Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun elronds nasılsın herşey yolundadır inşallah...

selamlar arkadaşlar.. girmeyeli uzun zaman oldu bu topice.. özledim bi gireyim dedim..ZN'nizin kıymetini bilin sakın ola satmayın üzülürsünüz benim gibi...çok arıyorum hele şu istanbul trafiğinde insanın eli ayağıymış motosiklet....
    Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)

doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar motorumu satmayı düşünüyorum, 185 boyla bu motor bana küçük geliyor artık vitesli motora geçicem
    sahibinden ilanı açmadım yeni bi motor bulana kadar satmak istemiyorum motoru çünkü
    Siteden motor almayı düşünen varsa mesaj atın görüşelim
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim takım burda arkadaşlar motorumu sattıktan sonra 4 tekere geçiş yaptım twingo aldım
    hayırlı olsun hocam. güle güle kullan. motorcu arkadaşları sıkıştırma

Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun elronds nasılsın herşey yolundadır inşallah...

selamlar arkadaşlar.. girmeyeli uzun zaman oldu bu topice.. özledim bi gireyim dedim..ZN'nizin kıymetini bilin sakın ola satmayın üzülürsünüz benim gibi...çok arıyorum hele şu istanbul trafiğinde insanın eli ayağıymış motosiklet....
    ibrahim çok ararsın daha. umarım daha iyisini alırsın. ama motor gibisi yok gerçekten. heleki yazın. bu kışın bile hiç inmedim üzerinden.

Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorumu satmayı düşünüyorum, 185 boyla bu motor bana küçük geliyor artık vitesli motora geçicem
    sahibinden ilanı açmadım yeni bi motor bulana kadar satmak istemiyorum motoru çünkü
    Siteden motor almayı düşünen varsa mesaj atın görüşelim
    valla kusura bakmada yuh diyorum başka bi şey demiyorum. bu ne hız böyle. daha sen alalı bi kaç oldu diye hatırlıyorum.

yazdıklarıma alınma lütfen. forumdaş olmamızın verdiği samimiyetten böyle yazıyorum. yoksa tanımadığım birine hayatta böyle müdahalelerde bulunmam.

@ertanos
    dostum dediğim gibi motor bana çok küçük geliyor.Tipine hasta olduğumdan küçük olduğunu bile bile almıştım ama artık satmayı düşünüyorum
    aslında satmayada kıyamıyorum ilan açamadım bir türlü anca alcak iyi bir motor bulursam ilan açarım sanırım

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    motorun gezi öncesi ihtiyaçları
    kayış
    buji
    yağ
    arka fren pabuçları
    ön fren kolu nun plastiği
    benzin şamandırası

geri kalan herşeye yamaha r6

Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun gezi öncesi ihtiyaçları
    kayış
    buji
    yağ
    arka fren pabuçları
    ön fren kolu nun plastiği
    benzin şamandırası

geri kalan herşeye yamaha r6
    Naptın hocam yakıt durumu için motorcuya gittinmi?

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Naptın hocam yakıt durumu için motorcuya gittinmi?
    daha gidemedim ya gidicem ama geziye çıkamdan gerekli fotoları ve dieoları eklicem yakıt yakıyor ya anlam vermediğim derecede var vi terslik bende farkındayım da bakalım artık

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    @ertanos
    dostum dediğim gibi motor bana çok küçük geliyor.Tipine hasta olduğumdan küçük olduğunu bile bile almıştım ama artık satmayı düşünüyorum
    aslında satmayada kıyamıyorum ilan açamadım bir türlü anca alcak iyi bir motor bulursam ilan açarım sanırım
    bi daha düşün acele etme. bende motoru geçen sene haziranda almıştım. önüme çok fırsat çıktı motoru büyütmek için. hep kardeşim vazgeçirdi beni. hani bu motoru çok seviyordun diye. derken bir sene oldu işte. iyikide acele etmemişim.
    motor değiştirmek epey bi masraflı olabilir sana. alım satım masrafı tekrardan sigorta artı fark ücreti falan.
    ne bilim sen bilirsin tabi. özellikle takaslık ilanlar var onlara bak. bi kez daha söylüyorum aceleci olma sakın.

Arkadaşlar motorumu bugün noter satışıyla birlikte verdim. o artık başkasının ellerinde
    İnnanın içimde bir boşluk oluştu.
    Ama artık yeni bir sevgili arayışına başladım
    Bu arada merak edenlere söyleyeyim. 1100tl ye verdim.8000KM de 2010 trafiğe çıkışlı

!Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    aynı fiyata bende 7,5 bindeki 151rs imi vermiştim.hayırlı olsun kardeşim, umarım gönlündekine kavuşursun kısa zamanda ama dendiği gibi mct ve mz lerden uzak durmanı tavsiye ediyim.bilmiyorum sen problem yaşadın mı mondialde ama benim başımı yolda bırakmasa da çok ağrıttı o yüzden ayağı yere basan birşey olsun sana tavsiyem
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

Alıntı !Lk£® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı fiyata bende 7,5 bindeki 151rs imi vermiştim.hayırlı olsun kardeşim, umarım gönlündekine kavuşursun kısa zamanda ama dendiği gibi mct ve mz lerden uzak durmanı tavsiye ediyim.bilmiyorum sen problem yaşadın mı mondialde ama benim başımı yolda bırakmasa da çok ağrıttı o yüzden ayağı yere basan birşey olsun sana tavsiyem
    saol kardeşim Benimkisi bana hiç sorun çıkarmamıştı ama motorun sınırlarını bilerek kullandım.Yeni alan sahibinede tembih ettim 8bin e geldi yağını değişmedim değiştir diye.Umarım değiştirir yağını suyunu bu saatten sonra beni ilgilendirmesede başına bişe gelsin istemem
    şimdi motor arayışındayım ama bütçe sınırlı olduğundan çinli ile yola devam edicem sanırım.

Bende bugun bır mondial aldım akşam gıdıp teslım alıcam aldıgım model 125 ZNu yenı çıkanlardan ..hep ıstıyordum sonunda kovustum..işten eve evden ıse ayagımı yerden kessın dıye tercıh ettım kısa mesafelere gıderım işimi gorur diye tercıh ettım..motor konusunda çok tecrubem yok ama kullanıyorum..zaten hız yapmayı sevmıyen bırıyım yavas yavas ılerlerım ve keyıf yaparım dıye dusundum..İlk yapmam gereken sızce ne motorla ılgılı ..aldıktan sonra..hanı sunu yap tafsıyemdır dıyecegınız bır konu varmı..Mezcut ıcındekı yağ lastıkler farlar frenler vss..vss.
    Yardımlarını beklıyorum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------

Motoru sıfır aldım 2.el değildir..

Alıntı Bbatuhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende bugun bır mondial aldım akşam gıdıp teslım alıcam aldıgım model 125 ZNu yenı çıkanlardan ..hep ıstıyordum sonunda kovustum..işten eve evden ıse ayagımı yerden kessın dıye tercıh ettım kısa mesafelere gıderım işimi gorur diye tercıh ettım..motor konusunda çok tecrubem yok ama kullanıyorum..zaten hız yapmayı sevmıyen bırıyım yavas yavas ılerlerım ve keyıf yaparım dıye dusundum..İlk yapmam gereken sızce ne motorla ılgılı ..aldıktan sonra..hanı sunu yap tafsıyemdır dıyecegınız bır konu varmı..Mezcut ıcındekı yağ lastıkler farlar frenler vss..vss.
    Yardımlarını beklıyorum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------

Motoru sıfır aldım 2.el değildir..
    Hayırlı olsun doğru tercih,
    Lastikleri michelim sm100 ile değiştirirsen başka bir eksiği kalmıyor

sonunda bır cvp eve bır resımde gordum bır arkadas mıchelın lastık takmıs baya afıllı duruyordu..Şimdi pekı yanlış bılmıyorsam 98 oktan benzın koyucaz.ve ilk rodajda adam akıllı surucez aanı kalkıslar yok..gaza basma yok zaten oyle bır nıyetımde yok ehlıyet sınavlarıda temmuzdaymıs .......pekı ılk montaj sırasında aksılık yasıya baya bır ınsan var ben okudum yazdıklarını bır kaç not aldım fakat ektra bır dıkkat etmem gereken bır yer olurmu...yada zaten bu motoru bırlestıenler bır kere yapıyor servıse goturup kontrol ettırmene gerek yok dıyebılırmısınız...

sonunda bır cvp eve bır resımde gordum bır arkadas mıchelın lastık takmıs baya afıllı duruyordu..Şimdi pekı yanlış bılmıyorsam 98 oktan benzın koyucaz.ve ilk rodajda adam akıllı surucez aanı kalkıslar yok..gaza basma yok zaten oyle bır nıyetımde yok ehlıyet sınavlarıda temmuzdaymıs .......pekı ılk montaj sırasında aksılık yasıya baya bır ınsan var ben okudum yazdıklarını bır kaç not aldım fakat ektra bır dıkkat etmem gereken bır yer olurmu...yada zaten bu motoru bırlestıenler bır kere yapıyor servıse goturup kontrol ettırmene gerek yok dıyebılırmısınız...
    rodajda sakin kullan arkana kimseyi alma çok basma (sanırım 60km hız max diye yazıyodu kitapcıkta)
    benzinde normal 95oktan

zaten tekım arkama alısına kadar zaten bırınmı alamam..emnıyet acısından 60 bıle suratlı benım ıcın su anevle ıs arası yureme mesafesı 10 dakıkalık yok ..yokus yok bısey yok..95 oktan benzın herkez 98 demıstı bana..pekı kılıt olarak alarmı kılıt almayı tafsıye edersınız..kumandalı alarmılı kıtler varmıs ..bırde motorun elektırık tesısatıyla cok aynmasınlarda yanı delip bıcmesınsen..nasıl bır koruma yontemı almalıyım ..oturdugum bınanın otoparkı var yanı tam evımın onu otapark..fakat acık bır otopark..bırsey olucagını sanmıyorum ama yınede tedbırı elden bırakmamak lazım..

zaten tekım arkama alısına kadar zaten bırınmı alamam..emnıyet acısından 60 bıle suratlı benım ıcın su anevle ıs arası yureme mesafesı 10 dakıkalık yok ..yokus yok bısey yok..95 oktan benzın herkez 98 demıstı bana..pekı kılıt olarak alarmı kılıt almayı tafsıye edersınız..kumandalı alarmılı kıtler varmıs ..bırde motorun elektırık tesısatıyla cok aynmasınlarda yanı delip bıcmesınsen..nasıl bır koruma yontemı almalıyım ..oturdugum bınanın otoparkı var yanı tam evımın onu otapark..fakat acık bır otopark..bırsey olucagını sanmıyorum ama yınede tedbırı elden bırakmamak lazım..
    alarm; üstüne zırt pırt birinin oturup oynamaması açısından iyi olur.
    Kilitde;1metrelik olanlar ön tekerden bi direk vs gibi yerlere bağlanabilmesi açısından pratik ve güvenli oluyor.malum scooter hafif motor direksiyon kilidide güven vermediğinden ben bi yere bırakınca biri ittirerek alır götürür düşüncesinden hep aklım kalıyodu.
    bi yere gittiğinde işin 10dk dan fazla sürcekse 1metrelik kilit çok kullanışlı oluyor.çok uzun bişey almassan sele altındaki bagaja sığıyor kilitler,taşıma derdi yok

Motosikleti
    mondial 125 ZN
    selam arkadaşlar
    ben bugün 125 zn motoruma sahip oldum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9229274/detay/

linkteki motoru satın aldım. 700 tl. kazası var. ön grenaj boydan boya çatlamış. plsatik bağlarla tuturulmuş. ayak koyduğumuz yer ve dreksiyon kısmının diz hizamıza gelen kısmındaki plastik parçada tutturulmuş. onun dışında arka fren tutmuyor km göstergesi çalışmıyor. bu hasardaki motora acaba 700 tl çokmu verdim bilmiyorum. 2006 çıkışlı ve 8bin km'de...

sormak istediğim diğer soru şu: bu eksik parçaları bulabileceğim ucuz bir yer varmı? servisler çok para istediğini duydum. fasondan veya ne bilim sirkeciden fln bulunabileceği söylendi. hangi dükkan tavsiye edersiniz. adresi fln varmı? yardım rica ediyorum bilen bir arkadaşımızdan.

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı rasta kafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar
    ben bugün 125 zn motoruma sahip oldum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9229274/detay/

linkteki motoru satın aldım. 700 tl. kazası var. ön grenaj boydan boya çatlamış. plsatik bağlarla tuturulmuş. ayak koyduğumuz yer ve dreksiyon kısmının diz hizamıza gelen kısmındaki plastik parçada tutturulmuş. onun dışında arka fren tutmuyor km göstergesi çalışmıyor. bu hasardaki motora acaba 700 tl çokmu verdim bilmiyorum. 2006 çıkışlı ve 8bin km'de...

sormak istediğim diğer soru şu: bu eksik parçaları bulabileceğim ucuz bir yer varmı? servisler çok para istediğini duydum. fasondan veya ne bilim sirkeciden fln bulunabileceği söylendi. hangi dükkan tavsiye edersiniz. adresi fln varmı? yardım rica ediyorum bilen bir arkadaşımızdan.
    hayırlı olsun güle güle kullan. benim fikrim o motor 8binden fazla. benim araç 2009 haziran çıkışlı ve 10bin'e çok az kaldı.
    ucuza almışsın bu bir gerçek ama senin niyetin önemli. ben bunu motor perte çıkana kadır kullanırım diyorsan yaptık grenajları ama bi süre kullanırım yükseltirim diyorsan hiç ellme. biraz tuzluya malolabilir sana unutma. aceleci davranma. mesela ön grenaj şimdi sitesinden baktım 54 lira. servis sana rahat 90-100 der. hesabet işte ne bilim.
    http://www.ugurmondialyp.com/parts/m...&parcakatid=62

Motorumu dun aldım ..2011 modelının gorunusu gayet guzel tahmınımden cok daha ıyı cıktı..motor gucude gayet ıyı gıbı..cok acemı oldugum ıcın bıraz sakarlılar yaptım ama vuruk yada cızık yok..elım gaz ayarına alıştı sayılır bugun bir kiliy ile branda aldım ..Dediğiniz gibi doğal borusuna kılıtlıcem alıamazlar her halde..bizim buralarda cok nadır rastlanır..Motorda bıraz tıkırtı vardı..kedı gozlerını ıyı monte etmemısler ben bıraz uğrastım mante ettım..birde aynaları cok sıkıstırmıslar ayarlıyamıyorum..sol ayna fena deil ama sağ aynam yerınde kıpırdamıyor..bır ıngılız anahtarı bulup onu halletmem lazım..Ylanız surusu ınaılmaz keyıflıymıs..40-50 km yı gecmedım mex 40-35 km arası rodaj suresınce de gecılmıcek..Sizlere bır sorum var bu motorsıkletın park lambaları yokmu..park derken 4'ler yanmıyormı..sağ sol var ama park halınde 4 lambayı yakan bır tus yok anlamadım..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler