Selamlar herkese,
Öncelikle söylemek istediğim güzel bi kitap bulur da okursun ya aynı o şekilde yazılanları okuduğum. Kaza yapanlar, problemler, tamir tüyoları vs... ve hiç bitmek bilmeyen başta elronds olmak üzere herkesin yardım çabası =) Açıkçası bu motoru alırken bu kadar fanatiği olacağını beklemiyordum
Dün itibariyle motoruma kavuştum, kızacaksınız ama henüz ehliyet almadım =) B sınıfı var fakat bu hafta içinde kayıt olacam kursa.
Motorla ilgili olarak bir sorum vardı, zaman ayırabilirseniz çok sevinirim.
Belki önceden yazılmıştır bunlar ama 300 sayfayı okuyacak zaman bulamadım malesef..atlaya atlaya gittim biraz
1- Motoru aldım fakat göstergeler çalışmıyor hiç. Hız göstergesi hiç çalışmıyor, benzin göstergesi ise depo full olmasına rağmen ilk çubuğa kadar geliyor kalıyor.Aynı şekilde kilometre göstergesi de çalışmıyor. Bunu kendim halledebilir miyim? Motor aksamlarını tanımak, ufak tefek sorunlarını kendim halledebilmek istiyorum. Yoksa servise mi götürmeliyim?
2- Önceki yazılanlardan okuduğum kadarıyla lastikleri değiştirmek iyi bir seçim olacak gibi gözüküyor. Gerçi bu bir soru değil, sadece belirtmek istedim