Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    teşekkürler siyahus kardeş yardımın için..
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Selamlar herkeze,

@canyerli
    sen kendi avatarına bak Seninkini görünce değiştirmek aklıma geldi hatta
    Can walla bilmiodumki jinlun olayını. Jinlun'unda mı var ? Kimin hangi markanın bizim kasası varsa bana bir yazabilirmisiniz ? hemen ekleyeyim tepeye. "MARKA - MODEL" şeklinde buraya bir düşebilirseniz sevinirim. hemen ekleyelim-ki ilgilenen arkadaşlar varsa yanlış anlayabilirler, ayıp olur hakkaten.

@ talla
    Selam talla. Hoşgeldin. Site'den, servislerden "GEDİZLER"i bulup telefonla ararmısın ? 2 hafta kadar önce, hiçbir yedek parça problemlerinin olmadığını söylemişlerdi. Bir arayıp sor istersen. Ancak farklı markaların (truva, asya gibi) kullanıcıları arıyor olabilir diye biraz tedirgin olup kaçamak cevap veriyorlar. Mondial kullanıcısı olduğunu hemen başta belirtmende yarar var.

@ siyahus
    uzun mesaj okumayı seviyorum ama uzun mesaj yazmaktan bende muzdaripim. Çekiniyorum arkadaşların vakitlerini alıyoruz diye.

@ goodenough
    Süper paylaşım ! saolasın

Sevgiler,
    ii gunner.

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @ darkform

saygıdeğer site yöneticim darkform.avatarım çok güzel tamam mı.
    jinlun jt 125 city fun die geçio.adresede aşağıdan ulaşabilirsin sevgili darkform.
    saygılarımla...
    http://www.jinlunmotosiklet.com/125t10.htm

hatta MIRAGE die bitane daha var.İlgini çekicegini düşünüyorum.

http://www.miragecycles.com/tr/products/detay.asp?id=5

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    saol canyerli Bu akşam jinlun'da eklenecek tepeye.

Arkadaşlar, motosikletin kasasında bir renk oynaması yapılırsa ruhsattaki renkle uyuşmadığı için ciddi sıkıntılar yaşanabiliyormuş, doğrumu bu ? Yani doğrudur tabi, sonuçta ruhsatta farklı bir renk yazıyor olacak. Ancak sıkıntı ne ytönde ve nekadar ciddi olur ? Bilgisi olan varmı ?

Mesela rglad'in siteye yolladığı Repsol ZeyTiN'lerinin ruhsatlarıda mı değiştirilmeli ? Yada bulent sarinin Krapuz'u hayata geçirilse ruhsatta ne gibi işlemler yapılması gerekli ? Aklıma takıldı da...

ii gunner.

Ahmet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125-ZN @ ZeN Scooclub
    @Darkform; kalbimi çok kırdın

Sen benim yazdıklarımı okumuyosun galiba, ben Jinlun ve Mirage'in resimlerini ilginç ZN'ler kısmına koyuyorum dedim ya, binaenaleyh koydum da,

Lütfen!

Şaka yapıyorum haa, ciddiye alma sakın
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Arabada renk değişince yada renk logo eklenince ruhsata eklenmesi gerekiyor . Ruhsatta bu yeni renk,logo belirtiliyo. Motordada oyledir heralde ama cok abartıya kaçılmazsa bi problem olmaz diye tahmin ediyorum.

Mavi jinlundan önceki hafta çengelköyde gördüm aa adam ne güzel boyamış dedim . şapşallığa bak hiç markaya bakmadım. bide kırmızısı cok güzel görünüyo metalik kırmızı ateş gibi yanıyo. arkasındaki çantada kaportayla aynı renk olunca güzel durmuş yaww

Darkform ;
    bi domain alsak su an kullandığımız hosta bağlayabilirmiyiz ? geçici olarak en azından hosting alana kadar böyle idare etsek.
    forumlarda web adreslerini yazarak insanları klübe çekelim diye ne kadardır bu domain olayı ?
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Arkadaşlar şöyle bir ürün gördüm de ne dersiniz. İşe yarar mı ya da kullanananız var mı.
    Ayrıca Siyahus Abi ve diğer arkadaşlar,
    Ne demek uzun yazarsanız canımız sıkılır diye siz roman yazın okumazsam namerdim

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2305557

Motosikleti
    BLACK ZN
    @darkform kardeşime:
    gedizleri aradım mondiala bakmadıklarını söylediler??
    ilgin için teşekkürler

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Motosikleti
    LatifPolat , bu ürün disk klididir. diskin üzerinde ki deliklere takılır motorun sürülerek götürülmesini engeller . Ben kullanıyorum ama ne faydası var dersen cocuklar sağa sola sürükleyemesin motoru diye kullanıyom. Yoksa alet 93 kilo iki kişi tuttumu kaldırıp götürüyo ben hem zincir hemde bu disk kilidini kullanıyorum. Bu cok pratik bi zımbırtı.

Talla bi hata olmasın Gedizler benim ve bi cok arkadaşın gittiği hem yetkili bayii hemde yetkili servistir. Ayrıca iyidirde. Abdullah usta vardır mesela genç ve iyi bi usta. kapanmış olacağını sanmam numarasını bizim sayfadan aldın değil mi ?

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Arkadaşlar tekrar selam,

EasyAsNet için pratik bi viewer ararken karşıma hoş bişey çıktı. Hem deneme amaçlı, hemde bizler için şöyle birşey hazırladım küçük nacizane. Full ekran izleyince hoş oluyor, umarım beğenirsiniz:

http://www.easyasnet.com/zeytin/www/...oclub_choppers

@ talla
    talla (216) 33075 99'u denermisin. "Ziverbey Gedizler 2. Yeni." nin numarası bu. Sanırım farklı bir Gedizler ile görüştün. Gedizler normalde sağda solda 4 tekerlek Opel satar. Yanlışlıkla onlardan birini aramış olmalısın.

@ latifpolat
    Latif bu ürünü 2-3 gündür forum'a post edicem unutuyorum. Disk kili aynen siyahus'un dediği görevi gördüğü gibi, hırsız içinde caydırıcı bi artı güvenlik. Ben MasterLock disk kilidi aldım ve 30 YTL üzeri verdim. bu fiyat çok uygun. Malzemesi MasterLock kadar iyi olmasada idare edecektir. Bir tane edinmen tavsiyemdir. Ayrıca bunların alarımlıları falanda var. 100 YTL civarı. Arka sokağımda oturan arkadaşım alarımlı olanından aldı ve 1 kez motoru - keeway ARN - (canlı şahidim) çalınmaktan disk kilidi'nin alarmı sayesinde kurtuldu. Ancak dediğim gibi 100 YTL. faiş... Ayrıca yine masterlock'ın 50 YTl civarlarında, aynı disk kili üzerine direksyona çelik tel ile koruma sağlayan ek bir aparatlı olanını da görmüştüm.

ii gunner.

Motosikleti
    Alıntı darkform adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar tekrar selam,

EasyAsNet için pratik bi viewer ararken karşıma hoş bişey çıktı. Hem deneme amaçlı, hemde bizler için şöyle birşey hazırladım küçük nacizane. Full ekran izleyince hoş oluyor, umarım beğenirsiniz:

http://www.easyasnet.com/zeytin/www/...oclub_choppers
    ......
    Valla ben beğendim darkform , ama bağlantısı yavaş olanlar için yüklenmesi vakit alabilir belki. Yoksa oldukça güzel olmuş.

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    bu arada işyerinde olanlar açmadan önce sesi kapasın

ii gunner.

@ Siyahus

Pardon sorunu görmemişim. Domain 8.20 dolar .com / .net / .org

ii gunner.

Motosikleti
    BLACK ZN
    @darkform kardeşime:
    ilgine çok teşekkür ederim kardeşim aradım ama henüz kilometre telinin gelmediğini söylediler ve beklemem gerektiğini söylediler.
    başka bir çağre varsa beklerim..hale kilometre 17 yi gösteriyor))

latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Diskkilidinden o zaman bitane de biz edinelim. Fiyatı oldukça uygun, eminim işe de yarar. Yorumlar içind teşekkürler

Bu arada Darkform harika olmuş bence. Çok ama çok beğendim. Bi tek benim ki mi yo ne:( En kısa zamanda foto çekip atıyorum

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ talla
    haydaa ne telmiş yaa...
    bizim sitede ve/veya mondial'in sitesinde ne kadar yetkili servis varsa ara anasını satiim

@latifpolat
    okidir. Sitede bulabildiklerimi ekleyebildim sadece. Ancak resim eklemek kolay o zımbırtıya. haber verin yeter. İş güçte yok bu ara zaten hallederim. Yaz geldi yatıyoruz ofiste baksana forumdan çıktığım yok

Motosikleti
    @Darkform;
    Sen vallahi benim kalbimi kırmak için yapıyosun,
    Ayıp oluyo ama bu sallamaz hareketler

@Latifpolat;
    Abi bende de var o kilitten aldım alalı bagajda duruyo, bence ona para vereceğine normal zincir al abi.

@Latifpolat 9,90 oldugunu farketmemişim, sen o kilidi al abi lazım olur ben pazarlık yapıp 20'ye almıştım
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    selam arkadaslar
    istek üzerine kırmızısını da ekliyorum
    bide ayıptır sölemesi goodenugh'un taksimotosunu ben pek beğenmistim bi de öle uygulama yaptım

ya bu kadar zamanır muabbet ediyoz daha bi bulusamadık...

Motosikleti
    Bülent;
    Kırmızı -siyah harika olmuş 10 Numara,
    Eskişehirsporlu veya G.anteli falan olsam anca bu kadar hoşuma giderdi. Eline sağlık.

Goodenough'un taxi motosundan yola çıkarak benim de kafam da senin siyah beyaz gibi bi fikir vardı, ama benim düşündüğüm biraz daha farklı,

Yoksa sende Beşiktaşlı mısının?

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ rglad
    rglad'cığım wallahi davaya uyanamadım ben. Neyi yanlış yada eksik yapiorumda senin kalbini kırıyorum bi açıklarsan hemen kusurumuzu toparlamaya çalışırız. Malum yaz, sıcak, forum hareketli, beynim durdu bu sebeplerden dolayı herhal

öpüyorum, ozur diliyorum.

@ bulentsari
    ben feci tırsıyorum ehliyet mevzusuna. Hayırlısıyla şu ehliyetim bi gelsin organizasyonu baştan sona ben yapıcam terbiyesiz olayımki. Çok haklısın demek istiyorum yani

ii gunner.

burakxxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    ya bende siyah beyaz yapmak istiyorum beşiktaşlıyım ama kader hiç bi zaman gulmedi ki

şimdi griyle hangi renk gider nasıl bişeyler yapabilirim diye düşünüyorum bi eminonu ziyareti yapıcam heralde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler