Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Nisan 2011, 00:28
Reklamlar
-
10 Nisan 2011, 00:31
Goat adlı üyeden alıntı
[/COLOR]Buarada bursa bana 245 km buda nerden baksan 3 saat
Buradan da 250 km zaten bişi olmaz
-
10 Nisan 2011, 00:41
niye bursa yazın abant gölüne gideriz kamp falan oho oda 300km kadar sanırım eskişehirden ne kadar bilmiyorum ama
bizim motorlar bu yolları yaparda benzin parası lazım yoksa ülke bile turlanır sadece 100km de bir 10dk mola vermek lazım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
10 Nisan 2011, 02:14
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Buradan da 250 km zaten bişi olmaz
Daha once motorla seyahate cikmdim ama cok guzel olur eminim motorumuzun cc leri daha yuksek ilsa gozum hic korkmayacak aslinda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------
Felon adlı üyeden alıntı
niye bursa
yazın abant gölüne gideriz kamp falan oho
oda 300km kadar sanırım eskişehirden ne kadar bilmiyorum ama
bizim motorlar bu yolları yaparda benzin parası lazım yoksa ülke bile turlanır sadece 100km de bir 10dk mola vermek lazım
Kamp falan gittigimize degsin diyosun ama yillik izne getirmek lazim ben haftasonlari calismiyorumda sizde durumlar nedir bilemiyorum tabi aklima bnmde geldi 100 km de bir dur devam dur devam artik sirt cantama yedek depo yapiyim bn
-
10 Nisan 2011, 11:35
-
10 Nisan 2011, 17:30
Felon adlı üyeden alıntı
benim cumartesi yarım gün.şu dersanemde biterse cumartesileri 1den sonra her türlü yola çıkabilirim
cumartesi akşamı kamp yaparız pazar öğlen dönüş
ben herşeyi kurdum kafada tek lazım olan para ve zaman
Lazım olan şeyleri para ve güneş olarak değiştiriyorum. Bu havda kampa mı gidilir
-
11 Nisan 2011, 00:37
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Lazım olan şeyleri para ve güneş olarak değiştiriyorum. Bu havda kampa mı gidilir
Aabayla gel desen tamamda motorla korkutuyor beni yol
-
11 Nisan 2011, 01:23
Goat adlı üyeden alıntı
Aabayla gel desen tamamda motorla korkutuyor beni yol
Zaten felon'da çaktırmadan yan çiziyo boşver
-
11 Nisan 2011, 12:09
aslında bizim motorlarlarda 80km hız göstergeye göre,gerçekte 60km hızla otoyolda seyehat biraz sıkıcı olur. hani virajlı yollar olsa bi nebze ama 60km hızlada yol bitmez dip gaz 80-90la gidersekte motorlar çok yorulur gibime geliyo ama yinede yapılır yaw
-
11 Nisan 2011, 12:11
Felon adlı üyeden alıntı
aslında bizim motorlarlarda 80km hız göstergeye göre,gerçekte 60km hızla otoyolda seyehat biraz sıkıcı olur. hani virajlı yollar olsa bi nebze ama 60km hızlada yol bitmez
dip gaz 80-90la gidersekte motorlar çok yorulur gibime geliyo ama yinede yapılır yaw
bu pazar forumdaki arkadaşlarla yola çıkmayı planlıyoruz gel istersen
-
11 Nisan 2011, 12:25
-unnamed- adlı üyeden alıntı
bu pazar forumdaki arkadaşlarla yola çıkmayı planlıyoruz gel istersen
İsterdim aslında ama hazirana kadar hafta sonları dersanem var başka sefere inş
-
11 Nisan 2011, 12:26
Felon adlı üyeden alıntı
İsterdim aslında ama hazirana kadar hafta sonları dersanem var
başka sefere inş
sağlık olsun....
-
11 Nisan 2011, 17:08
@ slayerrr biz de arkadaşız ama duygusal bişeyler yaşıyoruz arada.. çok nazlı be arkadaş. en ufak şey de susuyo.. konuşmuyo ( stop ediyo : )
@ goat teşekkürler bu arada ve sen ne zaman sipariş ettin motor'u? Znu mu yoksa zn mi. merak ettim ama =)
@ fellon az biraz ilgileniyorum fotoğrafçılıkla da. senin de fotoğrafçılıktan kalır yanın yok bence. profil foton çok hoşuma gitmişti ilk gördüğümde =) ve ikimizde aynı duyguları yaşıyoruz biraz da olsa nazlılık konusunda. bende kadranı 110a kadar gördüm meğersem 90 km falanmış ya benimkide. ben de demiştim ne oluyoruz abi!! =) bu arada Vosvos konusunda katlıyorum =)
VE @ AHALİ =)
ben motordan çok fazla anlayan birisi değilim. İlk gördüğümde ne kadar temizdi. o kullanım klavuzun da ki belirli Km lerde yapılan bakımlar yapılmış. yani yapıldığı için damga falan vardı bişeyler.. 8000e kadar.. dün bi motoru tanıyalım bi bakalım içine falan dedimde. Abi motor bu zamana kadar açılmamış bile.. bakım olayını çözmedim ben. nasıl bakıyorlar. iki gözüyle mi bakıyolar, iki mıncıklıyolar motoru. aha bakımı oldu bittimi diyorlar bilmiyorum ki!!... ? buhafta açıp kurcalıycam organlarını motorun. bozmazsam iyi. çünkü, gerçekden hiç anlamıyorum bu işden. yağ değşimi ne zaman yapılır falan. arada forumdan dolayı aklımda kalan bi kaç şey var ama.. bilmiyorum ki.. =) bilinçsiz bi motor kullanıcısıyım ben evet =)
-
11 Nisan 2011, 17:31
-
12 Nisan 2011, 17:28
@ilter saol dostum benimde ilgim var fotoğrafcılığa ama bilgim yok bakımlardan bahsetmişken bende pek anlamazdım ama bakımlarını kendim yaptım
her 2bin km de bir yağını ve hava filtresini değiştirmen gerekiyor.bunlar kolay kendin rahatlıkla yapabilirsin.buji değişimi 4bin km de bir oluyodu sanırım unuttum ama buji değişimi biraz zor ben baya zorlandım ama yinede becermiştim ayrıca bide kayış var 8bin km de değişilmesi sağlıklı olur diyolar ama daha 8bin olmadı benim motor o yüzden kayış değişmedim ama yine kendim değişmeyi düşünüyorum hem bu sayede bişeyler kapıyorum bi gün uzun yola çıktığımda bi sorun çıkartırsa kendi işimi kendim görebileyim diye
-
12 Nisan 2011, 23:48
ya baba nolcak benim bu renkler arasında gidip gelişim asya 125 t görüyorum sarısını rengi çok güzel kesin sarı alırım diyorum 2 gün sonra mondial siyah görüyorum olm sen metalci adamsın siyah akar gider diyorum bakıyorum yoldan gri geçio gri de fena değilmiş falan diyorum kafam karışık 19 mayısta alıcam motoru 0 zn ama renk konusunda kafam allak bullak
-
12 Nisan 2011, 23:49
BathoryAria adlı üyeden alıntı
ya baba nolcak benim bu renkler arasında gidip gelişim asya 125 t görüyorum sarısını rengi çok güzel kesin sarı alırım diyorum 2 gün sonra mondial siyah görüyorum olm sen metalci adamsın siyah akar gider diyorum bakıyorum yoldan gri geçio gri de fena değilmiş falan diyorum kafam karışık 19 mayısta alıcam motoru 0 zn ama renk konusunda kafam allak bullak
ben olsam 0ı siyahtan başka renk almazdım
-
12 Nisan 2011, 23:53
Felon sende beylikdüzü taraflarındamı takılıyosun yorumlarında görmüştüm galiba bende oralardayım ondan soruyorum :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
14 Nisan 2011, 11:52
Felon adlı üyeden alıntı
ben olsam 0ı siyahtan başka renk almazdım
Hocam bende öyle düşünüyorum ya siyah bir başka renk acayip asaleti var siyahın bir kaç gün sonra Mondial bayisine gidicem siyah inş vardır asyaların renkleri çok güzel ama onlarda daha pahalı mondialden asya almayı düşünmüyorum şuan.
-
16 Nisan 2011, 09:51
alper150zc adlı üyeden alıntı
Felon sende beylikdüzü taraflarındamı takılıyosun yorumlarında görmüştüm galiba bende oralardayım ondan soruyorum :D
evet avcılardayım ama beylikdüzü-florya falan heryerde olabiliyorum sen nerdesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler