Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Temmuz 2006, 12:30
arkadaşlar merhaba...
çarşamba günü mondialin ana yerine fabrikasına email attım. emailin içerigi servislerdi.. servislerden memnun olmadığım fiyatların hiçbirinin birbirine tutmaması vede bakımlarda yapılması gerekenlerin yapılmamasıydı baya uzun bi emailldi içimi döktüm yane...nese dün sabah tabrikadan bi bayan aradı derdimi onada anlattım adam gibi bi servise yönlendirin beni dedim oda ist bölge sorumlusunu arayıp bana kadiköyde bi servisi önerdi bende belki ilgilenirsiniz yazim dedim ben bugun yarın gidicem 2. bakıma bakalım ne olucak hee bida randevu almadan gitmeyin eğer gidiceksiniz dün aradımda öle dediler nese
kendinize iyi bakın allaha emaner kazasız belasız..
SEVPA PAZARLAMA VE TİC.LTD.ŞTİ
KAYIŞDAĞI CADDESİ NO:35 KÜÇÜKBAKKALKÖY / KADİKÖY
0216 572 60 80-81-82
Reklamlar
-
21 Temmuz 2006, 13:47
byblade adlı üyeden alıntı
SEVPA PAZARLAMA VE TİC.LTD.ŞTİ
KAYIŞDAĞI CADDESİ NO:35 KÜÇÜKBAKKALKÖY / KADİKÖY
0216 572 60 80-81-82
saol byblade,
hmmmm bana da yakın sayılır. bende gidebilirim aslında. Bi deniyebilirim.
ii gunner.
-
21 Temmuz 2006, 14:45
selamlar
o servise akşam uğradım henüz motoru servis amaçlı götürmedim kısmetse haftaya cumartesi için randevu alıp götüreceğim
150 zat çıların forumunda görmüştüm iyi övgüleri
gittiğimde alakadar oldular
servis aldıktan sonra görüleri de yazarım
hoşçakalın
-
21 Temmuz 2006, 20:00
Sayın arkadaşlar motorla ilgili bi kaç modifikasyon hareketine girişmiştim, şimdilik bi iki ufak tefek şey yaptım, bakalım begenicekmisiniz?
Bu stop lambalarıyla ilgili, (plakalığa da dikkat edelim )
Bu resimde de ön sinyaller, mondial yazısının iptali, yerine momo-italy yazısını görmektesiniz
Son resmimizde de deri çantalarımız ve naçizane bendeniz zuhur etmekteyim
(Pek fotocenik değiliz ama idare edin artık)
Peki hepsi bu mu?
Hayııııııır, daha yapacaklarımız var, onları da hafta sonu tamamlarız inşallah,
Not: size dün bahsettiğim hadisenin çalışmalarına başladım, pek düşündüğüm gibi olmayacak sanırım, neyse bitsin de görüşürüz .
Saygılar sunarım
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
21 Temmuz 2006, 21:41
Momo logosu kalite durmus. bende benimki icin modifiye basliycam bi ara. Fotojeniksin abisi
herkeze iyi günler.
-
21 Temmuz 2006, 21:53
@rglad
farlar harika olmuş rglad bence bayıldımmm
efsane efsane.
Eline sağlık devamını bekliyoruz. Siteye de hepsini koymanı beklerim
@ kyox
Kyox ya kalemin kutucuğunu atmışım sadece kalem duruyor. Ama bauhaus'dan herhangi birine gittiğinde araba şampuanları spreyleri falan olan bölüme gidersen bulacağına eminim. Zaten çok büyük standlar değil. Hatta ben gidersem adını sanını not alırım.
ii gunner.
-
22 Temmuz 2006, 12:06
Arkadaşlar begendiğinize çok sevindim,
Rglad Tuning yeniliklerle karşınızda olacağız.
Bugün veya yarın zemin kaplama işini de bitiricem, ayrıca ilave saat koymak istiyordum, bunun içinde bizim sinyal far göstegesinin oldugu yuvarlak şeyden alıp saati onun içine koyma planım vardı ama onlarda set halinde satılıyormuş, oraya ilave gösterge için en uygunu oydu halbuki, bakalım bi alternatif arayışındayım,
Siteye de resimlerini koyacagım 800 X 600'e getiriym de bari onları, yer kaplamayalım fazla
Kyox ve diger arkadaşlar, herhangi bi konuda sorunuz olursa (şunu nerden aldın bunu nasıl yaptın gibi), herkese elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
Sevgiler Saygılar sunarım
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
22 Temmuz 2006, 14:08
@rglad
eline sağlık çok güzel olmuş sinyaller,stop lar Bir kaç sorum olacak sinyaller ,stoplar siyah göründüğü kadarıyla ama yandığında orjinal rengi yeri veriyormu ?bir de zemin kaplama demişssin önde taraf galiba oraya paspas benzeri birşey koymayı düşündüm senin fikrin nedir?
saygılar tekrar eline sağlık
-
22 Temmuz 2006, 23:56
Selam arkadaslar ben motorun yanlarına dövme tarzı, kendi tasarladığım şekli koymak istiyorum bunun için A3 boyutunda saydam olabilen bi sticker bastırtabilirmiyim dersiniz? Gerçi en yakın zamanda kendim de soracam print baskı veren yerlerede belki bilen vardır ;)
@Rglad
bi şekilde bende saat eklemek istiyorum ama bakalım nasıl olacak.
İyi gunler
-
23 Temmuz 2006, 14:04
@Umutpoy;
Sinyalleri ve stopları özel transparan bir boyayla boyadım, oto aksesuarcılarda stop lambası boyası olarak satılıyor, yandıgı zaman kendi rengi aynen gözüküyo, fikir edinmeniz açısından onun da resmini çeker koyarım,
Ben paspas koymayıp komple kaplamayı düşündüm ama, bizim motorlarda ortadan geçen (arabadaki şafta benzeyen) bi tümseklik var, o tümseklik bütün planlarımı altüst etti, bi çok motorlarda orası dümdüz (ayak koydugumuz yer) eğer sen oraya uygun bi paspas bulursan, paspas olayı daha hoş olur.
@Kyox;
Bende daha evvelden, sticker konusunu araştırmıştım, bir çok yere sordum, hatta, fotobas.com, fotoport gibi yerlere de mail attım, adamlar şarap şişesine bardağa, ota moka çıktı alabiliyolar, sticker'a alamıyolarmış abi, çünkü sudan etkilenmeyen naylon stickerlardan yok ellerinde. Bir tek karaköyde bi yer buldum, o adamlarda heralde ben şirketimin reklamı için 500 - 1000 tane sticker bastırıcam zannettiler yaparız abi dediler, ama hal böyle olunca bende çıktı aldırtmaya gidemedim adamlara. Ama yine de bi ara ugriycam.
Eğer sen böyle bi yer bulabilirsen bize de haber veriver
Şimdilik görüşmek üzere, herkese saygılar.
-
24 Temmuz 2006, 11:15
Selamlar;
perşembeden beri erzurumdaydım (eşimin memleket) o yüzden yazılanları yeni okuyabildim.
Rglad ; modifikasyonlar güzel olmuş ön sinyalleri o kadar tutmadım ama arka cok süper görünüyo.
Bu boya çizik kalemlerini bauhause , praktiker , autoshop mağazalarının hepsindede bulabilirsiniz.
Rodaj aşıldığı zaman motor sizinle konuşmaya başlar . "bitti abi yeter artık bi basta yolumuzu bulalım hem benzinide az yiycem sen merak etme " der. belli bi süresi yok ama bizim motorda bence 500- 1000 km arasında istediğiniz zaman bırakılabilir rodaja dikkat etmek.
Görünüşe bakılırsa ZeN ScooClub ve 09 numaralı logo galip çıkmış gibi görünüyo. Rglad arkadaşım; o matbaaya giderken bu sticker için bi çıktı alıp onlara göserip 500 adet fiyatı(başlangıç) alırmısın. Bakarsın web için para toplarken 3-5 te bu yapıştırma için toplarız.
Darkform bu hosting için ücret nedir abi yıllık ne vermek gerekir ? tabi bide domain olayı var heralde oda $8-$10 gibi bişeydir değilmi ?
bu arada sayfa gittikçe güzelleşiyo özellikle 3 tekerli olan modellere hasta oldum eşim için ondan almak isterdim bi tane
Not : paylaşım yapmıyonuz diyen arkadaşa ne yüklenmişsiniz be haketmiş gerçi madem forumu okuyo nası oluyoda web sayfamızın adresini göremiyo (100 kere adı geçti) orda teknik sorunları bayileri falan görmüyo hayret .
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
24 Temmuz 2006, 11:51
-
24 Temmuz 2006, 12:00
bende 125 zn ci oldum
Arkadaşlar bende bugün gidip 125 zn den aldım ve aranıza katıldım.Kırmızı rengi çok hoşuma gitmişti umarım hiç bir sorun arıza çıkarmaz saat 12-13 gibi gidip motoru teslim alacağım umarım hayırlı olur.
-
24 Temmuz 2006, 12:13
-
24 Temmuz 2006, 12:23
yaa ooff valla ağliycam Siyahus Abi yapma etme gözün sevem. Bizim köy Tortum Gölünün dibinde hemen gezmediğim yer kalmamıştır aslında her sene giderdim ama ne yazıkki son bi kaç senedir bi türlü bizimkilerle gidemedim. Afiyet bal şeker olsun. Erzurum başka diyar. Keşke imkanlarımız olsa da motorlarla basıp gitsek dediğin gibi. Eminim şimdi hertarafta İbrahim Erkal imparatorluğunu ilan etmiştir yeni kasetiyle:D Yok böyle bişey adamın kaseti çıkar çıkmaz Erzurum sallanıyo:D:D Abi tekrar tekrar hoşgeldin.
Konumuza dönecek olursak. İlk olarak dün İncirli Ömüre kız arkadaşımla gittik tabi Zeytinimizle birlikte. Orda birtane daha Gri ASya/Mondial tam emin değilim bir motor daha vardı arkasında Türk bayrağı ile birlikte (heralde haftasonu düzenlenen Darulaceze gezisinden geliyodu). O kişi şu an aramızda mı acaba? Çünkü yolda da gördüm korna çaldım selam verdim. Sanki bi uzaylı gibi baktı bana. Zoraki bi kornayla geçiştirdi. Nerde kaldı kardeşim Zn kardeşliği:D:D
İkinciside motorun ön tekerinden ses geldiğini farkettim ghırt ghırt diye bi ses geliyo. Anlamadım gitti. Daha 88km de ilk bakıma da daha çok var hayırlısı artık
-
24 Temmuz 2006, 12:52
Onu bunu bırakın da bi cağ kebabı olsa iyi giderdi şimdi, madem Erzurumlu'sunuz, İstanbul'da güzel cağ kebabı yapan yer tarif edin bize, içim ezildi zaten
Siyahus stopları begendiğine sevindim, aslına bakarsan ön taraf, fotgrafta durdugundan daha güzel duruyo, ayak bastıgımız yeri kaplama yapiym dedim ama olmadı, yaptıgımı söküp, en baştan bi daha deniycem, yine olmazsa iptal edicez artık.
Sticker olayını iyi hatırlattın, bu hafta içinde giderim ben oraya, ama benim gittiğim yer fotoğrafçı gibi, yani vereceği fiyat bize pahalı gelebilir, eğer aramızda matbaacı olan veya matbaacı tanıdıgı olan arkadaşlarımız varsa, belki daha uygun fiyata halledebiliriz o işi.
Şimdi size yine bir iki fotograf verelim.
Bu fotograf, farlar sinyaller yanarken, siyah stopların nasıl göründüğünü merak edenler için.
Bu fotografta da, üzerinde çalıştıgımız yer kaplaması gözükmekte, her nekadar fotografta fena gözükmese de ve dün gezerken yolda gören çocuklar "vay bee motora bak" gibisinden şeyler söyleseler de, içime sinmedi hiç, inşallah kalan parçalar yeter.
@Latifpolat;
Senin o sesler amortisörlerden geliyo olabilir, benden de geliyodu, bakım sırasında yağladılar, şimdi kesildi,
Bakıma daha çok var diyosan, sende bi yağlayıver istersen oraları.
Şimdilik sevgi ve saygılar sunarım.
-
24 Temmuz 2006, 13:11
@latifpolat
yaw ne kirliliği büyük zevkle okuyoruz yazılanları
@siyahus
güzel bir gezi olmuş
@latifpolat
bendende garç gurç sesler geliyordu amortisörü ön disk in bağlı olduğu yerleri yağladım ve özellikle ayaklığı kapattığında şasiye değen kısmına gres yağı sür sürtünmeden dolayı garç gurç ses yapıyor
-
24 Temmuz 2006, 13:21
-
24 Temmuz 2006, 14:44
kyox çok teşekkür ederim zaten ben hız meraklısı değilim kısa mesafelerde ve yavaş olarak kullanmak tercihimdir.Hepinize hayırlı günler dilerim.
-
24 Temmuz 2006, 15:40
arkadaslar
geçen gün teknik servise gittiğimde orada 150 zatı olan bir polisle karşlaştım.. Onunla motorlar çalınma vs durumları üzerine biraz sohbet ettik. Adam çalınan motorların bulunmasının hayal olduuunu falan söyledi. Neyze mevzu önlem olarak zincirlemeye bilmem neye falan geldi de o sırada tamirci şöyle bi tavsiyede bulundu. Hırsızlar zinciri keserken o taşıdıkları kesici makas tarzı aleti yere dayayıp öyle kuvvet alıyolar ... dolayısıyla zincirlerken biraz yüksek bi yere bağlayıp zincirin havada kalmasını sağlamak basit ama işe yarayabilecek bir yöntem gibi gözüküyo...
hastaydım ve bir süredir forumu izleyemiyodum. Aklıma gelmisken paylasıım dedim.
Bu arada ZeN ScooClub isminde bende hemfikirim artık hayırlı olsun diyebiliriz herhalde...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler