@ elronds hocam motordan motora farklılık gösterir bence bende bi zamanlar artçımla beraber hafif yokuş yukarı 110km./s. hızı gördüm demiştim ama kimse inanmadı. Bence 150lilik taktırsak bi 115 belki 120 yi görebiliriz, yapabiliriz gibi geliyor
Gerçi dün bişey öğrendim Servisin yaptığı Piston büyütme işi sadece yokuş yukarı çekiş günücü ve ağır çekebilme kapasitesini arttıyormuş yani kısacası torku diyebiliriz. Aynı zamanda Hızında artmasını istiyorsak Pistonlarla beraber Aktarım sisteminide bu eş değer oranda büyütmek gerekliymiş. Sanırım bu işlemi ise Servisler yapamıyor Ancak tam bir bilgim yok sorup öğrenmek lazım nedir ne değildir diye.
Şuan için şehir dışında olduğum ve Servise gidemediğim için bu merakımı ancak siz arkadaşımlarımla paylaşarak gidermeye çalıştım Bilenler varsa yardımdı olabilirlerse sevinirim.
Ayrıca @elronds hocam bu işi yapsanız yapsanız siz yaparsınız En iyisi gidip Servise sorup öğrenmek herşeyiyle. Doğru ve engin bilgilerinizi bekliyorum bende her forum üyesi gibi..