Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Arkadaşlar selamlar,

öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşımız bodrum7'ye hoşgeldin derim !

Hafta sonu için küçük bi tatil için Silivri Uyumkent'e uğradım. Bizim ZN'ler oraları da basmış...

Logo basımı konusunda bende 1-2 girişimde bulunacağım. Dayım kağıt ve davetiye üzerine çalışıyor. Aynı zamanda yılların eski bir matbacısı. Dolayısıyla matbalarla çok yakın ilişkide. Bir fiyat alması için onunla bir görüşeceğim. Ancak logo'nun basılmasını istediğimiz boyutları tam olarak vermemiz gerekiyor. Ayrıca logo'yu en az 150-200 DPI çözünürlüğe getirmemiz de gerekli.

@ Siyahus
    Domain + 1 senelik hosting (barındırma) işini yıllık toplam 80 YTL'ye halledebilirim. Daha uygun fiyat ve sağlam hosting bulunabilir belki. Bulabilecek arkadaşlarımız var ise sunucuda ihtiyacımız olan özellikleri sıralıyorum:
    windows 2000 veya 2003 Server
    MSAccess DB
    asp ve asp.net
    jmail
    jpeg resizer
    başlangıç için 100 Mb. yer.

eklemek istiyorum, yukarıdaki hosting ihtiyacımız acil değil. Şimdilik en idare ediyorum. Domain'i (alan adı) aldığımızda hallederiz. Ayrıca 80 YTL peşin vermek zorunda değiliz. 2'ye bölebiliriz. Aylık ödeme yapabileceğimiz yerler de mevcut.

Erzurum gezisi süpermiş. Keyifle okudum. Fotoğraf çekmedinizmi o cennet mekanlarda hiç ? aralardan seçme 3-5 foto görmek isterdim.

@ bulent sari
    Bulent aldığın tiyoya kesinlikle katılıyorum. acayip mantıklı. hepimizin dikkat etmesi gereken güzel bir ince ayrıntı kanımca. thank u !

@ Rglad
    iyi gidiyor devam devammmm...

@ ALL
    Arkadaşlar siteye eklenmesini istediğiniz herhangi bir özellik-güzellik varmı ?

ii gunner.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı Dharma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    08 CBR 125R (tabiğki siyah!!)
    yolda gören çocuklar "vay bee motora bak" yerine "ıyyy motora bak bee" demişlerdir o kaplamalar çok kötü olmuş rglad stoplar ve çanta iyi dursada o kapladığın şeyler tüm havayı almış götürmüş hintlilerin kamyonları gibi olmuş ne bulursan denemişsin..

bu arada kimseye ne özelden ne de buradan herhangi bir cevap vermiyeceğim ben fikrimi belirttim davul zurna saz keman..

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Alıntı Dharma adlı üyeden alıntı
    yolda gören çocuklar "vay bee motora bak" yerine "ıyyy motora bak bee" demişlerdir ........ davul zurna saz keman..

Komik davul zurna bizim içinde geçerli. bu arada dharma isminin LOST ile alakası varmı ? bide http://www.easyasnet.com/zeytin/www/default.asp adresine girmeni rica ediyorum. Bu güzel sohbet ortamında gerilmeye gerek yok. Herhangi bi konuda soru veya problemin varsa seve seve yanıtlarız. Selamlar.

Rglad ; bence de iyi gidiyor . Boya için bir şey düşünüyomusun ? Kyoxun dediği gibi dovme falan yapmayı ?

Darkform ; bence makul olabilecek fiyatlar , bende sticker için bi matbaaya mail attım cevap donerler inşallah. Aslında domaini almak iyi olur en azından sticker'ın altına onuda yazdırırız . Millet girip bi bakar sayfamıza iyi olabilir. Logonun .psd si bende var yüksek çözünürlükte kaydedebilirim heralde.
    Silivride bende gördüm 3-4 tane gülümseyerek izliyorum hosuma gidiyo millette görünce yaw.hepsine selam veresim geliyo. Bide artık sayfanın başlığını ZeN scooclub olarak değiştirsekmi ? ne dersin ? ayrıca ana sayfaya alakalı modelleride yazabiliriz (bi fikir sadece).

Erzurumla ilgili bi kaç resmi webde geziler bölümüne ekleyeceğim .2 hafta sonrada benim memlekete (Isparta) gidecem ordanda bi kaç doğa fotosu gönderirim.

----- resimleri albumlere ekledim 6 resim -----
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    @dharma
    düsünceni belirtmen iyiydi de çok negatif yaklaşman tepki vericiydi hani az buçuk hak veriyorum bazen üç beş kelime geyik ile fazla topic kullaniyoruz. (israf ) Ama genelde gayet iyi gidiyor forum.

@bulent sari
    Fikir iyiydi dikkate deger saol. bu arda geçmiş olsun.

iyi gunler

Ahmet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125-ZN @ ZeN Scooclub
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı
    Rglad ; bence de iyi gidiyor . Boya için bir şey düşünüyomusun ? Kyoxun dediği gibi dovme falan yapmayı ?

...... Bide artık sayfanın başlığını ZeN scooclub olarak değiştirsekmi ? ne dersin ? ayrıca ana sayfaya alakalı modelleride yazabiliriz (bi fikir sadece)........

Abi evet, düşünüyorum, bakalım var kafamda bişiyler hayata geçirelim de öyle söyleriz

@Darkform;
    Siyahus'un önerisine katılıyorum, hem başlık hem anasayfayla ilgili, mesela anasayfaya küçük küçük ZeN'lerin resimleri koyulabilir, mesela bi tane Truva bi tane Shadow, böyle farklı renklerde.

Hoş olabilir yani...

@Dharma,
    Haklısın, daha önce de belirttiğim gibi benim de hoşuma gitmedi, zaten onları bugün sökecez, tekrar deneyecez, yine olmazsa komple iptal. diger kısımları begenmene sevindim.

Davul zurna hususunda ise,
    O gün o söylediklerini, farklı bi şekilde söyleseydin sana hak verebilirdim, hatta ben de daha önceden konuların çok dağıldığını ve acaba alt forumlar açılabilir mi diye düşünmüştüm, Kyox gibi.

Ama senin üslubun bizi gerdi açıkçası, burada bişeyler yapmaya çalışan arkadaşlar, haksızlığa ugradığını düşündü.

Her zaman senin yazılarını ve tavsiyelerini bekliyoruz ama bu söylediklerimizi de göz önünde bulundurursan seviniriz.

Saygılarımla

Not: Bodrum7'ye hoşgeldin demeyi unutmuşum, özür dilerim.

Aramıza Hoşgeldin bodrum7
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    boş vaktim oldu benim rosinanteye photoshop yaptım
    beğeninize... böle biseyler yapmak belki mümkün olur ilerde
    tabi iyi mi olur bilmiyorum

Motosikleti
    Bülent, bunun ismi Zeytin diil karpuz olsun yalnız güzel çalışma olmuş eline sağlık...
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    Sınav sonuçları açıklanmış muhtemelen biliyorsunuz fakat hatırlatmak istedim:
    http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu.../Ss_Surucu.htm

burakxxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    merhabalar
    bende yarın hayırlısıyla 125zn kullanıcısı olucam burası baya ilgimi çekti çokta bilgi edindim muhabbet sohbet çok guzel motorun begenilmeside çok hoşuma gitti biliyosunuzki çin mallarını baya bi dışlıyolar bu forumda sorun çıkartıyo cart curt diye sayfaların çogunu okudum ama atladıklarım oldu funclub gibi bişey yapıldımı yapılmadımı sitemi açıldı anlıyamadım onlar hakkında beni bilgilendirebilicek bi abim bana emailini verirse sevinirim

birde 125zn nin fabrikalarda falan siyahı kalmamış galiba yada bana motoru aldıgım yer öle dedi bide parayı odedikten sora bunu yaptıgı için mecburen gri alıcam bu moralimi bozdu azcık ama stikırlarla falan guzelleştiririm diye umuyorum şimdilik bukadar elimdn geldignce muhabbete katılıcam

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @dharma

abicim heralde kafan güzelken atıosun bu mesajları

@ bulent sari

4 4 lük olmuş.eğer gerçeğe dönüştürebilirsen en kral zn seçilirsin eminim...

bende senin karpuz desenlerinin yerine(yanlış anlama) alev desenleri yapmayı çok istiyorum.malesefki türkiyede bunu yapana rastlamadım.Ancak Mtv de pimp my ride da arabalara yapılırken izliyorum.Bu yüzden sticker larla alev deseni yapmayı düşünüyorum.Acaba bu alev desenleri kesiliomu yoksa hazır olarak mı satılıo bilen var sa bana yol gösterebilirmi.Saygılar tüm forum

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Truva Motosiklet Web Sitesinden alıntıdır:

"Temmuz ayı süresince uygulanacak kampanya dahilinde Nostaljik Scooterımızın fiyatı 1.499 YTL olarak belirlendi.Ötv ve kdv dahil olan bu fiyat tüm bayilerimizde geçerli olup,motorseverlerin bu fırsatı değerlendirmelerini beklemekteyiz. "

Truvanın ZeyTiN modelinde alarm var diye hatırlıyorum. Bilginize...

www.globalmotor.com.tr

@ burakxxxxx
    Burak hoşgeldin. Hayırlı olsun ZN'n. güzel kazasız günlerde... Web sitemiz geçici olarak şu adreste: www.easyasnet.com/zeytin/www
    Bu arada siyah güzel evet, benim zeytin de siyah ancak siyah'ında toz toprak başına bela. Her sabah motoru yıkamak zorunda kalabilirdin
    Motorsikletini Pizzacı arkadaşlar gibi zorlayarak ve/veya kurye arkadaşlar gibi yorarak kullanmadığın müddetçe elle tutulur uzunlukta bir zaman zarfında sana ciddi problemler çıkaracağını sanmıyorum. Velasıl bizim hemen hemen hiçbirimizin ciddi bir problemi yok. Ennayetinde herkezin belirttiği gibi ucuz ve çin üretimi motosikletler. Bu motosiklete verdiğim parayı çevremdeki arkadaşlarım 3 ayda cep telefonlarına harcıyorlar... Ufak tefek sorunlarımız olacaktır. Uzun lafın kısası; motorunu tabiri caiyse çok kastırmayacaksan, kafan rahat olsun

@ canyerli

Abi içip içip buraya sataşıyo dharma galba katılıyorum . Neyse 30 kişide bir kişi. 3% gibi bişi eder. Güzel yüzde. Bööle adamlarda lazım renk katıyo

@ SINAV
    Geçmişimmm ! yanlız 2 soruyu yanlış yapmışım feci içerledim ve utandım

@ byblade & don kisot
    Beyler siteye göndermeye çalıştığınız fotoğrafları sildim. Çünkü fotolar gözükmüyordu. Sanırım fotoğrafları gönderirken geçici bir problem yaşanmış yada biraz beklemeniz gerekiyor, beklememişsiniz. Bir ihtimal de çok büyük fotoğraf göndermeye çalışmış olabilirsiniz. Tekrar denermisiniz ? Gönder butonuna basıp foto gönderilene kadar beklemeniz yeterli. Sistem foto'yu alınca "alındı" uyarısını size verecektir.

@ Siyahus & rglad & ALL
    Siteyi istediğiniz gibi güncelledim. Ancak tepedeki grafiği attım kafadan. Tasarımcı arkadaşlardan bu konuda yardım / destek bekliyorum. Tepeye hazırlayacağınız bir grafiği koyabiliriz. Boyutlar 700*120 pixel civarlarında. Kafanıza göre takılın. Logo belli isim belli nasılsa.

Siyahus gezi resimleri nefismiş. Darısı başımıza. Teşekkürler.

İsim ve logo hayırlı olsun herkeze.

@ bulent sari
    Bulent harbi çok güzel olmuş. Bulent Sarı'nın photoshop çalışması" adı altında siteye, "ilginç zn'ler" kısmına da eklermisin ? yada bende ekleyebilirim senin adına istersen. Eline sağlık.

ii gunner.

latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Günaydın arkadaşlar,

Bülent Sarı hakkaten çok hoş durmuş çalışma tebrik ederim,

Burakxxx ve Bodrum_7 arkadaşlar forumumuza hoşgeldiniz, scooterleriniz hayırlı olsun, güle güle, doya doya kullanın,

Dharma abicim seninde yorumlarını dört gözle bekliyoruz.

Ha birde Darkform(Barış), şu avatara koptum. Tam sticker olcak resim bulmuşsun hani

Selamlar

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    arkadaslar selam ve günaydın
    karpuz benzetmesine koptum güzel ve hakkınız var ya...
    aslında baska renklerini denemistim aka en son yesilde karar kılmısım kırmızısı var onuda atarım...

Aslında bu öle bi denemeydi deneyip üzerinde net karar kıldıktan sonra harbi biseyler uygulamayı düşünüyorum... tesekkürler. Hazır sticker almaktansa kendimiz biseyler tasarlayıp uygulayabiliriz nihayetinde.
    Canyerli
    Kafanda bi tasarım olursa onu vektörel olarak hazırlarız folyo kesim yapan herhangi bir dijital çıkışçı ya da tabelacı çok kolay bi biçimde halleder 3-5 liraya
    Darkform
    Yüklemek istersen sen yükleyebilirsin elbet ki ben kendi motorumun fotosunu dahi yükleyememisim (yuh bana)
    Tepe grafik konusunda ben de biseyler yapmaya çalısırım
    Siyahus
    Aday dokuz nolu logomuzun arka zemini vektörel olarak bende logo stickeri baskısını kim ilgilenecekse ona atabilirim. Bölece istediğimiz boyutta ve iyi kalitede baskı alabiliriz. Motor çizimi sanırım kyoX'ta idi. Olmazsa (yoksa) yüksek çözünürlük olması için onuda yeniden çizebilirim.

Yeni katılan arkadaslar hosgelmisler

darkform!
    sen zaten çözmüsün tepe grafiini abicim bence yeni bisey yapmaya gerek yok

Motosikleti
    Burakxxx ve Bodrum_7 arkadaşlar forumumuza ve klübümüze hoşgeldiniz.

dharma ; eğer içip içip buraya sataşıyosan bi ara görüşelim beraber içer beraber sataşırız 2 kadeh parlattıkmı ohhh valla bırak klübü vatanı bile kurtarırız

darkform ; bende 2 yanlış yapmışım biri su eksoz dumanı ne renk çıkar muhabbeti biride akününneyini kontrol edersin. Salak soru ben akünün suyu plakanın üstündemi diye kontrol ederim onlar kapakları açıkmı diye kontrol ediyomuş. mantığı anlamadım valla.

Alarm 50 kaata takılıyo haberiniz olsun.

Truvalarda on camurlukta nikelajlı serit var hatta bi iki yerde daha var galiba. ama frnlerin demir kabloları bizimki kadar güzel değil küçük ayrıntılar.

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    selam arkadaşlar bende 2 aydır 125zn kullanıcısıyım aslında 151 rs almaya gitmiştim bir de baktım ki 125zn gelmiş!ilk geldiği gün almak nasip oldu.17.kilometrede kilometre teli bozuldu!şu an 800deyim ve hala servisler kataloğun gelmediğini ve yapamayacaklarını söylüyorlar!istanbul bahçelievlerde oturuyorum
    bu işi yapacak bir servis varsa söylersiniz.
    motor şehir içi için çok uygun.1 ay önce daha 200deyken arkadaşa verdim ve ilk kazasını görmüş oldu canım zn m ama yan tarafta .izikten başka sorun olmadı çok şükür.
    100 milyona kadar güzel bir kask almayı düşünüyorum en uygun model hangisi olur??bu arada sitenizi yeni gördüm bu zamana kadar nete pek giremiordum ama bundan sonra bu sıcak ortamı gördükya artık bırakmam )sevgiyle kalın...

Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @ darkform
    yeni avatarın çok şirin latifpolat a katılıyorum tam stickerlık.

noolur yanlış anlama sadece merakımı cezbetti.Jinlun u nie koymadın zen scooclub ın altına.sadece merak.

@siyahus
    truvadaki o şerit nikelajlardan bende çamurluğuma yaptırmak istiyorum çok orginal duruyo ama çamurluk plastik oldugu için biraz çekiniyorum.ama galiba yaptırıcam

Bu arada sınavlarından geçer not alan herkese hayırlı ve ugurlu olsun...

Motosikleti
    Buraxxxx ve Talla, aramıza hoşgeldiniz,

Buraxxx arkadaşım, siyahı kalmamış grisini aldım diye hiç üzülme, çünkü ben siyahını alırken kesinlikle siyah istediğim için aldım, kafamda başka bi renk yoktu nerdeyse, ama şimdi bi yerde kırmızı görüyorum, "anaaa kırmızısı da ne güzelmiş", veya gri görüyorum, " lan grisi de hoş duruyo " yada Truva'nın turuncusunu görüyorum, bak bunun da rengi güzelmiş sürekli böyleyim bizim motorların her rengi güzel, sıkma canını....

@Darkform;
    Ellerine sağlık, bence grafik çalışması da gayet güzel olmuş,
    Buna mukabil, iki model daha var ilginç ZN'ler kısmına koyuyorum, Jinlun ve Mirage markası altında, Mâmâfih bu modelleri kullanan yok aramızda ama belki olur ilerde (Osmanlıca konuşmaya başladık iyice )

@Canyerli;
    O söylediğin alev desenli sticker'ı Aksarayda bi oto aksesuarcısında gördüğümü çok iyi hatırlıyorum, ama hangi dükkanda bilemiyorum, oraları bi araştır, benim yolum düşerse bende bakarım senin için.

Şimdilik herkese sevgi ve selamlar

goodenough - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2003 Aprilia Atlantic 500
    selamlar millet
    sınavdan geçtim
    bu arada şu linke bir bakın, not edin ne olur ne olmaz...
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18567
    kendinize iyi bakın ha bir de motoruma müşteri bakın

Motosikleti
    Hoşgeldin Talla ,
    http://www.easyasnet.com/zeytin/www/default.asp adresinede bi bak servisler ,yetkili satıcılar ,teknik sorunlar ve çözümleri , başka markaların ZN modelleri ve ZeN Scooclub üyelerinin bilgilerini görebilirsin. Paylaşımımıza katılmandan mutluluk duyarız.

(ikinci dharma olayı yaşamayalım her gelene sööliiyelim bari )

Canyerli ;
    Camurluk plastik ama zaten o nikelajlı şeritlerde plastik ve yapıştırmalı. Herhangi bi oto aksesuar satan yerden bulunuyor. O yüzden endişe etmene gerek yok herhangi bir hasar veremez.

Burakxxx, grisini aldığına üzülme cok güzel hatta bide Kyox'a sor o özellikle grisini almıştı yanlış hatırlamıyosam cok sevdiği için. Ben bi tek truvanın truncusunu pek beğenmedim plastik olduğu cok belli oluyo. sanki plastik üzerine bizimki gibi boyama değilde direkt plastiğin rengi truncu gibi. bilemiyom tabi.

BulentSarı;
    gercektende karpuz gibi olmuş hos olmuş ama ben görünce direkt bu yeşil yerine kırmızı süper olur diye düşündüm zaten sende kırmızısınıda yapmışsın. Onuda göndersene görelim.
    Sanatcı ruhlu yaratıcı insanlara imreniyorum yaw.

GoodEnough, güzel kaynak yapmışsın saol. Satabildin mi taximotoyu ? ne zaman hayırlısıyla amerika ?
    (yaw ne kadar gevezeyim hep uzun uzun mail atıyom sıkılmıyosunuz dimi arkadaşlar )

Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @ rglad

ilgine çok teşekkür ederim dostum ama ben ankarada oturuyorum. çok saol çok iisin

@ siyahus

saol şimdi daha da emin oldum.

saygılar...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler