@ertanos hocam valla hafızana hayran kaldım şuanda ne diyim ki bilmiyorum
?
öncelikle kredi kartıyla ilgili olarak hocam ipin ucunu kaçıracak bi durumum olmucak çünkü motorun ücretini ordan ödeyip taksit yaptırıp o kartı sadece onun taksitlerini ödemek amaçlı olarak kullanmayı planlıyorum, tabii bunun için bana en az 4800TL. limit lazım!! 5000TL. işte..
extra durumlar için hiç bir şekilde kullanmıcam kartı, 12 aya böldürsem 4800 lirayı 400-400 rahat rahaat öderim, ne kredi borcu gibi faiz öderim nede kafama bişey takılır, çok iyi olur diye düşünüyorum ama problem limitte! limiti yükseltebilmek adına araştırmalar yapıyorum bilgisi olan arkadaşlar da varsa yardımcı olsunlar lütfen.
hocam alacağım motor Hyosung GT250R, naked değil, racing modeli, çok istiyorum gerçekten almayı, hem de bu kadar uygun fiyata bu kadar temiz ve güzel bir motor bulmuşken. Motorun üzerinde 900TL.lik performans egzosu, yumuşak hamur Michelin racer lastikler 700TL. baskı balata sistemi yeni değişmiş 300TL. gibi extraları var. Fazlasıyla 4800TL. yi hak eden bi motor anlıcağınız.
Bu arada trafik cezasından herhangi birşey çıkmadı hocam, ne gelen bi ceza kağıtdı var, nede mahkeme celdi
bir kaç arkadaşla görüştüm bu ehliyetsizlikten ceza yiyen, onlarada gelmemiş hiç, hatta üzerine bi kaç ceza daha almışlar ama hiç çıkmamış ne vergi dairesinde nede emniyette bir başka yerde, ama mesela bi kaç arkadaşım var onlarda muhakkak gelir diyorlar, başka bi arkadaşla görüştüm motor kazası yapan ehliyetsiz. Arkadaşı trafik memurları hastanede ziyaret edip, hasta yatağında kesmişler cezayı
1 ay sonrada ceza kağıdı gelmiş 604,5TL.lik..
bilmiyorum bakalım Allah sonumuzu hayretsin bize noolcak?