eyup ramıde :D
sen neresındesın merhaba bu arada
eyup ramıde :D
sen neresındesın merhaba bu arada
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
ıyıyımıs ınsallhbır ara bı gezı yaparız herkes ıtıyor ama sanırsam kımse gelmıor
gerçekten bi ara toplansak, tanışsak, gezsek cok keyifli olur. ben cok isterim.
İyi akşamlar,
bu gün bende siyah zn'mi aldım (nihayet)ehliyet işlemleri iki üç ay sürdüğü için anca alabildim motoru daha önce hiç zn kullanmamıştım bayiiden eve kadar 8 km'lik ilk sürüşüm çok zevkli geçti.umarım bundan sonrada aynı şekilde geçer.herkese kazasız sürüşler.
Bu arada ELRONDS hocam son sağlık durumlarınız nasıl.
ahmetant, hayırlı olsun.
gerçekten çok keyifli bir motor Zn
keyifli kazasız belasız sürüşler
batu hocam ses ver de son durumlarını bilelim !
bu arada benim km sayacı tam tamına %26 fazla gösteriyo. bi kaç kere arabamla ölçtüğüm mesafeyi (12.2 km) , motorla da bi kaç kere ölçtüm (15.4 km) ve fazla ölçtüğünü gördüm. emin olmak için de 5 km lik bi yeri ölçtüm ve 6.3 km gösterdi.
bu da demek oluyor ki; daha önce 0,100-0,108 tl ölçtüğüm km de yakıt sarfiyatı 0,126-0,135 tl imiş aslında. dolaylı olarak da 80 le giderken 60, 100 le giderken de 75 le falan gidiyorum aslında...
hayırlısı olsun ahmetant.
ölçümler konusunda bende hak verıyorum.Asya 125t ıle bızde arkadasım ıle yaptık ondada aynı sorun vardı lastık olculerınden denmıstı formun bır sayfasında
hayırlı olsun ahmetant
ölçümler de hata payı herkes de aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum
tnr motorunun herhangı bır resmını yuleye bılırımısn avatarında dehset durmaya baslamıs
tşk ederim. daha iyileri HAYIR lısıyla hepimizin olsun inşallah
ruzgarlık super durmus vallaha elıne saglık
çok şükür hocam tek parçayım
evet iyiki eşim yanımda yoktu bende ona çok üzülürdüm. arkadaşlar ne olur neolmaz diye 1 seneden beri tam korumayla gezdim sıcak dışında hiç bir olumsuzluğunu görmedim hayatımı kurtardı onlar.herkesin tekeri düz bassın.
motora ilk bindiğim günden beri korumalıklarla gezerim sağolun
sağolun hocam özellikle düşecekseniz bariyer taraflarına düşmeyin malum jilet gibi onlar.
sağolun hocam size de çok geçmiş olsun. bizim motorlar piknik motoru olduğunu anladım. bunlarla otoban felan yalan. manevrası az. keşke montunuzu da giyseydiniz. aile herşeyden önemli bence güzelce bir düşünün bende düşünüyorum o gün ölebilirdim veya sakat da kalabilirdim çok şükür.
sağol kerem hocam
sağol jr black key
bölgesel ağrılarım vardı onlar bayağı azaldı. vücudumda sadece 1 cm çizik var o da geçti gitti. böyle anlatınca hafif gibi geliyor olabilir bir ara korumalıkların fotolarını koycam
sağol tnr hocam daha iyiyim. bundan sonra bisiklete de binsem kask mont dizlik eldiven arkadaş şaka bir yana aman ihmal etmeyin, herzaman önleminizi alın gerisi ALLAH ın. çok şükür. ağrılar geçiyor.
dün ekspertiz gelmiş servise motora bakmış kask ve dizlik haricinde motorda olan herşeyi tamir edeceklermiş kask dizlik hariç 600 tl anlaşmışlar herzamanki bibi benim zeytinburnunda motor
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Büyük geçmiş olsun Elronds..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 ----------
Tnr, merhaba.. maşallah harika görünüyor.. rüzgarlıgı nerde taktırdın? eger mümkünse detaylarını verebilirmisin yaptırdıgın yerin.. selamlar
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)