Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dün arkadaşımın nikahı vardı nikah çıkışı konvoy yapıldı ben de geçtim öne benim bebekle...tabi arkamdan gelen gelin arabası balina kasa mercedes olunca havam da bi başka oldu anlatamam size.. çok keyifliydi..

seneye allah kısmet eder de nasip olursa yapmayı planladıgım ege üzerinden akdeniz turu için şimdiden büyük modellere bakmaya başladım.. yakın zamana kadar 250'lik chopperlara bakıyordum ama son zamanlarda içimde bir burgman ilgisi uyanmaya başladı.. bugün bu saate kadar işi gücü salladım motorlara bakıyorum forumları okuyorum hangisinin artısı fazla diye.. sonuçta burgman hemen hemen herkesten artı puan almış.. gözümü korkutan şey ise yakıt tüketimi..forumlarda birisi KM'de 25 kuruş yakıyor yazmış acaba dogru mu..?? eger oyleyse yakıt masrafı yüksek olacak gibi.. X9'ların ikinci elleri biraz yüksek geldi.. silverving'ler de oyle.. ilginctir ki burgman bu sınıfın en konforlularından ama bu saydıklarıma göre çok yüksek bir fiyatı yok.. mesela şu an almaya kalkışsam 6.000 tl cok temiz burgman var..

arkadaşlar 2000-2005 arası burgman'lar sorun çıkarır mı ne dersiniz..?? önümüzdeki yaz uzun yol için düşünüyorum....ya burgman ya da virago 250... sizce..??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün arkadaşımın nikahı vardı nikah çıkışı konvoy yapıldı ben de geçtim öne benim bebekle...tabi arkamdan gelen gelin arabası balina kasa mercedes olunca havam da bi başka oldu anlatamam size.. çok keyifliydi..

seneye allah kısmet eder de nasip olursa yapmayı planladıgım ege üzerinden akdeniz turu için şimdiden büyük modellere bakmaya başladım.. yakın zamana kadar 250'lik chopperlara bakıyordum ama son zamanlarda içimde bir burgman ilgisi uyanmaya başladı.. bugün bu saate kadar işi gücü salladım motorlara bakıyorum forumları okuyorum hangisinin artısı fazla diye.. sonuçta burgman hemen hemen herkesten artı puan almış.. gözümü korkutan şey ise yakıt tüketimi..forumlarda birisi KM'de 25 kuruş yakıyor yazmış acaba dogru mu..?? eger oyleyse yakıt masrafı yüksek olacak gibi.. X9'ların ikinci elleri biraz yüksek geldi.. silverving'ler de oyle.. ilginctir ki burgman bu sınıfın en konforlularından ama bu saydıklarıma göre çok yüksek bir fiyatı yok.. mesela şu an almaya kalkışsam 6.000 tl cok temiz burgman var..

arkadaşlar 2000-2005 arası burgman'lar sorun çıkarır mı ne dersiniz..?? önümüzdeki yaz uzun yol için düşünüyorum....ya burgman ya da virago 250... sizce..??
    hocam sana Keeway Land Cruiser 250 diyorum başka bişey demiyorum. Tam bir uzun yol makinesi, hem fiyat olarak makul, hem yedek parça ve servis olarak yaygın, hem de yakıt tüketimi açısından gayet makul bir alet. Ayrıca V Twin motor oluşu vibrasyon bakımından gayet rahat sürüş sağlıyor. Ayrıca Macar malı oluşu ve güvenilir ve tavsiye edilen bir marka oluşuda tercih edilebilirliğini arttıyor. Kendim bu motorlar Denizli' den İzmir' e gitmiş bir kişi olarak sana öneriyorum. Yolculuğumu ortalama olarak 110-120 km./ saat hızla tamamladım, süper ve extra rahat bir sürüş geçirdim. Bence bir araştır fikir edin.
    Bir ayrı tavsiyemde Spor Cruiser modeli olan Kymco Venox 250. Bu motorda Kymco sağlamlığı ve garantisiyle ömürlük bir motor. Yine V Twin motor bir alet. Ancak bu motoru ben kendim kullanmadım, kullanan 1 arkadaşım var ve kullanan arkadaşların internet ortamındaki yorumları çok olumlu. Yakıt tasarrufu olarakta terci edilebilir bir alet. Ayrıca motorun süspansiyon ve şasi yapısının extra sağlam ve güçlü oluşunun uzun yolda extra bir güven ve konfor sağladığı belirtiliyor. Bu alet Keeway Land Cruisere göre biraz daha tuzlu bir alet. Bence her ikisinide bir araştır fikir edin derim ben..

Motosikleti
    Yamaha Tricity

Merhaba

Merhaba arkadaşlar,
    Formu ve özellikle bu başlığı read only olarak takip etmekteyim
    Sizlere görünce hayran kaldığım bir foto paylaşıyorum

kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    çok güzel cidden

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    satışı sadece America da olan FlyScooters Markasının 200cc.lik bir modeli bu. Ve çok güzel gerçekten. Bu arada America satış fiyatı Dolar kuru üzerinden Mondial 125ZN fiyatından daha aşağıda arkadaşlar bilginize, vergi ve gerekli prosedür masraflarını halledebilecek arkadaşlarımız varsa 200cc.lik motor seçeneğiyle bu güzel motor gayet cazip görünüyor. Bi arada yurt dışından Honda Shadow getirtmeyi düşünen bir arkadaşımız vardı hatırlatırım..

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Bugün gidip ilçe trafikten ehliyetimi teslim aldım arkadaşlar.

Fare çok içmiş sarhoş olunca "getirin ulan şu kediyi" diye bağırmışya. Bende aynen öyle oldum. Bugün bütün yollarda trafik polisi aradım.

Darısı tüm alacak arkadaşlara.

Başta hllmr hocam sana.

omerturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    sa arkadaslar bn aranıza yeni katılan bi kardesinizim.bi sorum olcak gecen gün zn me taktırmak üzere alarm siparişi verdim hepsiburadadan bu ürünü kendim takabilirmiim?aynı zamanda uzaktan calıstırıo motoru bunu nereye monte etcez cevaplarsanız sevinirim

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı ertanos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün gidip ilçe trafikten ehliyetimi teslim aldım arkadaşlar.

Fare çok içmiş sarhoş olunca "getirin ulan şu kediyi" diye bağırmışya. Bende aynen öyle oldum. Bugün bütün yollarda trafik polisi aradım.

Darısı tüm alacak arkadaşlara.

Başta hllmr hocam sana.
    eyvallah hocam valla anlatılabilecek en güzel duygular ve sözlerle anlatmışsın ehliyeti teslim alma olayını. İnan bende bi alsam senin hissettiklerinin bin mislini hissedicem desem yeridir. Biz yine kaçırdık sınavı bazı zorunluluklardan bakalım artık sanırım 23 Ekim' deki sınava anca girebilicem..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

Alıntı omerturkoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sa arkadaslar bn aranıza yeni katılan bi kardesinizim.bi sorum olcak gecen gün zn me taktırmak üzere alarm siparişi verdim hepsiburadadan bu ürünü kendim takabilirmiim?aynı zamanda uzaktan calıstırıo motoru bunu nereye monte etcez cevaplarsanız sevinirim
    @omerturkoglu hocam öncelikle aramıza hoşgeldin. Ancak hocam onu sen kendin bağlayamazsın!! Servisine git, alarm takımını onlara ver onlar taksın. Biraz işçilik alırlar 20-25TL. gibi ama zaten onların halledebilecekleri bir iş bu. Elektrik tesisatıyla ilgili ayarlamalar yapmaları ve uzaktan çalıştırıp stop etme özelliğini kullanabilmen için çeşitli ayarlar yapmaları gerekiyor. Hem servise yaptırman her halukarda en iyisidir. Oluşabilecek bir problemde en azından servisle muhattap olursun. Başka bir elektrikçiye falanda bağlatma bence, emin ol bu işten tam olarak anlamayan elektrikçiler var, sonra kaç yapalım derken göz çıkartma komple elektrik tesisatını yaktırabilirsin yanlış bir bağlama sonucu..

Motosikleti
    Yamaha Tricity
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satışı sadece America da olan FlyScooters Markasının 200cc.lik bir modeli bu. Ve çok güzel gerçekten. Bu arada America satış fiyatı Dolar kuru üzerinden Mondial 125ZN fiyatından daha aşağıda arkadaşlar bilginize, vergi ve gerekli prosedür masraflarını halledebilecek arkadaşlarımız varsa 200cc.lik motor seçeneğiyle bu güzel motor gayet cazip görünüyor. Bi arada yurt dışından Honda Shadow getirtmeyi düşünen bir arkadaşımız vardı hatırlatırım..
    Flyscooters'ın sitesinde bulamadım ben aynı modeli IL BELLO 150CC var benzer model aynısı değil fiyatı uçuk onunda $1,899

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------

Biraz araştırma yapınca bir çok modele ulaştım aralarında en iyisi paylaştığım resimdeki

BENDA marka BD50QT-5G model BMW COFFEE renkdindeymiş fiyatı US $631

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:38 ----------

Elektrikli motorsiklet oldugunu fark edince nedense üzüldüm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 ----------

Buda Flyscooter'den SWORD modeli
    Ön aynı 150Zc

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı carcary adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Formu ve özellikle bu başlığı read only olarak takip etmekteyim
    Sizlere görünce hayran kaldığım bir foto paylaşıyorum

üstad dikkatimi çekti; güzel bir model fakat dikkat edersen ön tarafı bizim araçlara arka kısmı 125kv'ye benziyor. bizimkinin arkası farklı. bu iki aracın sentezi olmuş bu.

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    @omerturkoglu hocam öncelikle aramıza hoşgeldin. Ancak hocam onu sen kendin bağlayamazsın!! Servisine git, alarm takımını onlara ver onlar taksın. Biraz işçilik alırlar 20-25TL. gibi ama zaten onların halledebilecekleri bir iş bu. Elektrik tesisatıyla ilgili ayarlamalar yapmaları ve uzaktan çalıştırıp stop etme özelliğini kullanabilmen için çeşitli ayarlar yapmaları gerekiyor. Hem servise yaptırman her halukarda en iyisidir. Oluşabilecek bir problemde en azından servisle muhattap olursun. Başka bir elektrikçiye falanda bağlatma bence, emin ol bu işten tam olarak anlamayan elektrikçiler var, sonra kaç yapalım derken göz çıkartma komple elektrik tesisatını yaktırabilirsin yanlış bir bağlama sonucu..[/QUOTE]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 ----------

hlmlr hocam ben servisi aradım biz takmıoz elektrikçiye taktrcan dedi valla bide aldıım sitede yorumlara baktım kendim monte ettim kolayca fln diolar bende dedim bi sorayım belki yapabilirim die ama yinede sağol

Motosikleti
    125 Zn
    Alarmı taktırak arkadaşlar lütfen kendiniz takmayın. Bende alarmı hepsiburadan sipariş etmiştim ama bizim servis hepsi dahli 75 tl ye taktıını söyleyince siparişi aynı gün içinde iptal edip. servise taktırdım. Alarmı ön gidona bağlıyorlar. Dışardan kesinlikle görünmüyor, kablo karmaşı olmuyor. Alarmda hassaslık olarak 3 seçenek var. 1. si çok hassas motorun neresine dokunursanız dokunun başlıyor ötmeye ( bu kediler için), 2. hassaslık birazdaha az ama mesela motora bindiğiniz zaman ötmeye başlıyor( bu çocuklar için), 3. derece hassaslığı da motoru ayaklıktan indirince çalıyor (buda hırsızlar için) kumanda da 3 tane tuş var birisi kilit, birisi açma, biriside motoru çalıştırma. Yanlışlıkla çalışmasın diye motor tuşuna 2 kere basınca çalışıyor bence güzel düşünmüşler. Ben alarmdan memnunum 3. en az hassasiyette kullanıyorum, aklıma gelmişken alarmı aktif ettiğiniz zaman kendi anahtarını bile soksanız ötüyor. ya da hırsız gözünüzün önünde motoru götürüyorsa 2. anahtarlığınız ile uzanktan kumandanızla motoru durdurabiliyorsunuz.

kendiniz takmaya çalışmayın tesisatı yakarsınız. 150-200 tl maalour. motordan anlayana kolay ama diğer türlü taktırma parasından kaçmayın. Benim sinyali bağlamayı unutmuş usta, 2 gün sonra götürdüm ücretsiz yaptı sağolsun.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    elronds saol verdiin bilgiler için ama bnm alarm büyük ihtimal bugün gelio valla kafam karıstı napsamki :(
    bu dediğin özellikler bnm alarmdada var ama kime taktırcam bilmiom işte
    bide son olarak alarmınızn markası ne (merakımı hoş görün)

Motosikleti
    kymco super 8
    buyuk scooter dusunen arkadaslar elımde 1 tane majesty 400 scooter var haberınız olsun

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı okan_style adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buyuk scooter dusunen arkadaslar elımde 1 tane majesty 400 scooter var haberınız olsun
    @ alarmın markasını bilmiyorumd aha doğrusu bi markası yok hepsi çin hepsi aynı sen heralde 45 tl likten aldın aynı alarm olması lazım. hangi ildesin?

okan syle majesty kaç model kaça veriyosun ? ben düşünüyorum ayrıntılı olarak yazarsan müşteri olabilirim.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    [QUOTE=elronds;2122311]@ alarmın markasını bilmiyorumd aha doğrusu bi markası yok hepsi çin hepsi aynı sen heralde 45 tl likten aldın aynı alarm olması lazım. hangi ildesin?

abi bn karabükteim cyclone die bi marka 80 ilde servis var dio inş karabüktede vardr ama bnde ehliyet yok pek merkezde dolasamıom o yüzden :(

Arkadaşlar mondial yeni motorunu çıkarmış

http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...-MC/index.html

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı carcary adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elektrikli motorsiklet oldugunu fark edince nedense üzüldüm
    hocam yalnız resimdeki motor elektrikli motor olamaz, çünkü ön amartisör sisteminin üzerinde ABS sistemi var yanlışın var bence..

Alıntı enriqu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar mondial yeni motorunu çıkarmış

http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...-MC/index.html
    yine işe yaramaz bir model bence. Mondial V Twin motoru olan bir alet yapamıcak sanırım..

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Arkadaşlar buldum sanırım. Bizim motorlar için uygun İridyum Buji kodu CR8HIX ve Performans Hava Filtresi içinde 42mm.' lik almamız gerekiyor. Düşünenler bu doğrultuda alabilirler. Yanlış değil sanırım verdiğim bilgiler baya bi araştırdım ancak yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar..

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    arkadaslar zn nin performansını artırmak için neler yapabiliriz bide kaça mal olur yazarsanız sevinirim

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler