Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300 - 30th Anniversary Special Edit
    Alıntı Goat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladım gene site yardımıyla olucak teşekkür ederim becerebilirim heralde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:48 ----------

Zn bence cok güzel bir seri daha önce az kullanma şansım oldu son derece keyifli olduğunu düşünüyorum benim Zn henüz gelmedi ozaman görüşlerimi gene belirteceğim tarz olarakta gercekten farklı forumun ilk sayfalarını okudun mu ama herkes sırın bulmuş arkadas baya kızıyordu kimisi demişti bana bayan ısı falan diye ama ben henüz bunlardan kullanan bayan görmedim teknik özellik olarakta fiyatına göre gayet güzel ama genede dikkat etmek gerekli diye düşünüyorum ( hassas davranilmali )
    438 sayfanın hepsini okudum ben zn'nin şeklini sormadım zaten ben znu'nun şeklini sordum beğenen varmı diye

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı oxijen86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anadolu yakasında yetkili servis kalmadı gidecek Mecburen bu sabah yine dün gittiğim yere götürüp bıraktım, statörü değiştirecekler. Yalnız garanti ile kafama bir şey takıldı... Adamlara garanti kapsamında değişecek değil mi diyince biraz yan çizdiler gibi kaç km'de vs dediler. 2 Sene dolmadı dedim bende. KM'de 7500 de şuan. Statör değişimi garanti kapsamında mı biliyor musunuz?
    Garanti kapsamında yaptır. Çakallık yapmasınlar. Sonuçta grenaj falan değil ki bu sen kır da garantiden iste. Sarf malzemeler (yağ, balata vs.) ve kullanıcı hataları (kırılma hatalı kullanım) harici her şey garanti kapsamındadır.

Alıntı BathoryAria adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    438 sayfanın hepsini okudum ben zn'nin şeklini sormadım zaten ben znu'nun şeklini sordum beğenen varmı diye
    ZNU zaten neredeyse ZN ile aynı. Sadece sinyalleri faklı bir de ön tarafaki nikelajın şeklini değiştirmişler. ZNX dersen benzer tarzda ama farklı bir model.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300 - 30th Anniversary Special Edit
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Garanti kapsamında yaptır. Çakallık yapmasınlar. Sonuçta grenaj falan değil ki bu sen kır da garantiden iste. Sarf malzemeler (yağ, balata vs.) ve kullanıcı hataları (kırılma hatalı kullanım) harici her şey garanti kapsamındadır.

ZNU zaten neredeyse ZN ile aynı. Sadece sinyalleri faklı bir de ön tarafaki nikelajın şeklini değiştirmişler. ZNX dersen benzer tarzda ama farklı bir model.
    ZNX i fazla beğenmedim ben ZNU da zaten pahalı yine en iyisi ZN

kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    sezonu açtım bugün.
    yıkadım, parlattım, bütün gün dolaştım. bikaç resim ekliyorum bahar bakımını yapın sizde

herkese kazasız belasız sürüşler.

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 ----------

unlarda yeni lastikler.
    michelin.
    tavsiye ediyorum kesinlikle.

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı kerem182 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sezonu açtım bugün.
    yıkadım, parlattım, bütün gün dolaştım. bikaç resim ekliyorum bahar bakımını yapın sizde

herkese kazasız belasız sürüşler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 ----------

unlarda yeni lastikler.
    michelin.
    tavsiye ediyorum kesinlikle.

motor çok hoş gözüküyor kerem. depoya kaldırıp nasıl binmeden durdun valla bravo. ben yağmur yağmadığı günler soğuk falan dinlemedim bindim. motor daha sene olmadı 8300'ü devirdim.
    bu arada lastikleri nereden aldın. buz motordan mı?

Motosikleti
    znu 125
    ertanos hocam evet buz motordan aldım lastikleri.
    50+50 ye aldım.

haziran sonu almıştım bende motoru, 4250km civarında

Motosikleti
    Zn 125
    ertanos hocam evet buz motordan aldım lastikleri.
    50+50 ye aldım.

haziran sonu almıştım bende motoru, 4250km civarında

Lastikler hayırlı uğurlu olsun motorunda gayet hoş görünüyor kazasız belasız hayırlı sürüşler

Motosikleti
    znu 125
    Hepimize kazasız belasız hayırlı sürüşler

Motosikleti
    zn-125
    arka fren ayarını kaç günde bir yapıyorsunuz arkadaşlar ? ben ayarlıyorum 2 gün sonra tekrar gevşiyo acaba neden olabilir ? fikri olan var mı ?

Motosikleti
    znu 125
    wiyyy bu konuda hiç bi fikrim yok.
    ben gevşediğinde , bir tur kadar elimle sıkıyorum ordaki vidayı. ama kampana içindeki balata aşındıkça az tutmaya başladığı için sıkıyorum.
    durduk yere gevşemiyor yani.
    ama bi ustaya göstermekte fayda var.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı wiyyyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka fren ayarını kaç günde bir yapıyorsunuz arkadaşlar ? ben ayarlıyorum 2 gün sonra tekrar gevşiyo acaba neden olabilir ? fikri olan var mı ?
    eğer sürekli gevşiyosa o arka fren somunu artık tutmuyodur onu değiştirirsen problem çözülür büyük ihtimalle
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    en güzeli arkaları disk tekerleri metzeller yapıcan :D

Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en güzeli arkaları disk tekerleri metzeller yapıcan :D
    ben michelin aldım metzellerde iyi diyolar ama arkaya bi disk fren lazım doğru
    bu arada disk fren diyince aklıma geldi bugün akşam işten dönerken ön fren çok sertti ne oldu anlamadım.halbuki sabah çok normaldi hep alıştığım sertlikteydi.durduk yere ne olabilirki?hidrolik yağına baktım duruyo onda bi sorun yok acaba balatanın sert kısmımı geldi.biraz daha kullanayım düzelir belki

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben michelin aldım metzellerde iyi diyolar ama arkaya bi disk fren lazım doğru
    bu arada disk fren diyince aklıma geldi bugün akşam işten dönerken ön fren çok sertti ne oldu anlamadım.halbuki sabah çok normaldi hep alıştığım sertlikteydi.durduk yere ne olabilirki?hidrolik yağına baktım duruyo onda bi sorun yok acaba balatanın sert kısmımı geldi.biraz daha kullanayım düzelir belki
    ya sen gereğinden fazla bastın frene yada asval+fren+lastikler süper tuttu yeri :D

ya sen gereğinden fazla bastın frene yada asval+fren+lastikler süper tuttu yeri :D
    yok öyle bişey değil farklı bi durum sanki biri fren ayarı yaptı motora frenler çok sertleşti gibi

Motosikleti
    zn-125
    evet kerem182 ustaya göstermekte fayda var .hem bütün vidaların ve somonların kontrol zamanı geldi. allah korusun yolda giderken birden teker fırlamasın sonra
    maaşı alıyım ilk işim tekerleri değiştirmek olucak felon.
    bu arada büğün söylemesi ayıptır ayakkabı almak için metroya gittim.sonra araba bölümüne bakıyodum. hızlı pratik pasta jila buldum. sprey şeklinde ABD. malı motoru yıkadıktan ıslakken püskürttüp sonra yumuşak bezle kurulamak lazımmış. yarın denicem önce ve sonrasını fotoğraflıcam sizinde yorumlarınızı merak ediyorum.

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok öyle bişey değil farklı bi durum sanki biri fren ayarı yaptı motora frenler çok sertleşti gibi
    Alıntı wiyyyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet kerem182 ustaya göstermekte fayda var .hem bütün vidaların ve somonların kontrol zamanı geldi. allah korusun yolda giderken birden teker fırlamasın sonra
    maaşı alıyım ilk işim tekerleri değiştirmek olucak felon.
    bu arada büğün söylemesi ayıptır ayakkabı almak için metroya gittim.sonra araba bölümüne bakıyodum. hızlı pratik pasta jila buldum. sprey şeklinde ABD. malı motoru yıkadıktan ıslakken püskürttüp sonra yumuşak bezle kurulamak lazımmış. yarın denicem önce ve sonrasını fotoğraflıcam sizinde yorumlarınızı merak ediyorum.

en çok sevdiğim şey yolda sıkıca sıkılmış vidaların gevşeyip düşmesi

vidalardan bahsetmişken benim plakalığın bi vidası gevşedi galiba çok titriyo.motorun kendisine öyle bi titreme yok ama plakalıkta bişe var vidalarına baktım sorun yok ama ya kırılıcak yada ben kırıcam sonunda her çukurda ses yapıyo plakalık
    bu arada frenlerimde sorun yokmuş yine evham yapmışım ehehe

Motosikleti
    znu 125
    ben bu konuda bi sıkıntı yaşamadım.
    hiç gevşediğinide hatırlamıyorum. iyice sıkılmış vidaların yolda gevşeyip düşmesi garip geldi bana.
    şaka mı yapıyorsun yoksa black ice

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    ben bu konuda bi sıkıntı yaşamadım.
    hiç gevşediğinide hatırlamıyorum. iyice sıkılmış vidaların yolda gevşeyip düşmesi garip geldi bana.
    şaka mı yapıyorsun yoksa black ice
    Çinliler biraz fazla titrediği için vidalar sıkılsa da arada kontrol edilmesi lazım. O çok sıkı vida bir anda gevşeyebiliyor. Ayrıca vidalara herhangi bir yağlayıcı hele WD40 sıkarsanız 2 hatta 3 kere kontrol edin. WD40 sıkılan vidalar çok daha çobuk gevşiyor.

Bu arada oxijen86 yaşıyor musun? Motorun elektrik tesisatı ne alemde?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler