanıcılarına bizzat sormak daha kesin bir çözüm diyerek geldim )

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

sizin motorunuz asya125t de hoşuma gitti. onu almayı düşünsem onda da aynı şeyler geçerli mi acaba? uzun yolda yani..
    asya 125t ve mondial 125zn farklı ithalatçı aynı motor. asyada artı olarak alarm ve uzaktan çalıştırma mevcut. mondide 3,8 lt depo asyada 5lt. benim bildiğim farklar bunlar. ikiside aynı sonuçta. sorun çıkarırmı diye sorarsan çoğu motora göre iyidir. ben alalı 15 ay falan oldu öyle ciddi bir sorun yaşamadım. ufak tefek şeyler. yağını bujisini değiştir bin git. benzinide unutmayalım tabi. bakma bu sene znu modeli gelince bu motorun fiyatı böyle uçtu. geçen sene sıfır zn 1600 civarı asya da 1800 civarıydı. bu fiyatlar bile pahalıyken kalkıp 2300 lira yaptılar motoru. altı üstü çinli işte bu motora bu kadar para verilmez. ben verdimmi hayır tabiki. geçen sene aldığımda motor 1300km de idi. 1200 lira verdim. şimdi 14bin e dayandı. sende fazla verme. 5bin'i geçmemiş bi motor bul. hakkı 1200 civarı en fazla oda. bakma sen milletin fiyatları uçurduğuna. keriz arıyor onlar.
    bu motorların km'leriyle oynamak çok kolay. gidip bakıcaksın motora. grenajlara, lastiklere fıalan bakıcaksın. 3 aşağı 5 yukarı motor kendini belli eder zaten. yine içine sinmezse alıp bi motorcuya baktırırsın olur biter.

anlaşıldı hocam. anlamayacağım için birine götürüp göstereceğim mecburen.. bana asya daha mantıklı gibi gelmeye başladı ama nedense.. 5bini geçmemesi tavsiyenizi kesinlikle değerlendireceğim. Yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun .. İnş yakın zamanda motorumu aldıgımda resimlerinide atarım sizlere gösteririm Teşekkürler tekrardan..

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    anlaşıldı hocam. anlamayacağım için birine götürüp göstereceğim mecburen.. bana asya daha mantıklı gibi gelmeye başladı ama nedense.. 5bini geçmemesi tavsiyenizi kesinlikle değerlendireceğim. Yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun .. İnş yakın zamanda motorumu aldıgımda resimlerinide atarım sizlere gösteririm Teşekkürler tekrardan..
    ne demek. motoru bulduğunda buradan yaz yine yorum yapar yardımcı olmaya çalışırız. hazır kış geliyorken ehliyetini hemen al bence. önümüzdeki yaza bırakma.

Hocam sınavları ne kadar sürede oluyor ki bunun? Bilginiz var mı?

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    3 ayda bir olması lazım. emin değilim ama google dan bir tarat bak istersen.

tamam hocam araştıracağım.Özel Mesajına bakarmısın rica etsem

Motosikleti
    Mondial 125 ZN (znu)
    Evet sonunda geldim =) Edremit - İstanbul turum sorunsuz tamamlandı =) ve mondiale bnden yeni bi + daha 200km hiç durmadan yol yaptım sonrası ufak tefek dolasmalar ve feribottu iste 6 saate yakın sürede istanbuldaydım sadece hava filtremdki ufak bir çatlak yüzünden 2 katı fazla benzin yakarak geldim ama sağlık olsun..

Yukarıda bi arkadaşta sormuştu Amortisorlerim değişti ÖN ve Arka hepsi motor baya düzeldi arkamda 90 kilo ben 70 kn sınır oluyo sorunsuz yolculuk yapılıyodu ist geldim aynı sekilde başka bi arkımı aldığımda motor yine sürtmeye basladı amortisorlermi yumsadı anlamadımki. Anlıcağınız kesinlikle ne olursa olsn almayın su lanet znu yu ya.
    Ayrıyetten hava filtrem catlak demiştimya burdaki bayiye götürdüğümde direk bakmaksızın olmaz dediler aldığın yere götür dediler. Garanti olmaz cart curt sinirleirmi bozdular. Fabrikayı arıcam bakalım nolucak...

Motosikleti
    Evet sonunda geldim =) Edremit - İstanbul turum sorunsuz tamamlandı =) ve mondiale bnden yeni bi + daha 200km hiç durmadan yol yaptım sonrası ufak tefek dolasmalar ve feribottu iste 6 saate yakın sürede istanbuldaydım sadece hava filtremdki ufak bir çatlak yüzünden 2 katı fazla benzin yakarak geldim ama sağlık olsun..

Yukarıda bi arkadaşta sormuştu Amortisorlerim değişti ÖN ve Arka hepsi motor baya düzeldi arkamda 90 kilo ben 70 kn sınır oluyo sorunsuz yolculuk yapılıyodu ist geldim aynı sekilde başka bi arkımı aldığımda motor yine sürtmeye basladı amortisorlermi yumsadı anlamadımki. Anlıcağınız kesinlikle ne olursa olsn almayın su lanet znu yu ya.
    Ayrıyetten hava filtrem catlak demiştimya burdaki bayiye götürdüğümde direk bakmaksızın olmaz dediler aldığın yere götür dediler. Garanti olmaz cart curt sinirleirmi bozdular. Fabrikayı arıcam bakalım nolucak...
    Nasıl iş bu be? Yerler onların servisini ama. Farkında değiller. Garanti şehir içinde geçerli olucaksa hiç verme daha iyi. Yuh yani. Sen şimdi istanbul'a geldin ya gerisi kolay. Burda yaparla o motoru dert etme. Sen orta sehpayı çıkarmadın mı?

arkadaslar unı ye baslayacagım ıstanbul unı beyazıt kampusunde okucam bayrampaşada oturuorum okula gıdıp gelmek ıcın sehır ıcınde dolaşmak ıcın bu motoru bana onerırmısınız bıde en fazla kumburgaz koyıcıne gıderım bu motorla oda 40 km bu motor o yolu kaldırırmı

ayrıyetten sıfır fıyatı 2 300 gıbı bı sey o kadar etmez bence ama ıkıncı el onerırmısınız bıde vergılerı yakıtı ve motoru aldıgımda plaka felan ıslemler nası oluo ve en son olarak ehlıyetım yok aldıktan sonra sınavlarına gırsem nasıl olur ?
    bıraz fazla oldu ama bu konuda cok bılgısızım herkese sevgıler saygılar =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

arkadaslar bıde boyum 1 86 kılom 75 onu solemeyı unutmusum bu motora bıraz fazla gelebılırım =p=)

Motosikleti
    Mondial 125 ZN (znu)
    Alıntı syn022 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl iş bu be? Yerler onların servisini ama. Farkında değiller. Garanti şehir içinde geçerli olucaksa hiç verme daha iyi. Yuh yani. Sen şimdi istanbul'a geldin ya gerisi kolay. Burda yaparla o motoru dert etme. Sen orta sehpayı çıkarmadın mı?
    Dostum çıkarmadım ayaklığı tek basıma sürerken hiç bi problem yok akıyor motor fakat 2. kişi ile perte çıkıyor.. İst geldik şuan servise gıcık kaptım yarın arıcam işte fabrikayı bakalım ne olucak...

Gameover93.. Motor sana uygun bişi olmaz bende 1,90 73kiloyum sıkıntı olmuyor fakat Yeni modellerini tavsiye etmem git ZN al 2.temiz azda masraf yaparsan 0 dan farksız olur motor tam istediğin gibi bu gun istanbulda heryere gittim rahatca fakat böyle trafiğe ve istanbuldaki trafik canavarlarına dikkat etmen lazım..

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)

Dostum çıkarmadım ayaklığı tek basıma sürerken hiç bi problem yok akıyor motor fakat 2. kişi ile perte çıkıyor.. İst geldik şuan servise gıcık kaptım yarın arıcam işte fabrikayı bakalım ne olucak...

Gameover93.. Motor sana uygun bişi olmaz bende 1,90 73kiloyum sıkıntı olmuyor fakat Yeni modellerini tavsiye etmem git ZN al 2.temiz azda masraf yaparsan 0 dan farksız olur motor tam istediğin gibi bu gun istanbulda heryere gittim rahatca fakat böyle trafiğe ve istanbuldaki trafik canavarlarına dikkat etmen lazım..
    kesinlikle katılıyorum. bu trafikteki hayvanlar beni çıldırtıcak. dibine girerler. korna çalarlar. sellektör yaparlar. ama asla seni sollamazlar. bunlar yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum motoru.

Motosikleti

Bende motoru satıcam galiba 2 kişiyle ufak bir pazarlığımız oldu. Hayırlısı belki ybr veya cbf'e zıplayabilirim. Sen kendi ZN'ni ne diye sattın ki? Gittin ZNU aldın? Km çok muydu? Keşke bulaşmasaydın ya. Tek başına gezmenin zevki yokki. İlla arkanda birisi olucak. Ben yalnız gezmeyi sevmem yani.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler