Elektrikçimle konuştum. Pazartesi değiştiricem farı. O da osram önerdi. Al ampulünü gel hallederiz dedi. Bir konuda daha sizden fikir almak istiyorum. Malum bizim benzin ve şarj göstergesinin içinde ampul yok ve akşam gözükmüyor. Onlara ampul koyulabilir mi? Aranızdan koyan var mı?
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Bu motosiklete çok yakıyor diyorlar km başına 10 kr yakıyor ben henüz acemiyim motosiklet hakkında ama km başına 10 kr bana göre çok değil sizce çok mu?
beyler ben küçük bir ilçede yaşıyorum mondial 125 zn satın alacağım yakındaki bir şehre gitmem de biraz zor internet üzeriden sipariş edebilir miyim bu motoru? bütçem de tam bu motora yetiyor ve beğendim hatta tek begendigim motor lütfen yardımcı olun motorun ağustosta elimde olması gerek para hazır ama nerden nasıl ve güvenli olarak sipariş edebileceğimi bilmiyorum
Büyük olanda var diğer ufaklarda yok. Onlarda olsa güzel durur diye düşünüyorum ben. Koydurabilirim 1'er tana dipsiz ampul. Güzel olur yani. Plakayı yazdırdım bugün kenarlarını sildirdim. Metylan yaptım nikelaj kısımlarına süper oldu motor. Yıkadım örttüm üstünü. Yarın İstanbul'a gidiyorum 2 gün kalıcam bu arada da benim lastiğe göre yanak bakıcam burda 12 buldum ama 10 jant için bulamadım. Belki denk gelirse alırım.
---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:20 ----------
10 kr süper işte daha ne kadar az yakabilir. 125'lik motor bu kadar olur yani.
artık satma zamanı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...802353/detay/?
Meraba arkadaşlar belki bi sürü konu var ama hala ben Lastiklere beyaz yanakların yakıştığında çok ısrarlıyım.
*Lastiklerimiz Dublex olduğu için yanakları tavsiye etmiyorlar.
*Kimileri ön tekerde sorun olmaz arkada olur diyor, Kimileri İki tekrede taktım bişi yok diyor.
*Kimileri tümsekten cukurdan yani tekerin esnemesinde yanağın atıcağını söylüyor.
*Kimileride Sağlam bi ustaya götür yapar.
*Kimiside boya diyor.
*Bi ustada Lastiğe şamyer takarsan olur demişti. Ama içme sinmedi gibi Lublex varken şamyer takmak.
Arkadaşlar bana bi çözüm yolu bulun Siyah ZNU'ma Beyaz Lastik yanaklarının yakışcağına çok inanıyorum beyaz deri koltuklarla kombine ayryetten
Beni son çözüm şamyere bırakmayın dostlar fikirlerinizi bekliyorum...
Bu konudan çıkan fikirler çoğu dublexli arkadaşlarımıza yarıcaktır tabi bi çözüm yolu bulabilirsek.
Şimdiden teşekkürler..
[B]İnsan paranın sahtesini yapar, parada İNSANIN ! [/B]
100 km hızla giderken bi cukurdan geçtiğini farz et arka lastikteki havanın 0 a indiğini düşün tek korkum bu yoksa maddiyat açısından sorun yok zaten elimde var ama
şöle bişi düşünüyorum bu sölediğim olayı en aza indirmek için şuan elimdeki yanaklar lastiğe geçmeli ve janta sıkışıyor yanak ile lastik arasına kavcuk yapıskanı ile hava kaçmıcak şekilde dipten yapıtırmayı dusunuyorum yanağıda janta değcek yerini
azcık zımpara yapınca lastik gibi olcağını dusunuyorum baska çarem yok.
2.bi fikirde jantları söküp krem rengi veya beyaz a boyatıcam vernik flan muhtesem bi görünüm olucağına eminim =)
2.ci fikiri boşver janta yazık İlk dediğin gibi olabilir. Azcık yapıştırıcıda sürebilirsin kalkma yapmasın diye. Zımparayı ince al su zımparası olanlarda yeme lastiğini. Sen yapta bir bakalım bende yapmak istiyorum. Benim motor siyah yanak güzel durur ama bulamadım ben burda. Elimde olsa 1 dk düşünmem takması çıkarması en fazla 30 dk alır zaten. Beğenmezsem ( mümkün değil tabi böyle bişey beğenirim ) çıkarırım.
Resimdeki motor eski motorum kırmızı zn
şimdi 125zn aldım siyah o yüzden beyaz tekerlekler hoş duruyor. Ayrıyetten Jant boyama işi çok güzel iyi düşün bi boyacı 2 kat beyaz boya üstüne vernik attımı ömürlük bi jantın olabilir. yok jant bana lazım diyosan kaplamalarda var biraz masraflı olur ama öyle =)
Yaparsam eger fotolarını flan koyucam baya kişiye yarıcağına eminim =) Tekerlek mevzusu olursa koltuğuda kaplatıcam kombine olsun =) zaten suan üstünde stebet ferrari kornası deri çanta püskül arka tamponda stoplara bağlı ince sık olandan led var. ve aklımdaa bi tooon fikir var =)
Valla eğer yaparsan foto illaki bekleriz. Ben jantları boyatmam yani orjinal kalsın. Ufak değişiklikler yaparız yeter. Şuan farla uğraşıyorum. Zayıf geliyor bana. Osram nightbreaker arıyorum ama bulamadım. İstanbul'a gitmişken alıcaktım unuttum almadan geldim. Şimdilik başka bir far aldım ramazan dolayısıyla pek uğraşamadım motorla takamadım üzerine. Sanayiye gidip biraz uğraşmam lazım bakalım ne kadar fark edecek.
Sen farlarından memnun musun?
Arkadaşlar merhaba. Siteyi on dk önce keşfettim. muhabbetler milletin birbiriyle yardımlaşması filan on numara.tebrik ettim.
Arkadaşlar bende bir 125 zn almak istiyorum. hatta onun için geceleri uyuyamıyorum filan ama hakkında pek fazla bilgim yok. araştırıyorum. bana motorun kaç para maal olacağını söyler misiniz, ehliyet filan dahil. Birde bu motorla şehirler arası gezebilir miyim?
şimdiden teşekkürler.
0 mı 2.el mi? Ehliyet için git konuş ilçendeki kurslarla. Fiyatlar farklı farklı. Ahım şahım bir motor değil ama. Eli yüzü düzgün hoş motor. Üzmezsen kullanırken o da seni üzmez. Şehir içinde işini fazlasıyla görür ama şehir dışı belki köylere falan gider. 50-100 km fazla yormadan. Bakımlarını yaparsan düzgün binersen gitmeyeceği yer yok aslında. Şimdiden hayırlı olsun. Tanışma bölümüne kendini tanıtan 1-2 cümleyle konu açarsan. Seni tanımak isteriz.
Dostum farlar çok tatmin edici değil. Bende Extradan Sis farları vardı 500mt ilerisini bile görüyodum Sinyallerin üzerine bağlamıştım fakat şimdi znu da gidona bağlamak için yer yok bakalım napıcaz. Benim şuan düşüncem paraya kıyıp 6000k Xenon alıcam =)
yok xenon pahalı gelir bana dersen H3 ampuller var ama onlar bize olmuyor olması için duy alman lazım ondan sonra beyaza yakın güçlü ampuller oluyo =)
Sis farı gibi aydınlatma kalitesi veremem ama =)
* abeabi hoşgeldin tekrardan. Bak ben ehliyetimi 3 saat önce emniyetten üstüme aldım toplam 666TL ye patladı bana =) 2 sene ehliyetsiz sürdüm 1 kere ceza yedim ve kaçak gibi sürmektense hiç sürme derim sabret ehliyeti al sonra motoru al sendeki o heycanı tahmin edebiliyorum tam aksine bende artık o heycan hiç kalmadı :(
Aslında bende xenon düşünüyorum ama balastını neresine koyucaz bu motorun? Farın içine sığmaz. Yağmurla temas olmaması gerekiyor. Zor yani. Forumdan Osram nightbreaker tavsiye ettiler. Ondan sipariş verdim bizim komşuya getirticek benim için. Eğer xenon koyarsan onunda fotoğrafını isterim senden Bizim motorlara jant şeridi çekicek olsan ne renk çekersin? Siyah renk tabi.
Benim eski motor kırmızıydı Kırmızı şerit yoktu turuncu çekmiştik Siyaha beyaz çeksen gözükmez Sarı çekerim ama yanak varsa gerek duymam =) Xenon beynini nereye saklıcaz diye anladım ön kaportada ön maşaya cırtla monte edebilirsin oraya su girmesi için hortumla içine tutman lazım yok ben hortumda tutarım diyosan aliminyum folyo veya strec film gibi bişeyle sarıcaksın çare bol :D
Bende yanak düşündüm ama bulamayınca şerit çekeyim bari diyorum. O yüzden. Aslında xenon süper durur bizim motorlara. Ben bir araştırıcam. Eğer uygun bulabilirsem takayım. Benim arabada var süper yani. Gerçi mercek lazım ama. Olmazsa farın kafasını biraz eğeriz nasıl olsa bizimki hareket edebiliyo.
Bak mercek mevzunu araştırdım çok fazla ama bizim motorlara nasıl yapıcaz bilmiyorum o merceğide yapabilirsek 10 numara olcak ya. bide yanakla şerit arasında çoook fark var şerit kimi zaman gözükmücek dereceye gelebilyor kirleniyo çok tazdikli su ile yıkarsan hafif kalkıyo flan filan. Bi yerden hazırlıyorum orjinal beyaz yanaklı lastikler var diye acaba yanılıyomuyum
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)