Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ağustos 2011, 15:08
GokhanGvn adlı üyeden alıntı
Bak mercek mevzunu araştırdım çok fazla ama bizim motorlara nasıl yapıcaz bilmiyorum o merceğide yapabilirsek 10 numara olcak ya. bide yanakla şerit arasında çoook fark var şerit kimi zaman gözükmücek dereceye gelebilyor kirleniyo çok tazdikli su ile yıkarsan hafif kalkıyo flan filan. Bi yerden hazırlıyorum orjinal beyaz yanaklı lastikler var diye acaba yanılıyomuyum
Vardır illaki. Mercek sanayide bulunurda işte montaj sıkıntılı. Mercek olursa mükemmel olur aydınlatma. Ben kışa doğru lastikleri değiştiricem. Michelin alıcam. Gerçi kışın binmeyi düşünmüyorum ama yinede üzerindeki lastikler beş para etmez. Alayım güzel bir lastik kafam rahat olur en azından.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Reklamlar
-
10 Ağustos 2011, 15:16
mishelin sm100 adlı lastiğini al tavsiye ederim fiyatıda 55tl civarı
[B]İnsan paranın sahtesini yapar, parada İNSANIN ! [/B]
-
10 Ağustos 2011, 15:22
michelin sm100 adlı lastiğini al tavsiye ederim fiyatıda 55tl civarı
Michelin grip city düşünüyordum. Yani bir abim özellikle onu tavsiye etti. Almadan önce tekrar konuşuruz ya burda sorun değil o.
-
10 Ağustos 2011, 15:59
syn022 adlı üyeden alıntı
Michelin grip city düşünüyordum. Yani bir abim özellikle onu tavsiye etti. Almadan önce tekrar konuşuruz ya burda sorun değil o.
Benim için lastikler aşırı önemli nedense bana mahallede motoGP katıl diyenler oldu motoru çok yatırıyorum dönerken. kimi zaman olumsuzluklar oluyor kanalizasyon kapakları ıslak zeminlerden nefret ediyorum. bu yüzden Michelin Pilot city en mantıklısı En güçlü scooter lastiği.
Grip city de çok iyi ama işte tartışılcak bi konu Sm100 pofluyo bu lastiklerin yanında =)
-
10 Ağustos 2011, 17:28
Benim için lastikler aşırı önemli nedense bana mahallede motoGP katıl diyenler oldu motoru çok yatırıyorum dönerken. kimi zaman olumsuzluklar oluyor kanalizasyon kapakları ıslak zeminlerden nefret ediyorum. bu yüzden Michelin Pilot city en mantıklısı En güçlü scooter lastiği.
Grip city de çok iyi ama işte tartışılcak bi konu Sm100 pofluyo bu lastiklerin yanında =)
Bende fabrikasyon lastikler var. Pek yatıramıyorum eski motorumla varyatörü yere sürterdim ama bunla olmuyo çok korkuyorum. Kayar gibi oluyo zaten hissettiriyo kendini. Lastiklere var daha Kışa doğru değiştiricem biraz daha idare etsin. Önemli olan konu far bakalım halledelim şu farları
-
10 Ağustos 2011, 17:32
Şİmdi biraz araştırdım senin söylediğin lastiklerde bizim janta uygun olanı göremedim ve fiyat 2 katı. ben sm100 taraftarıyım hala.
evet senin yerinde olsam orjin ampulu kullanıp sinyallerin ordaki demire sis farı eklerdim hem görünüş mükemmel oluyor kocaman gözüküyor motor uzaktan bakınca 3 tane far ve aydınlatma mükemmel ve 20 tl malzemeyi alırsın uzunlara bağlarsın olay tamam işte =)
-
10 Ağustos 2011, 18:17
Şİmdi biraz araştırdım senin söylediğin lastiklerde bizim janta uygun olanı göremedim ve fiyat 2 katı. ben sm100 taraftarıyım hala.
evet senin yerinde olsam orjin ampulu kullanıp sinyallerin ordaki demire sis farı eklerdim hem görünüş mükemmel oluyor kocaman gözüküyor motor uzaktan bakınca 3 tane far ve aydınlatma mükemmel ve 20 tl malzemeyi alırsın uzunlara bağlarsın olay tamam işte =)
Orjinalden yanayım ben öyle birşey takıcağımı sanmıyorum. Öyle birşey alıp sarı transparan boyayla boyatılıp jantlara yanak takılıp piyasaya çıkarsam kesin minibüsçü derler Zaten minibüsçüyüz ama gerek yok
-
10 Ağustos 2011, 18:28
Orjinalden yanayım ben öyle birşey takıcağımı sanmıyorum. Öyle birşey alıp sarı transparan boyayla boyatılıp jantlara yanak takılıp piyasaya çıkarsam kesin minibüsçü derler
Zaten minibüsçüyüz ama gerek yok
haha iyi benzetme :D ama cidden sis farlarının iyi durduğunı söyleyebilirm sana =)
kendi taktığımdan foto bulursam hemen yollucam siteye
-
10 Ağustos 2011, 18:31
haha iyi benzetme :D ama cidden sis farlarının iyi durduğunı söyleyebilirm sana =)
kendi taktığımdan foto bulursam hemen yollucam siteye
Bizim farlara bu şapkalardan var. Far şapkası. Eskiden magirus'lara takarlardı. Ondan var evde 1 tane ama taksam mı takmasam mı? Kararsız kaldım
-
10 Ağustos 2011, 18:35
evet evett biliyorum sormuştum bi ara motorcuya ama olmadığı sölemişti bence bi tak derim çıkarması mümkünse tabi sonra =)
-
10 Ağustos 2011, 18:38
evet evett biliyorum sormuştum bi ara motorcuya ama olmadığı sölemişti bence bi tak derim çıkarması mümkünse tabi sonra =)
Çıkarılır oturtmalı zaten dış nikelaj parçayı çıkarıp onu takıyosun sonra çıkardığın parçayı takıyosun. O kadar. Janak lazım ama onu takmak için uyumlu olması lazım. Şimdi onu takıp gidip jantlarada sarı fosfor şerit çekilmez.
-
10 Ağustos 2011, 18:41
Çıkarılır oturtmalı zaten dış nikelaj parçayı çıkarıp onu takıyosun sonra çıkardığın parçayı takıyosun. O kadar. Janak lazım ama onu takmak için uyumlu olması lazım. Şimdi onu takıp gidip jantlarada sarı fosfor şerit çekilmez.
ATLAS marka beyaz yanak heryerde satılıyor. İstanbulda sorduğumda 20 25 30 dediler. Edremitte sordum 15 10 9 tl dediler 10luk yanağa takmasıda işçilik 5 10 işte.
Farada şapkayı tak bence güzel olur birne nereden temin ettin onu acaba =)
-
10 Ağustos 2011, 18:48
ATLAS marka beyaz yanak heryerde satılıyor. İstanbulda sorduğumda 20 25 30 dediler. Edremitte sordum 15 10 9 tl dediler 10luk yanağa takmasıda işçilik 5 10 işte.
Farada şapkayı tak bence güzel olur birne nereden temin ettin onu acaba =)
Bizde vardı o. Dedem eski minibüsçü. Böyle şeylerle çok uğraşırdı. Magirus vardı 2 tane. Onlardan kalmış öyle elimizde 1 tane. Daha kutusunda hiç ellenmemiş. Nasıl parlıyor. İstersen ben sorarım burda vardır illaki. Minibüsçülerin elinde olan varsa isterim alırım onlardan.
Yanak sordum ben. Ama yok 12 var 10 yok. Getirtin falan dedim. 1 tane için uğraşmam dedi bende hiç üstüne gitmedim bulurum nasıl olsa bi yerde diye. 12'yi keselim takalım jantına artanı keselim falan dedi ama ona da ben razı olmadım.
-
10 Ağustos 2011, 19:12
Sis farlarının böyle güzel durduğunu söyleye bilirm kendi montajmdır
-
10 Ağustos 2011, 20:01
Sis farlarının böyle güzel durduğunu söyleye bilirm
kendi montajmdır
Güzel aslında fena durmuyor. Yinede bilemiyorum. Bu jant şeritlerini nasıl çektin? Ben denedim sürekli koptu. Yamuk yumuk oldu.
İlandaki vosvos'un farlara bak. Süper duruyor aslında.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2500806/detay/
Not: İlan siteden bir abimizin. Cbr 125-250 yada Ninja 250' ile takas düşünüyor.
-
10 Ağustos 2011, 20:14
Güzel aslında fena durmuyor. Yinede bilemiyorum. Bu jant şeritlerini nasıl çektin? Ben denedim sürekli koptu. Yamuk yumuk oldu.
ufacık bi aleti var onla çekiliyor
bundan işte çok rahat 2 dk da çekiliyor =)
http://imageshack.us/photo/my-images/43/73880423.jpg/
-
10 Ağustos 2011, 20:17
Ben zor bulurum bunu ya Neyse uğraşıcaz biraz. Gördün mü far şapkasını?
İlandaki vosvos'un farlara bak. Süper duruyor aslında.
Not: İlan siteden bir abimizin. Cbr 125-250 yada Ninja 250' ile takas düşünüyor.
-
10 Ağustos 2011, 20:26
İlanı açamadım ama tahmin edebiliyorum minübüsçülerden hatırluyorum kirpiğe benzetirdim onları ben hep güzel bişey. Sanırım o şerit aparatı modifcilerde oluyor =)
-
10 Ağustos 2011, 20:31
İlanı açamadım ama tahmin edebiliyorum minübüsçülerden hatırluyorum kirpiğe benzetirdim onları ben hep güzel bişey. Sanırım o şerit aparatı modifcilerde oluyor =)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
Buna bak birde
Benim komşumun sanayide oto aksesuar dükkanı var. Onda var şerit ama. Böyle aparat yok. Alırken şeridimi ondan almıştım. Başka aksesuarcılara bakmam lazım bende komşu diye ona gidiyorum sürekli ondan pek bakmadım ama sanmıyorum olsun o aparat.
-
10 Ağustos 2011, 20:52
farklı aparatıda var googlede çıkıyor sitelerden alınıyorda okadar değcek bişi değil git bi motorcuya yapsınlar sana 2 3 tl verirsin uğraşmaya değmez =)
kaşları gördüm mükemmel ya bulursam nikelaj olanını alırım fakat boyutları uyarmı bizimkine =)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler