Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kymco super 8
    @elronds= 2007 model 36.000 kmde burgmanları tokatlar sıyah bugun bakıma gıdıyor muaynesı tam balata hava filitresi yag filitresi kayıs degısıyor... fiyatını konusuruz benım enıstenın motoru niki @pnkflyd dige gecıyo aratırsan bulursun sıtede avrupa turuna cıktı o motorla bı konusursunuz ben tam ogrenıyım takas dusunebilir cocugu oldugu ıcın kucultuyor yoksa cok memnun motorundan

bır kac sorum olucak
    1.bu motorların rolantileri nerde?
    2.sizin motorunuz kac kmye kadar fırıyıp gıdıyo benımki 60km ye kadar suratlenıyor sonra bır sakınlesıp hızlanıyor
    3.lastık havalarınız kac
    4.gostergeleri degıstırıcektım benzın calısmıyordu 110 ytl dedıler hadii beee dedım r1 gostergesı gıbı tek benzın bulabılırmıyım yada 110dan daha ucuz cıkma falan bulabılcegımız yerler varmı

yardım edersenız sevınırım arkadaslar....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı omerturkoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar zn nin performansını artırmak için neler yapabiliriz bide kaça mal olur yazarsanız sevinirim
    bu motora modifiye olmaz hele hele motor aksamıyla oynamayın karbüratörü bozarsınız. zaten pek oynanmaya müsait değil.

Alıntı okan_style adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @elronds= 2007 model 36.000 kmde burgmanları tokatlar sıyah bugun bakıma gıdıyor muaynesı tam balata hava filitresi yag filitresi kayıs degısıyor... fiyatını konusuruz benım enıstenın motoru niki @pnkflyd dige gecıyo aratırsan bulursun sıtede avrupa turuna cıktı o motorla bı konusursunuz ben tam ogrenıyım takas dusunebilir cocugu oldugu ıcın kucultuyor yoksa cok memnun motorundan

tamam hocam fiyatını bi ara bana pm atarsa sevinirim. yine anlaşırız benim motorla takas da yapabilirsin. zaten nekadar temiz baktığımı biliyorsun.

bır kac sorum olucak
    1.bu motorların rolantileri nerde?
    2.sizin motorunuz kac kmye kadar fırıyıp gıdıyo benımki 60km ye kadar suratlenıyor sonra bır sakınlesıp hızlanıyor
    3.lastık havalarınız kac
    4.gostergeleri degıstırıcektım benzın calısmıyordu 110 ytl dedıler hadii beee dedım r1 gostergesı gıbı tek benzın bulabılırmıyım yada 110dan daha ucuz cıkma falan bulabılcegımız yerler varmı

yardım edersenız sevınırım arkadaslar....
    1 Rölanti ayarın koltuk sepetinin altında ufak bir kapak var onu aç, biraz içeri doğru bak yatık şekilde duran bir vida göreceksin o.
    2 motoru ani hızlanmalarda pek kasmıyorum. ama ideal sürati hem kontrol bakımından hemde yere basma açısından 80-100 arası.
    3 ön 28 arka 30 ama jantında yamukluk varsa o hava basınçları iner , yaz olduğu için biraz dikkatli git, nekadar basınclı olursa okadar yerle teması kesiliyor.
    4 senin benzin göstergen bozuk değil. Sadece şamandran bozuk. fiyatı işçillik dahil 25 tl gibi birşey, göstergende bozuk olmadığına adım gibi eminim.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    kymco super 8
    Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motora modifiye olmaz hele hele motor aksamıyla oynamayın karbüratörü bozarsınız. zaten pek oynanmaya müsait değil.

1 Rölanti ayarın koltuk sepetinin altında ufak bir kapak var onu aç, biraz içeri doğru bak yatık şekilde duran bir vida göreceksin o.
    2 motoru ani hızlanmalarda pek kasmıyorum. ama ideal sürati hem kontrol bakımından hemde yere basma açısından 80-100 arası.
    3 ön 28 arka 30 ama jantında yamukluk varsa o hava basınçları iner , yaz olduğu için biraz dikkatli git, nekadar basınclı olursa okadar yerle teması kesiliyor.
    4 senin benzin göstergen bozuk değil. Sadece şamandran bozuk. fiyatı işçillik dahil 25 tl gibi birşey, göstergende bozuk olmadığına adım gibi eminim.
    sagolasın yardımın ıcın o kapagı gordumde o vıdya nası ulascam nese denerım artık bıraz yatık bıyerde lastık havaları dogruymus su gosterge olayına cok takıldım burda asya servısı adam gıbı yok yanı adını vermıyım sımdı ama ne uskudardaki nede fikirtepedeki gitmeyın sakın arkadaslar bakın uyarıyırum gıtmeyın senın dedıgın yere gıdıcem heralde dostum saolasın

Motosikleti
    125 Zn
    sagolasın yardımın ıcın o kapagı gordumde o vıdya nası ulascam nese denerım artık bıraz yatık bıyerde lastık havaları dogruymus su gosterge olayına cok takıldım burda asya servısı adam gıbı yok yanı adını vermıyım sımdı ama ne uskudardaki nede fikirtepedeki gitmeyın sakın arkadaslar bakın uyarıyırum gıtmeyın senın dedıgın yere gıdıcem heralde dostum saolasın
    dostum servis önemli. ben her 1.000 km de bir götürüyorum siz anadolu yakasındasınız. en azından her 2.000 de getirin de amotora adam akıllı baksınlar. abartı bir ücretleri yok, sorundan önce zaten fiyat olarak konusuyorsunuz. benim ampül patladı. uzun yanmıyor nezaman motoru yıkasam veya yağmur yansa patlıyor anlamadım ben bu işi. aklınızda olsun eğer 125zn kırmızı sahibi gönderdi derseniz daha bi ilgili olurlar. Sabırla bütün sorduğum sorulara cevap veriyorlar.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    kymco super 8
    dostum servis önemli. ben her 1.000 km de bir götürüyorum siz anadolu yakasındasınız. en azından her 2.000 de getirin de amotora adam akıllı baksınlar. abartı bir ücretleri yok, sorundan önce zaten fiyat olarak konusuyorsunuz. benim ampül patladı. uzun yanmıyor nezaman motoru yıkasam veya yağmur yansa patlıyor anlamadım ben bu işi. aklınızda olsun eğer 125zn kırmızı sahibi gönderdi derseniz daha bi ilgili olurlar. Sabırla bütün sorduğum sorulara cevap veriyorlar.
    yok kesınlıkle oraya gıdıcem acık adresını tam olarak verırsen daha ıyı olur bıde hava fılıtresı yag fılıtresı bujı kayıs falan bole komple bakımı kaca cıkar bılgın varmı

Motosikleti
    125 Zn
    yok kesınlıkle oraya gıdıcem acık adresını tam olarak verırsen daha ıyı olur bıde hava fılıtresı yag fılıtresı bujı kayıs falan bole komple bakımı kaca cıkar bılgın varmı
    buji,hava filtresi işçilik dahil 20 lira, kayışı ben değişeli 3 ay oluyor 40 lira bando taktılar işçilik dahil. yağını kendin getirirsen para almıyorlar. en azından başında duruyorsun gözünle görüyorsun. bujiyi hiç hatırlatmadan ya bosh yada NGK getiriyorlar.

omerturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    arkadaslar bizim zn lerde dörtlü yakma gibi bi olay yokmu:(?

Motosikleti
    125 Zn
    arkadaslar bizim zn lerde dörtlü yakma gibi bi olay yokmu:(?
    sadece bende var. bende özel yaptırdım 35 tlye.4lüyü

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    sadece bende var. bende özel yaptırdım 35 tlye.4lüyü
    hocam sen biraz pahalıya yaptırmışsın yA bu 4'lü olayını dilerseniz şu linkten bi inceleyin maliyeti kendiniz yapabilirseniz 9-10TL. ekeltrikçiye yaptırırsanız taş çatlasın 20TL.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ygulamali.html

buarada @omerturkoglu hocam benim motorda da var 4'lü olayı. Gerçekten faydalı yaptırmak herkez için iyi olur arkadaşlar..

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam sen biraz pahalıya yaptırmışsın yA bu 4'lü olayını dilerseniz şu linkten bi inceleyin maliyeti kendiniz yapabilirseniz 9-10TL. ekeltrikçiye yaptırırsanız taş çatlasın 20TL.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ygulamali.html

buarada @omerturkoglu hocam benim motorda da var 4'lü olayı. Gerçekten faydalı yaptırmak herkez için iyi olur arkadaşlar..
    ben motor garantiden çıkmasın diye servise yaptırmıştım. 4lü flaşör +arkalara led lambalarda var. onu yazmayı unutmuşum

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    ben motor garantiden çıkmasın diye servise yaptırmıştım. 4lü flaşör +arkalara led lambalarda var. onu yazmayı unutmuşum
    valla hocam bi 4'lü flaşörden motor garanti kapsamından çıkmaz ama.. tabii yine servise yaptırmakta fayda var. Ancak yinede basit bir işlem, sinyallere bağlanıo ufak tesisat..

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla hocam bi 4'lü flaşörden motor garanti kapsamından çıkmaz ama.. tabii yine servise yaptırmakta fayda var. Ancak yinede basit bir işlem, sinyallere bağlanıo ufak tesisat..
    olsun hocam benim motora bi alıcı cıktı bakalım yarın bakmaya gelecem dedi sahibinden.coma koymuştum 1300 yazmıştımda 1200 e vericem.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00-km-de/detay

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    dostlar vediğiniz bilgiler için sağolun bnm alarm bugün geldi karabükteki servisini aradım cyclone adlı markanın.adam dedi daha önce hiç motora alarm takmadım arkadaslar napcam bilmiyorum acil yardıma ihtiyacım var
    fotoraflı fln bi anlatımı varmı bildiğiniz bi sitede??
    daha önce hiç kendisi takan yokmu

Motosikleti
    125 Zn
    dostlar vediğiniz bilgiler için sağolun bnm alarm bugün geldi karabükteki servisini aradım cyclone adlı markanın.adam dedi daha önce hiç motora alarm takmadım arkadaslar napcam bilmiyorum acil yardıma ihtiyacım var
    fotoraflı fln bi anlatımı varmı bildiğiniz bi sitede??
    daha önce hiç kendisi takan yokmu
    hocam sana tavsiye daha önce alarm takmamış bir elektrikçiye servise taktırma tesisasından olursun bu sefer yana yana da elektrik tesisatı arayışına girersin.sen hepsiburada.comdan satın almıştın onlara geri iade edebilirsin. bir problem çıkmaz. bende alarmı taktırmanı çok isterim ama artık karar senin.

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    hocam geri ver diosunda bi hafta bekledim açıkçası içim gidio alarm elimde ama takamıom
    sağol önerilerin için ama napcam bilmiom kafam cok karıstı.
    sitede kendim takdım fln diolardı ön tarafı bi açtım bisürü kablo var hangisi nerenin belli deil
    ya bnm bunu kendim takmam lazım ama yokmu görsel bi anlatımı fln

Motosikleti
    125 Zn
    hocam geri ver diosunda bi hafta bekledim açıkçası içim gidio alarm elimde ama takamıom
    sitede kendim takdım fln diolardı ön tarafı bi açtım bisürü kablo var hangisi nerenin belli deil
    keşke olsa da yardımcı olabilsem. ama yok malesef, kendim taktım diyen arkadaşlarımın biraz sök tak tecrübesi olanlar. bence okuna cevap yaz yardım iste.

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    hocam bence karabükteki diğer Mondial Servislerine bi bak, kendi servisin olmasa dahii onlara bi git, göster. Takıcaklarını umuyorum. Sonuçta Alarm sistemi bu, komplike bişey 4'lü flashöre benzemez. Kendinin takmasıyla olucak bişey değil eMin ol. Görsel bi anlatımı yok sitede, olsa bile bence zaten kendin takma. Eğer servis bulamazsan illaki takabilen bir elektrikçi bulursun. Biraz araştırma yap yeter, sıkma yA kendini bu kadar ..

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    arkadaslar cok sağolun yardımlarınız için bn en iyisi sanayinin altını üstüne getiriim illaki çıkar bi bilen

Motosikleti
    125 Zn
    arkadaslar cok sağolun yardımlarınız için bn en iyisi sanayinin altını üstüne getiriim illaki çıkar bi bilen
    sanayi aklıma gelmemişti. oraya bir bak. birde hani modifiye araç dükkanları varsa onlara sor. ama daha önceden yapmış olsun aman yaparım ederim diyenlere pek kulak asma
    @hllmr baktınmı sahibinden.comdaki ilanıma

İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan senin motor ZN degil asya 125 t ve bildigim kadarıyla orası ZN servisi...asyalara bakmaz bakarsa da garanti dışı olur haberin olsun..ben de niyetlenmiştim ilk zamanlar ama malesef bu yüzden gidemedim :(

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler