Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Nisan 2011, 18:35
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
08 Nisan 2011, 18:55
Felon adlı üyeden alıntı
normal scooterlardan fazla yaksın o kadar hakkıdır ama eksikleride bilinsin.bu motorların kendine has bi duruşu var pizzacı motoru değil yani tam kısa mesafe eğlence motoru
eski model vespaların imitasyonuda denebilir yada 150cc honda jokerlerin.
scooterlarda bu tarzda bi klasiktir bence.otomobillerde wv kaplumbağaların olduğu gibi
zaten ben kaplumbağaların 2tekerlisi diyorum çok benziyolar
kısa mesafe için yapılmış belkide ama havalar ısınsın hafta sonu gezilerine çıkıcam benim ufaklıkla çadır falan almayı düşünüyorum 1gece kamp yapabileceğim max 300km lik güzergahlara gidip gelmeyi düşünüyorum ki bence giderde
Kesinlikle harika fikir
-
08 Nisan 2011, 19:03
-
08 Nisan 2011, 19:14
Felon adlı üyeden alıntı
normal scooterlardan fazla yaksın o kadar hakkıdır ama eksikleride bilinsin.
Aslında diğer scooterlardan fazla yaktığı da kesin bir şey değil. Çinli motorların hız göstergesinin fazla gösterdiği zaten kesin gibi bir şey de eğer diğer çinli scooterların hızla beraber mesafe sayacı da fazla gösteriyorsa millet motorum az yakıyo sanıyodur.
-
08 Nisan 2011, 19:31
-
08 Nisan 2011, 19:40
-
08 Nisan 2011, 20:26
-
08 Nisan 2011, 20:34
Goat adlı üyeden alıntı
En son Aliyle yaptığımız mini gezide öyle olmuştu. Millet niye başlık açmadınız, hatta forum dışından arkadaşlar niye çağırmadınız falan dedi ama başlık açsam gelcem diyen on kişiden biri gelir
-
09 Nisan 2011, 02:34
-
09 Nisan 2011, 03:36
-
09 Nisan 2011, 03:57
Arkadaşlar belki hatırlarsınız, akü şarj probleminden bahsetmiştim geçtiğimiz haftalarda. Sorunun sonunda statör'den kaynaklandığı ortaya çıktı. Değişim ardından sorun yok. Özellikle mesaj atmadan önce sorunun olup olmayacağından emin olmak için bekledim. Sorun yok gözüküyor, akü şarj oluyor, haliyle marş basıyor, lambalar vs çalışıyor. Bilgilerinize...
-
09 Nisan 2011, 05:16
oxijen86 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar belki hatırlarsınız, akü şarj probleminden bahsetmiştim geçtiğimiz haftalarda. Sorunun sonunda statör'den kaynaklandığı ortaya çıktı. Değişim ardından sorun yok. Özellikle mesaj atmadan önce sorunun olup olmayacağından emin olmak için bekledim. Sorun yok gözüküyor, akü şarj oluyor, haliyle marş basıyor, lambalar vs çalışıyor. Bilgilerinize...
Geçmiş olsun sonunda motorun sağlığına kavuşmuş
-
09 Nisan 2011, 05:17
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun sonunda motorun sağlığına kavuşmuş
Teşekkürler...
-
09 Nisan 2011, 05:37
Normalde servisin 5 dk. içinde teşhis koyabileceği, en fazla yarım saat içinde sorunu giderebileceği basit bir statör arızası yüzünden kaç kere servise gittin, hatta farklı servislere gittin, bir süre motorunu istediğin gibi kullanamadın, zaman kaybettin. Bu motorların servisleri böyle olunca sonra millet çin malı şöyle kötü böyle kötü diyor. Tamam çin malı motorların kalitesi ortada ama bu servisleri yüzünden zaten yüksek olmayan kalite iyice sürünüyor. Burada tek suç servisin değil aslında. O servise yetkiyi veren firma hiç merak etmiş mi bu adamlar ne kadar tamirci. Ya da hiç denetlemiş mi ne yapıyor bu adamlar diye. Bisikletçileri motosiklet tamircisi yaptılar.
-
09 Nisan 2011, 05:40
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Normalde servisin 5 dk. içinde teşhis koyabileceği, en fazla yarım saat içinde sorunu giderebileceği basit bir statör arızası yüzünden kaç kere servise gittin, hatta farklı servislere gittin, bir süre motorunu istediğin gibi kullanamadın, zaman kaybettin. Bu motorların servisleri böyle olunca sonra millet çin malı şöyle kötü böyle kötü diyor. Tamam çin malı motorların kalitesi ortada ama bu servisleri yüzünden zaten yüksek olmayan kalite iyice sürünüyor. Burada tek suç servisin değil aslında. O servise yetkiyi veren firma hiç merak etmiş mi bu adamlar ne kadar tamirci. Ya da hiç denetlemiş mi ne yapıyor bu adamlar diye. Bisikletçileri motosiklet tamircisi yaptılar.
Aynen katılıyorum. Neredeyse 2 yıldır ZN kullanıyorum ve ilk kez ciddi bir sorunla karşılaştım. Sağolsun servis yerine sizler çoook önce kaynağı söylediniz, bende alet edevatımla tespit ettim... Gerçekten sorun motorda değil serviste. Elektrik tesisatını ölçebilecek bir voltmetresi olmayan servise servis demek ne mümkün...
-
09 Nisan 2011, 12:45
oo bizim başlık cosmuş,yeni gezilerde yaparız ya ufaklı büyüklü hele bi haziran gelsin
-
09 Nisan 2011, 20:23
-
09 Nisan 2011, 20:34
olsun yakın olanlara gelirsin
ya bugün bi yağmura yakalandımki çok fena.sağnak yağdı resmen.pantolonun üstünde yağmurluk vardı yağmurluk bile su geçirdi full ıslandım
-
09 Nisan 2011, 20:46
-
09 Nisan 2011, 20:56
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler