Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı Cedric adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dediğiniz gibi ruhsat işlemlerini onlar karşılıyorsa 1.200 liraya 5bin kmde motor almak mantıksız..400 lira daha koyup sıfır almak daha iyi Denizlide 2.el motor bakabileceğim yerleri yazarmısınız bilginiz varsa genede bi araştırayım belki temiz ekonomik denk gelir

Zn 125 kırmızı gördüm rüyamda zaten :D
    Valla hocam bir uğra istersen Şahlan Ticaret' e. Belki bana yaptıkları uygulamayı sanada yaparlar ama tabii peşin alıcaksan. Bu arada Denizli' de ikinci el motor bakabileceğin sınırlı yer var. Bayramyeri' nde bir iki yer var tam tarif edemiyorum şimdi. Bir de çevre yolu üzerinde Lunaparkın karşı hizalarında bir kaç yer var ama oralar daha çok büyük motorsiklet satıyorlar. Bu arada Denizli MT yede el atmışsın bende takip ediyorum orayı ama biraz durgun bir sayfa..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bikaç saat önce lastiklerle ilgili uyarı yaptıktan sonra tamamen kendi hatamdan dolayı kaza yaptım..

artçımla beykoz yuşa tepesini geçip yoros kalesine gidiyorduk, yokuş aşağı inerken yavaş girmem gereken viraja hızlı girdim ve virajı alamayıp yan tarafa toprak çukur karışımı yere daldım..bir iki metre gidip düştüm..kaskım vardı ama dizlik takmamıştım..allah korudu ki sadece çenem biraz çizildi ve sol dizim de azıcık agrıyor..artçımda bişey yok ve allahtan o da erkek..kız olsa ne yapardım diye düşünüyorum... ön far camı kırılmadan oldugu gibi çıktı..garip..onu bagaja attım ön farı yerine oturtup motoru çalıştırdım ve kaleye gittim.. ugruna kaza yaptıgım kaleye gitmekten hiçbirşey yıldıramazdı kaleye girmek yasakmış antik kazı varmış..tel örgü demir kapı falan yapmışlar..3 metrelik kapıdan da atladım ve kalenin içine girdim..allahım boyle bir manzara yok... motorun bikaç fotosunu çektim yüklerim.. pazartesi servise bırakacam bakalım ne kadar masraf çıkacak..

dikkat edin arkadaşlar..dikkat..dikkat..dikkat.. bizim motorların gidonu geniş oldugu için manevra kabiliyeti oldukça düşük..ummadıgınız yerde beklemediginiz bir durumla karşılaşmamak için..aman dikkat..
    Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)

doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bikaç saat önce lastiklerle ilgili uyarı yaptıktan sonra tamamen kendi hatamdan dolayı kaza yaptım..

artçımla beykoz yuşa tepesini geçip yoros kalesine gidiyorduk, yokuş aşağı inerken yavaş girmem gereken viraja hızlı girdim ve virajı alamayıp yan tarafa toprak çukur karışımı yere daldım..bir iki metre gidip düştüm..kaskım vardı ama dizlik takmamıştım..allah korudu ki sadece çenem biraz çizildi ve sol dizim de azıcık agrıyor..artçımda bişey yok ve allahtan o da erkek..kız olsa ne yapardım diye düşünüyorum... ön far camı kırılmadan oldugu gibi çıktı..garip..onu bagaja attım ön farı yerine oturtup motoru çalıştırdım ve kaleye gittim.. ugruna kaza yaptıgım kaleye gitmekten hiçbirşey yıldıramazdı kaleye girmek yasakmış antik kazı varmış..tel örgü demir kapı falan yapmışlar..3 metrelik kapıdan da atladım ve kalenin içine girdim..allahım boyle bir manzara yok... motorun bikaç fotosunu çektim yüklerim.. pazartesi servise bırakacam bakalım ne kadar masraf çıkacak..

dikkat edin arkadaşlar..dikkat..dikkat..dikkat.. bizim motorların gidonu geniş oldugu için manevra kabiliyeti oldukça düşük..ummadıgınız yerde beklemediginiz bir durumla karşılaşmamak için..aman dikkat..
    @mtrsz hyt :( hocam öncelikle çok çOk geçmiş olsun. Bizim motorlarla yapılması gereken en son şeyi yapmışsın, viraja hızlı girmişsin Neyseki önemli bişey olmamış, tekrar geçmiş olsun. Fotoğrafları en kısa zamanda bekliyoruz..

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)

Hocam çok geçmiş olsun.

Motosikleti
    4 teker
    geçmiş olsun,bizim böcüklerin tekeri küçük oldugundan yatma imkanı yok eğimli giremiyorsun viraj konusu pek sıkıntılı normalden daha yavaş girmek gerekiyo zorlanıyo belli ediyor yön veremiyorsun
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Götür çamaşır makinasını kap 125t'yi. Bayağı bi güldüm paylaşayım dedim;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31135089/detay

Alıntı ertanos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Götür çamaşır makinasını kap 125t'yi. Bayağı bi güldüm paylaşayım dedim;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31135089/detay
    evet bu ilanı gördüm aslında bizim spotcu dükkanımız var ama denizlide varsa denizlide takas yapıcak eşya ile yaparız

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yakında Olucak
    Alıntı Cedric adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dediğiniz gibi ruhsat işlemlerini onlar karşılıyorsa 1.200 liraya 5bin kmde motor almak mantıksız..400 lira daha koyup sıfır almak daha iyi Denizlide 2.el motor bakabileceğim yerleri yazarmısınız bilginiz varsa genede bi araştırayım belki temiz ekonomik denk gelir

Zn 125 kırmızı gördüm rüyamda zaten :D
    Valla hocam sana tek söyleyebiliceğim şey eğer bu motoru alıcaksan 0 alıcaksın bunu bilir bunu söylerim ben.

@mtrsz hyt=:( geçmiş olsun hocam

geçmiş olsun motorsuz hayat.. ismin ne bilmiyoruz motorsuz hayat )

Motosikleti
    asya 150T 6a karakız
    @mtrsz hyt=:( cok gecmıs olsun hocam
    umarım bırsey yoktur sende ve artcında buyuk gecmıs olsun

evet lastıkler sorun olmaya devam yokmu arttıran aman olmasın sakası bıle kotu

su ılanı okudum kırıldım yahu bu adam halamı satamadı su motorunu :D

gezı ısıne gelınce kımsedenses cıkmıor aslında bı grup kurmak lazım soyle 125t ler 125 znler olarak sadece
    kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça

geçmiş olsun motorsuz hayat kaza haberleri duyudkça ürküyorum motorsiklet tecrübem yok hiç zaten :( otomobili 2 teker üstünde götürürüm ama motor ürkütüyor

ahmetant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xciting 250 i

Çok geçmiş olsun mtrsz hyt bu aralar kaza haberleri çok canımızı sıkmaya başladı :(

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    çok geçmiş olsun

gecmis olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 ----------

arkadaslar siyah incim 125 zn mi satıyorum. ilgilenen arkadaslar link asagıdadır ,

http://www.motosiklet.net/forum/sati...-birlikte.html

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    arkadaşlar zn 125 lere ön ve arkaya en geniş takılabilen sorun çıkarmayan yani hiç bi şekilde sürtme yapmayan lastik ebatını bilen varmıa acaba

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar zn 125 lere ön ve arkaya en geniş takılabilen sorun çıkarmayan yani hiç bi şekilde sürtme yapmayan lastik ebatını bilen varmıa acaba
    standardı 3,5-10. geniş lastik çatala nasıl oturtulur o konuda bir bilgim yok.

Motosikleti
    4 teker
    Alıntı jr black key adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @mtrsz hyt=:( cok gecmıs olsun hocam
    umarım bırsey yoktur sende ve artcında buyuk gecmıs olsun

evet lastıkler sorun olmaya devam yokmu arttıran aman olmasın sakası bıle kotu

su ılanı okudum kırıldım yahu bu adam halamı satamadı su motorunu :D

gezı ısıne gelınce kımsedenses cıkmıor aslında bı grup kurmak lazım soyle 125t ler 125 znler olarak sadece
    evet hoş bir grup kursak isteyene kapımız açık arada buluşsak çay kahve gokart langırt bilorda küçük bir gezinti vs istanbulda olan arkadaşlarrrr
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yakında Olucak
    Beyler bu 403 sayfayı okumaya kalksam kaç saatimi alır

İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hiç deneme bir gününü harcarsın.. ben atlaya atlaya okudum gecenlerde tekrardan, bir öğlenimi aldı bu arada benim bebek serviste çıkınca ekibe katılırım bi çay faslı yapıp sezonu kapatırız heralde.. kış geliyo..
    Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)

doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...

Motosikleti
    4 teker
    aynen bişiler yapmak lazım pazar günü yalovaya gidices bakalım benim taze böcük bana ne gibi zevkler ve güzellikler yaşatacak heyecanla bekliyommm

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler