Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    tabiki dostum.
    ben hep orta sehpaya alırım motoru. hem daha güvenli hem tam düz durduğu için tam doldurabiliyorsun depoyu.
    yan ayakta azda olsa yana yatık duruyo motor. buda deponun bi kısmının boş kalmasına sebep oluyo diye düşündüm şimdi
    bide orta sehpaya alıp dene ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o büyük depodan bende istiyorum o zaman. zırt pırt bitiyo benzincilere gitmekten sıkıldım.birde her seferinde aynı muhabbet başında bekliyorum 3.7litrelere gelince abi aman taşıcak birazdan diyorum.yok yok ben bakıyorum diyolar(hepsinde fix cevap) sonra 3.8litrede taşıyo ve az çalkala o borulara iner diyolar.ama yakıt kapağını tamı tamına kapıyorum.bi gün bi iş çıkarıcak bu pompacılar başıma ama neyse
    uzun yola çıkarsam yan deri çantalarımın içine 1.5litrelik şişelerle 3-4şişe benzin alcam :D malum uzun yolda her 100km de bir benzinci olmaz yada yarım depodayken bi sonraki istasyondan alırım der yolda kalırım
    Ali yazılanlara göre senin depo yaklaşık 1 litre az benzin alıyor. Aynı zamanda benzin göstergesi yaklaşık 1 lt. daha var derken benzinin bitiyor. Depoda bir ezilme yamukluk falan varsa tam olarak bu tarif ettiklerim olur. Bir ara depoya da bakalım istersen.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @kerem182
    tahminimce cuma günü benzimin biticek.unutmassam orta ayağa alıp doldurtayım bu sefer
    @Slayerrr
    depoyuda çıkarmak sıkıntı olcak biraz çünkü o ayak bastığımız yerin altında depo sanırım hiç incelemedim ama büyük ihtimalle orada.o ayak basılan yer komple plastik birbirine geçmeli ve 1500tane vidayla destekli ama orayı söküp takarsakta iyi olur bazı yerler birbirine geçme kısmından çıkmış parçalar ayrık gözüküyor.belkide yazın sıcaktan esneyip küçülmüş yada yamulmuş olduğundan öyle olmuştur bilmiyorum.o vidalar işlev görüyosa söküp taktığımızda plastik aksamı toplaması lazım ama güven olmaz çinlilere
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    znu 125
    bol bol resim çekip yüklemeyi unutma felon.
    forumu takip eden arkadaşlara bilgi aktarmış olursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    @kerem182
    tahminimce cuma günü benzimin biticek.unutmassam orta ayağa alıp doldurtayım bu sefer
    @Slayerrr
    depoyuda çıkarmak sıkıntı olcak biraz çünkü o ayak bastığımız yerin altında depo sanırım hiç incelemedim ama büyük ihtimalle orada.o ayak basılan yer komple plastik birbirine geçmeli ve 1500tane vidayla destekli ama orayı söküp takarsakta iyi olur bazı yerler birbirine geçme kısmından çıkmış parçalar ayrık gözüküyor.belkide yazın sıcaktan esneyip küçülmüş yada yamulmuş olduğundan öyle olmuştur bilmiyorum.o vidalar işlev görüyosa söküp taktığımızda plastik aksamı toplaması lazım ama güven olmaz çinlilere
    Deponun yerini bildiğim için ezilmiş olabilir dedim zaten. Eğer altında herhangi bir koruma yoksa yüksek bir kaldırımdan inip-çıkarken altını vurmuş olabilir.

@kerem182
    aslında hava ayarını ve rolanti ayarının yapıldığı yerleri rıdvan yaparken fotoraflamak istemiştim ama fot makinem serviste olduğundan telefonda düzgün çekmiyor.eğer fot makinem gelirse.bol bol fotoğraf çeker konuya eklerim.
    Slayerrr
    rıdvan şu havalar az daha ısınsında bakalım şu depoya ya bu soğukta yapmayalım ama donarız garajda walla

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Bakarız, aslında havalar çok sorun değil. Fazla soğuk sayılmaz da senin dersane böyle etkinlikleri baltalıyor.

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakarız, aslında havalar çok sorun değil. Fazla soğuk sayılmaz da senin dersane böyle etkinlikleri baltalıyor.
    aynen dersanede problem oluyo.öyle deme baya soğuk var bugün biraz daha açtı hava ama yine soğuk

Motosikleti
    Zn 125
    Alıntı kerem182 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Goat hayırlı olsun.
    hangi şehirdensin.
    rodajla ilgili tüm soru ve zn ile ilgili tüm sorunlarında seve seve yardımcı oluruz.

hiç bişeyi kafana takma, belirli kilometreler dolana kadar belirli hızları geçme rodajda.
    ve keyfini çıkart motorunun.
    depoyuda hep full doldururum ben. taşma olmuyo.
    95 oktan kullan, depo 4,8 lt civarında, ortalama 18 liraya falan doluyo.

hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah elimde olsuğu zaman sizlerle fotoğraflarınıda paylaşacağım renk seçeneğim sadece gri ve siyahtı bende siyahı seçtim inşallah güzel olucak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 ----------

Arkadaşlar rodaj için 600 ile 1000 km yeterlidir değilmi hani 1000 diyorum sağlama alalım işimizi

Motosikleti
    znu 125
    goat nerdensin ismin ne tanışalım

Alıntı Goat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah elimde olsuğu zaman sizlerle fotoğraflarınıda paylaşacağım renk seçeneğim sadece gri ve siyahtı bende siyahı seçtim inşallah güzel olucak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 ----------

Arkadaşlar rodaj için 600 ile 1000 km yeterlidir değilmi hani 1000 diyorum sağlama alalım işimizi
    hayırlı olsun güzel seçim olmuş bende 0 alsam siyah alırdım ama 2.elde pek renk seçemiyo insan

Motosikleti
    znu 125
    Bu arada aklıma gelmişken, benim Kırmızı Zn hala satılık. ilanın linkini tekrar veriyorum.

ikinci elde renk bulmakda zorlanan ve kırmızı seven arkadaşlara duyurulur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37171007/detay

Bu arada aklıma gelmişken, benim Kırmızı Zn hala satılık. ilanın linkini tekrar veriyorum.

ikinci elde renk bulmakda zorlanan ve kırmızı seven arkadaşlara duyurulur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37171007/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ce-bizde/detay

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Goat hoş geldin aramıza.

Oxijen86 senin motor ortalama yakıyor ve standart depoya sahipsin. 4,2 mondial'lerin deposu 5 lt asya 125t'lerin deposu. sanırım keremin motora 5 lt'lik depodan takmışlar yada kazıklanıyor.

felon renk konusunda haklısın siyah kesinlikle bir ayrıcalık ama çok kir belli ediyor başa bela.

Hız ve km sayacının fazla gösterme mevzuu daha önce forumda çok konuşulmuş. %20'lik bir fazlalık söz konusu evet. Bende gps ile ölçmüştüm. 100 ile gittiğimi sanırken bi baktım gps cihazında 82,6 gösteriyo. aynı orandada km sayacı tabiki.

slayerr'ın söylediği hesap doğru. benim motor hırçın kullanmama rağmen 11 kuruş yakıyor. fazla gösterim ile birlikte gerçekte 13 kuruş civarı yakıyor. Tüp taktırıcam yakında.

Motosikleti
    Zn 125
    goat nerdensin ismin ne tanışalım

Eskişehirdeyim arkadaşlar ismim Birand

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 ----------

hayırlı olsun güzel seçim olmuş bende 0 alsam siyah alırdım ama 2.elde pek renk seçemiyo insan
    Kırmızında aklım kalmıştı ama siyah oldu 2011 lerde sadece siyah ve gri varmış malesef

Motosikleti
    zn-125
    kerem yazda geliyor satmasan mı ne yapsan diyorum he

Motosikleti
    Zn 125
    Kerem satmayı düşünüyorsun yerine ne alicaksin ??

Motosikleti
    znu 125
    ben satılmasını istemiyorum aslında aramızda bi bağ oluştu zn ile eşimde hiç istemiyo ama ilanı verdim. maliyet hesaplarımı yaptığımda fiyat bu olarak çıktı.
    eğer bu fiyatı veren olursa satarım. satma sebebim 2 tane motor koyucak yerim yok. cbf150 almayı düşünüyorum bu yaz.

satılmasada olur zn

sıfırı dünya para zaten, artı ruhsat çıkartma masrafı, artı lastik değişimi artı rodajda yani nerdeyse bütün yaz (500 km en az) keyifsiz kullaınımı göze alan olursa sıfır alsın
    ama şimdiki aklım olsa ve bu ilanı görsem kaçırmazdım bu motoru. sıfır almak çokda akıllıca değil aslında.

Motosikleti
    125 Zn
    ah ah kerem ben sattım gitti zn mi :(
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

ben satılmasını istemiyorum aslında aramızda bi bağ oluştu zn ile eşimde hiç istemiyo ama ilanı verdim. maliyet hesaplarımı yaptığımda fiyat bu olarak çıktı.
    eğer bu fiyatı veren olursa satarım. satma sebebim 2 tane motor koyucak yerim yok. cbf150 almayı düşünüyorum bu yaz.

satılmasada olur zn

sıfırı dünya para zaten, artı ruhsat çıkartma masrafı, artı lastik değişimi artı rodajda yani nerdeyse bütün yaz (500 km en az) keyifsiz kullaınımı göze alan olursa sıfır alsın
    ama şimdiki aklım olsa ve bu ilanı görsem kaçırmazdım bu motoru. sıfır almak çokda akıllıca değil aslında.
    kerem kardeşim kusura bakma ama sıfır fiyatında sattığın o motoru o fiyata kimse almaz.anlamayan insanlarada satıp milletin ah ını alma derim.sonra çok kötü çıkar allah korusun.rodaj dediğin nedir göz açıp kapayana kadar biter motoru sıkıştırmayıp sakin kullanırsın olur biter. rodaj bu motorlarda ustalık gerektircek bişey değil. öyle olsaydı zaten fabrikada rodajını yaparlar satışa öyle sunarlardı..tanesi 40tl olan lastiklerden bahsediyosan 100tl ye çiftini alıp taktırılabilir.zaten motoru 2.el alsanda alacak kişinin sigorta masrafı olacak.sadece plaka için 100yada 120tl kadar bi extrası kalıyor.ki ruhsat masrafları komple en kaba hesapla 300tl.seninki kaç model bilmiyorum ama 2yıldır trafikte olan bi motor için sıfır fiyatı istemek hayal etmekten başka birşey değildir.ama her malında bir alıcısı vardır.
    belki bi kaç ay sonra bende satıcam ama motorum temiz diye sıfır fiyatı istemiyicem.çünkü ben kimsenin AHını almak istemem bir malın ederi neyse o fiyata alır o fiyatada satarım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler