Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Darkform ;
    logo oylamasıyla klüp adı oylamalarının linkleri aynı olmus .ikiside isim oylamasına gidiyor. Bu eklenenler de güzel olmuş eline sağlık.

Akünün şu anda bulunduğu yerde benimkinde kapaklı ve vidalı. Ama bazı servisler motorları toplarken akü kapağını ve vidasını takmıyormuş .Haberiniz olsun. Sizinkindede açıksa gidip servisten talep edebilirsiniz.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı
    Darkform ;
    logo oylamasıyla klüp adı oylamalarının linkleri aynı olmus .ikiside isim oylamasına gidiyor. Bu eklenenler de güzel olmuş eline sağlık.

Akünün şu anda bulunduğu yerde benimkinde kapaklı ve vidalı. Ama bazı servisler motorları toplarken akü kapağını ve vidasını takmıyormuş .Haberiniz olsun. Sizinkindede açıksa gidip servisten talep edebilirsiniz.

Mersi, anket linkleri düzeltildi.

Akü kapalımı ? Nası ya ? benim akü kabak gibi açıkta yaw... Yani tepesi açık bir kutu içerisinde. Dolayısıyla akünün üst kısmı kabak gibi açıkta. Ancak akü başlarının üzerleri plastik muhafaza ile kapatılmış durumda. Bu durum normal diilmi yani ? Gidip alalım valla kapakmıdır nedir onu... Çarpılıcaz bigün torpidoya bişiler koyarken

ii gunner.

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    selamlar öncelikle cantalardan bahsetmişsiniz ben almak istiyorum acaba fiyatları ortalama ne kadar ve nereden bulabilirim?

Ahmet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125-ZN @ ZeN Scooclub
    @Umutpoy,
    çantayı ben istanbulda sirkeciden aldım, fiyatları 60 YTL ile 150 YTL arasında değişiyor, pazarlıga açık diye de belirtiym.

Daha öncede belirttiğim gibi, o kemer tokalı gibi olan modellerini ben pek kullanışlı bulmadım.

@Darkform,
    Siyahus'un söylediği sanırım, benim ki de aynı, koltugun altında ön tarafa dogru üzerine de egreti bi kapak gibi bişey kapatmışlar yanlarınıda vidayla tutturmaya çalışmışlar ama, tutmamış benimkinin de mesela üzerinde kapak var bi tane ama seyyar oynuyo yani vidaları falan çıkmış.
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

2000zx6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @ darkform,
    daha önceki şifrelerimi kullanamıyorum ve son gönderdiğinide açamadım bi daha gönderebilirmisin, teşekkürler

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Var kapak tabii hatta gedizler o kapağı takmıyo . valla darkform eger oraya bişey koyabiliyosan helal olsun sana . ben bitek kilitleri koyabiliyom.
    Bu arada sizde alet takımı var dimi ? banada gedizlerde gözterdiler. Ben motorla alet takımı geldiğini bilmiyodum ve görmemiştim.Hatta yanıma bi tornavida bi pense almıştım gerekirse diye amazati varmış motorun içinde
    Benim çantanında bağlantıları kemer gibi . Ama alt tarafındada basmalı zımbırtısından var. kemer kısmı sadece kapağın ne kadar açıkta duracagını ayarlıyo. içine daha büyük şeylerde koyabiliyorum. açmak için o basmalı zımbırtıları kullanıyom kolay yani.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Bugun ehliyet için kadıkoy- caddebostan a gittim bizim 125 zn kaynıyor cadde boyunca park etmis ve çeşitli çantalar, direksiyon püskülü ile süslenmiş onlarca gördüm çoğu siyahtı ve hiç kırmızı yoktu 1 tane sarı asya vardı ve sıkı durun 1 tanede shadow vardı mor gibi bir rengi vardı . Arakaya takılan bir siyah deri çanta gördüm zn nin birinde o hoşuma gitti.
    Bu aralar çevirmelere yakalanmamak için 4 gözle ve ağırca gidiyorum :D

Darkform çok iyi ettin foto album ile ellerin dert görmesin ;)

Herkeze iyi günler

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı
    Var kapak tabii hatta gedizler o kapağı takmıyo . valla darkform eger oraya bişey koyabiliyosan helal olsun sana .

Abi bende inanamıyorum ama efsane bi şekilde herşeyimi sığdırıyorum oraya. Temizlik bezlerim ve süger vs...(kutusuyla), 6-20 arası lokma takımı ve bilimum tamir gereçleri, file, yağmurluğum, kilitler ve biton ıvır zıvır daha. Ama alenen g..m çıkıyo sığdıranakadar huhu. Selenin üzerinde tepiniyorum bazen

Alıntı kyox adlı üyeden alıntı
    Bugun ehliyet için kadıkoy- caddebostan a gittim bizim 125 zn kaynıyor cadde boyunca park etmis ve çeşitli çantalar, direksiyon püskülü ile süslenmiş onlarca gördüm

Darkform çok iyi ettin foto album ile ellerin dert görmesin ;)
    Ah be abi muhtemelen 100 mt dibimden geçtin gittin... Keşke haberim olsaydı bi çayımı içer yorgunluk atar öyle giderdin. Evet Bizim burası daha önce dediğim ve seninde gördüğün gibi ZN ve AS125T kaynıyor. Muhtemelen o gördüğün siyah ZN'lerden biri benimkiydi ve Shadow'da geçen gün benimde bahsettiğim shadow'du... Zaten tespit ettiğim kadarıyla cadde de 1 tane shadow var. Geçen postlarımın birinde, "buralarda motosikletler olarak yollarda bazen sayıca o kadar baskın oluyoruzki ışıklarda sıraya giriyoruz, yer yer 4 tekerleklilerden bile fazla olabiliyoruz" demiştim hatırlarsan... Düşün ki sen hafta içi iş saatinde geldin ve böyle. Hafta sonu, Cumartesi ve Pazar görme burayı. Motosiklet cenneti... Kimse kafasını çevirip "aa herifin motora bak ne tatlı 1. dünya savaşından kalma gibi bi tipi var" gibisinden laflar etmiyor. Yani süksemiz sıfır

Neyse, keşke geldiğini bilseydim, iki laflardık Neyse bidahakine

Arkadaşlar elime sağlık mesajları için teşekkür ederim. Güle güle kullanalım.

ii gunner.

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @siyahus
    beim motorun yanında tamir takımı adı altında bişey verdiler ama hiç bir işe yaramaz olduğu için arabanın takım çantasını koydum içinde ne arasan var pense, lokma,bicon anahtarı vs. Ama motorun yanında verilende ise bir tornavida bir alyans vede teneke den bir anahtar var naylon çıtçıtlı bir torbanın içinde

Motosikleti
    Alıntı umutpoy adlı üyeden alıntı
    @siyahus
    beim motorun yanında tamir takımı adı altında bişey verdiler ama hiç bir işe yaramaz olduğu için arabanın takım çantasını koydum içinde ne arasan var pense, lokma,bicon anahtarı vs. Ama motorun yanında verilende ise bir tornavida bir alyans vede teneke den bir anahtar var naylon çıtçıtlı bir torbanın içinde
    Heh aynı işte benimki de öyle
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı umutpoy adlı üyeden alıntı
    @siyahus

umutpoy çok konuşma oyunu kullan eeeeeeeeee ! kızarım ! hadi bakiim

ii gunner.

gerigelenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125 zn
    balayındayım 10 gün sonra dönecem tüm arkadaşlara selam ola

trabzon-giresun-ordu-samsun-sinop-inebolu-cide-amasra-akçakoca-bursa yarın çanakkaleye geçiyorum ve gittiğim tüm her yerde zeytinle karşılaştım...

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı antikacı adlı üyeden alıntı

trabzon-giresun-ordu-samsun-sinop-inebolu-cide-amasra-akçakoca-bursa yarın çanakkaleye geçiyorum ve gittiğim tüm her yerde zeytinle karşılaştım...

gitti gitti canım trabzonlu hakkaten gitti

Gelin arabasıda başka bi zeytinmiş ne tatlı şey o ööle... aleyküm selam, ii tatiller

ii gunner.

Motosikleti
    Vay!!!

Allah bir yastıkta kocatsın hemşerim benim ancak haberim oldu

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(

bir ömür boyu mutluluklar.

Kardeşim insan bir telefon filan bırakırdı. O kadar telgraf çekelim filan diye yazdıktı buraya. Herneyse size bir ömür boyu mutluluklar.

**** edit ****

Ağustos başına kadar yokum. Herekse iyi günler.

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı scud adlı üyeden alıntı
    Ağustos başına kadar yokum. Herekse iyi günler.

Hayırdır abi nereye ? Herkez gidi00ooo

ii gunner.

latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Valla ya bi tek biz kaldık

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Keşke haberim olsaydı bi çayımı içer yorgunluk atar öyle giderdin
    @Darkform
    Çok saol arakadaşım içmiş kadar oldum.

herekeze iyi günler

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Alıntı darkform adlı üyeden alıntı
    Hayırdır abi nereye ? Herkez gidi00ooo

ii gunner.

Hayırlı bi işe

Motosikleti
    Alıntı scud adlı üyeden alıntı
    Hayırlı bi işe
    Hayırlı işler Scud abi

Valla heralde gençler aralarında konuşup anlaşmışlar
    Hayırlı olsun

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler