Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    125 Zn
    bugun itibari ile 7.000 km yi devirdim çok şükür ampül patlamasından hariç bir sorunum olmadı.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    maşallah diyelim hocam nazar değmesin senin şu zeytinburnundaki servise gidip de bizim motora baktırsak nasıl olu..?? onlar asya motor parçası temin edebilir mi?? ben bikaç asya servisine gittim ama gözüm pek tutmadı güvenebilecegim bi yer bakıyorum..

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maşallah diyelim hocam nazar değmesin senin şu zeytinburnundaki servise gidip de bizim motora baktırsak nasıl olu..?? onlar asya motor parçası temin edebilir mi?? ben bikaç asya servisine gittim ama gözüm pek tutmadı güvenebilecegim bi yer bakıyorum..
    sağol hocam geçen sefer servise gittiğimde saat 21:30 gibiydi normalde 21:00 da akapatıyorlar ama kırmadılar senin bakımıda yapalım dediler, bakımı yaptılar bende oradaki çalışan bir arkadaşı belli bir yere kadar götürdüm. Tabii ben sürdüm. çekişi çok güzel dedi, motor saat gibi çalışıyor güzel kullanıyorsun dedi, bende eyvallah dedim. hocam asya motorla hemen hemene aynı. sen mondial sitesinden bi mert motor zeytinburnu telefon numarası ile sor orda murat bey var onu iste. aklına ne geliyorsa sor, bakımlarının maliyetini bile sorabilirsin. hertürlü yardımcı oluyorlar.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

omerturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    sa arkadaslar bnm motorda bi sorn cıktı.mars basmıo motoru calıstrmak için start tusuna basıom motordan acaip sesler gelio anca ayak marsıyla calısıo motor sebebi nedir ?

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    akü bitmiş olabilir ya da marşa daha önceden çok bastıysan motoru yanmıştır, servis veya herhangi motorcu göürse daha net cvp verebilir

kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    hepinize selamlar arkadaşlar,
    bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
    ben motorumu sıfır almıştım, ilk heyecanlarla bakıma götürdüğümde 450 km de idi şimdi 1100 civarında.
    sorum şu olacak,
    bakımda yağı değiştirildi, castrol scooter yağı ile,
    şimdiki bakım 2000 de yapılacak.
    bu yağ 1550 km gider mi? yoksa ben 2000 i beklemeden değiştirsem mi diye düşünüyorum.
    dün baktım biraz değişmiş rengi, simsiyah olana kadar kullanmak zararlı olur mu acaba ?

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı kerem182 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepinize selamlar arkadaşlar,
    bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
    ben motorumu sıfır almıştım, ilk heyecanlarla bakıma götürdüğümde 450 km de idi şimdi 1100 civarında.
    sorum şu olacak,
    bakımda yağı değiştirildi, castrol scooter yağı ile,
    şimdiki bakım 2000 de yapılacak.
    bu yağ 1550 km gider mi? yoksa ben 2000 i beklemeden değiştirsem mi diye düşünüyorum.
    dün baktım biraz değişmiş rengi, simsiyah olana kadar kullanmak zararlı olur mu acaba ?
    bişey olmaz merak etme ben süreksi o yağdan kullanıyorum. memnunum. ayrıca o yağ 2500 km bile gider. bende sağlıklı olması için her 1.000 de değiştitriyordum biraz araştırdım gerek yokmuş, her 2.000 bakımında yağ değiştireceğim.

İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dün öğleden sonra sahibinden'e ilana koydum motoru alıcısı çıkar mı diye 1.500 tl'den..akşam 18:30 gibi ilan yayına konulmuş.. iftar saati 2 kişi aradı hatta birisi hemen almak istiyor eee baktılar 90-60-90 çıtır kız gibi makine bakalım bugün kaç kişi arayacak...satsam mı acaba

Motosikleti
    znu 125
    Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bişey olmaz merak etme ben süreksi o yağdan kullanıyorum. memnunum. ayrıca o yağ 2500 km bile gider. bende sağlıklı olması için her 1.000 de değiştitriyordum biraz araştırdım gerek yokmuş, her 2.000 bakımında yağ değiştireceğim.

hocam haklısın, güzel diyosunda, mizim motorların rodajı 1500 km yi buluyor sanırım. yani hala yağa karışan aşınmış parçaların olduğunu düşünüyorum. belki 6000/8000 km arası olsa bu kadar endişelenmem.

Motosikleti
    125 Zn
    hocam haklısın, güzel diyosunda, mizim motorların rodajı 1500 km yi buluyor sanırım. yani hala yağa karışan aşınmış parçaların olduğunu düşünüyorum. belki 6000/8000 km arası olsa bu kadar endişelenmem.
    evet benim motor 7.000 de bencede değiştir ozaman bi kaybın olmaz. bu arada bugün çok güzel bir ampül taktırdım. bembeyaz ışık veriyor akşam karanlıkda deneyeceğim.

Motosikleti
    znu 125
    evet benim motor 7.000 de bencede değiştir ozaman bi kaybın olmaz. bu arada bugün çok güzel bir ampül taktırdım. bembeyaz ışık veriyor akşam karanlıkda deneyeceğim.
    hocam akşam dene hemen yorumlarını yaz bende değiştirmek istiyorum ampülü. gece hiç bişey görünmüyor.
    marka ve model bilgilerini heyecanla bekliyorum

Motosikleti
    125 Zn
    ampülü takınca çok güzel oldu. Far ayarım yukarda şimdilik onu aşağı indircem. Öndeki araç sürücüleri ve karşıdan gelenler rahatsız oluyor. hele hele uzun far ampül mavi renkli ama bembeyaz ışık veriyor. Ustaya dün ampülü takmadan önce buna toros farı reno farı uygulaması yapalım dedim gerek yok bu ampül onlardan daha iyi dedi haklıymış, akşam epey rahat ettim. diğer ampül gibi ışığı tek noktaya toplamıyor. Geniş alana veriyor dağıtıyor. Ben beğendim.

@tnr hocam siperliği ters monte ettirdim. motor yere taş gibi basmaya başladı. herzaman 40 ile çıktığım yokuşu 65 km hız ile çıktım. motor uzun yolda viyadük ve köprülerden geçerken rüzgarda gezinirdi şimdi hiç gezinmiyor. neredeyse tek elle bile yüksek süratte dengeli gidiyor. Önceki montaj çok tehlikeli dedi, Allah göstermesin bogazına felan çok yakındı bu yere 90 derece oldu. biraz tuhafıma gitti ama yapacak bişey yok ekstra bir aparat kullanmıyorsun. Sadece içeri olan kelepçeleri ters çevirip monte ediyorsun istersen sana bikaç resim çekeyim.

Motosikleti
    znu 125
    elronds, ampülün markası ve modeli nedir?
    bende değiştirmek istiyorum.
    sadece ampülü değiştirdin sanırım, diğer aparatları değiştirmeye gerek kalmadı mı ?

Motosikleti
    125 Zn
    elronds, ampülün markası ve modeli nedir?
    bende değiştirmek istiyorum.
    sadece ampülü değiştirdin sanırım, diğer aparatları değiştirmeye gerek kalmadı mı ?
    yok hiçbirşey değiştirmedim sadece ampülü usta değiştirdi. makası modeli yok yuvaya cuk oturuyor. dışı mavi bizm ampül gibi tombalak değil.

Motosikleti
    znu 125
    yok hiçbirşey değiştirmedim sadece ampülü usta değiştirdi. makası modeli yok yuvaya cuk oturuyor. dışı mavi bizm ampül gibi tombalak değil.
    ben nasıl temin edebilirim acaba aynısından ?

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    üstad sen z.burnu taraflarındaydın sanırım. bana çok uzaktasın. ampülü biz nasıl buluruz. bi ismi falan varmı bunun ustaya sorsaydın keşke

Motosikleti
    znu 125
    ertanos sen ne taraftasın ?

Motosikleti
    125 Zn
    ben nasıl temin edebilirim acaba aynısından ?
    Alıntı ertanos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstad sen z.burnu taraflarındaydın sanırım. bana çok uzaktasın. ampülü biz nasıl buluruz. bi ismi falan varmı bunun ustaya sorsaydın keşke

arkadaşlar gittim neolur ne olmaz diye birtane satın aldım kutusunda ofas yazıyor. Ş.siz adam kıymetli olduğunu anlayınca tanesini 10 lira dedi mecbur 1 tane aldım ama sizin için araştırıyorum. şuan ithalatçısı gibi birşey buldum izmirde yerleri var
    onlie satış siteleri var. oraya koydurmaya çalışıyorum. sitede tansesi 1,70 tl yazıyor sinir oldum kağıthanedeki adama arkadaş göz göre göre dürttü ya. :(

siteye de koydurtacağım www.otoavm.com bu sayfayı açın arama bölümüne " ofas " yazın arayın. en azından artık rahatça bulabileceğiz.

Motosikleti
    znu 125
    çok teşekkürler ilgin için elronds

Motosikleti
    GV250 istiyor :)
    ampülü takınca çok güzel oldu. Far ayarım yukarda şimdilik onu aşağı indircem. Öndeki araç sürücüleri ve karşıdan gelenler rahatsız oluyor. hele hele uzun far ampül mavi renkli ama bembeyaz ışık veriyor. Ustaya dün ampülü takmadan önce buna toros farı reno farı uygulaması yapalım dedim gerek yok bu ampül onlardan daha iyi dedi haklıymış, akşam epey rahat ettim. diğer ampül gibi ışığı tek noktaya toplamıyor. Geniş alana veriyor dağıtıyor. Ben beğendim.

@tnr hocam siperliği ters monte ettirdim. motor yere taş gibi basmaya başladı. herzaman 40 ile çıktığım yokuşu 65 km hız ile çıktım. motor uzun yolda viyadük ve köprülerden geçerken rüzgarda gezinirdi şimdi hiç gezinmiyor. neredeyse tek elle bile yüksek süratte dengeli gidiyor. Önceki montaj çok tehlikeli dedi, Allah göstermesin bogazına felan çok yakındı bu yere 90 derece oldu. biraz tuhafıma gitti ama yapacak bişey yok ekstra bir aparat kullanmıyorsun. Sadece içeri olan kelepçeleri ters çevirip monte ediyorsun istersen sana bikaç resim çekeyim.

Hocam siperlikle ilgili fotoğraf koyarsan çok sevinirim. Bende siperlik taktırmak istiyorum Avcılar da nerede bulurum Zeytinburnu Mert motorda varmıdır?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler