Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akü bağlı olmasa da ayak marşı ile çalışıp motor elektrik üretir ama sen soketi sökünce bujiye giden dahil üretilen bütün elektriği kesmiş oluyorsun. O kablo zaten üretilen elektriğin gittiği kablo. Motoru çalıştıracak kadar akü olduktan sonra sökebilirsin sadece.
    Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Zn 125
    Arkadaşlar yakın bir zamanda Zn 125 im olucak sorum şu deponun tamamen doldurulmaması gerek falan yazıyordu forumun ilk sayfalarında siz neler önerirsiniz rodaj süresi hakkında vs önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Goat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yakın bir zamanda Zn 125 im olucak sorum şu deponun tamamen doldurulmaması gerek falan yazıyordu forumun ilk sayfalarında siz neler önerirsiniz rodaj süresi hakkında vs önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim
    rodajda kitapcığa uy,tek başına bin arkana kimseyi alma motoru zorlama gerisi önemli değil.ama bu deponun tamamı doldurulmaması olayını anlamadım ben hep ağzına kadar dolduruyorum herhangi bi sorun yaşamadım
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Zn 125
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rodajda kitapcığa uy,tek başına bin arkana kimseyi alma motoru zorlama gerisi önemli değil.ama bu deponun tamamı doldurulmaması olayını anlamadım ben hep ağzına kadar dolduruyorum herhangi bi sorun yaşamadım
    Cavabın için teşekkür ederim felon bazı arkadaşlar depoyu dull doldurma benzin dışarıya akabiliyor demişler birde 98 oktan koymayın gibi öneriler vadı rodaj süreside 2000 km miydi benmi yanlış biliyorum ?? birde depo 95 oktanla kaç tl ye doluyor ve km de ortalama kaç krş yakıyor ?? teşekkür ederim..

kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    Goat hayırlı olsun.
    hangi şehirdensin.
    rodajla ilgili tüm soru ve zn ile ilgili tüm sorunlarında seve seve yardımcı oluruz.

hiç bişeyi kafana takma, belirli kilometreler dolana kadar belirli hızları geçme rodajda.
    ve keyfini çıkart motorunun.
    depoyuda hep full doldururum ben. taşma olmuyo.
    95 oktan kullan, depo 4,8 lt civarında, ortalama 18 liraya falan doluyo.

hayırlı olsun

Alıntı kerem182 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Goat hayırlı olsun.
    hangi şehirdensin.
    rodajla ilgili tüm soru ve zn ile ilgili tüm sorunlarında seve seve yardımcı oluruz.

hiç bişeyi kafana takma, belirli kilometreler dolana kadar belirli hızları geçme rodajda.
    ve keyfini çıkart motorunun.
    depoyuda hep full doldururum ben. taşma olmuyo.
    95 oktan kullan, depo 4,8 lt civarında, ortalama 18 liraya falan doluyo.

hayırlı olsun
    senin depo fazlamı yahu ben en fazla 16tl ödeyebildim 4.2lt olması lazım depomuzun kitapcıktada öyle yazıyodu

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin depo fazlamı yahu ben en fazla 16tl ödeyebildim 4.2lt olması lazım depomuzun kitapcıktada öyle yazıyodu
    Depo 4,2 Litre bende 16 ödedim max şimdiye kadar. Bir depoyla ortalama 125 km rahat yapıyor. Üzerine çıkmak sakıncalı zira yolda kalma riski var. Ben garantilemek için her 100km de bir benzin alıyorum ve yaklaşık 12TL ödüyorum. Buda km'de 12 kuruş yakıyor demek...

Daimi olarak 97 oktan kullanıyorum. Servis bişey olmayacağını, sadece yazın fazla yanmadan fazla ısınma yapabileceğini buna dikkat etmemi, kışın sorunsuz 97 kullanabileceğimi söylemişti. 1,5 Yıldır yaz kış 97 kullanıyorum ve hiç bir sorunum olmadı şimdiye kadar. Her zaman full depo aldım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı oxijen86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    . Buda km'de 12 kuruş yakıyor demek...
    Moralinizi bozmak gibi olmasın ama eğer tüm zn'ler Felon'unki gibi km'yi %20-30 fazla gösteriyorsa kmde 15 kuruşun üzerinde bir tüketime tekabül eder.

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Moralinizi bozmak gibi olmasın ama eğer tüm zn'ler Felon'unki gibi km'yi %20-30 fazla gösteriyorsa kmde 15 kuruşun üzerinde bir tüketime tekabül eder.
    Haklısın hocam, ben bunu hesaba katmadım. Akşam işten eve dönerken bir km sayacı kontrolü yapacağım. Bana sanki km göstergesinde değilde hız göstergesi söylendiği gibi kafadan bi 15-20km fazla gösteriyor gibi geliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Felon'un motorda hem hız göstergesi hem mesafe göstergesi fazla gösteriyordu. Hatta tam olarak mesafede %30, hızda %28 fark tespit ettik. Google earth'den mesafe kontrolü yapabilirsin.

Felon'un motorda hem hız göstergesi hem mesafe göstergesi fazla gösteriyordu. Hatta tam olarak mesafede %30, hızda %28 fark tespit ettik. Google earth'den mesafe kontrolü yapabilirsin.
    aynen muhtemelen kronik bi sorun bu hız göstergesi ve km sayacı.
    aslında satarkende bi dezavantajı var motorun km si daha düşükken yüksek gibi gözükmüş oluyor
    bu arada yeni rolanti ve hava ayarımla yapacağım km için işe gidip gelmekten başka hiçbir yere çıkmıyorum büyük ihtimalle azda olsa yakıt tüketimim düşücek bunu ölçmüş olurum 2gündür aynı güzergahtan gidip geliyorum aynı sürüş stiliyle gitmeye çalışmama rağmen bugün dönüşte biraz hızlı gelmişim normalden 10dk önce evdeydim duygusal durumumu motosiklet kullanımıma yansıtıyorum agrasif olduğum gün yapılmıyacak şeyler yapıyorum bu konuyu iyi bi düşünmem lazım kuru havada bugün aldığım virajlarda kaymadım ama ıslaktada böyle gidersem ölümüm yakındır ama stres atmaya 1e1

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Satarken kmyi %30 geri sararırız. Sahtekarlık sayılmaz

Satarken kmyi %30 geri sararırız. Sahtekarlık sayılmaz
    doğru hakkımızdır
    şaka bi yana bu kadar km takıntım olmasa kendimi hep çok geziyo sanıcaktım aslında iyide olurdu o kadar geziyorum yaksın ulen derdim

Motosikleti
    znu 125
    benim depo torpilli demekki
    4,5 litreden fazla benzin aldım geçen sefer, 19 lirada ödedim
    bidaha ki sefere fişini yüklerim siteye

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------

bu arada pazar günkü etkinliğe katılacak arkadaş var mı aramızda?

http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-sariyer.html

benim depo torpilli demekki
    4,5 litreden fazla benzin aldım geçen sefer, 19 lirada ödedim
    bidaha ki sefere fişini yüklerim siteye

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------

bu arada pazar günkü etkinliğe katılacak arkadaş var mı aramızda?

http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-sariyer.html
    bana çok uzak gidiş dönüş 2defa depo fullerim hem havalarda soğuk daha ne olcağı belli olmaz bi yağmur koyar tee karşılara gidip gelmem eziyet olur bana :D
    cidden senin depo niye öyle asya yok dimi sende mondial yani?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Teknik özelliklerde 4,2 Lt. yazan depoya daha fazla benzin alan arkadaşlar benzinci tarafından kazıklanıyor olabilir mi?

Motosikleti
    znu 125
    mondial benim
    gerçekten bi gariplik mi var acaba 4,7 litre koyduğumu bilirim ben depoya
    hemde başka başka benzincilerden. hani aynı benzin istasyonu olsa, dicem ki fazla dönüyo sayaçları ama yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 ----------

sen bakma o yazana.
    mondialin sitesinede sözünede güven olmaz

mondial benim
    gerçekten bi gariplik mi var acaba 4,7 litre koyduğumu bilirim ben depoya
    hemde başka başka benzincilerden. hani aynı benzin istasyonu olsa, dicem ki fazla dönüyo sayaçları ama yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 ----------

sen bakma o yazana.
    mondialin sitesinede sözünede güven olmaz
    o büyük depodan bende istiyorum o zaman. zırt pırt bitiyo benzincilere gitmekten sıkıldım.birde her seferinde aynı muhabbet başında bekliyorum 3.7litrelere gelince abi aman taşıcak birazdan diyorum.yok yok ben bakıyorum diyolar(hepsinde fix cevap) sonra 3.8litrede taşıyo ve az çalkala o borulara iner diyolar.ama yakıt kapağını tamı tamına kapıyorum.bi gün bi iş çıkarıcak bu pompacılar başıma ama neyse
    uzun yola çıkarsam yan deri çantalarımın içine 1.5litrelik şişelerle 3-4şişe benzin alcam :D malum uzun yolda her 100km de bir benzinci olmaz yada yarım depodayken bi sonraki istasyondan alırım der yolda kalırım

Motosikleti
    znu 125
    orta sehpaya alıyorsunuz dimi yan ayakta mı acaba az alıyo sizi ndepolar

orta sehpaya alıyorsunuz dimi yan ayakta mı acaba az alıyo sizi ndepolar
    orta sehpaya almıyorum aslında ama hiç aldımmı diye düşündüm almadım galiba.orta sehpada dahamı çok alıyo?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler