Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Zn 125
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok duruyo hepsi sende bi problem var sanırım

Dün telefondan baktım foruma net göremedim bugün daha iyi incelerim diye düşündüm ama şimdi hiç göremedim bir sorun var heralde şuan hernekadar görünmeselerde emeğine sağlık süper anlatmışsın kardeşim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Goat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün telefondan baktım foruma net göremedim bugün daha iyi incelerim diye düşündüm ama şimdi hiç göremedim bir sorun var heralde şuan hernekadar görünmeselerde emeğine sağlık süper anlatmışsın kardeşim
    rica ederim eğer sende değiştirirsen h4 ile bi sorun olursa yaz yardımcı olmaya çalışırım
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Zn 125
    rica ederim eğer sende değiştirirsen h4 ile bi sorun olursa yaz yardımcı olmaya çalışırım
    Teşekkür ederim zaten hemen her sorunda direk buraya yazıyorum sağol birde gelsede zn'm gezsem artık

Teşekkür ederim zaten hemen her sorunda direk buraya yazıyorum sağol birde gelsede zn'm gezsem artık
    seninki garantili olcağından far değişimi garantiyi bozar belki sorarsın onu
    aslında benimkide garantiliydi ama son bakımı servise gitmedim ben garanti falan istemiyorum. 35tl ye hallettiğim bakım için 100küsür lira istemişlerdi

Motosikleti
    Zn 125
    seninki garantili olcağından far değişimi garantiyi bozar belki sorarsın onu
    aslında benimkide garantiliydi ama son bakımı servise gitmedim ben garanti falan istemiyorum. 35tl ye hallettiğim bakım için 100küsür lira istemişlerdi

Evet ya servis bazen fazlaca tutarlar çıkarabiliyor çevremdeki çoğu kişi çoğu gereksinimini kendisi hallediyor sanırım bende öyle yapıcam zaten fazla zor değil bide servis garanti kapsamına almıyor ben napim öyle servisi elimizden geldiğince yapıcaz artık

Evet ya servis bazen fazlaca tutarlar çıkarabiliyor çevremdeki çoğu kişi çoğu gereksinimini kendisi hallediyor sanırım bende öyle yapıcam zaten fazla zor değil bide servis garanti kapsamına almıyor ben napim öyle servisi elimizden geldiğince yapıcaz artık
    ilk 1000km bakımını serviste yaptırırsın zaten ondan para almıyolar sanırım yada çok az olması lazım,gerisini salla

Motosikleti
    Zn 125
    ilk 1000km bakımını serviste yaptırırsın zaten ondan para almıyolar sanırım yada çok az olması lazım,gerisini salla

Bir 1000 km yapıyımda hayırlısıyla ama o far olayını falan sorucam geldiğinde bir 10-15 gün içerisinde elimde olacak herhalde

Bir 1000 km yapıyımda hayırlısıyla ama o far olayını falan sorucam geldiğinde bir 10-15 gün içerisinde elimde olacak herhalde
    ZN her bayide var diye biliyodum eskişehirde yokmu ?

Motosikleti
    Zn 125
    ZN her bayide var diye biliyodum eskişehirde yokmu ?

ZN her bayide var aslında serviside var burada Eskişehirde mondial'in ana satış bayisi Eldem zaten ama ben dengeye falanda sordum 2011 modelleri nisan 15 gibi Türkiye stoklarına girecekmiş bende mecbur kabul ettim 2 satış bayiside aynı tarihleri verdiler bana eskişehire 5 tane mi ne gelecekmiş öyle bişey söylemişlerdi bana kimsenin elinde yok şuanda yani 2011 ler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 ----------

Çinden yollıycaklar heralde

ZN her bayide var aslında serviside var burada Eskişehirde mondial'in ana satış bayisi Eldem zaten ama ben dengeye falanda sordum 2011 modelleri nisan 15 gibi Türkiye stoklarına girecekmiş bende mecbur kabul ettim 2 satış bayiside aynı tarihleri verdiler bana eskişehire 5 tane mi ne gelecekmiş öyle bişey söylemişlerdi bana kimsenin elinde yok şuanda yani 2011 ler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 ----------

Çinden yollıycaklar heralde
    Hm znu alcaksın yani o zaman normaldir

Motosikleti
    Zn 125
    Hm znu alcaksın yani o zaman normaldir
    Katalogta znu diye yazıyor mondialin web sayfasındada sadece gri modeli znu görünümlü ama ben alırken zn dedim ne gelicek bende merak ediyorum doğrusu

Motosikleti
    150 mc
    İnşaALLAH yeni motor tipllerinden getirirler.
    eskisi yaka silktirdi. bir iki ay içinde bir motor parası daha harcamıştım bu meret zn ye

Motosikleti
    Zn 125
    Alıntı sivernson adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşaALLAH yeni motor tipllerinden getirirler.
    eskisi yaka silktirdi. bir iki ay içinde bir motor parası daha harcamıştım bu meret zn ye

znu dan bahsediyorsun değilmi ?? benm bildiğim arasında sadece nikelaj farkı birde ön kısmı biraz değişik

Motosikleti
    125 zn
    merhaba arkadaşlar foruma ara ara yazan biri olarak paylaşımlarınızı büyük bi zevkle izliyor ve okuyorum.. ben şöyle bir soru sormak istiyorum herkese.. bilmem sizde yaşıyormusunuz ama.... hani şöyle bi klişeleşmiş düşünce vardır. Bi çok erkek, kadınına ilk onun sahip olmasını düşünür ve ister ya.. ( bi kadının bekaretini ilk kendisinin bozması gibi) onun gibi bir durummudur bilmiyorum.. -ki ben bu düşünceye karşı biri olduğumu vurgulamak istiyorum.. mondi'mi 2. el aldım ama bi türlü ona ısınamıyorum sanki hala ilk sahibini arıyor gibi.. aslında bende ona bu hislerine karşılık sevemiyorum gibi onu.. ama ona karşı o kadar duygusal şeyler besliyorum ki... ama olmuyor.. 10-15 gün falan oldu birbirmizi tanıyalı... acaba o yuzden mi? beni bazen yolda bırakmak istiyor... sonra vaz geçiyor... alışamadım ona.. galiba o da bana.. çünkü onun ilk sahibi ben değilim... acaba bu düşünceler biraz daha sürecek mi. yoksa alışırmıyım... olmadı 2011 ZNU falan mı alayım.. ama her ne kadar o beni bazen yolda bırakmayı düşünsede ben onu sevdiğimi farkındayım.. ona şevkat gösteriyorum.. bugun onun bi kaç fotoğrafını çektim.. ve saat kulesi önünde çektiğim fotoğrafını çok beğendim.. bakarmısınız şu duruşa... sanki nazlanıyor... o nu arıyor gibi... arıyormusun??? olsun.... Genede,
    Seni Seviyorum Mondi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı ilter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar foruma ara ara yazan biri olarak paylaşımlarınızı büyük bi zevkle izliyor ve okuyorum.. ben şöyle bir soru sormak istiyorum herkese.. bilmem sizde yaşıyormusunuz ama.... hani şöyle bi klişeleşmiş düşünce vardır. Bi çok erkek, kadınına ilk onun sahip olmasını düşünür ve ister ya.. ( bi kadının bekaretini ilk kendisinin bozması gibi) onun gibi bir durummudur bilmiyorum.. -ki ben bu düşünceye karşı biri olduğumu vurgulamak istiyorum.. mondi'mi 2. el aldım ama bi türlü ona ısınamıyorum sanki hala ilk sahibini arıyor gibi.. aslında bende ona bu hislerine karşılık sevemiyorum gibi onu.. ama ona karşı o kadar duygusal şeyler besliyorum ki... ama olmuyor.. 10-15 gün falan oldu birbirmizi tanıyalı... acaba o yuzden mi? beni bazen yolda bırakmak istiyor... sonra vaz geçiyor... alışamadım ona.. galiba o da bana.. çünkü onun ilk sahibi ben değilim... acaba bu düşünceler biraz daha sürecek mi. yoksa alışırmıyım... olmadı 2011 ZNU falan mı alayım.. ama her ne kadar o beni bazen yolda bırakmayı düşünsede ben onu sevdiğimi farkındayım.. ona şevkat gösteriyorum.. bugun onun bi kaç fotoğrafını çektim.. ve saat kulesi önünde çektiğim fotoğrafını çok beğendim.. bakarmısınız şu duruşa... sanki nazlanıyor... o nu arıyor gibi... arıyormusun??? olsun.... Genede,
    Seni Seviyorum Mondi...
    Öncelikle motoru yeni almışsın sanırım hayırlı olsun.
    Konuya dönersek, sen fazla duygusal yakşalmışsın motora Hani ben de motorumu severim, o da beni sever ama aşk yaşamıyoruz Biz sadece arkadaşız
    Şaka bi yana eğer motorunda belirli bir sorun yoksa sıfır olunca da yolda bırakacağı varsa bırakır. Bazılarında illa sıfır olsun düşüncesi oluyor, sende de o var sanırım. Ben de hiç anlamam bunu. Düzgün kullanılmış bir ikinci el bence sıfırdan daha iyidir çünkü boşuna fazla para vermiş olmam. Anca 10.000 liralık motorun ikinci eline 9-9500 lira isterler o zaman onu alacağıma sıfır alırım. Bence sen motorunu sevmeye devam et o da belki zamanla aşkına karşılık verir.
    Bu arada bence zn yok ama zn forumunun fahri üyesiyim

Motosikleti
    Zn 125
    Seni Seviyorum Mondi...

Motorun hayırlı uğurlu olsun öncelikle Slayerrr son derece haklı düzgün kullanılmış bir ikinci elde son derece keyif verebilir sorun çıkacaksa 2011 model bir zn de seni yolda bırakacaktır ama zaman içerisinde birbirinize alışacağınıza inanmaktayım benim zn'm henüz gelmedi bilmiyorum yazdıklarımı okudunmu ama bakalım bana neler getirecek

Seni Seviyorum Mondi...

öncelikle hayırlı olsun resim süpermiş fotoğrafcılıkla ilgileniyosun sanırım
    bu duyguları ilk başlarda bende yaşamıştım hatta motorun fazla yakması son hızındaki tatminkarsızlık falan acaba benim motorda bi sorunmu var acaba hormu kullanılmış benden önde diyip duruyodum.ama sonra boşa endişelendiğimi anladım.zn lerde km sayacının fazla saydığını aslında bu motorların genelinin scooterlara göre daha fazla yaktığını.hız göstergesinin yaklaşık 20km kadar fazla gösterdiğini yani son hızının 90kmh kadar olduğunu öğrendim.ve bir kere yolda kaldım oda yakıt göstergesi son çeyrekten daha aşağı inmediğinide öğrenmiş oldum.şimdi birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve daha iyi anlaşıyoruz ama dediğin gibi biraz nazlılar

Motosikleti
    Zn 125
    öncelikle hayırlı olsun resim süpermiş fotoğrafcılıkla ilgileniyosun sanırım
    bu duyguları ilk başlarda bende yaşamıştım hatta motorun fazla yakması son hızındaki tatminkarsızlık falan acaba benim motorda bi sorunmu var acaba hormu kullanılmış benden önde diyip duruyodum.ama sonra boşa endişelendiğimi anladım.zn lerde km sayacının fazla saydığını aslında bu motorların genelinin scooterlara göre daha fazla yaktığını.hız göstergesinin yaklaşık 20km kadar fazla gösterdiğini yani son hızının 90kmh kadar olduğunu öğrendim.ve bir kere yolda kaldım oda yakıt göstergesi son çeyrekten daha aşağı inmediğinide öğrenmiş oldum.şimdi birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve daha iyi anlaşıyoruz ama dediğin gibi biraz nazlılar

Nazlıda olsalar km fazla göstersede fazlada yaksada değer zn ye

Znu nun fiyati nedir öyle ya? Eski kasa (125 zn) bulamazsam bayilerde 2200 lira bayilacagim,hem de yeni goruntusune hic alisamadim..on panel vespa tarzindan scooter gorunumune gelmis..sorun sadece fiyati da degil yani..klasik olarak kalsaydi keske..125 zn

Motosikleti
    Zn 125
    Alıntı üryan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Znu nun fiyati nedir öyle ya? Eski kasa (125 zn) bulamazsam bayilerde 2200 lira bayilacagim,hem de yeni goruntusune hic alisamadim..on panel vespa tarzindan scooter gorunumune gelmis..sorun sadece fiyati da degil yani..klasik olarak kalsaydi keske..125 zn

Katalog fiyatı 2250 tl katalogtada znu yazıyor ama ben sipariş verirken zn dedim ne gelicek benimde hiçbir fikrim yok buarada sipariş verdiğin gibi hemen gelmeyebilir nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben eskişehirdeyim ve bana söylenen tarih farklı iki firmadan aldım her ikiside nisan 15 ten sonra diyor aklında olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

Ha birde söylemeyi unuttum bilgin varmı bilemiyorum ama renk seçeneğin 2011 kasalarda sadece siyah ve gri

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler