Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Eylül 2010, 01:08
mavi prens adlı üyeden alıntı
kırmızı trafikte kolay fark edilmeni saglar
wala kaçtır söylüyorum zn'ciler olarak ufak bi gezinti yapsak diyorum ama kimseden ses çıkmıyor bende ist-yalova ve dün gündüz sazlıbosna gezilerine katıldım güzel bir grup kurmuş olduk,geziler siteden herkeze açıktır ama benden başka zn'ci yok en küçük motor benim
sızın gezılerde az buzdegıl hanı yasam ıste hayatı yasamak denır ya ayne oyle katılamadım gıttı
arada 5 6 zn fena olur yalnız
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
Reklamlar
-
28 Eylül 2010, 05:41
2 gündür kimse bişey yazmamış konu aşağılara inmiş
-
28 Eylül 2010, 14:17
-
28 Eylül 2010, 14:43
doancan cok güzel olmuş, sis farlarını nerden ve kaç liraya temin edebiliriz?
bende istiyorum
-
28 Eylül 2010, 15:34
-
28 Eylül 2010, 16:22
böcügümü satıyorumm çok temizdir garantisi devam ediyo
vitesliye geçicem chopper düşünüyorumm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32006655/detay
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
-
28 Eylül 2010, 21:19
mavi prens adlı üyeden alıntı
chopper ne dusunuyosun bırtane yamaha dragstarım var 650cc satıyorum bende buyuk cc ıstıyosan balata aku debrıyaj setı yenı degıstı
-
28 Eylül 2010, 22:07
arkadaşlar 850 tl ye cuma günü elimde olmak kaydıyla vergisi sigortası ödenmiş 9bin km de 2009 model bi motor aldım..hayatımda 3 kez motor kullandım..yani tecrübe sıfır..motordan anlayan bir çocuğu yanıma alıp ona test ettirdim..
fakat motor yağ kaçırıyor..sahibi söyledi..yaptırsam bile 2 ayda yine kaçırıyor ama önemli değil..3-4 günde kontrol eder ve takviye yaparsın sıkıntı olmaz dedi...bir kere ufak bi kaza yapmışş..ön grenajında ufak bir kırk var..çok çirkin gözükmüyor..onun haricinde motor temiz...850 tl sizce uygun mu?
xbox360-psp-wdtvlive-olmazsa olmaz...
-
28 Eylül 2010, 22:31
enesemre adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 850 tl ye cuma günü elimde olmak kaydıyla vergisi sigortası ödenmiş 9bin km de 2009 model bi motor aldım..hayatımda 3 kez motor kullandım..yani tecrübe sıfır..motordan anlayan bir çocuğu yanıma alıp ona test ettirdim..
fakat motor yağ kaçırıyor..sahibi söyledi..yaptırsam bile 2 ayda yine kaçırıyor ama önemli değil..3-4 günde kontrol eder ve takviye yaparsın sıkıntı olmaz dedi...bir kere ufak bi kaza yapmışş..ön grenajında ufak bir kırk var..çok çirkin gözükmüyor..onun haricinde motor temiz...850 tl sizce uygun mu?
iyi almışsın. hayırlı olsun güle güle kullan. grenajı kırığı yada çiziği seni çok rahatsız etmiyorsa öyle kullan. ama illa değiştiririm diyorsan mondial'in yedek parça bölümünden fiyatına bakar değiştirirsin. çok pahalı bi şey değil zaten.
yağ kaçırma olayını pek anlamadım iyi bi usta yapar. motoru komple elden geçeceği zamana ertele aciliyeti yoksa.
keyifli sürüşler.
-
28 Eylül 2010, 22:33
doancan SEN NERDE OTURUYORSUN ? KADIKÖY BELEDİYESİ YAZIYOR ÇÖP KONTEYNIRINDA KOMŞUMUYUZ YOKSA
-
28 Eylül 2010, 23:18
kerem182 adlı üyeden alıntı
doancan SEN NERDE OTURUYORSUN ? KADIKÖY BELEDİYESİ YAZIYOR ÇÖP KONTEYNIRINDA
KOMŞUMUYUZ YOKSA
kerem çok iyi yakalamışsın. evet bence orası kadıköyde sahil çalışmasının olduğu şantiyenin önü.
doancan baktım fiyatı bayağı bi uygun. aydınlatma nasıl yeterlimi? bende sayfa 188'deki toros araba farı uygulamasını yapmayı düşünüyordum kararsız kaldım şimdi!
-
29 Eylül 2010, 00:14
ertanos adlı üyeden alıntı
kerem çok iyi yakalamışsın. evet bence orası kadıköyde sahil çalışmasının olduğu şantiyenin önü.
doancan baktım fiyatı bayağı bi uygun. aydınlatma nasıl yeterlimi? bende sayfa 188'deki toros araba farı uygulamasını yapmayı düşünüyordum kararsız kaldım şimdi!
küçükyalıda oturuyorum normalde ama çoğu günüm kadıköyde geçiyor bostancı - kadıköy dolmuş duraklarının orda çektim o fotoğrafı da.. ben kısa fara bağladım uzağı değilde daha geniş bi alanı aydınlatması için yarın akşam karanlıkta fotoğraflarını çekip koyarım geç saatte bile olsa.. şuan için memnunum aydınlatmasından..
-
29 Eylül 2010, 09:43
ertanos bende toros farı ile değiştirmeyi düşünüyordum ama doancanın sis farlarıda hep şık hem hesaplı geldi.
bende arada kaldım aslında.
-
29 Eylül 2010, 20:17
-
30 Eylül 2010, 08:11
Herkese bol selamlar
Öncelikle merhaba ;
Aranıza yeni katılıyorum konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusuruma bakmayın.Biraz kendimi tanıtayım 19 yaşında öğrenciyim ismim serkan 2007 model as 125t bir dostum var sıfır km aldım 1.5 yılda 20 bini geçmiş durumdayız.Biraz problem yaşasamda verdiğim emeği fazlasıyla hakediyor olması beni mutlu eden tarafı işin açıkçası.Dostumun lakabı da böğürtlen bu arada .Velhasıl aranıza yeni geldim yanlış yere yazdıysam tekrar kusuruma bakmayın iyi günler
Not : En çok değiştirdiğim parça buji oldu ve sahte ngk lara dikkat arkadaşlar.
-
30 Eylül 2010, 09:14
serkan-17 adlı üyeden alıntı
Herkese bol selamlar
Öncelikle merhaba ;
Aranıza yeni katılıyorum konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusuruma bakmayın.Biraz kendimi tanıtayım 19 yaşında öğrenciyim ismim serkan 2007 model as 125t bir dostum var sıfır km aldım 1.5 yılda 20 bini geçmiş durumdayız.Biraz problem yaşasamda verdiğim emeği fazlasıyla hakediyor olması beni mutlu eden tarafı işin açıkçası.Dostumun lakabı da böğürtlen bu arada .Velhasıl aranıza yeni geldim yanlış yere yazdıysam tekrar kusuruma bakmayın iyi günler
Not : En çok değiştirdiğim parça buji oldu ve sahte ngk lara dikkat arkadaşlar.
hosgeldın aramıza kazasız surusler tanısma bolumunede konu acarsan daha cok ınsanla tanısır kaynasırsın keyıflı forumlar
-
30 Eylül 2010, 20:51
-
30 Eylül 2010, 21:02
serkan-17 bende oraya koymayı düşünüyorum.
sende doancanın aldığı yerden mi aldın?
memnun musun? gece kullanımda yeterli görüş sağlıyor mu ?
-
30 Eylül 2010, 21:14
merhaba ;
ben doancan arkadaşımızın aldığı yerden almadım bizim burada aksesuarcı bir abi vardı onun dükkanından elim boş çıkmamayım diye aldım düşündüm oraya çok güzel duracağına karar verdim ve uzun lambalara bağlayıp içeriden kabloları geçirerek çamurluk içinden zaten rahat rahat gizliyor kabloları uzunları yaktığımda yada sellektör yaptığımda ön taraf aydınlık oluyor bendekilerin watt ı yüksekmiş sanırım güzel bir görüntüsü var ve yolu iyi aydınlatıyor uzunlarla beraber mükemmel ikili diyebilirim bu motorun heryerini söktüm topladım iyiakşamlar
-
30 Eylül 2010, 21:24
öncelikle serkan hoşgeldin aramıza. bende senin gibi asya 125t kullanıyorum.
far olayına gelince senin taktığın yer çok kısa mesafe aydınlatma sağlar diye düşünüyorum. ama ilginç olmuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler