Arkadaşlar yakın bir zamanda Zn 125 im olucak sorum şu deponun tamamen doldurulmaması gerek falan yazıyordu forumun ilk sayfalarında siz neler önerirsiniz rodaj süresi hakkında vs önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim
Cavabın için teşekkür ederim felon bazı arkadaşlar depoyu dull doldurma benzin dışarıya akabiliyor demişler birde 98 oktan koymayın gibi öneriler vadı rodaj süreside 2000 km miydi benmi yanlış biliyorum ?? birde depo 95 oktanla kaç tl ye doluyor ve km de ortalama kaç krş yakıyor ?? teşekkür ederim..
Goat hayırlı olsun.
hangi şehirdensin.
rodajla ilgili tüm soru ve zn ile ilgili tüm sorunlarında seve seve yardımcı oluruz.
hiç bişeyi kafana takma, belirli kilometreler dolana kadar belirli hızları geçme rodajda.
ve keyfini çıkart motorunun.
depoyuda hep full doldururum ben. taşma olmuyo.
95 oktan kullan, depo 4,8 lt civarında, ortalama 18 liraya falan doluyo.
hayırlı olsun
Depo 4,2 Litre bende 16 ödedim max şimdiye kadar. Bir depoyla ortalama 125 km rahat yapıyor. Üzerine çıkmak sakıncalı zira yolda kalma riski var. Ben garantilemek için her 100km de bir benzin alıyorum ve yaklaşık 12TL ödüyorum. Buda km'de 12 kuruş yakıyor demek...
Daimi olarak 97 oktan kullanıyorum. Servis bişey olmayacağını, sadece yazın fazla yanmadan fazla ısınma yapabileceğini buna dikkat etmemi, kışın sorunsuz 97 kullanabileceğimi söylemişti. 1,5 Yıldır yaz kış 97 kullanıyorum ve hiç bir sorunum olmadı şimdiye kadar. Her zaman full depo aldım...
Felon'un motorda hem hız göstergesi hem mesafe göstergesi fazla gösteriyordu. Hatta tam olarak mesafede %30, hızda %28 fark tespit ettik. Google earth'den mesafe kontrolü yapabilirsin.
aynen muhtemelen kronik bi sorun bu hız göstergesi ve km sayacı.
aslında satarkende bi dezavantajı var motorun km si daha düşükken yüksek gibi gözükmüş oluyor
bu arada yeni rolanti ve hava ayarımla yapacağım km için işe gidip gelmekten başka hiçbir yere çıkmıyorum büyük ihtimalle azda olsa yakıt tüketimim düşücek bunu ölçmüş olurum 2gündür aynı güzergahtan gidip geliyorum aynı sürüş stiliyle gitmeye çalışmama rağmen bugün dönüşte biraz hızlı gelmişim normalden 10dk önce evdeydim duygusal durumumu motosiklet kullanımıma yansıtıyorum agrasif olduğum gün yapılmıyacak şeyler yapıyorum bu konuyu iyi bi düşünmem lazım kuru havada bugün aldığım virajlarda kaymadım ama ıslaktada böyle gidersem ölümüm yakındır ama stres atmaya 1e1
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Satarken kmyi %30 geri sararırız. Sahtekarlık sayılmaz
benim depo torpilli demekki
4,5 litreden fazla benzin aldım geçen sefer, 19 lirada ödedim
bidaha ki sefere fişini yüklerim siteye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------
bu arada pazar günkü etkinliğe katılacak arkadaş var mı aramızda?
http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-sariyer.html
Teknik özelliklerde 4,2 Lt. yazan depoya daha fazla benzin alan arkadaşlar benzinci tarafından kazıklanıyor olabilir mi?
mondial benim
gerçekten bi gariplik mi var acaba 4,7 litre koyduğumu bilirim ben depoya
hemde başka başka benzincilerden. hani aynı benzin istasyonu olsa, dicem ki fazla dönüyo sayaçları ama yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 ----------
sen bakma o yazana.
mondialin sitesinede sözünede güven olmaz
o büyük depodan bende istiyorum o zaman. zırt pırt bitiyo benzincilere gitmekten sıkıldım.birde her seferinde aynı muhabbet başında bekliyorum 3.7litrelere gelince abi aman taşıcak birazdan diyorum.yok yok ben bakıyorum diyolar(hepsinde fix cevap) sonra 3.8litrede taşıyo ve az çalkala o borulara iner diyolar.ama yakıt kapağını tamı tamına kapıyorum.bi gün bi iş çıkarıcak bu pompacılar başıma ama neyse
uzun yola çıkarsam yan deri çantalarımın içine 1.5litrelik şişelerle 3-4şişe benzin alcam :D malum uzun yolda her 100km de bir benzinci olmaz yada yarım depodayken bi sonraki istasyondan alırım der yolda kalırım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
orta sehpaya alıyorsunuz dimi yan ayakta mı acaba az alıyo sizi ndepolar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)