dün arkadaşımın nikahı vardı nikah çıkışı konvoy yapıldı ben de geçtim öne benim bebekle...tabi arkamdan gelen gelin arabası balina kasa mercedes olunca havam da bi başka oldu anlatamam size.. çok keyifliydi..
seneye allah kısmet eder de nasip olursa yapmayı planladıgım ege üzerinden akdeniz turu için şimdiden büyük modellere bakmaya başladım.. yakın zamana kadar 250'lik chopperlara bakıyordum ama son zamanlarda içimde bir burgman ilgisi uyanmaya başladı.. bugün bu saate kadar işi gücü salladım motorlara bakıyorum forumları okuyorum hangisinin artısı fazla diye.. sonuçta burgman hemen hemen herkesten artı puan almış.. gözümü korkutan şey ise yakıt tüketimi..forumlarda birisi KM'de 25 kuruş yakıyor yazmış acaba dogru mu..?? eger oyleyse yakıt masrafı yüksek olacak gibi.. X9'ların ikinci elleri biraz yüksek geldi.. silverving'ler de oyle.. ilginctir ki burgman bu sınıfın en konforlularından ama bu saydıklarıma göre çok yüksek bir fiyatı yok.. mesela şu an almaya kalkışsam 6.000 tl cok temiz burgman var..
arkadaşlar 2000-2005 arası burgman'lar sorun çıkarır mı ne dersiniz..?? önümüzdeki yaz uzun yol için düşünüyorum....ya burgman ya da virago 250... sizce..??