bende göztepedeyim.
biz nerden bulacağız bakalım bu fardan
ticaret böyle bi şey işte hocam. ama bunlar günlük yaşayan satıcılar. hayrını görmez o paranın merak etme sen. güle güle kullan. paylaştığın için teşekkürler bu arada. aydınlatma hepimizin ortak sorunuydu çünkü.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------
mtrsz hyt hocamda çamlıcada biliyosun. sen direk yakınındaki sanayiye bak. oto elektrikçilerinde mutlaka vardır.
neye göre bakıcam bilmiyorum ki
bi sürü sayısı kodu falan var
ben kendim dewğiştirmek istiyorum. cok masraf cıkmasın diye.
kaç w olmalı bilmiyorum
ampülün üstünde 12V 35W yazıyor. benim resimleri telefonuna kaydet ordaki ustaya göster bundan arıyorum diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 ----------
Siperliğin son durumu ve far arkadaşlar gündüz olduğu için pek birşey anlamayabilirsiniz.
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
bu farında uzunu kısası var dimi hocam. eskisi gibi.
uzunu kısası var hocam. benim hoşuma gitti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 ----------
arkadalar mail geldi
OtoAVM (İnfo) Kime: bana
ayrıntıları görüntüle 15:45 (11 dakika önce)
Merhaba,
İstemiş olduğunuz ampul maalesef kalmamış.
Ampul, Bosch tipi cıvalı beyaz ışık motor ampulü diye geçmektedir.
İyi çalışmalar.
yinede teşekkür ettim :(
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Arkadaşlar ben bu ampülü daha önce araştırdım ancak almaktan vazgeçmiştim. Bir ara bu Ampülden hepsiburada.com' da da satılıyordu. Ancak ben alamadan stokta tükenmişti. Daha sonra takip listeme ekledim, 1 hafta sonra hepsiburada' dan mesaj geldi. Mesajda üretim firmasının ürünün üretimini durdurduğu belirtilmişti. Daha sonra zaten bazı kullananların yorumlarından ötürü almaktan da vazgeçtim. @elronds hocam bu ampülün motorumuzun üzerindeki normal ampüle göre daha dayanıksız bir ampül olduğunu yazmış herkez. Çok çabuk bozuluyor, şişme yapıyormuş. Ancak ışık gücü olarak kuvvetli olduğu da doğru ama bazı kullanan arkadaşlarda eski ışıktan daha güçsüz bir ışık aldığı yazmışlar. Ben işin açıkçası süpriz ve muallak bir ürün olduğuna kanaat getirip almaktan öle vazgeçmiştim. Birde ürünün fabrika stoklarında tükendiği size gelen mail itibariylede gerçekten doğru demekki! Ancak marka olarak Bosch' un aynı tip Ampülü varsa bilmiyorum. Kalite, sağlamlık ve Işık gücü açısından OFSAN dan daha iyi olucağı kesin ama yinede bence en iyi çözüm Xenon Far gibi geliyor. Ben biraz masraf yapıp Xenon taktırıcam açıkçası.
Buarada @elronds hocam sizin siperlikte problem yokmuş siz ilk önce kendiniz ters bağlamışsınız sanırım, şimdi resimlere göre düz yani olması gereken gibi olmuş ama bu seferde bağlantı aparatlarını tam ters bağlamışsınız Yani Sağı Sola, Solu Sağa bağlamışsınız, bunu motor serivisindeki arkadaşlar nasıl farketmedi onu anlamadım ?
ben biraz önce göztepe sanayiden farklı bi marka yine 12 /35 mavi bi far ampülü alıp taktım. akşam resimlerini çekip yükleyeceğim.
fiyat 15 tl idi. umarım memnun kalırım.
@elronds
hocam farlarını güle güle kullan. siperlik de değişik olmuş ters takınca. ama ters çevirip deniycem ben de. bu arada siperliği normal şekilde takınca da yol tutuşu ve hızlanması iyileşmişti. daha da iyileşecek mi bakalım
@hllmr
senin baktığın ofsan mış elronds hocam ın dediği ofas sen karıştırdın sanırım
@tnr hocam sizin siperlikte bir problem yok olması gereken gibi sizinki elronds hocamın ki de şimdi olması gereken gibi olmuş ama bağlantı aparatları ters olmuş. Siperlik gidonun önüne alınıp aparatlar ters yani size doğru dönük olucak şekilde bağlanması gerek. elronds hocamın siperliğinin şekli biraz değişikmiş sadece. Dikkat ederseniz bombasi öne doğru yani sizinki gibi olması gereken gibi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------
OFAS hocam ben karıştırmışım ismini. Benim baktığımda OFAS tı..
enteresan bi durum olmuş
arkadaşlar ben çok memnun kaldım, resimleri yüklüyorum.
tavsiye ederim gerçekten üzerindekinden cok daha verimli ve yeterli aydınlatma sağlıyor bu far ampülü.
Uploaded with ImageShack.us
hocam markasını falan bilmiyorum ama ambalaşının resmini çektim, yüklüyorum.
fiyatı 15 tl idi.
bulamazsanız yollaya bilirim ama heryerde vardır sanırım.
gerçekten cok kullanışlı.
gayet güzel olmuş, bu resimdeki heralde kısa, uzunuda daha iyidir, bende bi akşam resim çekeyim unutmassam en azından karşılaştırırız. seninki ışığı toplamış, benimki dagıtıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)